- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
válasz
Zizmand #160966 üzenetére
Kicseréltem őket majd meglátom,de nem sárgás a foncsortom,felesleges is poliroztatni.
Azt tudom,hogy a bal oldali fényszóró állító motor nemjó azt is kikell majd cserélnem.
Majd hétfőn letesztelem az új izzókat,mert hétvégén éjszakás vagyok.Ezekre cseréltem ki. Osram meg k*rva drága 7k volt ez a kettő meg 5k volt.
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #160936 üzenetére
Végül is ez igaz! De ha valaki erről nem gondoskodik akkor jobban elterjed a rozsda.Szerencsére egyelőre nálam nincs nemrég kapott alvázvédelmet meg küszöb is megvolt csináltatva.
#160927 Esetleg erre valaki tud választ adni?
-
FoLey-v
addikt
Na szeretném tőletek megkérdezni hogy melyik H7-es izzót érdemes megvenni amivel jól látok és ne sárgás világítás legyen és 5k alatt legyen.
GE Sportlight Ultra +30% H7 4200K
GE Megalight Ultra H7 +130%
Osram Night Breaker Laser H7Vagy esetleg jobb alternatív?
#160865) Mágus2
De ennyire rohadnak a 6-os Golfok?
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Erre a központizár problémára tudtok mondani hogy mi okozza ezt a jelenséget?
[link] -
FoLey-v
addikt
válasz
diablo1984 #157308 üzenetére
Egyetértek veled a 3 milla tényleg sok ezért. Ha GTi változatt lenne fullos extrával kevesett futott km-el akkor már másabb lenne a helyzet.
K Norbi Tudod mit rugdossál le. A seggét hogy felkeljen,ne hasaljon a verda.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy G4-ben hol lehet légteleníteni a kuplungot?
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdés G4 hátsó ablaktörlőt milyen méretben kell megvenni?
Lemérni nemtudok,mert most nem alkalmas rá.
-
FoLey-v
addikt
Névnapom alkalmából ezzel ajándékozott meg egy középkorú hölgy.
-
FoLey-v
addikt
Állítólag gyári hibás volt a szíj most beszereztem másikat ,remélem ezzel nem lesz probléma.
-
FoLey-v
addikt
válasz
intelMMX #149848 üzenetére
intelMMX Utána nézzek már.
K Norbi
Golf 4 re valót.
Akkor te is Continental-ra szavazól?w333
Amióta megvettem az autót a klímát csak egyszer kapcsoltam be és még tavaly nyáron.
Majd meglesem,de írták az ékszíjal is lehet a probléma meg amúgy is kéne már újat venni,mert semmi nincs ráírva hogy mikori. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
1 hónappal ezelőtt írtam ilyen probléma miatt.
Elhatároltam ékszíjat veszek ha tényleg az a probléma,bár megnéztem az ékszíjon mikori,de semmi nem volt ráírva.
Melyik ékszíjat ajánljátok G4-re? -
FoLey-v
addikt
A bekarikázott résznél van csatlakozó az mire szolgál? Sajnos amit vettem zárat nem megy rá,mert a dugóban valami zöld sav féle van és az van eltömítve a lukknál. Jó hír,hogy a régi zár megjavult valami kosz volt benne spréé segített,de annak csak 1 kiálló van a csatiban azért megy rá a másiknál mind a 3 megvan.
-
FoLey-v
addikt
Nem zárdad be véletlenül a zárat? Próbáld meg kinyitni a kilinccsel.
Mindennel próbálkoztam sajnos semmi nem változott.Van egy rugó benne, ami visszahúzza a nyelvet, lehet az szakadt el, és visszanyit, nem akad be.
Melyik résznél? Mert szétszedtem a borítását és láttam egy urgót benne,de nem láttam szétszakadva.Ablaktörlőnek szerintem szétakadt / tört a rudazata. Levélrács ki és meg kell sasolni.
Köszönöm délután neki is fogok!Itt szokott berohadni.
Még rápillantok,de szerintem pöcök lesz a ludas kikophatott.Mi járatban?
Állandóan rossz az az autó
Biztos nem szereti a gazdáját.Én kérek elnézést,hogy az előzö két gazdája nem nagyon foglalkoztak ezzel majd a 3. gazdája megcsinálja az utószarmunkákat.
-
FoLey-v
addikt
válasz
MunezXBK #149085 üzenetére
Apám mutatta a Daewoo Lanosában,hogy még kézzel benyomva és bekéne kattania,de az enyém még kézzel sem kattan be. Akkor valszeg csere lesz már szétlett szedve a borítás. Megkérdezhetem,hogy ennek a kis pöcöknek mi a neve,hogy neten rátaláljak a vételéhez vagy a bontóban?
Délután megpróbálom WD40-vel ha még van benne.
Még annyit elfelejtettem,hogy a bal oldalit kézzel nem lehet mozdítani,de a jobb oldalit lehet mozgatni az ablaktörlő lapátot. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Van két problémám az egyik a hátsó csomagtér ajtót lehetetlen bezárni. Van egy ilyen kis pöcök annak nem kéne bekattani? Régebben is volt ilyen probléma,de spréé segített rajta,de már az sem segít rajta.
A másik hogy az jobb első ablaklapáttörlő nem működik csak picit mozog mi lehet a hiba oka?
-
FoLey-v
addikt
válasz
diablo1984 #147225 üzenetére
Ez így is fog maradni örökké?
w333 Igen utángyártott kemény 24k volt,de majd egyszer lecserélem füstösre.
Különben neked milyen motorkódos az 1.4 ?
AHW-s motorkódos.Ki fog száradni nem kell aggódni
Akkor megnyugodtam! -
FoLey-v
addikt
Kíváncsiságból miért nem villóg már az alarmom? Amikor megvettem az autót még valamennyire villógot vagy időközönként,de most már nem óhajt.
Erről lenne szó.
-
FoLey-v
addikt
válasz
molnarpeter #142561 üzenetére
A kép alapján nem,de csak példának hoztam fel a képet. Végül is igazad van kell az is hozzá.
Hát így biztosan drágább mulatság lesz már nem? -
FoLey-v
addikt
válasz
MunezXBK #142538 üzenetére
Aláírásomban szépen mutat nekem bejön és lusta voltam leírni csak kimásoltam róla.
bitpork Immo chipet én is át tudom tenni bár amikor rendeltem központiráz vezérlőt és kaptam hozzá bicskakulcsot szépen áttetem abba,de szerelőhöz is elvihetem ha úgy jobbik megoldás.
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
válasz
zzz03 #142513 üzenetére
Én a feleannyiért megvett központizár rendszert használhatatlan az enyémben. Öreg szerelő mondta,hogy nem kompabilitis vele bekötve gombnyomáskor csak kattan,de semmit nem reagál. Azt is mondta,hogy kevés a vezeték ennyit is ér noname termék. Mondta vegyek drágábbat duplaannyiért kb.
Ezt a terméket hol találtad?Megtalálam. -
FoLey-v
addikt
Hát a váltóolajcsere is megtörtént ennyi maradt amikor le lett eresztve az olaj.
Most már friss váltóolaj beleöntve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest