Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4751) BBéci válasza gulupeti (#4750) üzenetére


BBéci
titán

Szerinted én nem tudok tippelni??? :W

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4752) Zebu válasza BBéci (#4749) üzenetére


Zebu
addikt

Úgy, hogy eddig úgy gondoltam, hogy akár ráfizetek a C6000-re, de közben kanapét is kell venni... :DDD

Jah bocs, melléütöttem kissé

[ Szerkesztve ]

(#4753) gulupeti válasza BBéci (#4751) üzenetére


gulupeti
senior tag

:D Jól van na, nem kell rögtön falba verni a fejedet. Gondoltam, hogy tudsz tippelni.

(#4754) Zebu válasza BBéci (#4749) üzenetére


Zebu
addikt

miért?

(#4755) BBéci válasza Zebu (#4754) üzenetére


BBéci
titán

Jobban tetszik, ennyi, semmi több. Ha választanom kellene, ártól függetlenül, a 6000-est kérném.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4756) Zebu válasza BBéci (#4755) üzenetére


Zebu
addikt

Ezt a felhősödést hogyan tudnám a boltban a legtutibban letesztelni?

(#4757) Fecy válasza gulupeti (#4747) üzenetére


Fecy
tag

Köszönöm a linket!
Úgy nézem hogy meg van a bolt hogy honnan rendelek.
Egy másik helyen néztem ki a tv-t de itt is ugyan annyiba kerül és még hivatalos garancia is van rá. Ja meg csak beüzemelés után kel fizetni.

(#4758) gulupeti válasza Fecy (#4757) üzenetére


gulupeti
senior tag

Így van, csak beüzemelés után kell, én is tőlük rendeltem a múlt héten.

(#4759) Helmoras válasza istvanszucs (#4729) üzenetére


Helmoras
őstag

Hello!

Nekem is szórakozik a t-home digitális pohártartó dobozka, de én már meguntam és kivettem a rendszerből, a c650 képjavitó technikái egész jó dolgokat tudnak kihozni az analóg adásból, megjegyzem szerintem szebb igy, mint a set top boxon keresztül :P

Üdv! Zsolt

(#4760) Bogie_


Bogie_
csendes tag

Sziasztok!

Van esetleg valaki, akinél Digi van és C650-e? Mire kell állítani az országot digitális adásokhoz, hogy minden csatorna megjelenjen? Nekem Digi+ van,ez analógban megvan, digitálisan viszont sehogy nem jön be.. :((

(#4761) Zebu


Zebu
addikt

C650-nél van bevilágítás, felhősödés?

(#4762) huhuhorgasz válasza najtitu (#4736) üzenetére


huhuhorgasz
csendes tag

Döntöttem is. Mindenképpen a kalocsai cégtől fogom megrendelni a C530-at. Haveromnak is van egy otthon csak az 32-es, én meg ugye 40-eset szeretnék. Igen, a gari az fontos, gondolkodom még azon, hogy lehet rá +cseregarancia hosszabbítást kérni. Szerintetek ez mennyire éri meg a plusz pénzt? Azt nézem, hogy szó szerint napról napra megy le ennek a tipusnak az ára pár száz forintot. Attól félek, hogy mire oda kerül a sor, hogy tudjak egyet venni, akkorra már nem lesz kapható. De akkor tökön szúrom magam esküszöm. Mit gondoltok mikorra lesz kifutó termék a C530? Mert régebben néztem B530-at is, de nem lehet kapni. Vagy ha lehet valahol, akkor drágább mint a C530 ugyanakkora méretben. Vagy karácsony környékén mennyiben szoktak változni az árak felfelé vagy lefelé?

Bocs a sok kérdésért, de hirtelen ennyi jutott az eszembe.

(#4763) najtitu válasza Askformore (#4743) üzenetére


najtitu
csendes tag

Mozi módban használom, de game módnak kell lennie a 37c530-ban is, bár az némileg más mint a 32-es - lehet hogy a menü is... Mindegy, sztem nem ez a lényeg, esetleg a hdmi kábel lehet a probléma forrása. Nálam amúgy tökéletes a kábel. Kompozittal természetes az a "festményszerűség". Ha másik hdmi kábellel és/vagy másik játéknál is jelentkezik a probléma, akkor sztem még a 3 napon belül értesítsd őket. Ha minden igaz, díjmentesen kihoznak egy másikat cserére.

(#4764) najtitu válasza huhuhorgasz (#4762) üzenetére


najtitu
csendes tag

Jó döntést hoztál :) Cseregarancia-hosszabbítás ? Hát ha igaz, hogy meghibásodás esetén a javítás idejére biztosítani egy készüléket, akkor nem szükséges szerintem, bár biztos hogy jobb egy vadiúj készüléket kapni mint egy megjavítottat.
A gyors árcsökkenés úgy gondolom a cég politikájának következménye, ahogy látom, szeretnek a legolcsóbbak lenni az árukeresőn és a többiekhez pozicionálják az áraikat.
A készlet elfogyásától sztem nem kell tartanod, a c530 az egyik (ha nem "a") legnépszerűbb lcd tv az országban. Egy jvc, toshiba stb. márkánál előfordulhatna olyan hogy nem kapsz belőle, de itt majdnem kizárt.
Asszem tavasszal jöttek be a C-s tévék, jövő év elejénél hamarabb nem valószínű hogy megjönnek a D jelűek, de ha csak akkor lesz lehetőséged megvenni, sztem az se lesz túl nagy probléma, a(z ár) kategória biztosan marad, drágább nem lesz, sokkal biztosan nem (de ha a B530 jelenlegi árából indulunk ki, lehet hogy olcsóbb is lesz majd a D mint a C), legfejlebb csak jobb, az meg nem baj :)
Karácsonykor sztem csak az áruházakban lesz jelentősebb csökkenés, a kalocsai cég pl. már most is jó 15k-val alatta van árban hipermarketeknek ( [link] [link]

(#4765) Makosx válasza joe007 (#515) üzenetére


Makosx
csendes tag

Nevezd át az MKV kiterjesztést AVI-ra és lejátsza a DLNA ról a TV.
Sajna tekerni nem lehet. :-)

(#4766) BBéci válasza Makosx (#4765) üzenetére


BBéci
titán

Arra kérlek, fél éves hozzászólásra ne válaszolj! :(

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4767) Power


Power
senior tag

A C650 és C652 között csak szín/design eltérés van vagy egyéb is?
Vakítanak azzal, hogy 200Hz-es.

Power

(#4768) Paseee válasza LackoMester (#4583) üzenetére


Paseee
csendes tag

No végre három hét után lezárult a garanciális szerviz mizériám:
(Röviden összefoglalva hátha esetleg vkinek heteket spórol meg legközelebb.)

Kb 3 hete a nyolc hónapos digitalko-nál vásárolt le40b650esemnek elszállt a képe egy film közben, innentől kezdve kép nuku csak hang, illetve a menü villogott egyfolyátában.
Az első szervizes látogatás alkalmával a hibát felmérték, majd egy hét múlva megjött a hibásnak vélt vezérlőpanel - ez az amin a csatik is helyet foglalnak. A csere nem oldotta meg a hibát. Köv próbálkozás újabb hét után a táp komplett cseréje, ami szintén nem vezetett eredményre. Majd a szerelőbe belenyilalt a felismerés, hogy mégis mi lehet a baja. Megjegyzem nem értek a TV khez de belenéztem szétszedve és feltűnt, hogy van benne egy táp egy vezérlőpanel és a kijelző, a moduljával. Tehát kizárásos alapon felismerték hogy akkor a kijelző modulja lehet a hibás, amire újabb hetet vártam így végül megjavult a kicsikém.
A garanciáról pedig röviden: Mivel nekem ugye az itt oly sűrűn emlegetett szürkeimportos digitalko-s megjelenítőm van, csak a gyári EUs garijegyem van az is kitöltetlenül hiszen elvileg a számlával érvényes. Az ügyfélszolgálat ugye felhúzza az embert azzal, hogy lehet nem javítják ingyen és ha cserélni kell az méginkább kétséges az ilyen típusú garilevéllel. Így három hetet rágtam a körmöm, főleg hogy az első szerelő is benyögte hogy bajok lesznek a garival.
Nos most az utsó körben egy új szerelő jött, aki a panelcsere után kérte a garit majd szó nélkül ráírta mit cserélt a tv-ben és elköszönt....no comment.
A lényeg, hogy akinek hasonló gond előjön és nem akar három hetet várni a hozzáértő szervízre akkor erősködjön, hogy kezdjék a kijelző modul cseréjével!
Továbbá igenis köteles ilyen garival is javítani és cserélni a hibás készülékeket. Lehet hogy szerelőfüggő, de olyan nincs hogy egyik szerelő simán megcsinálja a másik meg visszadobja!
Megjegyzés: a digitalko-nál 45 huffal volt olcsóbb a tv mint pl a media marktban vagy samsung üzletben!

(#4769) nightshadow válasza Power (#4767) üzenetére


nightshadow
veterán

Csak designbeli eltérés van, a C652 egyszinű fekete, hiányzik a piros Touch of Color:

(#4770) nightshadow válasza Paseee (#4768) üzenetére


nightshadow
veterán

„Lehet hogy szerelőfüggő, de olyan nincs hogy egyik szerelő simán megcsinálja a másik meg visszadobja!”

Én, mint naiv állampolgár eddig azt hittem, hogy ez törvényfüggő, nem pedig egy szerelő pozitív vagy negatív hozzáállásától függ. Hát Európa még mindig nagyon távol van.

(#4771) szaszapi


szaszapi
őstag

le32b550-em van.Valaki felrakta az új firmware-t a tévéhez.Én felraktam.Ha b650re állítom a készüléket a film lejátszás megmaradt de a bd wise meg a pip szürke inaktív.Kivették volna ezeket?

(#4772) huhuhorgasz válasza najtitu (#4764) üzenetére


huhuhorgasz
csendes tag

Remélem, hogy jól gondolkodsz, végülis van benne logika amit mondasz. Remélem még karácsony körülig megy le az ára a TV-nek és persze, hogy nem szüntetik meg a forgalmazást. Akkor az lesz a végleges, hogy veszek egy C530-at 40 colban és veszek hozzá egy Sencor házimozit is, amit egy az egyben rá tudok kötni a TV-re asztali lejátszó nélkül. Így remélem hogy minden klappolni fog és, hogy jó vásárt csináltam. Karácsony környékén tudni fogom, hogy mivel töltsem el a szabadidőt a nagy hidegben. Tényleg!

Gondolom a kalocsai cég csak azokat a házimozi rendszereket árulja, amik a kínálatukban vannak.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy lehet-e kérni tőlük egy bizonyos tipust beszerzésre?

(#4773) Rederik


Rederik
tag

Sziasztok,

LE40C650-ről egy pár méretadattal tudna nekem valaki szolgálni?

Mivel ezt a szekrénysorba szeretném beilleszteni egy 1 méteres alacsony elemre, így fontos lenne tudnom, hogy az a 976mm-es szélesség tényleg annyi-e:-)
Okoz ez valami problémát a napi használatban? Mármint, hogy oldalról gyakran kell-e hozzáférni a készülékhez?

Mivel a tv mögött van a kapcsolós konnektorom, így valahogy meg kéne oldanom a mögé nyúlást is (oldalt nem fog menni, gondoltam csinálok egy kis zsámolyt a TV alá)
Annyi lenne a kérdés, hogy mekkora a talp (mármint mekkora téglalap felülete van), mert ki szeretném számolni, hogy elférne-e alatta kényelmesen a kis zsámoly, s az mekkora legyen.

Azt pedig jól látom, hogy a talpon álló TV alatt kb 4-5cm rés van csak az alatta lévő felületig? Tehát zsámoly nélkül nincs alányúlkálás...

Köszönöm,
Rederik

(#4774) Zebu válasza najtitu (#4764) üzenetére


Zebu
addikt

A cserekészülékről annyit, hogy a bpi Samsung szervíz azonnal felajánlotta a cserekészüléket amíg vizsgálgatták a készülékemet. Mindezt plusz díj, meg semmi ellenében...

(#4775) lucifer15 válasza Rederik (#4773) üzenetére


lucifer15
tag

Helló!

A 976 mm pontosan annyi. A z üvegtalp mérete 519x254 mm.
A tv alja és a talp között a legnagyobb "rés" ahol a kezed esetleg befér az 44mm.
Az én kezem beszorul a nejemé éppen átfér.
Az USB csati ahova a pendriv-ot csatlakoztatod az oldalt van.

(#4776) najtitu válasza huhuhorgasz (#4772) üzenetére


najtitu
csendes tag

Hangrendszer vásárlásánál tartsd szem előtt, hogy a c530-ból csak optikain keresztül tudsz 5.1-es hangot kicsalni, tehát ha ragaszkodsz a térhangzáshoz, akkor optikai bemenet mindenképpen legyen a cuccon. Én majdnem megvettem a c530-hoz egy Panasonic rendszert 40k-ért, de azon nem volt optikai, így inkább elhalasztottam a vásárlást, addig hifin szól a tv sztereóban. Most ezzel [link] a cuccal szemezgetek :) De ezt csak kettőnk között mondom, mert mindjárt jön a kedves übersznob fő-fő-fő szakértő barátuk, aztán jól lebögreszettezi a cuccot meg kifejti hogy hallgatható házimozi rendszer 100000000000 Ft-tól kezdődik + a kábelezés :))

(#4777) BBéci válasza najtitu (#4776) üzenetére


BBéci
titán

Nagyon mély nyomot hagyott benned a bögreszett elnevezés. :D

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4778) Rederik válasza lucifer15 (#4775) üzenetére


Rederik
tag

Köszönöm!

Az usb-t egy állandóan kilógó kábellel megoldom, a gépen is így van, így nem a tv foglalatát használom tönkre, legfeljebb a kábelt. A 44mm-be meg nem préselgetem a kezeket, marad a kis zsámoly:-)

(#4779) BBéci válasza Rederik (#4778) üzenetére


BBéci
titán

2-3000 forintért kapsz rádió távirányítású aljzatot, abba dughatod az elosztó csatlakozóját és nem kell se zsámoly, se kotorászás a tévé mögött. Nemrég vettem ilyeneket, remek találmány.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4780) nightshadow válasza Rederik (#4778) üzenetére


nightshadow
veterán

Idézet a C650 manualból:

"USB hosszabbítókábel használata esetén előfordulhat, hogy a rendszer nem ismeri fel az USB-eszközt, vagy nem tudja olvasni az azon tárolt fájlokat."

(#4781) fer válasza nightshadow (#4780) üzenetére


fer
őstag

Igen az így van, de legfőképp a külső hdd-k kényesek a hosszabb kábelre, a pendrive annyira nem, nálam még egy 3m-es usb kábelen keresztül is képes volt olvasni/lejátszani a pendrive tartalmát!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#4782) Mikika


Mikika
aktív tag

Sziasztok
Egy ismerős samsung tv-je nem akar külső vinyóra felvenni
A tv látja a vinyót és a rajta lévő négy particiót egynél ki is írja az
usb jelre hogy rec de semmit nem rögzít.
Mi lehet a baj?

Forever Apple

(#4783) huhuhorgasz válasza najtitu (#4776) üzenetére


huhuhorgasz
csendes tag

Neked is az lesz a problémád ami nekem. Mégpedig, hogy ha veszel egy olyan szettet, amit belinkeltél, akkor ugyebár ahhoz van egy asztali lejátszó. A hangszórók gondolom rca-n mennek az asztaliba, majd az asztalit rádugod optikain a TV-re. Ez stimmel is, csakhogy akkor lesz neked 5.1-es hangod így film nézés közben, ha az asztaliba raksz egy korongot, amin a film van. Ha usb-t használsz és arról nézel pl HD filmet, akkor elméletileg neked meg sem fog nyikkanni az 5.1

Namármost amit én linkelek be neked, az csak maga 5.1-es házimozi, asztali lejátszó nélkül, amit egy az egyben optikain rá tudsz kötni a TV-re. Magyarul, ha usb-ről nézed a HD-t, akkor ki fogja adni az 5.1-es hangzást.

Különben nekem is tetszenek a samsungos házimozik, amiket néztem, csak az én pénztárcámnak drágák és mindegyik asztali lejátszóhoz csatlakozik, ami nekünk ugyebár nem jó ebben az esetben. Én mondtam, hogy nem fogok lemezt venni, aztán meg arra kiírni a hd filmet, meg mókázni vele. Fogok egy külső winyót, rácsapom a hd-t és már nézem is.
Visszatérve ezt a sencor-t ajánlották nekem is, meg is tetszett. Az illető azt írja, hogy nála nagyon jól üzemel és minden hangszóró fadobozos!!!!! Így hát maradok én is ennél a választásnál. Csak ilyet kellene beszerezzen a kalocsai cég és együtt le is rendelném a tv-vel.

Ha valamit nem jól látnék, vagy félreírtam, akkor légyszives javítsátok ki guruk! :D

link

(#4784) hunpyro


hunpyro
csendes tag

Sziasztok!

2,5 éves Samsung a656 televízióm a következő tünetet kezdte el produkálni:

http://www.youtube.com/watch?v=KQmvzW4_7Os

Amikor először csinálta, akkor hdmi kábelre gyanakodtam, mert a settopbox hdmi-jének kihúzása, majd visszadugása után megoldódott. Most azonban semmi nem segít, ráadásul minden forráson ilyen a kép. Ennyi volt? Szinte nem is volt használva a TV :(

Még egy ehhez kapcsolódó kérdés: ugye jól tudom, hogy a Samu tv-kre 3 év a garancia? Az AV Planetnél vettem 2008-ban, de csak egy normál jótállási jegyet kaptam (vásárlás dátuma, sorozatszám, stb.) - nincs rajta külön, hogy 3 év gari lenne rá. Ettől még vajon érvényesíthető a garancia?

[ Szerkesztve ]

I am the firestarter... :)

(#4785) hunpyro


hunpyro
csendes tag

Még két kép, ezeken jobban látszik... :(

kép

kép

I am the firestarter... :)

(#4786) need


need
addikt

Sziasztok..

Kellene nekem link 46C650 tévémhez firmware frissítés céljából:)

thx:)

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#4787) Boatesz


Boatesz
tag

[LE46C650 Firmware] :D

[ Szerkesztve ]

(#4788) need válasza Boatesz (#4787) üzenetére


need
addikt

a szememet kiveri és nem látom..

thx:) :R :R :R

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#4789) eric.cartman válasza istvanszucs (#4729) üzenetére


eric.cartman
senior tag

az usb wifi adaptered zavarja (próbáld ki anélkül is)
nekem most egy usb hosszabbítóval megy a wifi, így ok a conax-os kép...

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#4790) tibcsi0407


tibcsi0407
félisten

Sziasztok!

A mai nap folyamán vettem egy Samsung egy 32 collos LE C530 LCD tv-t.Szeretném a szoftverét frissíteni (bár nem tudom van-e értelme) ,de valamiért nem akar siekrülni.
Letöltöttem a Samsung honlapjáról a firmwarre-t (2 fajta is van) felraktam az usb-re , kicsomagolta magát beraktam a pendrive-ot a tv-be, de azt írja, hogy nem találja a firmware-t a meghajtón.Többször is próbáltam, de nem sikerült.
Valakinek ötlet, hogy mit csinálhattam rosszul?
Vagy esetleg valaki le tudná írni az egésznek a pontos menetét?

Előre is köszönöm!

Üdv:

Tibi

https://utdetailing.hu/

(#4791) eric.cartman válasza tibcsi0407 (#4790) üzenetére


eric.cartman
senior tag

amikor a PC-n kicsomagolod a letöltött file-t, akkor a rádugott pendrive gyökerét add neki meg, és ő oda fog szülni egy mappát tele cuccokkal.

Ha így csinálod látja majd a TV. (sőt nekem bármilyen USB-s eszköz csatlakoztatásakor rákérdez, hogy szoft.frissítés vagy médialejátszás a célom vele...

Sok sikert!

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#4792) tibcsi0407 válasza eric.cartman (#4791) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Nekem is mindig megkérdezi, csak sosem találta meg :) De akkor így megpróbálom és remélem jó lesz.Köszi a gyors választ!

https://utdetailing.hu/

(#4793) eric.cartman


eric.cartman
senior tag

Segítsetek légyszi...

van egy nagyon szeretett mkv -m 16 frame -es High@L5.1 -es profillal és szeretném a Samu által játszhatóvá tenni teljes átkódolás nélkül (lehetőleg gyorsan).

Már valaki említette a IDC Multichanger nevű szoftvert, de nálam nem akar menni megfelelően (win7ult x86)

Köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#4794) BBéci válasza Mikika (#4782) üzenetére


BBéci
titán

A tévével kell formáztatni az eszközt, nem lehet, illetve utána nem lesz rajta több partíció!

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4795) BBéci válasza huhuhorgasz (#4783) üzenetére


BBéci
titán

Aki a Sencort jónak nevezi, nem tudja, mit beszél.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4796) huhuhorgasz válasza BBéci (#4795) üzenetére


huhuhorgasz
csendes tag

akkor tudnál kb azonos árkategóriában hasonlót mondani?

(#4797) zzub válasza bnorci71 (#4737) üzenetére


zzub
csendes tag

Pénteken kölcsönkaptunk egy másik távirányítót, azóta azt használjuk. Azzal nem volt semmilyen gond. Érdekes, hogy ennek a tesztnek a végén is azt írják, hogy az egyik tévéhez kapott távirányító nem volt elég reszponzív, bármit is jelentsen ez:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c580-le32c580-20100728791.htm

(#4798) GoZoL


GoZoL
senior tag

Sziasztok!

Ez a felvevős dolog hogy működik? Ha van egy vinyóm vagy pendrivom és azt megformáztatom a tv-vel akkor tudok felvenni rá műsorokat? Vagy rosszul értelmeztem? C650 a tv.

(#4799) nightshadow válasza GoZoL (#4798) üzenetére


nightshadow
veterán

A C650-el sehogy nem működik, mert nincs benne Personal Video Recorder Ready funkció. Csak a C750-be van, meg a C7000-ben meg attól fölfelé.

„Personal Video Recorder Ready funkció
A Samsung kibővített Personal Video Recorder Ready funkciójával sosem marad le kedvenc sorozatáról és filmjeiről. Csatlakoztassa az USB-memóriát és a merevlemezt, válassza ki a menüben a csatornát, az időpontot és a dátumot, a többit pedig bízza a Personal Video Recorder Ready funkcióra, hogy később bármikor visszanézhesse kedvenc műsorát.”

(#4800) fer válasza huhuhorgasz (#4796) üzenetére


fer
őstag

Nem fog tudni, mivel neki az mind "bögreszett" :DD ő csak a fél millás vagy annál drágábbat fogja ajánlani! Azt hiszi mindenki jól el van eresztve anyagilag!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.