Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45276) fery02 válasza nkAAA (#45247) üzenetére


fery02
addikt

1. Gyári rendszerrel is tökéletese használható a teló és a memóriával is nagyon dinamikusan bánik, egyáltalán nem kell vele foglalkozni, hogy mennyit eszik. Lassulni nem lassul, ha csak pár 100 mega szabad van.
Ha kell neki, felszabadít magának.
De egyébként abszolút Rom barát a teló és kellemes Rom-okat lehet hozzá szerezni.
Aktuális sláger a ClodyG3 2.0 és a MIUI V5, de ezekről bővebben a Mélyvíz topikban. :)

2. Tok téren, ami szempontokat írtál én elsősorban a Spigen Armor és a Nekeda féléket ajánlom.
Előbbi kemény és masszív, érzed hogy biztonságban van a telód benne, viszont a Nekeda-hoz képest nagyobb egy kicsit, míg az utóbbi elegánsabb, de szintén hasonlóan véd és prémium minőség.
Ha flip tok kell, azokban nem vagyok olyan jártas, de volt már róluk szó korábban sokszor. Azt tudom, hogy a hivatalos LG féle és a Nillkin volt említve sokszor.
Fólia téren meg kapható akár minőségi Nillkin 9H üvegfólia, ami egy fent említett Spigen-nel vagy Nekeda-val kombinálva igen erős védelmet adhat.

3. Az tuti, hogy megbízható bolttal nem nyúlhatsz nagyon mellé. :)
Amúgy annyira kell csak figyelni, mint általában minden telónál. Esetleg megnyomkodhatod a hátlapot, mert előfordulhat, hogy recsegőst fogsz ki (bár ha úgyis tokban lesz, akkor mindegy, hogy recseg-e vagy nem), de egy ilyennek a hangkeltésen kívül más hátránya nincs..

4. A sárgásodás úgy tűnik random.
Én decemberben vettem a telót és szabadidőm nagy részében játszani szoktam rajta keményebb játékokkal és még eddig nem látok sárgásodást, míg másnak már az egyszer ez okból cserélt új kijelzője is sárgásodik...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.