Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
maximilian4 #118497 üzenetére
Ilyenkor ki kell üríteni a tank tartalmát egy hordóba, meglocsolni vele az autót, majd meggyújtani. Legalábbis az "add el" mellett ez szokott lenni még egy hasznos tanács.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
maximilian4 #118497 üzenetére
Kiégett egy izzó (már ha a sárgára gondolsz).
-
Morris
veterán
Gurultam ma a passattal és nem akartam kettesbe rakni, hanem inkább egyesbe a fordulat miatt. Kicsit nehezen ment be, de belement amit egy laza fogaskerék darálással köszönt meg. A kuplung tövig volt nyomva. Kb 10-el gurultam. Ez mi a fene volt?
-
Sanyi.mTs
addikt
Két dologban kellene tanács, mivel ezekkel kapcsolatban még nem volt dolgom, a szerviz jó lenne, ha É-Pesten lenne. VW Bora 2002 1.4-es benzines kocsi.
1) a parkoló autóm bal első sárvédőjét megnyomták egy kicsit. persze nem várt meg az illető és elérhetőséget sem hagyott a kocsinál. használható kamerakép nincs. karosszéria lakatost kit ajánlanátok?
2) autó klíma ellenőrzésre, karbantartásra, töltésre kit ajánlanátok? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Gyula84 #118487 üzenetére
Megsúgom, a légtömegmérő ilyet nem csinál, azzal mindig lusta lenne. De azért szép próbálkozás volt. Kell a log mindenképp, anélkül tényleg csak találgatás van. Az pontosan megmutatja, hogy mi a gond.
Egyszer jó-egyszer nem, mindig a turbó nyomás regulációra vezethető vissza, az meg a lyukas vákuum csövekre vagy rossz szabályzó szelepre, esetleg sokat csettegő tulajra, aki 1500 fordulat alatt használja.
-
-
Lacess
tag
válasz
-secret- #118477 üzenetére
Ugyan így voltam én is. Gyárilag Gamma rádió+6-os CD tár volt az összeállítás.
Aztán vettem egy Alpine 9887R-t, majd utána egy hónapig lukkal jártam a műszerfalon mert nem találtam sehol ilyen cuccot. Persze azután egyből lett volna 86 darab amikor már nem kellett.Most gondolom ugyan így leszek a hangszóróval...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #118482 üzenetére
Szerencsével elég ha 5 perig nem figyelnek.
-
-
Ennek az akárminek mi a neve? Esetleg valaki cikkszámot nem tud?
-
-
Én már csak egy kávét kérek szépen
-
-
Fr3eWar
őstag
válasz
brumi1024 #118467 üzenetére
Egyik apróportálon csaptam le rá hirdetés felkerülés után. Kecskeméten lakunk, innen 280km-re kocsikáztam el értük, Győr-Moson-Sopron megyébe.
Az illető aki árulta az Audi-nál dolgozik, de egy ideje kiküldetésben van Wolfsburgban, ahol a Golfokat is gyártják, és onnan a gyárból jött a szett. Nem volt még autón, egy karcolás nincs rajta a felfogató csavaroknál sem. A gumik is gyári feliratozásúak, aszfalthoz csak addig értek, míg kipakoltam a kocsiból. Elvileg hétvégén jön majd megint haza, akkor hoz hozzá kupakokat, és elpostázza. (mondjuk kupakot tudnék venni más helyről is, tehát kupak nélkül is megvettem volna, de így várom a postát)
-
-
C4-es A6-os van itt vkinek?
-
Fr3eWar
őstag
Úgy érzem sikeres hétvégén vagyok túl.
Néhány hónap keresgetés után szombaton megvettem a kis Golf-unk alufelni szettjét, nyári abroncsokkal.
A héten felkerül a kicsikére.A gyárilag acéllal vettük vettük nyáron, arra télen raktam Bridgestone LR001-eket, és kb január eleje óta vadásztam felnit, hogy a télit így eltegyük, és legyen egy szett nyári alu. A gyári 15-ös nyárikat kollégám átveszi kb 35% kedvezménnyel a bolti árhoz képest, kb 6000KM-et futottak.
Ezek pedig a gyári 7-es Golf felnik, gyári gumival (a WOB gyárból
)
-
-
-
-
atika88
senior tag
válasz
bitpork #118442 üzenetére
JoJo tudom
A hímestojás 1.4 tsi 160le egyébként.
Focvis:
Igen, Gyári 18" Detroit felnik (szinte hibátlan, 2 helyen van apró sérülés féle). 8 hétig napi szinten túrtam a hirdetéseket, de meglett a végeredménye. Azonnal stoppoltam is a felnit (gumival) ahogy megláttam. Mostmár PONT van gyakorlatilag mindennek a végén. Használom, koptatom, szeretem a gépezetet -
atos19881101
senior tag
válasz
kk831228 #118099 üzenetére
Szia,
Tegnap végül sikerült életre keltenem a fűtést. Mind a két ülésben szakadt volt a vezeték. A vezetőülés volt csalóka, mert rámérve jónak nézett ki. Aztán 2. szétszedésre többszöri mérésre meglett az egyik hajlatban a bűnös. A leírás hasznos volt. A "legnehezebb" feladat az egészben a kárpit kibontása. De 2 óra alatt a 2 ülést meg lehet csinálni. Újabb hiba pipa.
Talán még annyi infó ha más is hasonló cipőben jár. A háttámla rész és az ülőlap rész sorba van kötve. Így ha az egyik valahol megszakad, akkor az egyik rész sem fog működni.
-
-
atika88
senior tag
Tartoztam még pár FOTÓVAL a Fórumnak
Nem egy művészfotók, de a célnak megfelelnek, azt hiszem.
Az autó "elkészült". Több dolgot igazából (Én) már nem piszkálnék rajta. Ezúton is Köszönöm Szépen MINDENKINEK itt a Fórumon, akik segítetttek és kézséggel válaszoltak mindig minden kérdésemre. Az építő jellegű tanácsok meghozták a pozitív végeredményt is: a saját kis GOLF 6-omat
Ami köszöni szépen esztétikailag és műszakilag is a toppon van!
-
i-sti
senior tag
Valaki festette le a féknyergeket?
Van értelme vagy csak pénz pazarlás? -
Gyula84
veterán
üdv
van egy "kis" gond... 2000fordulat felett van hogy nincs tovább gáz 50km/h-nál beáll kb, pedál padlón, majd ha visszaengedem a gázpedált és megint benyomom akkor meg neki áll húzni ahogy kell
valakinek van valami ötlete? 1.9tdi afn motor a4 avant 96os
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Magnum_ #118419 üzenetére
Volt pár verda ami csak tréleren hoztak-vittek, csak az olyan menetképesnek tűnt elsőre. Aztán benézem a motortérbe...
Am befotóztam a Club Sport S belterébe is (ha már az is ki volt állítva), kipakolták rendesen. Kb semmi köze a gyárilag megvehető változathoz (az összes futómű elem alura cserélve, dsg helyett manuális váltó (-35kg), nincs hátsó üléssor, se pórkerék és az összes hangszigetelő anyagot kidobták) így könnyű volt körrekordot menni vele...
mod:
tomcsi23: Nyugi csak egy rosszul forgatott kép volt, nem maradtál le semmiről.
mod2: Pm-ben ment link.
-
-
Kiskokó
veterán
Részletkérdés az Ok.. az Okozat elérésében.
focvis :
Nekem az A6 is olyan tuti... már tervezem levenni a borítást de amúgy a sarkánál látható lyuk van az összetételnél... bele szoktam locsolni kocsimosáskor aztán 3-4 öblítésnyi full retkes víz folyik ki onnan.
Szerintem ez a legtöbb autónál igyvan -
norbert1998
nagyúr
Lenne még egy kérdés, fékrásegítőt hogy és hol kell keresni, ellenőrizni?
-
Lacess
tag
Kifeküdt a bal első hangszóróm. Az alsó amelyik a mély hangokért felel (bár tudna...)
Nincs valakinek elfekvőben egy darab gyári Golf4-be vagy társaiba való ebből a termékből?Továbbá ezzel kapcsolatban még annyi a kérdésem hogy ez-e a helyes cikkszáma:1C0 035 411 G?
-
footy
addikt
A Golf 5/6 ajtókárpitját tartó patentot hogyan lehet visszatenni alapállapotba? (első+második)
Nekem a középső tányér fel(a képen le) van csúszva és a pöcök széttolta a 4 kis fület. (3.-4.)
-
brumi1024
veterán
válasz
molnarpeter #118404 üzenetére
Nem láttam, olyan f7 fele mentem oda egy 20 percre, mert nem volt nagy kitérő hazafele menet. A parkolás közepe-végét láttam, meg az álló autókat néztem meg. Ez a kettes Golf?
-
atos19881101
senior tag
Ízelítőnek pár kép a mai veterán találkozóról. Sok szép autót lehetett látni.
[link] -
-
i-sti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest