Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1049) whappela válasza DM-Fan (#1033) üzenetére


whappela
csendes tag

DM-Fan, Tomics: Hát igen, én is úgy gondolom, hogy jogos elvárás, hogy pixelhibamentes cuccot kapjon az ember a pénzéért, csak már úgy örültem/örülök, hogy végre meglett a tv, és kissé nehezemre esik rászánnom magam, hogy visszavigyem, meg kicsit félek, hogy a következővel még rosszabbul is járhatok, és akkor jön az újabb macera, és sose lesz vége. Na, alszom rá egyet. (Egyébként a fórum alapján nekem is olyan érzésem van, hogy mostanában eléggé megszaporodtak a pixelhibák a Panasonicnál, ami kicsit kiábrándító.)
Három gyakorlati kérdés, ha úgy döntenék, hogy visszaviszem:
1) ha mondjuk a cserepéldány sem lesz hibátlan, és azt is vissza kell majd vinnem, simán előfordulhat, hogy belecsúszom január első napjaiba - na most ez esetben mi a helyzet a dec 31-ig tartó 5 éves garanciaakcióval? Előfordulhat, hogy a cserélgetés miatt kiesek belőle, mert a bolt kiállít új számlát új dátummal? De ha új számlát esetleg nem is, új garifüzetet biztos fognak a másik tévéhez adni, és abba újabb dátumot fognak beleírni. (Csak mert ha emiatt ugrana az 5 év, akkor...)
2) Ezt a cserére vonatkozó három napot ugye úgy kell számolni, hogy ha kedden vettem meg a tévét, akkor pénteken még visszavihetem, ugye?
3) Ha visszaviszem, hogy cserét kérek (Auchan), szabad a pixelhibára hivatkozni, vagy valami más indokot (hibát) kell kitalálnom?

Ja, a szervizmenüt sikerült előhívni - tényleg bekapcsolt állapotban kellett csinálni, kösz, én totálisan azt hittem, hogy pont ellenkezőleg. :) Mindenesetre az üzemidőből kiderült, hogy valóban vadiúj volt a tv.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.