- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiie
aktív tag
válasz
molnarpeter #127699 üzenetére
Próbáltuk, de nem fut végig. Wag, delphi meg bosch szoftverrel sem.
-
bandiie
aktív tag
Üdv!
Van egy 2000-es golfom, 1,4 benzin, AHW. Alapjárat problémám van, cserés a folytószelep, a takarítás már nem oldotta meg a gondot.
Milyen gyártmányt érdemes venni? Vemo vagy Febi jó? Vagy csak siemens?
Vagy vegyek bontottat? Annál mit kell nézni? -
i-sti
senior tag
válasz
Mágus2 #127693 üzenetére
Köszönöm, remélem majd mikor cseréljünk (most van 174, 180 gondoltuk a cserét) tálalunk olyan szerelőt akinek HÁTHA VAN célszerszáma.
Akkor akiket kérdeztem, hogy valamit kell hackelni szgépen, miért nem tudtak olyan rendibendiek lenni mint te, és ezt így elmondani nekem?
Nem vagyok biztos benne, hogy azok is tudták, hogy mi a szinkronszög, én sem tudom de legalább tőled hallottam róla. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
cool13 #127694 üzenetére
Tedd a kezedet a hátsó ajtóra, küldöm az energiát...
Komfort vezérlő hiba kód olvasás, majd mért értékekben a zár állások. Vidd el szerelőhöz.
Beázott vlahol a kűbelköteg, meghalt a komfort vezérlő, vagy a vezető oldali első ajtóban az ablakemelő elektronikája zárlatol mindent.
-
cool13
őstag
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
i-sti #127689 üzenetére
Számítógépen nem is kell csinálni semmit. Ott csak ellenőrzöd. Ha pontosak a célszerszámok és pontosan a szerelési szerint csinálják, akkror nem lesz gond.
szokeherceg Szar minőségű csuklóból kettőt is meg ehet. Milyen van most benne? A User is ki tudja nyírni, mondjuk valamelyik oldalra kitekert kormánnyal isndulva a padlógáz erősen szétvágja.
A kérdés, mennyire vagy Rally arc.
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Normális dolog hogy a superb évente megesz egy féltengelycsuklót? Vagy a szerelő b@sz el vmit? Megint ropog jobb kanyarban..
-
i-sti
senior tag
válasz
Mágus2 #127688 üzenetére
Ilyen témában kérdeznék én is.
Már több "szerelővel" beszélgettem és mind büszkén állította, hogy ő már több ilyen CR motoron cserélt vezérlést, és hogy bármikor megcsinálja nekem is.
Persze én teszem a hülyét, aki nem tud semmit és megkérdem, hogy ilyen "új" motornál kell számítógépen is állítani vagy (szinkronszögre gondolok), mind büszkén vág vissza, hogy a szíjat ő cseréli nem a számítógép és, hogy ott nem kell csinálni semmit.Erre mi a véleményed? Valóban nem kell ezt a szinkronszöget utána állítani vagy akik ezt mondják, azok még a 90-es évek "Dacia technológiáját" használjak?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molacika91 #127687 üzenetére
Mikor volt cserélve a szíj?
-
molacika91
tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki tanácsot adni.
Az autó egy Audi A4 1.9 pdtdi, tegnap néztük, hogy a szinkronszög +1,1-1,6 között ugrál, ugye az ideális 0 lenne, ilyen kis eltérésnél van értelme állítani rajta, hogy nulla legyen?
Köszi.
Szép napot mindenkinek. -
Acheron
őstag
válasz
molnarpeter #127645 üzenetére
No igen a GTE az bőven kereten felüli. A Jetta Hybrid ritka (égen földön kettőt láttam a Hahun), amennyire láttam nem is forgalmazzák hazai piacon. Megnéztem az 1.4 TSI Passat teszteket (ezekre a motorokra talán nem jellemző az olajfogyás mizéria - van helyette lánc para), nem írtak rosszat ezekről sem. Nekem azért úgy tűnik a számokból, hogy határeset ehhez a mérethez ez a motor - ki kellene próbálni, végül is gép mellől, olvasgatással nem lehet megítélni egy autót.
-
Gyula84
veterán
hali
autóhoz járt 3 kulcs(kettő rendes meg egy ilyen kis műanyag izé) meg egy biléta, van rajta pár szám ezek mik lehetnek? van egy 5 számjegyű meg egy 7 számjegyű számsor
-
Mágus2
Közösségépítő
Biztos hogy a Te autódból vannak? A képen én régi olajfoltokat látok csak. Télen órák múlva is csöpög a futóműről, a motor környékén, ha nem fagy. Bármilyen olaj legyen, zsíros foltot hagyna a papíron. Amúgy milyen autó ez pontosan. Motor? Benzin is folyhat, gázolaj szintén foltot hagyna.
-
Beri
addikt
válasz
Mágus2 #127668 üzenetére
Öntöttem az ablakmosóba téli löttyöt, hogy feltűnjön, ha folyik, de nem hiszem, hogy az lenne.
Az útról felvert víz órákon át csöpögne le és ennyi megállna belőle valahol?Amit nem értek, az, hogy a felhozott papírszatyor foltmentesen megszáradt, de lent a ház előtt ott állnak a tócsák napokra visszamenőleg.
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #127673 üzenetére
Szerda délután kettő körül, hogy pontosabb legyek. Nem volt durva forgalom, de voltak, a rakpart már nem stabil 70-es volt, a Szentendrein is voltak páran. Nagy útakadály nem voltam, de a lámpáktól nem sietve indultam.
Ja és ilyen tükörbehajtás, rádiókikapcsolás trükkök nem voltak benne, ülésfűtés ment 1-esen, klíma 21.5 fok, bekapcsolt AC-vel.
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
van esetleg valakinek elfekvőben
185/65 R14 téligumi szett ?25-30 körüli áron
köszi!
-
brumi1024
veterán
válasz
norrberth #127617 üzenetére
Azért ez a videó is pont olyan, mint amit a smiley-val leírsz mögötte. Oké, megoldható, de ez inkább proof of concept, mintsem valós tervezet, és vannak benne csúsztatások. Fizetni az akkupakk cserénél nem kell? Az első fél perc (látványosan lassan) ezzel ment el. És oké, fizetéssel, adminisztrációval együtt ott van a tankolás (105 litert, teszem hozzá), mint 2 akkupakk csere. Az már más kérdés, hogy egy ilyen tankolással télen 4 akkupakk cserét kibírsz. Szép meg jó a Tesla, de a marketinganyagaikban olyan mértékű csúsztatások vannak, hogy az néha fáj.
Ja és a második szépen megpadkázta azt a felnit.
Amiről egyébként érdekes módon egyik elektromos autó gyártó sem beszél az az, hogy mi lesz a nagy számban keletkező elhasznált akkukkal. Nem pont az a hulladék, amit kiraksz a kukásnak hetente egyszer.
-
Beri
addikt
válasz
Morris #127664 üzenetére
Több ilyen tócsát csinált napról napra. Már száraz lenne a komplett rendszer...
Alátettem egy napír teszkós szatyrot pár órára egyik este, három szép nagy 5-8 centis pötty lett rajta, felhoztam, ilyenre száradt meg:Konkrétan nem látszik, hol voltak a pöttyök, csak ahol jobban szétázott, "gyűrött" maradt a papír, ennyi az egész.
-
válasz
molnarpeter #127658 üzenetére
Köszönöm, ha alakalmas lécci szólj! Addig meg - ahogy Lenin mondta: tanulni, tanulni, tanulni.
-
norrberth
addikt
válasz
molnarpeter #127662 üzenetére
Ezt jól megszenvesztik, [link] még az olajlámpa is kigyúl.
-
norrberth
addikt
[link] Az az indítás
-
Beri
addikt
válasz
molnarpeter #127658 üzenetére
Megszagoltam, nincs olajszaga, de nem száradt fel, ahogy látszik, pedig több mint 12 órát állt.
-
Beri
addikt
Üdv,
nem tudom mire vélni a helyzetet, de hátha valaki már látott itt ilyet:
Az autótól távolabbi, nagyobbik tócsa képződött ma reggelre (a kisebbik egy nappal idősebb). Voltam vele szervizbe, minden porszáraz, sehonnan nem látszik olajfolyás, folyadékszintek sem változtak látható mértékben. Mi a péló ez? Klímából folyna? Difiből?
Kb. az első kerekeknél volt (csak leálltam róla hogy rendesen le tudjam fotózni). -
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolt19900 #127651 üzenetére
Nekem a heten csereltek.
5(!!!) Perces melo volt, vegigneztem.
En is pont memreg erdeklodtem es tobben (tobbek kozott Magus) is a meghuzasi parat irtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest