Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50401) Piftuka válasza Kriszbmx (#50377) üzenetére


Piftuka
veterán

Hát ez - az LG szerviz hozzáállását leszámítva - annyira rosszul hangzik, hogy elmondani sem tudom... :(

Szabad tudni, mennyi időn belül játszódott le mindez az első, hibás példány megvásárlása, és a már jónak talált E9 megvásárlása között?

És mi a helyzet ilyen téren a 65 colos Panasonic GZ950 &1500, SONY A8, A9, és Philips 7xx/8xx/9xx készülékek esetében?

Őszinte, hozzáértő, bármi féle elfogultságtól mentes véleményt szeretnék ezekről, és azt hálás köszönettel veszem!

"Aquila non captat muscas."

(#50402) daneel_hu válasza Piftuka (#50401) üzenetére


daneel_hu
addikt

avforums-on olvasgass, elég sok tapasztalat gyűlik ott össze.
Amúgy mivel a Pana is LG-paneleket használ, sok csodát ne várj.
Itt pl GZ és HZ2000 brutális tinting-problémák:

[link]

Igazából mázli is kell a jó panelhez. Ezek szerint.
Más kérdés, hogy "jól" néz ki így telefonnal megfotózva, de a valóságban ezek a "hibák" nem ennyire szembetűnőek.

[ Szerkesztve ]

(#50403) KTTech válasza Piftuka (#50401) üzenetére


KTTech
veterán

Mindenki az LG Displaytől vásárol - szerencsére már nem sokáig - (nem az LG-től, mert az csak beépíti a panelt a TVibe, de két külön cégről beszélünk), így mindenhol hasonló gondok előfordulhatnak. Az LGD féle WOLED technológia még mindig messze van a teljesen kiforrott állapottól (bár évről évre javul, mivel még nincs konkurencia, így csak szépen lassan), és gyanítom soha nem lesz tökéletes, hamarabb leváltják.

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#50404) rothfb válasza Piftuka (#50401) üzenetére


rothfb
veterán

Én, nem meglepő módon, a Panával kapcsolatban nyilatkoznék. Annyit tudok mondani, hogy két 2018-as Pana oled (55 és 65 colosak) tulajként én semmilyen normál használat melletti zavaró anomáliát nem tapasztalok mind a mai napig. Itt a fórumon pedig egy Pana esetre emlékszem, ami esetében gariztatni kellett, az egy 2017-es EZ950 volt. Több panasz nem volt. Pedig azért mostmár jópár csendes Pana tulaj van itt. Csendesek, mert működnek a tv-k.

Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Persze ki kell fogni, ahogy Daneel mondja. Legyen az bármilyen márkájú oled.

(#50405) kokobe válasza alaves (#50165) üzenetére


kokobe
senior tag

Én erre azt mondom túlszaturált szart mindenből ki lehet , hozni! Alapból referencia közelit nehezebb sokkal.Minden oleden van dinamikus mód plusz még azt is meglehet spékelni egy rakás szarral és aztán igazi csodát láthatunk mint karácsonykor! :C :C :DDD :DDD

<---AMD___ATi--->

(#50406) kokobe válasza FollowTheORI (#50167) üzenetére


kokobe
senior tag

Sajnos az vagyok. Amúgy elég szar sokszor észreveszem... :DDD :DDD :DDD

<---AMD___ATi--->

(#50407) daneel_hu válasza rothfb (#50404) üzenetére


daneel_hu
addikt

Tinting vagy bandingnál eleve be kéne fotózni egy DSLR-el, lehetőleg manualban kiszámítva nagyjából az expozíciós időt előre.
Na az nagyjából lehetne referencia kép egy oledről, ha már...

Telefonnal a büdös életben nem lehet reprodukálni a fentieket, mert minden esetben túl fogja szaturálni a szoftver, elképzelhető, hogy 100-200%-osan "felnagyítva" az adott anomáliát.
Emlékszem olyan 5%-os szürke kép fotókra (mobil) ahol a kép egy része 50% szürke környékén volt, és volt ahol be volt buktatva 0% feketére. Ez pedig ugye eléggé lehetetlen a valóságban. :)
Tehát az 50% és a 0% közötti szürke árnyalatok váltakoztak a fotón, természetesen szép nagy foltokban. :D
A valóságban lehet vagy 1-2% eltérés a szürkéknél, de lehet csak 1. A mobil ebből csinál 50-et.

(#50408) alaves válasza kokobe (#50405) üzenetére


alaves
addikt

A másik 3 gyártónál sem túlszaturáltak a színek, az rendben van, csak a meleg opciónál egy kicsit másképp van állítva a három alapszín (persze nyilván minden szűrő és javító kikapcsolva és alap 50-en). A Philips OLED-jeiben nem a színnel mahinál, hanem valahogy a kontraszttal és az élességgel.

Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]

(#50409) blakey válasza kokobe (#50405) üzenetére


blakey
titán

A túlvezérlés nem egyenlő a túlszaturáltsággal.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50410) Zjunior válasza daneel_hu (#50231) üzenetére


Zjunior
veterán

Így láttam én is , köszi!itt Uk cx5 a verzioszam, szval akkor a cx3 az kelet europa :R .

[ Szerkesztve ]

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#50411) Calogero válasza Piftuka (#50401) üzenetére


Calogero
addikt

Én ugyanazt tudom elmondani, mint rothfb csak nekem LG65 E8 van. Semmi problémám nincs vele.

Ezek a panel "problémák" nem márka függőek, mindegyik gyártónál előfordulhatnak.

(#50412) Jorgi Kormi


Jorgi Kormi
senior tag

65 -ös Gz 950: ting ting két sávban a képernyőn a középponjától jobbra , banding : a baloldali foltokat néha észre lehet venni filmezés közben. A telóval készült fotók , persze nem a legjobbak ( enyhe kifejezés , majd a fiaméval is lövök egy párat ).

[ Szerkesztve ]

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#50413) Faresz29


Faresz29
aktív tag

Sziasztok!

55C8 váltanám 65CX-re!

Amire használnám:
PS5, 4K filmek Nasról média lejátszón, Netflix a TV saját lejátszójáról!
Yamaha RX-V685 + Klipsch Atmos szett

Amiben bizonytalan vagyok, hogy kössem össze az egészet, ha azt szeretném, hogy a Netflixes filmek HD hangsávjai a házimozin szólaljanak meg?
EARC, múködik ebben az esetben? Tehát mindent a TV-be dugjak, és egy külön HDMi pedig a TV és erősítő között?

[ Szerkesztve ]

(#50414) KTTech válasza Faresz29 (#50413) üzenetére


KTTech
veterán

Az erősítő lesz a gyenge láncszem. A PS5 képességeit nem fogod tudni kamatoztatni ha arra van kapcsolva, mert az erősítő csak 4K/60p-t tud maximum, és nem tud átengedni HDMI 2.1-es funkciókat sem. Így a PS5-nek legjobb lenne a TV-be mennie közvetlenül.

Elvileg eArc-on a Netflix jó lesz a TV felől, és remélhetőleg a PS5 hangját is át tudod rajta küldeni majd (ezt ki kell próbálni, sok TV nem enged át multichanel hangot másik HDMI port felől)...

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#50415) khg


khg
újonc

Sziasztok,
Kik a hivatalos LG "üzletek" ahonnan szabad rendelni? Azért kérdezem, mert nagy értékű eszköz, fontos a rendes magyar gyári garancia, megbízható üzlet. Pl eMag oké? kicsi, ismeretlen shopból nem szeretnék rendelni.

(#50416) Piftuka válasza Calogero (#50411) üzenetére


Piftuka
veterán

Köszönöm a hozzászólást mindenkinek! ;)

Viszont mégiscsak "márkafüggő" a probléma, hiszen az LG Display gyártja a paneleket. (Talán pár új kínai gyártó már nem tőlük veszi, de ebben nem vagyok biztos.)

Bár mégis inkább azt mondom, hogy ez még a technológia sajátossága. Nem akarom bántani az LG-t, mert kifejezetten kedvelem a termékeiket, és 3 tévénk is volt, van tőlük. Szerintem, ha most, a jelenlegi technológiai tudás mellett bárki más gyártana OLED panelt, ugyanezek a problémák jelentkeznének.

Én csak azért vagyok gondban, mert rendkívül kiváló tévém van, és egészen eddig biztos voltam, hogy az LCD vonalon fejlesztek tovább (75, vagy 82/85 col); éppen a tipikus OLED issuek miatt.

Ám a prémium vonalon ott a FALD, és bloomingot nem szeretnék látni. Az árnyékrészletesség hiánya (black crush) nem érdekel. Csak a jó kontraszt, és fekete szint, és a lehető legjobb mozgásmegjelenítés. (Mert abban a jelenlegi SONY tévém etalon.)

Viszont ha esetleg mégis OLED mellett teszem le a voksomat, akkor csak 65 colos jöhet szóba maximum az ára miatt. Fél millió forint alatt szeretnék maradni. Ez a "mozgástér" arra, hogy a lehetlő legjobbat válasszam.

Ismerve a jellemző szerencsémet a "blind buy" műszaki cikkeket illetően, úgy kb. 99,99% esélye van annak, hogy nézhetetlenül sávos, foltos OLED tévét fogok ki, ami még pixelhibás is.

Tudom, ott az elállás joga, de ha egy mód van rá, szeretnék nem oda-vissza járkálni a lakásom és a Media Markt között a "cserebere" tévékkel. Tehát remek volna elsőre jól választani.

Szóval akkor egyelőre elvi síkon maradva, keresem a megfelelő OLED tévét... :K

- Az LG szerviz hozzállását ismerjük. Mi a helyzet a Pana, SONY és Philips központi szervizzel. Tegyük fel, megveszem a tévéjüket, rózsaszín, lilás, zöldes, sávos, vacak... Hívom őket... Hogyan intézik a helyzetet?

- Az LG készülékekről viszonylag sokat olvastam, a Pana GZ/HZ modellek tudását, paramétereit is ismerem, a SONY A8G és A9G tévéket már kevésbé, a Philips pedig teljesen "sötét ló".
*A SONY A8 tényleg annyira használhatatlanul lassú, mint ahogyan azt az Árukereső-n írja az egyik vásárlója?
* Mi a különbség a gyakorlatban az A8 és az A9 ("Master Series") között? Kb. mint a Pana GZ950 és GZ2000 összehasonlításában?

* Mi a helyzet a Philips 7-es, 8-as, 9-es szériákkal? Melyik milyen a másikhoz hasonlítva?
A 7-es szériáról az Árukereső-n több rossz véleményt írnak. "Papírvékony, összeszerelésnél is hajlik, megroppanhat a panel"... a hangminőségét pedig kritikán alulinak tartják egyöntetűen. (Persze, ha tényleg annyira vékony, akkor nem tud csodát tenni ilyen téren.)

"Aquila non captat muscas."

(#50417) blakey válasza Piftuka (#50416) üzenetére


blakey
titán

TV-khez mérten (ahol beépített hangszórók vannak és nem külön hangkeltő)nem tapasztaltam, hogy az OLED-ek hangmiinősége sz@r lenne, még a legolcsóbb kategóriában sem, ennél rosszabb hangminőséget is hallottam magasabb kategóriás LCD-től. Az OLED panelek vékonyak, így mindegyikre igaz, hogy óvatosan kell bánni velük, mert valóban olyan érzésed lehet mintha lehetőséged lenne eltőrni, azonban fém a hátoldala és a csatlakozások valamint az alkatrészek vannak műanyag boirítás alatt.
Árukeresős véleményeket 99%-ban nem árt hanyagolni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50418) Strezi válasza Piftuka (#50416) üzenetére


Strezi
őstag

Venni kell egy tökéletes használt(már "bejáratott") OLED-et gondos tulajdonostól, kipróbálható, tesztelhető állapotban. Bizonytalansági, panellottó faktor kipipálva :R

Használt LiFePo 15kWh akuk eladóak! ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#50419) Gtaati válasza khg (#50415) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Lg honlapján fent van, de Euronics, Media Markt, Emag, Extrem Digital de még az Alza is.

(#50420) torma1981 válasza Gtaati (#50419) üzenetére


torma1981
veterán

Alza is már? Pedig eddig nem volt az.

(#50421) ztfolder válasza Piftuka (#50416) üzenetére


ztfolder
csendes tag

A rászánt összeg lesz a szűk keresztmetszet, hacsak nem, jó neked a használt kategória. Sztem gyűjts még hozzá és vegyél panát, azzal nem futsz lesre nagy valószínűséggel, de nem is húz le annyira mint a Sony.

(#50422) MrBazsi válasza Piftuka (#50416) üzenetére


MrBazsi
senior tag

Félmillió alatt 65 méretben csak használtat fogsz kapni vagy outletes vackot. Én is most vettem MM akcióban 510ert a B9et, de már az is drágabb. En tovabbra sem értem a mozgasmegjelenítes körüli hypeot, nem volt a b8on se semmi baj vele és ezen se, pedig en is ki lennék rá akadva ha lenne.

(#50423) Gtaati válasza torma1981 (#50420) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Láttam az alza logót korábban az Lg honlapján, illetve ha jól emlékszem itt is volt valakinek panelcseréje vagy garanciális ügye az alzában vásárolt lg oleddel.

(#50424) torma1981 válasza Gtaati (#50423) üzenetére


torma1981
veterán

Ha nem hivatalos eladó akkor is cserél panelt benne az LG. Csak csereutalványt nem tud adni, ha olyan a gond.

(#50425) blakey válasza Gtaati (#50423) üzenetére


blakey
titán

Alza, Emag, ezek általában piacok és "innen-onnan" is vesznek, tehát előfordul, hogy mo-i forgalmazótól is megveszik, érdemes körültekintően venni ezen cégektől, mert van/lesz olyan termék ami nem mo-i forgalmazású.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50426) Kriszbmx válasza Piftuka (#50401) üzenetére


Kriszbmx
tag

2019.május 16 volt az első C8 és 2020. január az E9.

(#50427) KTTech válasza blakey (#50425) üzenetére


KTTech
veterán

Ha EU-n belüli, mindegy honnan jön, Mo-n is garanciális.

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#50428) blakey válasza KTTech (#50427) üzenetére


blakey
titán

Igen, viszont meglepődnsz amikor pl. Romániába vagy Csehországba viszik szervizeltetni, pedig ugye itthoni forgalmazója is van de nem vállalja a szervizelést.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50429) Archttila válasza blakey (#50428) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

Ez az LG ugyfelszolgalata szerint nem igy van.:)

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#50430) blakey válasza Archttila (#50429) üzenetére


blakey
titán

Az tök jó. viszont nem csak LG létezik a világon, még akkor is ha arról volt szó. Alzától 100e-ig, Emag-tól 50e-ig vagyok hajlandó bármit is venni. Nem szeretnék meglepetéseket és heteket várni az esetleges szervizeléssel. Akkor sem ha ott esetleg jobb a szerviz.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50431) KTTech válasza blakey (#50428) üzenetére


KTTech
veterán

Vettem UKban dolgokat és szervizeltettem Mo-n. Soha nem volt gondom, egyetlen márkával sem. Pedig a fotós cuccok ára meghaladhatja a legnagyobb méretű OLED TV árát könnyedén :)
Mondjuk mindig a szervizeléssel kapcsolatban soha nem a forgalmazót kerestem me, hanem a márkaszervizt (mondjuk soha nem értettem, miért az eladót keresik az emberek a szervizeltetéssel kapcsolatban...)

[ Szerkesztve ]

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#50432) blakey válasza KTTech (#50431) üzenetére


blakey
titán

Nagyon sok múlik a gyártón is, mert ugye többféle üzletpolitika létezik. Ha már OLED topikban vagyunk akkor "mutatom", itt az 55CX3 ami kapható az eMag-on de a követkeőt kell figyelni, van egyszer az eMag mint forgalmazó
és van egy Euroshop nevű
ami lengyel, más terméknél még több forgalmazó lehet, tehát ha ezeket nem figyeled és mondjuk pont a lengyel az olcsóbb akkor beleeshetsz abba a hibába, hogy a mo-i forgalmazó nem szervizelteti.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50433) KTTech válasza blakey (#50432) üzenetére


KTTech
veterán

Ha nem szervizelteti, először jelzem az anyacég fele, másolatban a fogyasztóvédelemnek. Rögtön szokták tudni szervizelni, mert ez EU jogszabály, amitől csak a fogyasztó előnyére térhetnek el.

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#50434) snpetit válasza KTTech (#50433) üzenetére


snpetit
aktív tag

A 2. évben is köteles? Az ok, hogy a jelenlegi törvény által előírt 12 hónapig(tudom jövőre már más lesz) javítja, de a +1 év?

(#50435) KTTech válasza snpetit (#50434) üzenetére


KTTech
veterán

Az EU jogszabály 2 évet ír elő, nem 12 hónapot.
A lényeg:

"Az Európai Parlament és a Tanács 1999/44/EK irányelve
(1999. május 25.)
a fogyasztási cikkek adásvételének és a kapcsolódó jótállásnak egyes vonatkozásairól
...

5. cikk
Határidők
(1) Az eladó a 3. cikk szerint akkor felel, ha a megfelelés hibája a fogyasztási cikk átadásától számított két éven belül megnyilvánul. Ha a nemzeti jog a 3. cikk (2) bekezdése szerinti jogok érvényesítésére elévülési határidőt ír elő, az nem járhat le az átadástól számított két éven belül."

Az eladót nem úgy kell érteni, mint pl. Emag vagy Edigital, hanem úgy, hogy aki az EU-ban jogosult importra, azaz a fő forgalmazó illetve annak képviselője. A lényeg, hogy legyen számla a vásárlásról, ami EU-n belül keletkezett.

[ Szerkesztve ]

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#50436) Archttila válasza blakey (#50430) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

LG-rol volt szo, de jogos amit irsz.;)

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#50437) Digitang


Digitang
kezdő

Masfel ev tepelodes es rengeteg olvasas utan egy 77cx3-as keszulekkel udv mindenkinek!

(#50438) daneel_hu válasza Digitang (#50437) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Masfel ev tepelodes es rengeteg olvasas utan egy 77cx3-as keszulekkel udv mindenkinek!"

Húúúúú... most irigykedem. :D :B
Gratulálok. :) Sok örömet hozzá!

(#50439) rothfb válasza daneel_hu (#50438) üzenetére


rothfb
veterán

Te is tépelődsz már egy ideje a 77-esen...:D

(#50440) Segal válasza rothfb (#50439) üzenetére


Segal
veterán

Akkor én most bejelentem hogy 88-ast szeretnék hogy 5 év múlva be tudjam válaszként linkelni egy a hsz-t hogy én már 5 évvel ezelőtt is ilyet szerettem volna :DDD ;] :P

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#50441) ΞΔGLΞ válasza Segal (#50440) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szójjánekemis, ha mernek nagyobbat csinálni 77-nél.

(#50442) Segal válasza ΞΔGLΞ (#50441) üzenetére


Segal
veterán

Már csináltak... :C

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#50443) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Van valami ideális true motion beállítás amit javasoltok? Egy-két érdekesség nekem is feltűnt az élénk beállítás kapcsán :D
Viszont ha a szemed hozzászokik utána siralmas 24 fps-el nézni bármit is.
A régebbi TV-men miért nem tűnt fel ez az akadozás? Vagy csak a szemem megszokja a folyamatos mozgást?

(#50444) Fisha válasza BalaNce87 (#50443) üzenetére


Fisha
őstag

Dejudder 2-3 felett már fájdalmasan szappanopera. Milyen tv-d volt előtte? Most milyen van?
Deblur kb mindegy, az elvileg csak 30+ fps felett érdekes, ott meg úgysincs különösebb gond.

[ Szerkesztve ]

(#50445) BalaNce87 válasza Fisha (#50444) üzenetére


BalaNce87
addikt

Milyen? Egy 10 éves Samsung LED :D
Engem amúgy a szappanopera effekt nem zavar igazán, viszont a 60f ps az zseniális. Engem inkább a hibák zavartak kicsit, hogy mondjuk egy nagyon gyorsan mozgó állat foltot hagy. Vagy a focilabda foltot hagy.
Ahogy olvasom ez egy kritikus pont itt a fórumban. Ez kifejezetten egy OLED sajátosság?

(#50446) Mosqu!to


Mosqu!to
addikt

Sziasztok!

Egyik ismerősömnek keresünk tv-t, főleg netflix+hbogo+youtube jellegű felhasználásra, játékra nem lesz használva, esetleg gépről lesz kép kitéve, de videózás jelleggel.

Az alábbi modellek érhetőek el hasonló áron:
LG C8
LG B9
Pana GZW 1004

Melyik lenne célszerű választás ezek közül?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#50447) FollowTheORI válasza Mosqu!to (#50446) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Valamelyik LG, de amúgymeg amelyik a legolcsóbb. :)

Panán nincs mindegyik steaming app, C8-at meg talán már nem vennék, mert eléggé elfekvő készlet lehet. B9 szerintem a legjobb "mindenre jó" és kellően "modern" ezek közül.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#50448) Segal válasza Mosqu!to (#50446) üzenetére


Segal
veterán

Pana mindenképp kilőve a HBOgo végett. Én a B9-et venném a 2 LG közül.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#50449) TCr válasza Segal (#50448) üzenetére


TCr
veterán

Amiatt a középszerű szolgáltatás miatt kilőni egy esetleges jobb képminőséggel bíró készüléket... hát nem tudom. :F
Ha annyira kell az HBO GO, akkor 10-20e Ft körül kell egy külső eszköz, amivel lehet nézni + normális médialejátszásra is alkalmas. (Asztali médialejátszók topik)

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#50450) ginola válasza TCr (#50449) üzenetére


ginola
addikt

A B9 mozgásmegjelenítése nem igazán jó.
Egyetértek a fentiekkel én is.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.