Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1301) GeneraL_XTX válasza norral (#1300) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

mostanában mindennapos eset ez a Pana TV-knél... :U

(#1302) DM-Fan válasza Ed Parker (#1291) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A Panasonic illetékes ilyenkor már. Nem lesz gond, ne izgulj, megoldják!

norral: Az a baj, hogy sok helyen az ilyen példányok maradnak vissza, mert az emberek nagy része - teljes joggal - visszaküldi. Viszont ezeket is el kell adni, így az év vége felé egyre gyakrabban belefut az ember. Az év elején-közepén még alig találkoztunk ilyennel itt a topicban is, a legtöbben azt írták, hogy hibamentes a készülék. Sajnos az utóbbi időben tényleg megszaporodott ezen esetek száma - mondjuk nagyon sokan is vettek mostanság TV-t, nagy számok törvénye alapján ez van, sokan, akiknek nincs gondjuk meg nem is írnak. Erre nem lehet mit mondani: ha zavar, küldd vissza, a boltnak illetne cserélnie. A Panasonic erre nem fogja, egy vagy két pixelhiba még kevés.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#1303) Ed Parker válasza janos666 (#1295) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Ok,megpróbálom hívni őket,remélem nem kell bevinnem a szervízbe.

Köszönöm mindenkinek a segítséget :R

(#1304) DM-Fan válasza Ed Parker (#1303) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ki fognak jönni érte, ugyanis törvényileg kötelezettek az ilyen méretű és súlyú termékek elszállítására. Ha szerencséd van, helyben szétkapják és megnézik, lehet-e rajta ott segíteni, ha nem, akkor elviszik és szólnak ha kész van.

Get Moded!

(#1305) GeneraL_XTX válasza norral (#1300) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Nálam ugyanez volt, visszavittem én is. Furán is néztek az eladók, hogy csak ezért, de inkább mint hogy utána állandóan zavarjon.Mondjuk én utána nem is kaptam újat mert elfogyott, és most emiatt nincs mit néznem , de nem bántam meg :K 280k-ért legyen már hibátlan a bóvlijukat meg állítsák ki :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1306) DM-Fan válasza Raga (#1293) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Emlékeim szerint ezt is csak gyári visszaállítással tudod ellenőrizni, első indításkor kérdezi meg a TV.

Get Moded!

(#1307) Ed Parker válasza GeneraL_XTX (#1297) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Igen, inpug lagra,gyakorlatilag egy gyorsabb fps felejtős,olyan szinten késett az egér,hogy rögtön megutáltam,de ez az sbs 3D-nél is jelentkezett.

A felhő mindaddig nem gáz, míg a szemed hozzá nem szokott a sötéthez,ehhez bőven elég egy 3 perces sötét rész a filmből,rögtön észrevehető,ez a perem világítás.
Szerencsés esetben csak a sarkok világosak,rosszabb esetben középen is,ahogy nekem is volt.

Szerencsére ez a plazmán már a múlté.

(#1308) norral válasza DM-Fan (#1302) üzenetére


norral
aktív tag

Még nem döntöttem.

A szerviz menü szerint én vagyok az első tulaj. Az első ember, aki bekapcsolta. Nem hiszem, hogy ezt bárki is használta volna, ahhoz tényleg nagyon újnak tűnik. Annak idején a p2470hd monitoromon is volt egy pixelhiba. Az is halott kék subpixel, igaz az az alsó sarokban. Ha bright pixelhiba lenne, akkor 1 percig sem gondolkodnék el rajta, de így lehet megtartom.

Év vége, vagy nem év vége, akkor is nagyon gáz, főleg. Na mind1, most van más 1000 pakolni való, majd kitalálom, megnézem most "nézési" távolságról is, hogy egyaltalán látom e.

Ami jó, hogy a kék a legkevésbé zavaró subpixel hiba, mert a fehér így sárga lesz, és nem fehér, azaz világos részeken észre se lehet venni... Na mind1, majd agyalok, azt megírom mire jutottam.

(#1309) DM-Fan válasza norral (#1308) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Sajnos ez benne van, már gyártáskor is előfordul, de később a raktározásnál, pakolásnál, szállításnál, bárhol keletkezhet. Sajnos az sincs kizárva, hogy használat közben még több fog keletkezni, sok ilyet láttam már. Egyébként nem lennék meglepve, ha a jó magyar bánásmód miatt alakulnának ki ilyen nagy számban. Én biztos cseréltetném, de Te tudod.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#1310) tendetiti válasza janos666 (#1292) üzenetére


tendetiti
tag

Megnéztem még egyszer, több színnel, szürke árnyalatokkal. Nincs szemcsésedés. Lehet, hogy mákom van. Csak én vettem az extremedigitaltól? Lehet, hogy hozzájuk valami épkézláb széria került...

[ Szerkesztve ]

(#1311) Ed Parker válasza DM-Fan (#1304) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Húú,az jó lenne,mert miután írtad,hogy nem nagyon ajánlott az ilyen méretű,súlyú tv fektetve vinni,azóta picit változott a szemléletem,akkor szerencsém volt,hogy nem lett semmi baja.
Lehet hogy másodjára nem lenne.

(#1312) janos666 válasza M_AND_Ms (#1296) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ezt úgy kéne, hogy beállítod a Popcorn-t YCC-re (lehetőleg abból is 4:2:2-re, ha tudsz válogatni ; a lejátszók gyakran Rec709-nek vagy hasonlónak becézik az YCC-t, a lényeg hogy ne RGB legyen), és a Popcorn-al játszod le azt a Black Clipping videót, mikor a Brightness-t tologatod.
A menüt pedig hagyd figyelmen kívül, a lejátszott anyag a lényeg, nem a lejátszó OSD-je.

Bár még nem igazán értem, hogy mit rontottál el... Bedugtad a pendrive-ot a TV-be, és annak a lejátszóját használtad?
Felejtsd el! A G30 lejátszója is iszonyat ramaty képet adott, mikor rá bírtam venni, hogy egyáltalán megnyisson valamit. Ez a beépített lejátszó csak kirakatfeature.

Vagy állítgattál már esetleg valamit a Popcorn-on? Nem szabad rajta tologatni a Contrast/Brightness-t, az csak arra való, ha a TV-n nem működik, de optimális esetben a TV-t kell kalibrálni, nem a bemenetet kell előre torzítani.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1313) DM-Fan válasza janos666 (#1312) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"lehetőleg abból is 4:2:2-re, ha tudsz válogatni ; a lejátszók gyakran Rec709-nek vagy hasonlónak becézik"

Így van, a Popcorn is BT709-nek hívja, én is azon használom.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#1314) junkpod válasza DM-Fan (#1247) üzenetére


junkpod
nagyúr

nálam S30-on Magyarország van és van vagy 90 dvb c csatorna pr telecomnál! conax nélkül, 67 csati nem kódolt.

Box's don't touch!

(#1315) DM-Fan válasza junkpod (#1314) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Igen, de ez csak idéntől van így, a tavalyi szériánál a Magyarország beállításánál még nem hozott be DVB-C csatornákat. Nem véletlenül írtam, nekem G20-am van, ismerem a rigolyáit!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#1316) M_AND_Ms válasza janos666 (#1312) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

A Popcorn-nal játszom le a letöltött BD Iso-t. Azóta kipróbáltam a 709-es beállítással is. Természetesen a Popi-n minden alapon van hisz, jól tudom csak bezavar, ha nyolc helyen nyúlok bele a folyamatokba.

A menüt ill. a képernyővédőt azért veszem alapul, mert úgy gondolom annak háttere fekete, a lejátszott anyag meg lehet, hogy már torzulást szenvedett a konvertáláskor, de majd még kísérletezem (saját fekete bitmappal, demóanyagokkal, stb.)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#1317) M_AND_Ms válasza DM-Fan (#1313) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Egy minta beállítást feldobhatnál te is (követve janos666 jó példáját) a G20-odról! Biztos többünknek is jó lenne okulásként (főképp a popcornosoknak)!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#1318) Berzso válasza tlala (#33) üzenetére


Berzso
tag

Köszi, régóta keresek ilyen elosztót :-)

(#1319) T-Tboy


T-Tboy
tag

Sziasztok!
Nemrég lettem én is plazma tv tulaj és eddig nagyon örülök a választásomnak.
Egy Panasonic TX-P42UX30E típust vettem 120e-ért, 5év garival. Full HD, 600Hz, 42" stb.
Az itteni 1hsz. elolvasása is sokat segített a döntésemben (amiért hálás vagyok a írójának, köszönöm), vmint más fórumokon is sokat olvasgattam utána kb. egy jó hónapig, hogy mire is lenne szükségem.
Ebbe az 1hónapba beletartozott az is, hogy ellátogattam pár üzletbe és nézelődtem is.
Persze, a üzletekben nem igazán lehet pontosan belőni magunknak a tv-k képét, de még ha sikerül is "jól" letesztelnünk akkor sem éppen megfelelőek az ottani fényviszonyok.
Hisz a üzletekben a sok neon fényénél megint más egy készülék képe mint otthon a saját szobánkban ahol korántsem "díszkivilágításban" fogja az ember nézni a kedvenc filmjeit (legalábbis, én ha fényes nappal mozizom akkor is besötételek amennyire csak lehetséges).
Ezek folyamán én végül a plazma tv mellett döntöttem, úgy véltem a 1hónap elteltével, hogy a én ízlésemhez a plazmák képe áll a legközelebb.
Nekem kb. 70-80%-ban mozizásra kell a tv és a maradék 20-30%-ban használom csak tv adások nézésére.
Jelenleg még csak Scart csatin keresztül dvd-zem rajta, de már most is tetszik a képe a bejáródás és a számomra kedvező beállítások után.
Nemsokára (jan.-ban) veszek hozzá BD játékost is és HDMI kábeleket, aztán szerintem még elégedettebb leszek a képminőséggel. :DD
Előtte egy '92-'93-as kiadású Panasonic TX-28A2C (100Hz) típusú képcsöves tv-t használtam ~15évig, nagy megelégedéssel! Nem tudom hanyadik gazdája lehetek már, de nálam a 15év alatt egyetlen egy hibát generált a készülék és az is csak filléres dolog volt, 3000Ft-ból megúsztam munkadíjjal együtt!
Így a márkához tartozó bizalmam már meg volt alapozva és ebben gondolkodtam.
A képcsöves Pana tv-m képe számomra a képcsöves tv-k közt még ma is etalonnak számít (ismerőseim körében nem találtam ilyen jó képpel rendelkezőt). Egyedül egy Sony Wega csöves tv képére mondtam még azt, hogy van olyan ha nem jobb mint a én régi Pana csöves tv-m képe. Ettől függetlenül biztos van tőle több sokkal jobb képpel rendelkező csöves példány, csupán azt akartam mondani, hogy én személy szerint nem találkoztam ettől jobbal.
Szóval, még most meglépem a BD játékos és a 2db. HDMI kábel becserkészését aztán jódb.-ig csak élvezni szeretném a rendszer képét és hangját. :B
Esetleg akit érdekel, itt megtekintheti, hogy jelenleg hogy is néz ki a rendszerem:
https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem
Nem High-End termékek, de én elégedett vagyok velük és nekem nagyon megteszik. :K
Üdv mkinek!

https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi

(#1320) Cha-b válasza psg5 (#1155) üzenetére


Cha-b
senior tag

"De ha szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy mit néz, akkor az is, hogy melyiket pocskondiázza...Ezt nevezik demokráciának..."

Sztem ez butaság, mert mi alapján pocskondiázza? Mert más érdekli ? vagy mert nem minden ember ugyanolyan a földön? , de haggyuk, mert már nagyon off.

CSAKAKISPEST!!!!

(#1321) kisbalazs83 válasza DM-Fan (#1284) üzenetére


kisbalazs83
aktív tag

Én már májusba jeleztem a PF42G30-on: [link]
Szerintem ott van az a zajos csík minden g30-on csak mások nem látják. Ettől függetlenül kiváló képe van a tv-nek, csak ez hiba a Panasonic részéről! Kíváncsi lennék hogy mi okozhatja...

65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

(#1322) DM-Fan válasza M_AND_Ms (#1317) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Szíves örömest!

Nálam így néznek ki a beállítások az 50G20-on a Popcorn A-210-hez úgy, hogy egy Harman/Kardon erősítőn keresztül van kötve a Popcorn a TV-re, a Popcorn-on pedig a BT709 az alkalmazott színtér (YCbCr 4:2:2):

Professzionális 2 képmód:

Kontraszt: +31
Fényerő: -4
Színtelítettség: +28
Képélesség: +1
Öko üzemmód: Ki
P-NR: Ki
Panel: Be

További beállítások -> Fehéregyensúly:

Vörös szint: 0 (középállás)
Zöld szint: -3
Kék szint: 0 (középállás)
Vörös vágási szint: 0 (középállás)
Zöld vágási szint: -2
Kék vágási szint: 0 (középállás)

További beállítások -> Színkezelés

Vörös színárnyalat: +3
Zöld színárnyalat: -4
Kék színárnyalat: 0 (középállás)
Vörös színtelítettség: +2
Zöld színtelítettség: -1
Kék színtelítettség: 0

További beállítások -> Gamma

Gamma: 2.2

Nálam ez adta a legjobb eredményt. Itt a fekete éjfekete, de nem vesznek el a részletek, a fehér pedig fehér, de az sem ég be. Azt vettem észre, hogy ha kihagyom a körből az erősítőt, akkor minimálisan módosítani kell a beállításokon, szóval valamiért beleszól a dologba, ennek a pontos oka nem ismert előttem, lehet, hogy a Faroudja DCDi dolgozik bele. Mindenesetre nagyon jól néznek ki az anyagok ezen beállítással. Természetesen ez példányfüggő is, úgyhogy lehet, hogy másnál nem lesz tökéletes, főként a színek és vágási szintek, de szerintem jó közelítéssel megfelelő lesz. Sajnos szórás lehet (van is) az egyes példányok között.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#1323) bANDYka válasza DM-Fan (#1322) üzenetére


bANDYka
tag

Szerintem ezt már sokan várták!

:R

seeing is believing...

(#1324) DM-Fan válasza T-Tboy (#1319) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Gratulálok a TV-hez, használd egészséggel! Pofás kis rendszer ez.

Get Moded!

(#1326) T-Tboy válasza DM-Fan (#1324) üzenetére


T-Tboy
tag

Köszönöm szépen! Igyekszem. :))

https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi

(#1327) Cypresss válasza janos666 (#1312) üzenetére


Cypresss
senior tag

Ezt úgy kéne, hogy beállítod a Popcorn-t YCC-re (lehetőleg abból is 4:2:2-re, ha tudsz válogatni ; a lejátszók gyakran Rec709-nek vagy hasonlónak becézik az YCC-t, a lényeg hogy ne RGB legyen).

SZENT SZAR! Sokkal jobban látom az Internation című film elején a szivárványt. Ezer köszönet, én biztos hagytam volna RGB-n életem végéig. :R :R :R

Ha nem lenne ilyen rohadt drága, esküszöm vennék egy VT30-at a nappaliba is, annyira szép a képe. :P

A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

(#1328) kiki22 válasza Cypresss (#1327) üzenetére


kiki22
senior tag

na akkor megint tanultam vmi ujat :D ycc re gondolom akkor erdemes attalitani minden eszkozt

(#1329) madgie válasza Cypresss (#1327) üzenetére


madgie
titán

Így utólag csak az a szomorú, hogy a márciusi firmwarefrissítésig a popi sem tudta a rec709-et. Amikor megjelent, gyorsan ahhoz kalibrltam át a tévét :)

(#1330) szepi77


szepi77
tag

Szerintetek hogyan tudnék megszólaltatni a a Pana médialejátszóján 720p mkv fájlt ? NEm tudom szóra bírni. A kép tökéletes, viszont hang egy deka sem.

Panasonic TX-P42S30E

(#1331) M_AND_Ms válasza DM-Fan (#1322) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Köszönöm! A holnapi józanodás után a másik profilra beállítom, majd összevetem az enyémmel.
Addig is Boldog Új Évet Mindenkinek!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#1332) junkpod válasza janos666 (#1312) üzenetére


junkpod
nagyúr

nálam az xtreamer-en ilyen beállítások vannak csak:
HDMI Chroma sub-sampling set:
-4:2:2 (standard Default)
-4:4:4 (High Up-Sampled)

gondolom ez az YCC megfelelés, érdemes szerinted a 444-et állítani, vagy maradjon a 422-n?

Box's don't touch!

(#1333) Voice24 válasza szepi77 (#1330) üzenetére


Voice24
őstag

Ne aggódj, én is jártam így, de szerencsére eddig az általam begyűjtött 720p-s anyagok nagy részét gond nélkül viszi hanggal együtt.
Nagyon különbözőek az anyagok amúgy. Volt olyan, amit eleve nem is látott a pendrive-on, volt, amit hang nélkül játszott le, és volt, amit látott ugyan, de lejátszásnál se kép, se hang, de megpróbálta elindítani.

(#1334) #18538752


#18538752
törölt tag

Sziasztok!

Van most egy Samsung Plazmám. Néhány száz óra teljes képernyős mozgókép bejáratás már van benne és eddig észrevehető ghostnak a nyomát sem mutatta. Most viszont vagy négy óra TVnézés után egy logó elég szépen ott maradt és nem igazán akar eltűnni onnan. Érdekes, mert a néhány száz óra bejáratáson kívül jópár óra XBox is ment rajta és egyszer sem maradt észrevehető ghost a képernyőn, örültem is neki. Most meg néhány óra TV nézés után egy TVlogo ott maradt. Klassz :(
Előfordul hogy makacsabb ghos jelenségnél napokig kell járatni a TVt hogy a jelenség eltünjön?

(#1335) DM-Fan válasza #18538752 (#1334) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Igen. Nincs 2 napja sem, hogy leírtam.

Get Moded!

(#1336) Hsanyika1 válasza #18538752 (#1334) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

igen akár napok is kellenek neki ne aggódj ! BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !

(#1337) szepi77 válasza Voice24 (#1333) üzenetére


szepi77
tag

Nincs valami kódoló, konvertáló, muxerelő program, amivel lehetne a Pana által értelmezhető anyagot kreálni, minőségveszteség nélkül? ...na és persze ne ne tartson 1 órás anyag konvertálása 2 órán keresztül :D vannak igények mi ? :C

Panasonic TX-P42S30E

(#1338) psg5 válasza DM-Fan (#1260) üzenetére


psg5
veterán

Jaja, ez az a cikk az idiotindex-ről:)

Amúgy is fenntartásokkal fogadom az ilyen (főleg azon a hírportálon) a "valamit dobjunk ki az év végén, hogy legyen mit olvasni, de ne támasszuk alá hadd csámcsogjanak róla, meg a tények úgy sem érdeklik a befolyásolható fingex olvasót" típusú leírásokat, de véletlenül elolvastam :)
Tök egyetértek veled.

Amúgy pont most néztem, hogy mennyi ideig tartott a vhs korszak, most meg még a dvd korszak is tart...
Érdemes lenne egy idősíkon ábrázolni minek mennyi az átfutási ideje...
Vagyis nem eszik olyan forrón a fejlődés kásáját sem :)

F.K.T.

(#1339) romo77 válasza szepi77 (#1330) üzenetére


romo77
csendes tag

Én is hasonló nyavalyákkal küzdök csak g30 panával. USB vagy LAN-on szeretnéd lejátszani?
LAN-on nem mindegy milyen programmal osztod meg. Ha usb-ről nekem eddig mindent megevett /csak a feliratot nem szereti/ Nekem "csak" feliratokkal van gondom.
Meg jó lenne valahogy ISO file-t is lejátszani :K .

(#1340) Hsanyika1 válasza szepi77 (#1337) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

én anó ezt használtam szeretem egyszerű jó, de mióta DUNE HD LITE 53D lejátszót használok nincs gondom :DD [link]

[ Szerkesztve ]

(#1341) DM-Fan válasza Cypresss (#1327) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Teljesen máshogy kell beállítani a TV-t ha RGB-t (pláne ha full range RGB-t) használsz mintha YCbCr-t. Hatalmas különbséget egyébként nem fogsz felfedezni, mindkettőt ki lehet hozni hasonlóan jóra, csak az utóbbinál elméletileg elmaradnak fölösleges konverziók.

Get Moded!

(#1342) raus


raus
aktív tag

Sziasztok!
Milyen plazmat vegyek? Eleve Panara gondoltam, van a csaladban egy 106-os G20-as es annak döbbenetesen teszik a kepe. Rakötöttem a PC-met es HDMI-vel küldtem ki ra a DVD-ket, MKV-kat, DivX-eket szoftveresen lejatszva ( KMPlayer es PowerDVD).
Hibatlan. Igazabol filmekre, sorozatokra es ritkan SD vagy esetleg DVB-T HD tevezesre kellene. Kesöbb esetleg egy jofajta medialejatszot sigma csippel is rakötnek talan.
Egy 50"-os G30-ra gondoltam, 3D nem kell mert nem erdekel. Most vagy a 2D-s TX-P50G30E-t vagy a 3D-s TX-P50VT30E-t vegyem? Azt irjak a tesztek nehol hogy a VT30E-nek jobbak a szinei es a fullHD-s tartalommal jobb a kepe de masfelszer dragabb. Mashol meg azt irjak hogy a G30E-nek jobb a kontrasztja es a kepe szinten kivalo.

:F

(#1343) KTTech válasza szepi77 (#1337) üzenetére


KTTech
veterán

Még DLNA-n is csak transzkódolással (= sok processzorigény, erős gép nem árt a DLNA szerver alá + minőségromlás keményen) vinné az olyan anyagokat, amit helyből nem eszik meg, szóval... nincs pillanatokon belüli gyógyszer (nem olyan gond, mint pl. régebben a WDTV Live-nél volt, hogy nem ette meg a tömörített fejléces MKV-kat - mondjuk azt FW frissítéssel nem sokkal később javították is)

Mindenképpen ajánlott egy médialejátszó a TV mellé, kényelmesebb és jobb megoldás (pl. ha esetleg kandenciahelyes lejátszást is szeretne a néző).

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#1344) KTTech válasza raus (#1342) üzenetére


KTTech
veterán

A VT30 minden téren jobb, mint a G30... ez tény :) (a 3D-n kívül is). Fejlettebb panel, fejlettebb elektronika, jellemzi, emiatt a képminőség is jobb. Ha telik rá, szemrebbenés nélkül azt vedd. Ha nem, akkor tökéletesen jó a G30 is, picit jobb képe van, mint a G20-nak.

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#1345) Hsanyika1 válasza raus (#1342) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

szia vt30 király de ha nem sürgős várd meg az új szériát szerintem :R

(#1346) DM-Fan válasza raus (#1342) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Még egy szavazat a VT30-ra! Ha megvan rá a pénz, akkor nem is kérdés, még a G30-cal szemben sem, szinte hibátlan TV. Az új széria bejövetele előtt még talán meg is úszod jó áron, bár az 5 éves garanciaakció ma lejár.

Get Moded!

(#1347) Ijk


Ijk
nagyúr

Mostanában borzasztó feszültségingadozások vannak, tegnap 5 percenként ki-be kapcsolt a tv. Van olyan túlfeszvédős hosszabbító, ami megszünteti ezt a problémát?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#1348) M_AND_Ms válasza Ijk (#1347) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

A számítógépeknél használatos szünetmentes, ami kiegyenlíti az ingadozásokat is, többek között. Csak figyelj, hogy teljesítményben igazodjék a tv-hez. (Itt jön képbe a hátlapon feltüntetett max teljesítményfelvétel.)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#1349) Hsanyika1 válasza Ijk (#1347) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

APC

(#1350) Oldfighter válasza kisbalazs83 (#1321) üzenetére


Oldfighter
senior tag

"Szerintem ott van az a zajos csík minden g30-on csak mások nem látják."

Ne riogassunk már ilyen sületlenségekkel. Én se tegnap óta kezdtem a képernyők stírölését és ha beleszakadok is, akkor se találok hibát az új G30-asomon.

Süket szomszéd a jó szomszéd!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.