Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56101) Pro Koryak válasza rodman73 (#56100) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Szerintem feleslegesen szopatod vele magad, ez szar. Kérdezz rá cserélik-e a panelt ugyan úgy, mintha bontatlan újat vettél volna, ha igen, cseréltesd ki, mint írták már.

Esetleg ediginél rákérdezhetnél, hogy volt pofájuk egy ilyen hulladékot továbbértékesíteni?

[ Szerkesztve ]

(#56102) alaves válasza rodman73 (#56100) üzenetére


alaves
addikt

Semmi köze a nappalnak vagy sötétnek. Ha a pixelfrissítő eltünteti teljesen, akkor image retention volt, viszont ha ekkora mértékben maradt rajta az azt jelenti, hogy szinte soha nem futott le a 4 óránkénti kompenzáció. Ezek után könnyebben lehet beégés, pixelhiba, stb.
Inkább küldd vissza vagy cseréltess kijelzőt.

Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]

(#56103) xerobyte válasza rodman73 (#56100) üzenetére


xerobyte
aktív tag

Nehogy megtartsd ezt a TV-t!
A saját életedet is rontod vele, mert szar, illetve a miénket is, mert azt az üzenetet küldöd a boltoknak, hogy ez OK, még akkor is, ha visszaküldött/kiállítási/macskarágta akcijjós.
Kurvára nem az, sőt, ez maxihiszti gáz. (Nem tudom, hogy ΞΔGLΞ látta-e már, de kíváncsi lennék a reakciójára, ha a kövi TV-je ilyen lenne a dobozból kivéve :)) )

(#56104) Tiszteletes


Tiszteletes
aktív tag

Ne tudom, hogy csak én vagyok-e ilyen kivételesen szerencsés, de ahányszor (5 alkalom) kapcsolatba kerültem az Extreme Digital-lal abból 4 alkalommal volt gikszer. Már évek óta nem vagyok hajlandó venni tőlük egy pohár vizet sem. A szolgáltatási minőségüknek valószínűleg az EMAG-os összeborulás se sokat használt. Az, hogy egy ilyen állapotú terméket eladtak az egy emberi (üzletvezető, termék manager) döntés eredménye.
Ürülék minőségű döntés=ürülék minőségű ember=ürülék minőségű üzlet

[ Szerkesztve ]

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#56105) ΞΔGLΞ válasza xerobyte (#56103) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Egyértelmű, a tv kuka.
VB és TT is teljesen szar. Javulni a VB fog valamennyit, de aztán szép lassan jobban látható lesz, mint most. A megoldás: Panelcsere>>cserék>>csereutalvány.
Új tévé vásárlásakor a CX/GX= Ócska panel.
Én meghirdetem a 77-es cx-et, függetlenül attól, hogy a panelje teljesen homogén csere után, amióta láttam, hogy az Ag9 - tegnap is ott voltam a havernál és egyszerűen jobb, szebb etc... - mennyivel jobb a képminősége.
Nekem igazából sosem tetszett az agyonsztárolt webos sem, de ezt is írtam többször. Én voltam a marha, hogy a tökéletes 1.5 éves 77-es ag9-es tévémet lecseréltem egy királykategóriának hazudott LG moslékra 2 millióért.
Mert azt hittem (én vadbarom), hogy 2020-ban további fejlődés van egy 2018-ban gyártott tévénél!
Hiába gyártja a paneleket, ha nem ért hozzá úgy, ahogy a sony vagy a panasonic, ha valóban igazi oled minőséget szeretne látni a leendő tulajdonos. Mert a sony, pana valamit nagyon tud még a panelekkel mókólni!
Helyette egy valag pénzért nemhogy hasonlóra nem lehet beállítani, amit a sony dobozból alapból tud, hanem egy ilyen teleb@szott vertical banding és tinting hányadékokkal kell szembesülnie a "vadiúj" tévéjével az átkúrt vevőnek!

Ez persze csak azokat érinti, aki ezekre háklis. Nekem előtte nem volt LG-m soha, még crt-ben sem. És lehet, hogy a B C9 E típusok faszák voltak, dehogy a CX egy ócska nagy szemét és egyáltalán nem ajánlott részemről, az biztos. Aki - látja a VB, TT hibákat- szopatni akarja magát, az LG-t vesz és CX/GX-et . Ez az új mottóm...

[ Szerkesztve ]

(#56106) krx21 válasza ΞΔGLΞ (#56105) üzenetére


krx21
nagyúr

“ Aki - látja a VB, TT hibákat- szopatni akarja magát, az LG-t vesz és CX/GX-et . Ez az új mottóm...”
Gratulálok. :C

(#56107) ΞΔGLΞ válasza krx21 (#56106) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Kösz.

(#56108) esicyhun válasza barack1997 (#56026) üzenetére


esicyhun
tag

Köszi az infót, mondjuk ez a füles az ára miatt nálam amúgy sem játszana. A HD 4.5 jó akciósan volt az én kiszemeltem (33k volt). De jó tudni, hogy normális TWS fülessel megy azért.

(#56109) bobojszan válasza xedamen (#56093) üzenetére


bobojszan
tag

Szia.
Milyen videót futtattál rajta?
Én tegnap raktam fel a falra és ezt porodukálja:
[kép]
[kép]
Üdv.

[ Szerkesztve ]

God of War Rank : Chaos

(#56110) ΞΔGLΞ válasza bobojszan (#56109) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ez a panel is egyszerűen röhejesen szánalmas, vagyis hibás, selejt...
Ezt a pacát sok filmben fogod látni egy sötétebb jelenetnél, és mivel tudod, hogy OTT van, főleg figyelni fogod ezek után.

[ Szerkesztve ]

(#56111) Jorgi Kormi válasza bobojszan (#56109) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

Egyenlőre ez nagyon. Egyébként ezzel [link] nézte a "kolléga".

[ Szerkesztve ]

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#56112) Jorgi Kormi válasza xedamen (#56096) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

Szerintem a ting ting , így első ránézésre nem nagyon van .

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#56113) syIex válasza ΞΔGLΞ (#56110) üzenetére


syIex
veterán

Én úgy kerültem ezt el, hogy a második CX-nél nem néztem meg részletesen és így gyönyörű a kép és nem látok semmit benne ami nem oda illő lenne.. :DDD

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#56114) grabber válasza ΞΔGLΞ (#56110) üzenetére


grabber
addikt

De legalább a fekete az fekete ;]
Azt nem értem milyen minőségellenőrzésen megy át ha egy ilyen foltos panel kikerülhet? Nem az 50k tv kategória. Vagy a Sony meg a Panasonic lehet nem vesz át rossz panelt. Simán el tudom képzelni,hogy ott van egy minőségi előírás amit magasabb mint az LG-nél(ha már fizetnek a penelért)Ők nem is veszik át a rossz panelt. LG-nél meg marad a rossz. AMi két választás marad. Vagy bedarálja vagy eladja. Szerintem az utóbbi van,mert sokan észre sem veszik és így nem is lesz veszteséges.

[ Szerkesztve ]

(#56115) ΞΔGLΞ válasza grabber (#56114) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nyilván - ezek szerint - semmilyenen, mert ezek selejt panelek, vagyis, akkor mégis átmegy és tudnak róla. Mert van teljesen homogén panel (lásd az én példám), de akkor is eladják ezeket, mert alig van tulaj, aki emiatt garos procedúrába kezd.
Meg ott a másik, aki nem is látja, vagy igen, de nem érdekli etc...
Így aztán, ami azonnal kukába való lenne, mégis eladják vadiúj árban, mert a tv az, vadiúj, csak gagyi panellel.

(#56116) ΞΔGLΞ válasza grabber (#56114) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Na, amíg leírtam a válaszom, addig Te pontosan leírtad szerkesztve, amit én közben bepötyögtem... :)

[ Szerkesztve ]

(#56117) xedamen válasza bobojszan (#56109) üzenetére


xedamen
senior tag

Azta :Y Tiéd is gyönyörű, mondhatom, dehát ez van, ha az ember egy olcsó TCL TV-t vesz... Ohh wait :(((
Nagyon csalódott vagyok, pedig maga a webos 5 sokkal jobb, mint a 3.5 volt. Gyorsabb, szebb, átláthatóbb, logikusabb lett.
Én éjjel lefuttattam a gyári pixel frissítőt, hát nem lett jobb reggelre... Várok még pár napot, de ha nem javul, akkor utána járok szerintem, hogy a visszaküldés hogyan működik. Az a baj, hogy a C1 még legalább 1,5-2 hónap mire kijön és gondolom nem is 640 lesz, hanem 750-800 ezer, úgyhogy ez sem opció igazán, hiába tetszene az új WebOS meg Alpha9Gen4. Philips-et, Sony-t nem nagyon szeretnék a HDMI 2.1 hiánya miatt, QLED kizárva a képminőség miatt. Valószínűleg felhívom az LG-t megkérdezem mi van ilyenkor, mielőtt visszaküldeném, jöjjenek ki és nézzék meg mit árulnak :C

Kicsit szánalmas, hogy az egész BX és CX széria panel hibás, de lássuk be, van a vásárlók 5%-a (mi vagyunk azok), akik lefuttatják ezt a tesztet és sírnak. A maradék 95% meg hazaviszi és élvezi a kontenteket rajta, ahogy kell :))

(#56118) ΞΔGLΞ válasza xedamen (#56117) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Jó kezdeni így egy 4k dolby Vison tartalmat, ugye?
Ismerős küldte...65 CX

[ Szerkesztve ]

(#56119) syIex válasza ΞΔGLΞ (#56118) üzenetére


syIex
veterán

Nem néztem tesztet, hogy ne bosszantsam magam, ha esetleg megint baj van vele.
Viszont jó pár contentet megnéztem már és feketében semmi baj nem volt eddig az biztos valamint játékoknál se volt baj. :N
Fehéren nem néztem még...

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#56120) ΞΔGLΞ válasza syIex (#56119) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nincs azzal baj, ha nem nézed így meg (teszt alapján), de nekem megnézni sem kellett, hiszen tartalom közben látszott.
Márpedig a filmek döntő többsége SÖTÉT JELENETNÉL nem full fekete helyiségben játszódik, ahol nem kell bekapcsolnia a ledeknek, hanem pont ezen a kicseszett 1-5%-on.

[ Szerkesztve ]

(#56121) Pro Koryak válasza xedamen (#56117) üzenetére


Pro Koryak
addikt

"Kicsit szánalmas, hogy az egész BX és CX széria panel hibás, de lássuk be, van a vásárlók 5%-a (mi vagyunk azok), akik lefuttatják ezt a tesztet és sírnak. A maradék 95% meg hazaviszi és élvezi a kontenteket rajta, ahogy kell"

Ja vagy nem, ebből is jöhet, hogy deszar az oled, mennek qledet venni. Pl. edigi oldala is tele van újracsomagolt oledekkel, "Újdonság" címszó alatt. :C

(#56122) syIex válasza ΞΔGLΞ (#56120) üzenetére


syIex
veterán

Az úgy már valóban más tészta.
Néztem fotókat is meg minden és semmit nem láttam rajta szóval azért nem kezdtem el át nézni nagyítóval, mert az ezelőttinél a fehéren nekem is látszott a kék tint....
Aztán mivel ennél semmit nem vettem észre gondoltam jobb a békesség.. :DDD

[ Szerkesztve ]

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#56123) ΞΔGLΞ válasza xedamen (#56117) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Azt áruld el, hogy milyen beállítás alatt fotóztad?
Mert a CX-nek bőven elég a szakértői sötét mód 30-as oled fénnyel és max 45-50 fényerővel!
Így nézd majd meg, mert ha ennél erősebb fénnyel csináltad a képeket, ilyen beállításokkal dupla annyira látszódni fog.

(#56124) bobojszan válasza ΞΔGLΞ (#56110) üzenetére


bobojszan
tag

Szia.
Igen az egyiket egy film elejéből fotóztam, csak néztem én is!
Akkor ezt reklamáljam meg?
Hol lehet hőbörögni ezért? T-mobilos a TV, tegnap jött meg.
Üdv.

God of War Rank : Chaos

(#56125) syIex válasza bobojszan (#56124) üzenetére


syIex
veterán

Én kérnék csere készüléket mivel 1-2 napos. Ha több idő telt volna el akkor gondolkoznék csak a panel cserén! :)

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#56126) ΞΔGLΞ válasza bobojszan (#56124) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Online vetted, nem?
Akkor van 14 napod elállni, minden indoklás nélkül.
Ha nem, akkor még ma jelentsd az LG-nek, hogy nyoma legyen, utána meg a T-nek is.

(#56127) xedamen válasza bobojszan (#56124) üzenetére


xedamen
senior tag

Én is Telekomtól vettem, mert így 645 helyett 620 volt, B7 elment 200-ért, így lényegében 420-ért vettem a 65 CX-et. BX 510 lett volna, de gondoltam megér 110 extrát a a minőségibb C kategória... :U

(#56128) ΞΔGLΞ válasza xedamen (#56127) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ha számít a mozgás, akkor CX és megéri, feltéve, hogy nem ilyen ócska panelt kapsz.
Mert mozgás megjelenítésben nem kicsi, hanem ég és föld a különbség.

(#56129) #72042496 válasza ΞΔGLΞ (#56120) üzenetére


#72042496
törölt tag

Én is tartalom közben vettem észre a C8-on. Nem tudom, hogy azóta javult, vagy az agyam kompenzálja, vagy mindkettő, de egy idő után már elvétve vettem észre.

#56121 Pro Koryak
Lehet, hogy én is azok közt leszek, aki végül mennek QLED-et venni. A konzolos 30 FPS elég rossz tud lenni OLED-en, és nem sokra megyek azzal, hogy ez nem a tévé hibája. A Neo QLED-ek pedig elég ígéretesnek látszanak.

(#56130) grabber válasza ΞΔGLΞ (#56115) üzenetére


grabber
addikt

Bocs,közben én is erre jutottam. Gondolom nem lesz meg egyszerre a két tv,de kíváncsi lennék egymás mellett összehasonlítva. Ha ugyanaz a panel,akkor ki mit tud kihozni belőle szoftveresen.

(#56131) barack1997 válasza esicyhun (#56108) üzenetére


barack1997
senior tag

Szia :)

Én HD450-et és 458-at (elvileg ugyanaz a két modell a színétől eltekintve) próbáltam több helyen és a zajcsillapitast kivéve abszolút nem voltam elégedett a hangjával. Kollégám vett egyet hogy jó lesz éjjel zenelgetni a kamionba ha alszik valamelyikünk, de a 3. csere darab is recsegett, vagy halk volt, így letettunk róla

Egy kis on: Az itt leszólt ócska BX-eknek valamiért nincs annyi panel baja. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#56132) xedamen válasza ΞΔGLΞ (#56123) üzenetére


xedamen
senior tag

Eddig nem figyeltem a módot, YouTube Standardba kapcsolt át. Megcsináltam az általad leírtak szerint, így élőben szebb volt egyébként, de kamerán vicc így is :W Nyilván nem életszerű, hogy 30-as OLED fénnyel használjam, de na. Ez minden, csak nem homogén, de hozzá kell tenni, hogy sokkal szebb, mióta futott 4-5 órát, de a VB az ott van és pl. YouTube kereséskor is látszik, mert volt annyi eszük, hogy a ott háttér is kb 7%-os szurke ugye :C
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]

(#56133) ΞΔGLΞ válasza grabber (#56130) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nos, én most veszek egy 77-es AG9, vagy egy 65-ös HZ2000-et a hálóba és amikor kijön az új 83-as sony, akkor azt a nappaliba. Az LG-t meg eladom, lényegében új garanciával, teljesen homogén panellel.
-------

Egyébként mi a különbség valósan egy HZ1500 és HZ2000 között, nem a pénz miatt érdekel.
Hanem, hogy a HZ2000 valóban jobb is, vagy csak újabb?

(#56134) ΞΔGLΞ válasza xedamen (#56132) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ez nagyon gáz...
A gond az, hogy 5 és 10%-on nem lesz semmilyen tartalom. A sötétebb jelenetek ezen a teszten főleg 1%-on vannak többségében, pl csak egyet említsek a rengeteg közül, a HANG NÉLKÜL című filmben, a film felében nézheted ezt a frankó pacát. Vagy a nyolcadik utas a halál-ban, mikor lemászik a tojásokhoz, vagy amikor már belépnek az U alakú űrhajóba, hát valami szörnyű....

[ Szerkesztve ]

(#56135) #72042496 válasza ΞΔGLΞ (#56133) üzenetére


#72042496
törölt tag

A HZ2000-ban jobb a panel, mint a HZ1500-ban. Éppúgy tavalyi modellév mindkettő.

"Panasonic used CES 2020 in January to unveil its flagship HZ2000, which is the successor to last year's GZ2000 with a customised, higher-brightness OLED panel."
[FlatpanelsHD]

[ Szerkesztve ]

(#56136) xedamen válasza ΞΔGLΞ (#56134) üzenetére


xedamen
senior tag

Az a bajom egyébként, hogy 14 napban elállok, akkor valószínűleg nem küld ki teherszállítót érte a Telekom, hanem szívjak én a szállítással, szedjem szét, csomagoljam be, majd várjam meg míg ezt sztornózzák (kb 1 hét), aztán rendeljek újat (újra 1 hét kb) és a végén kapok egy vadiúj CX-et, ami ugyan ilyen lesz elég nagy valószínűséggel :D :D :D Panel csere kényelmesebbnek hangzik ilyen szempontból, de maga az elv, hogy 1 napos TV-t szedessek szét :F

Ha 14 napban elállnék, akkor nem kockáztatnék újra CX-el, de más nem nagyon jöhet szóba, úgyhogy lehet inkább feladom az elveimet és panelt cseréltetek, mert egyébként a TV meg tetszik. Egyetlen "alternatíva" van a Telekomnál, az a Q80T, ami ráadásul 620 helyett 450 lenne, de 3 év OLED után nincs az az isten, hogy megbarátkozzak a local dimming-el :O

(#56137) Strezi válasza ΞΔGLΞ (#56118) üzenetére


Strezi
őstag

LOL, gondolom ezután azt is cseréled, amivel fotóztad, mert igen szar beégett képet produkált a világosabb részekre ;]
Ha már az a fene nagy igényesség, meg a pénzedért "csakis a tökéleteset" van :F
:))

[ Szerkesztve ]

Használt LiFePo 15kWh akuk eladóak! ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#56138) ΞΔGLΞ válasza Strezi (#56137) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Olvasd lassan...

Ismerős küldte...65 CX
Egyébként ennél sokkal rosszabb volt a látvány élőben...

(#56139) ΞΔGLΞ válasza xedamen (#56136) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nem tudom, hogy a T ezt, hogy intézi. De elálláskor illene futárt küldenie.

(#56140) syIex válasza ΞΔGLΞ (#56139) üzenetére


syIex
veterán

Én is tőlük vettem.
Azt kérdezték, hogy csere készüléket küldjenek vagy teljes elállás. Mondtam, hogy cserét kérek és küldték is a futárt másnap akik vitték a régit és hozták az újat. :K

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#56141) xedamen válasza syIex (#56140) üzenetére


xedamen
senior tag

WoW!! Köszi az infót, akkor ma hívom is őket, hogy küldjenek újat :D reméljük a tizenhatodik már jó lesz :C

(#56142) bobojszan válasza ΞΔGLΞ (#56126) üzenetére


bobojszan
tag

Már chatszobában vagyok velük! Kérek egy másikat, ha az is ilyen akkor hagyom a faszba azt vigyék ahova akarják megy vissza a pixelcsíkos 55 LCD! :D

God of War Rank : Chaos

(#56143) xedamen válasza bobojszan (#56142) üzenetére


xedamen
senior tag

Én most hívtam a Telekomot. Azt mondták ezt elviszi a futár, a gyártó bevizsgálja majd utána hozzák az újat, kb 2-3 hét... Kérlek szólj, ha neked chat-en mást mondanak, mert én ezzel így biztosan nem szeretnék élni, akkor inkább elállok tőle, mintsem vizsgálgassa a gyártó hetekig... :W

(#56144) ΞΔGLΞ válasza xedamen (#56143) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ez baromság! Az ügyintéző full hülye, küld el a retkes ...ba!
A fotókat most küldd el az LG-nek, ők azonnal fognak reagálni (még a mai nap), hogy mehet a csere, ha azt akarod.

(#56145) grabber válasza xedamen (#56143) üzenetére


grabber
addikt

Jobban jársz ha az LG-nek jelented. Helyszínen panelt cserélnek neked
Telekom is elmehet a francban. Akkor mond nekik,hogy nem fizetsz a szolgáltatásért mert nincs min nézned. Gondolom mIndezt több mint félmilliós árú TV-nél.

(#56146) syIex válasza xedamen (#56143) üzenetére


syIex
veterán

Ez hülyeség. Csere készüléket kérj hisz még most kaptad meg és hibás.
Ha meg ehhez ragaszkodnak akkor LG-vel vedd fel a kapcsolatot és ők meg cserélik helyszínen a panelt! :)

[ Szerkesztve ]

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#56147) DamianB válasza ΞΔGLΞ (#56133) üzenetére


DamianB
őstag

Az új széria az LG ből már meg se próbálod ? Végül is a cx nálad bevált.

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#56148) Bilux


Bilux
veterán

Komolyan, annyira full kreténbe nyomja itt pár ember, hogy aki ide betéved mind azt hiszi LG Oled egy szar. Gyomorgörccsel vettem én is az enyémet de szerencsére nincs semmi baja és amire vettem XSX és UHD film nézésre nagyon jó!
Samsung Q7FN váltott. Egyedül a fényerő kisebb de simán élhető :D

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#56149) grabber válasza Bilux (#56148) üzenetére


grabber
addikt

Komolyan, annyira full kreténbe nyomja itt pár ember, hogy aki ide betéved mind azt hiszi Samsung QLED egy szar. Gyomorgörccsel vettem én is az enyémet de szerencsére nincs semmi baja és amire vettem XSX és UHD film nézésre nagyon jó!
OLED-et váltott. Egyedül a fekete szint magasabb de simán élhető :D

[ Szerkesztve ]

(#56150) xedamen válasza ΞΔGLΞ (#56144) üzenetére


xedamen
senior tag

Annyi ráció van benne, hogy a 3 napos csere garancia a "rendeltetésszerű használatot akadályozó" hibára érvényes, ezért mondta az ügyintéző, hogy a gyártó bevizsgálja, mivel ezt valakinek el kell döntenie, de a hozzáállás valóban nem korrekt, főleg nem ebben az árkategóriában. Írtam egy email-t az LG-nek, leírtam mennyire csalódott vagyok és, hogy a forgalmazó milyen elfogadhatatlan megoldást ajánlott a probléma megoldására. Csatoltam nekik a képeket, kíváncsian várom mit fognak reagálni, érdeklődtem van-e lehetőség a készülék teljes cseréjére. Sohasem gondoltam volna, hogy ezt valaha is leírom, de: kicsit már bánom, hogy nem QLED lett :D :DDD

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.