- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Szélvédő csere: done! Nincs karc, nincs sírás
-
zsolt1129
addikt
válasz
atos19881101 #112835 üzenetére
Ùgy már pròbáltam. Kicsit nehezebben lehetett már fordîtani a kulcsot, most meg hìrtelen beállt. Kormányzár kiold, forgatom a kormányt jobbra és balkra, de semmi.
Talán egy leheletnyit fordul a kulcs, de ennyi. -
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Tudna valaki sos segìteni? Egy vw golf v -ről lenne szò. Nem tudom elfordìtani a kulcsot, még gyùjtást sem tudok ráadni. Bekötött a gyùjtáskapcsolò? Legalább a szervìzig jò lenne elgurulni. Esetleg van valami ötletetek? Köszi előre is.
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #112830 üzenetére
Hát kíváncsi leszek, van most a piacon 1.5-ös négyhengeres (sokféle változatban a Fordnál), és 3 hengeres is (BMW benzin és dízel is). Utóbbi mondjuk nem volt szimpi az egyesben, de legalább 260 km-re elkért 25 liter nyálat.
Háromhengeres GTI, az kéne még.
Szerk.: Továbbkeresve lesz bennük hengerlekapcsolós móka, szóval ja, valószínűleg négyhengeres lesz.
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
Ha követ kap az egyik radarszem, az cserés, ugye?
mod:
Most folyamatosan sípol és úgy érzékeli, hogy van vmi előtte akkor is ha valójában nincs semmi.
mod2:
Balupapa: Gratula! Ebben hány nyúlmókus van?
-
brumi1024
veterán
Három henger, vagy három henger?
VAG motort újít.
Balupapa: Szép
-
Balupapa
senior tag
asszem ez most egy ideig megint marad
-
kk831228
addikt
válasz
!Overdose! #112818 üzenetére
Tudom, csak bedobtam, már biztos sokan hányolták az olajtémát...
-
i-sti
senior tag
Olajokat szoktak hamisítani is?
Vagy ez csak szóbeszéd?(#112820) Qru:
Nekem manuális van, de a BC szól hogy 60-nál "tegyem be" neki az 5-öst.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Khaosz55 #112810 üzenetére
Mindegyik DSG-ben van kettős tömegű (ez ugyanis nem automata váltó hanem egy robotizált manuális).
Nem nehéz hanem kb lehetetlen (ha nem manuális módban használod). Városban csorogva nálam 60-nál berakja 5.-be és 1100-on forgatja a főtengelyt, azt meg a kettős tömegű gondolhatod menyire "éli"...
mod:
kk831228: Ha igazán jót akarsz bele akkor Motul, Eneos LM, Mobil1. Arra figyelj, hogy a gyári specifikációt hozza!
-
Brumi˘
addikt
válasz
kk831228 #112816 üzenetére
DPF nélküli autóba 505.01, DPF-fel szerelt autóba 507.00 szabványt teljesítőt.
Ha 10k km után lecseréled nagyon nem lőhetsz mellé. Nekem az elmúlt 10 alkalommal Castrol EDGE TDI 5w40 ment bele, nincs panaszra okom. De ugyan így jó lehet a megfelelő Liqui Moly, Eneos, Motul, Total, Modil is csak hogy néhányat említsek.
Overdose megelőzött, de a véleményünk hasonló.
-
!Overdose!
őstag
-
kk831228
addikt
Milyen oil-t rendeljek Pd-be??
Most Mobil volt benne, Total - t néztem vagy Q8, ezeket még nem próbáltam...
-
-
válasz
Khaosz55 #112811 üzenetére
Enyimbe' Composition Media van, nem navis, van magyar menü/nyelv. 2016-os modellév, előtte tudtommal nem volt magyar nyelv. Tudni kéne mikor gyártották, melyik modellév - alvázszámból kiderül. Nem kizárt, hogy frissíthető a firmware.
Szvsz az olajos DSG is kettőstömegűvel jön.
-
Khaosz55
addikt
Mé 1 kérdés. A navigáció disover media gépben. Lehet erre magyar nyelv packot felrakni létezik ? Meg kéne néznem az SD kártyát milyen formátumba vannak benn a nyelvek...
-
Khaosz55
addikt
6 Gangos olajos kuplungos DSG-ben is van kettős tömegű lendkerék? Mert elég nehéz 1500-as fordulat felett tartani tartósan.
-
Oracle
senior tag
Sziasztok
Off autóban lenne egy kis gondom a kuplungal, vagy váltóval nem tudom melyik lesz a ludas. Következő a hiba jelenség, hidegen nem mindig akarja bevenni az 1-est és a rükvercet, ha kapcsolok 3ast 4est utána simán beveszi az egyest. Felfigyeltem arra is hogy amikor kinyomott kuplungnál próbálom egyesbe tenni de akad és próbálnám benyomni akkor egy picit bemozdul az autó előre mintha nem emelne ki a kuplung. Ha egy picit melegszik az autó megszűnik a hiba, és tökéletesen veszi az összes fokozatot.
-
Ace owner
addikt
válasz
#10726912 #112803 üzenetére
"Mik a jelei a kettős tömegű lendkerék meghibásodásának, hogyan lehet megelőzni?
A kettős tömegű lendkerék elhasználódása főleg vibráció formájában jelentkezik, teljes terhelésen rázza az autót, üresben gurulásnál alapjáraton zörög, leállításnál zörög, egyenletlen alapjáratot is okozhat.
Legnagyobb ellensége az alacsony fordulaton nagy nyomaték átvitel. Padlógázos gyorsítást kerülni kell alacsony fordulatszámról, az alacsony fordulaton történő közlekedést mindenképp kerülni kell, ha lehet ne ejtsük a fordulatot 1500 alá sebességben, motorfékkel sem. Minél finomabban váltunk, annál tovább tart a lendkerék." -
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Egy ideje nem jártam erre. Történtek változások:
Kinőttem, így eladtam a piros A3-as benzinesemet (3 ajtó, 1.6, 1998), vettem helyette 1.9 TDI A4 AVANT 110 Le 1998 járművet. Holnap teszek fel képeket. Szemeztem más márkákkal, más nációk gyártmányaival is, de inkább emellett döntöttem. Motor füstmentes, erős, nem érzek semmi jelentősebb dolgot rajta. Kérdésem annyi lenne, hogy van e annak jele, ha teszem azt a "kettős tömegűnek kezd kihullani a haja"? Van valami, ami erre a típusra jellemző hiba? -
norrberth
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest