Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50377) Kriszbmx válasza Hami33 (#50327) üzenetére


Kriszbmx
tag

Szia.
Mivel az LG szervíz nagyon rugalmas van lehetőség cserélni. Nekem a 65c8 ból 3 panel csere lett, majd végül vissza kaptam az árát. Ekkor vettem karácsony előtt 770 ért egy 65C9 et amit kibontás és bekapcsolás után már félig vissza is csomagoltam, majd jópár óra járatás után teljesen becsomagoltam és vissza is vittem. Mikor mondtam hogy mi a baja , szó nélkül vissza adták az árát. Végül most januárban rendeltem meg egy akció ( vagy félre árazás ) során a 65E9 et ajándék hangfallal és ez hálistennek maradt is. Volt bennem félsz , nem ok nélkül.
Első 65C8 képe mintha egy börtön rács mögül lett volna nézve. Fixen fekete szellemkép csíkok voltak vízszintesen és függőlegesen. Szervizes látta nem kérdezett cserélt.
Második panel olyan tintinges volt a szerelő mondta maga hogy inkább hoz újat...
A következő csíkos és tintinges volt. Ekkor felhívta a központot mi a fene van.
Megjegyzem ami nekem volt fura hogy az uccsó panel ami jött a fólia úgy volt rajta mint amit mi tettünk vissza. Ergó sanszos hogy valami használt volt. De sebaj mivel ez is csúnya volt így mondta , hogy inkább intézi a pénz vissza fizetést. Gond nélkül megtörtént, de mikor mentem az áráért, hoztam is egy C9 et... Amit ugye vissza is vittem.
A 65E9 em sem 110% hibátlan, DE annyira minimális és VÉGRE szimmetrikusan van rajta a 2 szélén csak pár centi és a fentiekhez képest minimális , hogy ezt nyugodt szívvel meghagytam.
Ez nem rózsaszín mint a többi hanem mintha picit zöld árnyalat lenne.
De ég és föld a C8 és C9 hez képest. Nem csak a tinting zavart hanem hogy random helyeken volt rajta. Egyiken a tv bal szélétől 1 centire egy 20 centi széles sáv majd kb fél méter szép fehér és a maradék megint rózsaszín. Meg volt még pár verzió.
Nyilván gondolhatod mennyire kényes a szemem ha ennyit szarakodtam és futkostam, de úgy voltam vele ha ekkora összeget fizetek tv-re még ha sajnos macera is , de legyen már olyan amibe bele nyugszok.
A mostani 65E9 számomra tökéletes. A képe is jó. Végre élvezem is ha nézem :)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.