Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz maximilian4 #118497 üzenetére
Ilyenkor ki kell üríteni a tank tartalmát egy hordóba, meglocsolni vele az autót, majd meggyújtani. Legalábbis az "add el" mellett ez szokott lenni még egy hasznos tanács.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz maximilian4 #118497 üzenetére
Kiégett egy izzó (már ha a sárgára gondolsz).
#nincsbennetarcsi
-
Morris
veterán
Gurultam ma a passattal és nem akartam kettesbe rakni, hanem inkább egyesbe a fordulat miatt. Kicsit nehezen ment be, de belement amit egy laza fogaskerék darálással köszönt meg. A kuplung tövig volt nyomva. Kb 10-el gurultam. Ez mi a fene volt?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Két dologban kellene tanács, mivel ezekkel kapcsolatban még nem volt dolgom, a szerviz jó lenne, ha É-Pesten lenne. VW Bora 2002 1.4-es benzines kocsi.
1) a parkoló autóm bal első sárvédőjét megnyomták egy kicsit. persze nem várt meg az illető és elérhetőséget sem hagyott a kocsinál. használható kamerakép nincs. karosszéria lakatost kit ajánlanátok?
2) autó klíma ellenőrzésre, karbantartásra, töltésre kit ajánlanátok? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz Gyula84 #118487 üzenetére
Megsúgom, a légtömegmérő ilyet nem csinál, azzal mindig lusta lenne. De azért szép próbálkozás volt. Kell a log mindenképp, anélkül tényleg csak találgatás van. Az pontosan megmutatja, hogy mi a gond.
Egyszer jó-egyszer nem, mindig a turbó nyomás regulációra vezethető vissza, az meg a lyukas vákuum csövekre vagy rossz szabályzó szelepre, esetleg sokat csettegő tulajra, aki 1500 fordulat alatt használja.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Lacess
tag
válasz -secret- #118477 üzenetére
Ugyan így voltam én is. Gyárilag Gamma rádió+6-os CD tár volt az összeállítás.
Aztán vettem egy Alpine 9887R-t, majd utána egy hónapig lukkal jártam a műszerfalon mert nem találtam sehol ilyen cuccot. Persze azután egyből lett volna 86 darab amikor már nem kellett.Most gondolom ugyan így leszek a hangszóróval...
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #118482 üzenetére
Szerencsével elég ha 5 perig nem figyelnek.
-
Arcképgyáros
Ennek az akárminek mi a neve? Esetleg valaki cikkszámot nem tud?
-
-
bitpork
nagyúr
Én már csak egy kávét kérek szépen
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Fr3eWar
őstag
válasz brumi1024 #118467 üzenetére
Egyik apróportálon csaptam le rá hirdetés felkerülés után. Kecskeméten lakunk, innen 280km-re kocsikáztam el értük, Győr-Moson-Sopron megyébe.
Az illető aki árulta az Audi-nál dolgozik, de egy ideje kiküldetésben van Wolfsburgban, ahol a Golfokat is gyártják, és onnan a gyárból jött a szett. Nem volt még autón, egy karcolás nincs rajta a felfogató csavaroknál sem. A gumik is gyári feliratozásúak, aszfalthoz csak addig értek, míg kipakoltam a kocsiból. Elvileg hétvégén jön majd megint haza, akkor hoz hozzá kupakokat, és elpostázza. (mondjuk kupakot tudnék venni más helyről is, tehát kupak nélkül is megvettem volna, de így várom a postát)
-
C4-es A6-os van itt vkinek?
https://www.coreinfinity.tech
-
Fr3eWar
őstag
Úgy érzem sikeres hétvégén vagyok túl.
Néhány hónap keresgetés után szombaton megvettem a kis Golf-unk alufelni szettjét, nyári abroncsokkal.
A héten felkerül a kicsikére.A gyárilag acéllal vettük vettük nyáron, arra télen raktam Bridgestone LR001-eket, és kb január eleje óta vadásztam felnit, hogy a télit így eltegyük, és legyen egy szett nyári alu. A gyári 15-ös nyárikat kollégám átveszi kb 35% kedvezménnyel a bolti árhoz képest, kb 6000KM-et futottak.
Ezek pedig a gyári 7-es Golf felnik, gyári gumival (a WOB gyárból )
-
atika88
senior tag
válasz bitpork #118442 üzenetére
JoJo tudom
A hímestojás 1.4 tsi 160le egyébként.
Focvis:
Igen, Gyári 18" Detroit felnik (szinte hibátlan, 2 helyen van apró sérülés féle). 8 hétig napi szinten túrtam a hirdetéseket, de meglett a végeredménye. Azonnal stoppoltam is a felnit (gumival) ahogy megláttam. Mostmár PONT van gyakorlatilag mindennek a végén. Használom, koptatom, szeretem a gépezetet[ Szerkesztve ]
-
atos19881101
senior tag
válasz kk831228 #118099 üzenetére
Szia,
Tegnap végül sikerült életre keltenem a fűtést. Mind a két ülésben szakadt volt a vezeték. A vezetőülés volt csalóka, mert rámérve jónak nézett ki. Aztán 2. szétszedésre többszöri mérésre meglett az egyik hajlatban a bűnös. A leírás hasznos volt. A "legnehezebb" feladat az egészben a kárpit kibontása. De 2 óra alatt a 2 ülést meg lehet csinálni. Újabb hiba pipa.
Talán még annyi infó ha más is hasonló cipőben jár. A háttámla rész és az ülőlap rész sorba van kötve. Így ha az egyik valahol megszakad, akkor az egyik rész sem fog működni.
[ Szerkesztve ]
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
atika88
senior tag
Tartoztam még pár FOTÓVAL a Fórumnak Nem egy művészfotók, de a célnak megfelelnek, azt hiszem.
Az autó "elkészült". Több dolgot igazából (Én) már nem piszkálnék rajta. Ezúton is Köszönöm Szépen MINDENKINEK itt a Fórumon, akik segítetttek és kézséggel válaszoltak mindig minden kérdésemre. Az építő jellegű tanácsok meghozták a pozitív végeredményt is: a saját kis GOLF 6-omat Ami köszöni szépen esztétikailag és műszakilag is a toppon van!
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
Valaki festette le a féknyergeket?
Van értelme vagy csak pénz pazarlás?Novum Forum Siculorum
-
Gyula84
veterán
üdv
van egy "kis" gond... 2000fordulat felett van hogy nincs tovább gáz 50km/h-nál beáll kb, pedál padlón, majd ha visszaengedem a gázpedált és megint benyomom akkor meg neki áll húzni ahogy kell valakinek van valami ötlete? 1.9tdi afn motor a4 avant 96os
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Lacess
tag
válasz Mágus2 #118426 üzenetére
Nagyon köszönöm hogy felajánlottad, illetve hogy utána néztél. Sajnos képek alapján ez nagyon nem hasonlít arra amit én keresek.
Jövő héten meglátogatok pár bontót, hátha... Most nincs autó, zene sem kell bele. Fékrendbetétel van, nekem meg gyaloglás...
-
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #118419 üzenetére
Volt pár verda ami csak tréleren hoztak-vittek, csak az olyan menetképesnek tűnt elsőre. Aztán benézem a motortérbe...
Am befotóztam a Club Sport S belterébe is (ha már az is ki volt állítva), kipakolták rendesen. Kb semmi köze a gyárilag megvehető változathoz (az összes futómű elem alura cserélve, dsg helyett manuális váltó (-35kg), nincs hátsó üléssor, se pórkerék és az összes hangszigetelő anyagot kidobták) így könnyű volt körrekordot menni vele...
mod:
tomcsi23: Nyugi csak egy rosszul forgatott kép volt, nem maradtál le semmiről.
mod2: Pm-ben ment link.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kiskokó
veterán
Részletkérdés az Ok.. az Okozat elérésében.
focvis :
Nekem az A6 is olyan tuti... már tervezem levenni a borítást de amúgy a sarkánál látható lyuk van az összetételnél... bele szoktam locsolni kocsimosáskor aztán 3-4 öblítésnyi full retkes víz folyik ki onnan.
Szerintem ez a legtöbb autónál igyvan| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
norbert1998
nagyúr
Lenne még egy kérdés, fékrásegítőt hogy és hol kell keresni, ellenőrizni?
-
Lacess
tag
Kifeküdt a bal első hangszóróm. Az alsó amelyik a mély hangokért felel (bár tudna...)
Nincs valakinek elfekvőben egy darab gyári Golf4-be vagy társaiba való ebből a termékből?Továbbá ezzel kapcsolatban még annyi a kérdésem hogy ez-e a helyes cikkszáma:1C0 035 411 G?
-
footy
addikt
A Golf 5/6 ajtókárpitját tartó patentot hogyan lehet visszatenni alapállapotba? (első+második)
Nekem a középső tányér fel(a képen le) van csúszva és a pöcök széttolta a 4 kis fület. (3.-4.)
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz molnarpeter #118404 üzenetére
Nem láttam, olyan f7 fele mentem oda egy 20 percre, mert nem volt nagy kitérő hazafele menet. A parkolás közepe-végét láttam, meg az álló autókat néztem meg. Ez a kettes Golf?
-
atos19881101
senior tag
Ízelítőnek pár kép a mai veterán találkozóról. Sok szép autót lehetett látni.
[link]/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
TaaT
nagyúr
válasz Kiskokó #118400 üzenetére
"Az a baj ez a Sharan is elérte azt a kort amikor már már nincs belőle jó..."
Amikor olyan emberek is megveszik akik nem engedhetnék meg maguknak. Vagyis nem költenek rá szart se.
1stVikman: A leírtakon kívül nem kell más óvintézkedés ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
i-sti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest