Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) #40935168 válasza Ijk (#949) üzenetére


#40935168
törölt tag

Meggyőzött a Samsung, de ezek csak a paraméterek.. kérdés, hogyan jeleníti meg a színeket, hugomnak egy 32-es (?) kisebb, csak 720p-s Samu LCD-je van, de a bőrszínek néha borzalmasak, egyes filmeknél pedig az emberek arca mikor egy keveset mozgós beszélgetős jelenet van, mintha leválna a fejről és ahogy a fejük mozog, az arcuk kicsit késve csúszik utánuk, valami nagyon hülye effekt, .. LG is csinálta (42LG6000, régebbi).

Na ilyet nem szeretnék pl. látni :(

(#952) Ijk válasza #40935168 (#951) üzenetére


Ijk
nagyúr

Semmi köze a samsung pdp-k színvilágának a samsung lcd-hez. Egyébként puding próbája az evés, menj el (lehetőleg márkakereskedésbe) és alaposan teszteld le különböző anyagokkal, nem hátrány ha nincs nappali világosság a boltban.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#953) janos666 válasza foppa (#942) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Elvileg új panel + panel meghajtó és új videóprocesszor. Nem "extrém kontraszt", de némileg sötétebb fekete, és állítólag sokkal világosabb fehér, valamint sokkal több színárnyalat megjelenítése mozgás közben is, kevesebb zajjal.

De március előtt nem igen tudjuk meg, hogy mi igaz ebből. A CES-en megmutatják (de valószínűleg prototípusokat visznek, nem sorozatgyártásból lepottyant példányokat), lesz pár szubjektív beszámoló, de talán még a technikai részletekre is várni kell március környékéig, nem hogy arra, míg jönnek a tesztek és fórumos beszámolók...

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#954) #40935168 válasza Ijk (#952) üzenetére


#40935168
törölt tag

Megpróbálom, itt Debrecenben pont van ilyen..

(#955) janos666 válasza janos666 (#953) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ja, és még egy kósza ígéret: gyakorlatilag nulla foszforlag (a G30-nak durván kétszer akkora a "zöld csóvája", mint a D550-nek, úgyhogy nem ártana).

Lehet, hogy stroncium-oxidra cserélik a magnézium-oxidot, és mindezt Kuro stílusú CEL-ként építik be, hogy stabil is maradjon.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#956) psg5 válasza GeneraL_XTX (#930) üzenetére


psg5
veterán

Köszi.
(#935) GLOCK34;(#931) kene84
Na akkor lehet cetelemezek én is, ez szimpatikus. Hitel is meg nem is? Nyilván az a buli nekik, ha valaki nem fizet időben...

[ Szerkesztve ]

F.K.T.

(#957) DM-Fan válasza Ijk (#945) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Elvből nem is csatlakozom az efféle vitákhoz, egyszerűen nincs értelme. Ha valaki megrögzötten köti az ebet a karóhoz és csak sztereotípiákat tud pufogtatni ahelyett, hogy ténylegesen is megnézne otthoni körülmények között egy-egy TV-t mindegyik technológiából, azzal egyszerűen fölösleges leállni vitatkozni, mert úgysem tudod meggyőzni arról, hogy hülyeséget beszél.

Get Moded!

(#958) DM-Fan válasza sinead (#946) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Semmiből sem elég a legolcsóbbat megvenni! Arra figyelj oda, hogy minimum category 2-es, high speed kábel legyen és azért szemre is legyen legalább ujjnyi vastagságú, többszörösen árnyékolt. Olyan 5 eFt környékén már kapsz ilyet, azon garantáltan gond nélkül átmegy az 1080p felbontás is.

Get Moded!

(#959) GLOCK34 válasza psg5 (#956) üzenetére


GLOCK34
aktív tag

Persze,csak úgy érdemes igénybe venni,ha visszatolod 45 napon belül. Utána már jön a horror kamat.

(#960) psg5 válasza GLOCK34 (#959) üzenetére


psg5
veterán

Köszi. :)

F.K.T.

(#961) GeneraL_XTX válasza janos666 (#955) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

"Ja, és még egy kósza ígéret: gyakorlatilag nulla foszforlag"

hoppá, na erre kíváncsi vagyok! Bár tuti hogy nem bírom ki tavaszig amire kijönnek ezek az új szériás cumók :(

[ Szerkesztve ]

(#962) Dorian válasza sinead (#946) üzenetére


Dorian
félisten

A legolcsóbbat pont nem ajánlott. Lehet jó is akár, de esélyesebb, hogy vmi gebasz van vele.
KáCsa Expert Line HIGH SPEED with ETHERNET HDMI kábelt javaslom, 2m-es 3200 Ft, tehát nem drága, és jó minőségű. Ha pedig mégis lenne vele valami szó nélkül cserélik.
Érdemes kicsit hosszabbat venni a minimálisan szükségesnél, mert a derékszögben hajtogatást, főleg a csatlakozóknál nem szeretik.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#963) tibor.sz válasza kisbalazs83 (#924) üzenetére


tibor.sz
tag

A Békéltető Testületi eljárást én is csak ajánlani tudom, nekem ugyanis ennek hatására cserélték ki a TV-met garanciában, addig simán elhajtottak.

(#964) < CyberBob > válasza janos666 (#955) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Nagyon remélem, hogy igazad lesz mert a világosabb fehér és a több színárnyalat nagyon ráfér a panelra, de ha a foszforlag tényleg drasztikusan csökken akkor még a vibrálás sem fog érdekelni. :)
Amúgy ezek az ígéretek mennyire megbízhatóak, fejlesztés / gyártás oldalról jönnek vagy egy marketinges mert nagyot álmodni?

GeneraL_XTX: most komolyan veszel inkább egy rosszabb és / vagy drágább tv-t (ugye az idei plazmák kiestek nálad) mint, hogy várnál pár hónapot. Ennyire tv függő vagy? :D

[ Szerkesztve ]

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#965) lemmy9 válasza sinead (#946) üzenetére


lemmy9
őstag

Ne vegyél gagyit, én most vettem próbaképp, és szar.
De szerencsére csak 500!!!!!! Ft volt.

[ Szerkesztve ]

Szerintem!

(#966) thlacko


thlacko
csendes tag

Sziasztok,

Gondoltam boldogan elújságolom, hogy a futárcég bakijának hála kocsiba vágódtam karácsony előtt, és irány Budapest, Panasop és végül S30 lett az U30 helyett.
Ott kibontattam, kipróbáltam, és átnéztem a tv-t, aminek nem örültek ugyan, de mondtam hogy messziről jöttem, másképp nem viszem el. Szép kép, nulla pixelhiba, 10-es tesztanyagból 8-at vitt a beépített médialejátszó.
Nem bántam meg, sőt teljes mértékig elégedett vagyok. Közben eszembe is jutott egy kérdés, érdemes netre dugni, és frissíteni?
Azóta már jópár óra benne van a tv-ben, nincs ghost, és a műholdas diginek is meglepően jó képe van a legtöbb csatornán.
Ezúton is szeretném megköszönni a fórumtársak, elsősorban DM-Fan kitartó munkáját, válaszait és segítségét. Örülök hogy a mai világban ebben az országban ilyen összetartó kis közösségre, segítőkész emberekre találtam.

:R

Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...

(#967) Hsanyika1


Hsanyika1
senior tag

SZIMULÁTOR hogy lásd előre hogy fog kinézni tv a helyén mielőtt megvenéd azt [link]

[ Szerkesztve ]

(#968) ZEN1TH válasza thlacko (#966) üzenetére


ZEN1TH
őstag

Igen érdemes frissíteni. Gratulálunk hozzá!

https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/

(#969) Hsanyika1 válasza thlacko (#966) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

gratula tvhez :C kellemes ünnepeket

(#970) TCr válasza Hsanyika1 (#967) üzenetére


TCr
veterán

Szifon kell hozzá, oké...

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#971) rb26dett válasza Cypresss (#944) üzenetére


rb26dett
aktív tag

Muter kolléganőjének tönkrement a tv-je, őt is kiokosították az okosok, nem szabad lapos tévét venni mer az sokat fogyaszt!

50G30-am eszik 90W-240w-ig, de átlag 120-130 W között stagnál, na most a konyhába van egy Aiwa crt hát nem is tudom hány col de 19-et sem éri el kb 15 colos lehet, na annak a hátuljára rá van írva hogy 58Watt akkor miről beszélünk mi is a sok?!
Úristen milyen emberek vannak... ez pont olyan mikor az ilyen all you can eat éttermek előtt ott állnak a 7-es bmw-k meg porsche cayenne-ek és képesek sorban állni az 1500 ft-ért eszel iszol míg fejre állsz éttermekbe, kint meg ott virít a 30 millás verda... szánalmasak...

300ezerér vesz egy tv-t de azt keresik hol lehet lejjebb venni a fényerőt meg mivel fogyaszt kevesebbet mit kell csinálni... húzd ki azt akkor nem eszik semennyit....

Gondolom az ilyen lakásába mindenhol energiatakarékos égő fityeg, minden háztartási gépe AAAAAAA++++++ -os de pluszban még egy kurbli is kilóg belőlük hogy kicsit be lehessen segíteni neki...

Engem is tévé vásárlás előtt próbáltak felvilágosítani óó háromdés ledtévét vegyél az a jóó! mondom ok, plazma lesz, te vegyél azt :)

Egyébként tényleg ezek a berögződések, úgy látszik egyre inkább nem csak az öregekre lesznek jellemzőek...
De a legjobb hogy az ilyen gyökerek félrevezetik még azt is aki csak próbálná felmérni a terepet hogy mi is lenne a neki a legjobb választás, erre mit lát mindenhol óó plazma óó villanyszámla óó paks... de még ha valami szignifikáns különbség lenne köztük de... na mind1 úgy látszik ez örök zöld marad mint a jingle bells...

(#972) TCr válasza rb26dett (#971) üzenetére


TCr
veterán

Ilyen országban élünk...

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#973) psg5 válasza TCr (#972) üzenetére


psg5
veterán

Azért ne, hogy már ennyire szűkítsd. Mintha máshol nem lennének ilyenek...
Ilyen világban élünk.

F.K.T.

(#974) DM-Fan válasza thlacko (#966) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nincs mit, használd egészséggel!

Frissíteni érdemes, a Pana firmware-ei közül eddig nem tudunk olyanról, ami rontott volna valamin. Ha macerás a netre kötés, akkor SD-kártyával is el tudod végezni a frissítést.

Get Moded!

(#975) mohus válasza thlacko (#966) üzenetére


mohus
csendes tag

Grat hozzá:) Legjobb módszer, hogy 5-10 (opcionális) évente bemész egy tv-s boltba és aminek a legjobban tetszik a képe megveszed. Én így tettem, de nem vettem semmit, olvasgattam 2 hétig és mégis azt vettem amit legelőször a legjobb képpel rendelkezőnek tartottam és pénzügyileg még elviselhetőnek.

FPS-t, RTS-t Sturmovikot PC-n, a többit konzolon!

(#976) DM-Fan válasza rb26dett (#971) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Úristen milyen emberek vannak... ez pont olyan mikor az ilyen all you can eat éttermek előtt ott állnak a 7-es bmw-k meg porsche cayenne-ek és képesek sorban állni az 1500 ft-ért eszel iszol míg fejre állsz éttermekbe, kint meg ott virít a 30 millás verda... szánalmasak..."

...és ha tudnád, hogy hány olyan ember van, aki a 30 millás verdával a lakótelepi parkolóban parkol, mert még muteréknál lakik a 1,5 szobás lakásban, mert ahelyett, hogy vett volna magának egy lakást és fizetné a saját rezsijét, inkább vett egy pénisznövelő Porsche Cayanne-t, szigorúan devizahitelre! Na, ezért áll sorban az említett jellegű éttermek előtt, mert aztán minden fillért az élére kell állítani, hogy tudja fizetni a törlesztőrészletet és még mellette élnie is kell. Persze, nyilván megvan az a réteg is, akinek egy ilyen autó bagó, de azok nem is járnak ilyen helyekre (vagy ha mégis, akkor ott gondok vannak az értékrenddel erősen).

Hogy ON is legyen:

Értem én, hogy legyünk környezettudatosak, de könyörgöm, aki 40-50 Wh átlagfogyasztásbeli különbség miatt választ 10"-lal kisebb méretű és gyengébb képtulajdonságokkal bíró TV-t, ami adott esetben még így is drágább, az meg is érdemli. De ezt már számtalanszor kitárgyaltuk, az ilyen embereket nevezi a szakzsargon "sötétzöldnek".

Ha valaki a 140-180 Wh-s fogyasztásra azt mondja, hogy sok, miközben cserébe néz egy 50"-os, kiváló képminőségű panelt, azzal az emberrel nem tudok mit kezdeni. Fel kéne világosítani, hogy ennyit még a 20 évvel korábban vásárolt, 55 cm-es képátlójú CRT-je is megevett, de ha két 100 W-os izzó ég csak valahol a lakásban, az is többet fogyaszt.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#977) junior11


junior11
veterán

Teszt Panasonic TX-P42S30E: [link]

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#978) mohus válasza rb26dett (#971) üzenetére


mohus
csendes tag

Faterom is ezt kérdzte...plazma? igen...mennyit fogyaszt? mondom 5-ödét-10-edét mint a vasalód, hajszárítód vagy sütőd, hűtőd vagy a behemót számítógéped önmagában. Szerintem az emberek nem tudják minek, mekkora hatása van a villanyszámlára:)

FPS-t, RTS-t Sturmovikot PC-n, a többit konzolon!

(#979) WolfLenny


WolfLenny
senior tag

Skacok, ma voltam Auchan-ben és nézegettem a TV-ket. Hát azt kell mondjam (bár lehet csak a képek miatt) de a plazmának tényleg szebb képet tudok adni.
Sajnos már nem foglalkozok műszerészként, de a műszerész szemem érzékenysége megmaradt. Szóval lehet csak az adás miatt volt picit elmosódott az LCD, de a plazma mintha jobban korrigálta volna.

Hajlanék is a plazma felé, azonban zavar ez a logó beégés. Én még csak-csak tudnék rá figyelni, de asszonypajtás a legtöbbször RTL-t néz és neki aztán mondhatom.

Sajna a keret olyan 100-130 körül van. Melyiket mondanátok?
Panasonic tx-p42c3e milyennek mondható?

(#980) DM-Fan válasza WolfLenny (#979) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Az említett modell gyakorlatilag az egyetlen lehetőség, ha normális TV-t szeretnél venni ebből a keretből. Belépő szintű, beépített médialejátszó nélküli HD-Ready modell, annak viszont teljesen korrekt, SD-forrásból (analóg vagy digitális SD-kábeltévé előfizetésből, DVD/DivX, Xvid fájlokból) nagyon korrekt képet kapsz, de az esetleges HD-adások is pazarul festenek. Szerintem ebből az összegből normális LCD-t biztosan nem kapsz, pláne ilyen méretben, amit meg kapsz, az elég elkeserítő képet ad a fenti forrásokból. Samsung-nál hasonló kategória a 43D450, ha az a gyártó esetleg szimpatikusabb. Abban van médialejátszó is, a képe viszont picit elmarad a C3-étól.

Ha nem vagy érzékeny a plazmák villódzására, akkor bátran ajánlom a C3-at, mint ebből az összegből megvehető plazmát. Ha fullHD-re vágysz, az is kijön ebből a keretből a 42U30 személyében. Képiekben nagyjából a C3 szintjén van, csak a felbontása nagyobb. Ha még feljebb akarsz menni, akkor 145 eFt-ból már a 42S30 is kijön, ezen már van minimális tükröződésgátló réteg, több csatlakozója van (van neki pl. USB-aljzata és ehhez társuló beépített médialejátszója).

A csatornalogókat nem kell túldrámázni, oda kell figyelni rájuk, illetve a durvábbakat ki kell zoom-olni. Később, a bejáratás után már bátrabban lehet azokat is nézni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#981) lfabian válasza WolfLenny (#979) üzenetére


lfabian
tag

Nekem CX3-mam van,fél éve használom vegyesen RTL,TV2,sport csatornák és EXN+társai. Semmi rosszat nem tudok mondani rá, és nincs beégés,pedig sokat hajtom!

fabi

(#982) I.K.Z


I.K.Z
tag

Sziasztok

Van valakinek tapasztalata ezzel a TV-vel. LG Electronics 50PZ250

(#983) WolfLenny válasza DM-Fan (#980) üzenetére


WolfLenny
senior tag

Gondolom a beégés esélye akkor nagy ha erős kontraszttal használom.

(#984) DM-Fan válasza WolfLenny (#983) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A beégés veszélye enélkül is fennáll, de ez valóban csak fokozza.

Get Moded!

(#985) WolfLenny válasza DM-Fan (#984) üzenetére


WolfLenny
senior tag

Gondolom beégésre nem vonatkozik a garancia...

(#986) DM-Fan válasza WolfLenny (#985) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Természetesen nem vonatkozik rá, ezt bele is írják a használati utasításba!

Get Moded!

(#987) rb26dett


rb26dett
aktív tag

El kéne árasztani az RTL klubbot olyan e-mailekkel, hogy új év, végre csinálhatnának plazma barát új áttetsző logót :)

(#988) DM-Fan válasza rb26dett (#987) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Én az új év alkalmából... továbbra sem nézem az RTL-Klub adását! Ha plazmabarát lesz a logója, akkor sem!

Get Moded!

(#989) rb26dett válasza DM-Fan (#988) üzenetére


rb26dett
aktív tag

: ) jó jó, én is általában discoveryt nézek, de ha véletlen valamenlik családtag odaragad a tévé elé az biztos hogy az RTL lesz..., és az az érdekes, beállítom a zoom 2-t, jön egy reklám és visszavált szélesvásznúra a kép, bemegyek a menübe azt írja zoom 2 de nem az, ha még 1x rámegyek akkor zoomolja újra... szóval hiába rakom zoomra, akkor sem vagyok biztonságban, mert jön egy reklám és visszaváltja... ez viszont zavar.

(#990) WolfLenny


WolfLenny
senior tag

LG-k milyenek?

Ha lehet milyen sorrendűek az egyes márkák?

(#991) Cypresss válasza DM-Fan (#957) üzenetére


Cypresss
senior tag

Igen DM, csak az a probléma, hogy ezeknek az embereknek nyilvánvalóan igényük sincs arra, hogy alaposabban tájékozódjanak a témát illetően (mert nincs idejük, család, meló, egyebek miatt). Ilyenkor kellenének az olyan személyek, mint te, jános666, Ijk, akik képesek elmondani az ilyen trolloknak (valószínűleg persze nem azok, hanem normális emberek), hogy bizony hülyeségeket beszélsz barátom, mert...

Ha ugyanis valaki nem világosítja fel őket, 20 év múlva is az akciós LCD-ért állnak majd sorba és boldog tudatlanságban ülnek majd a tévé előtt, amit a 2028-as Olimpiára vettek a családnak. :N

A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

(#992) rb26dett válasza WolfLenny (#990) üzenetére


rb26dett
aktív tag

1. oldalon le van írva...

(#993) Cypresss válasza rb26dett (#987) üzenetére


Cypresss
senior tag

Erről két dolog is eszembe jutott: a múlt héten a Sport Tv logója a jobb felső sarokból, a jobb alsóba került egy élő adás során. Mondhatom örvendetes volt látni a változást. :DD

Megszállott amerikai foci buzi vagyok, az ESPN adásait hetente többször is nézem, SOHA nincs ugyanazon a helyen a logójuk, kifejezetten a plazmások miatt változtatnak rendszeresen. Ugyanez a megoldás mekkora költséggel is járna a hazai csatornák esetében?

Két kattintás max?

[ Szerkesztve ]

A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

(#994) DM-Fan válasza Cypresss (#991) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Egyszer-kétszer próbáltam is "meggyőzni" pár lelkes rajongót, hogy mi az adott technológia gyengéje és hogy miért jobb a másik az adott célra. Ilyenkor jön az, hogy "szűk látókörű vagy", vagy hogy "te azt nem tudhatod, mert nincs otthon olyanod", meg "annál jobb pedig nincs, értsd meg", vagy egészen egyszerűen "hülye idióta vagy" és hasonló kaliberű trollkodások és szakmaiság nélküli személyeskedések. Namost innentől kezdve vitatkozzon velük az, akinek két anyja van. Vegye azt, amit jónak gondol, nézze azt, senkit nem érdekel. Akit ész érvekkel nem lehet meggyőzni és zsigerből próbálja igazolni az adott esetben rossz választását, nem tudja elfogadni, hogy annál bizony létezhet jobb, ott fölöslegesnek érzem az erőlködést. Segíteni csak annak lehet, aki hagyja.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#995) rb26dett válasza Cypresss (#993) üzenetére


rb26dett
aktív tag

de arra van idejük hogy hülye animációkat kreáljanak a hülye műsorjaikhoz pl VV meg megafrász vagy ikszfaktor és azt 3 percenként bejátszák...

(#996) < CyberBob > válasza DM-Fan (#994) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Erre mondom azt, hogy amíg valaki csak magával szúr ki addig nincs gond.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#997) Ijk válasza Cypresss (#991) üzenetére


Ijk
nagyúr

Igazából nem beszélek soha senkit rá a plazmára. Egyszerűen azért mert az emberek sz*rnak bele hogyan kell rendeltetésszerűen használni az eszközöket. Legtöbben ki se nyitják a használati utasítást, arra pedig végképp nem veszik a fáradtságot hogy szakmai oldalakon, fórumokon utánanézzenek. Csórikám megveszi a tv-t, majd megy a 200-300k-s készüléken napi 8 órát a retek meg a minimax, és mivel még csak be sem járatta, biztos hogy be fog égni. És akkor mindenki más a hülye.
Azt sem tartom normális állapotnak, hogy valahol napi 12 órákat megy a tv. Még akkor sem ha vannak a családban 8-an, mert nem igaz hogy nincs jobb elfoglaltságuk mint agyhalott műsorokat nézni. Egyébként is eredetileg ezek házimozi technológiák, arra lettek tervezve hogy hetente néhány filmet, sorozatot, sportműsort megnézzenek és esetleg valamennyi konzolra használják. Megveszik a többszázezres készüléket, tesznek a nézési távolságokra, derogál besötétíteni a szobát, nem érdekli őket hogy még lcd-t sem lehet ablakkal szemben elhelyezni, nem járatják be, mert mindenkinek felvitte az isten a dolgát. Persze nem fáj egyeseknek félmillát otthagyni egy philips ambilghtos csodáért például, de ha már 40Wh-nál többet eszik, akkor nem marad pénz kajára.
Az a nagy probléma, hogy kiveszett az emberekből a mértékletesség. Hulladék kajákat zabálnak, hulladék műsorokat néznek jó sokat, 16 órákat wowoznak, minden hétvégén föld alá isszák magukat a fiatalok, a lakosság fele pedig megőrülne ha napi átlag fél doboz cigarettát nem tudna elszívni.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#998) -FLY-> válasza Ijk (#997) üzenetére


-FLY->
őstag

Érdekes lenne azért 500 órát bejáratni egy plazmát, heti néhány filmmel. Plazma bejáratás lenne az élet műve:D:D

(#999) -FLY-> válasza -FLY-> (#998) üzenetére


-FLY->
őstag

Nálam simán megy a g30 napi 4-5 órát, filmek, konzol. TV adás nincs rádugva. Egyenlőre alacsony fényerőn nyúzom hud nélkül, mivel nincs egy hetes sem.

(#1000) Ijk válasza -FLY-> (#998) üzenetére


Ijk
nagyúr

Heti 3x1 óra sorozat, 4-5 órányi 16:9-es film, 2 focimeccs 2x90 perc, 5 óra konzol, az összesen 16 óra hetente, 8 hónap. Persze nyilván bejáratás alatt többet kell hajtani, hogy az esetleges hibák is előjöjjenek.

/人◕ ‿‿ ◕人\

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.