Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45601) ΞΔGLΞ válasza ΞΔGLΞ (#45600) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Gyenge hardver a sony-ban volt sajnos, az képes volt kifagyni, ha elindítottam egy menüt, de egy 4k HDR videó közben, ami akadozott, kb meg is döglött az egész. Kép megállt, menüre várni kellett sokat.
Itt ilyen nincs, bármikor, a legdurvább videó lejátszásakor sem gondolkozik el egy pillanatra sem, akármire nyomok, azonnal végrehajtja.

(#45602) daneel_hu válasza ΞΔGLΞ (#45601) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Gyenge hardver a sony-ban volt sajnos, az képes volt kifagyni, ha elindítottam egy menüt, de egy 4k HDR videó közben, ami akadozott, kb meg is döglött az egész. Kép megállt, menüre várni kellett sokat.
Itt ilyen nincs, bármikor, a legdurvább videó lejátszásakor sem gondolkozik el egy pillanatra sem, akármire nyomok, azonnal végrehajtja."

Nem úgy vót' eddig, hogy a SONY az überkirály minőség, az LG pedig fos és állítgatni kell - és még úgy sem olyan amilyen? :D

(#45603) rothfb válasza daneel_hu (#45602) üzenetére


rothfb
veterán

Nem úgy volt. Hanem úgy, hogy a Pana az überkirály minőség...:DDD

(#45604) ΞΔGLΞ válasza daneel_hu (#45602) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nem úgy vót' eddig, hogy a SONY az überkirály minőség

Soha nem írtam ilyet, azt írtam, hogy a sony képminősége fenomenális volt már dobozból kivéve és ehhez most is tartom magam. Soha nem vittem volna vissza, ha nem az elcseszett droid lett volna rajta rendszernek, amivel használhatatlan.

[ Szerkesztve ]

(#45605) salapp válasza ΞΔGLΞ (#45604) üzenetére


salapp
addikt

De az melyik típus volt, oled?

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#45606) nitro16 válasza salapp (#45605) üzenetére


nitro16
senior tag

A csoda sony ag8 amit mindig úgy ajánlasz...

(#45607) salapp válasza nitro16 (#45606) üzenetére


salapp
addikt

Pff, vicc, hogy valaki oprendszer miatt visszavisz egy olyat. De hát ilyen világot élünk.
Más értékrend van minden téren.

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#45608) Northlorien válasza salapp (#45607) üzenetére


Northlorien
tag

Vagy más preferenciák :) nincs azzal baj.

(#45609) Pro Koryak válasza salapp (#45607) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Ha fagyogat az oprendszer, az agybajt okoz előbb-utóbb. Hiába jó a képminőség. Persze ha csak egy csatornát nézel, akkor jó is lehet.

(#45610) Pelican válasza salapp (#45607) üzenetére


Pelican
őstag

Ezen minden alkalommal elcsodálkozol, pedig nem olyan nagy a képminőségbeli különbség a kurrens oledek között, hogy az szempont legyen, így az egyéb tulajdonságok felértékelődnek (pl játékra való alkalmasság, stb.). Az oprendszerek különbsége viszont elég markáns, én pl nem veszek többet androidos tévét, se Samsungot, amíg nem látok valami használhatót belőle. A webOS nekem kézreáll, csakúgy mint a magicRemote, azzal vezérlem a tévét, az erősítőt és a médialejátszót is. A Panán elgondolkodtam, de az sincs ott kezelhetőségben, maradt az LG (ez már a harmadik zsinórban).

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#45611) Chalez


Chalez
őstag

Sziasztok!

OLED Tv-t szeretnék már régóta, csak ugye az ára... C9 volt az álmom, de most Euronics 540-ért adja a B9-et.
Amire használnám: HBO GO, Netflix, pc-ről MPC-HC-val .mkv filmek lejátszása (szeretném az eddigi 1080p után már a 2160p HDR x265 kódolású filmeket erőltetni) a mostani PS4 Pro helyett PS5-öt tervezek venni, és még TV-nézésre, gyakorlatilag foci, autósport, plusz egyéb mindenféle sport, amit adnak. Ezekre szeretném használni. A filmeket PC-ről 24p módban szoktam lejátszani. Hallottam gyengébb mozgásmegjelenítésről, ez mennyire igaz? Nem bírnám elviselni pl az akadozást, hogy frameket dobál el pl...
Szóval ennyi pénzért ezekre ez most jó vétel lehet 540-ért? :R

(#45612) daneel_hu válasza Pelican (#45610) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Ha fagyogat az oprendszer, az agybajt okoz előbb-utóbb. Hiába jó a képminőség. Persze ha csak egy csatornát nézel, akkor jó is lehet."

Egyetértek.
Ezek okostévék, akkor is ha xy nem használja ki a lehetőségeket. Viszont oprendszer most már mindegyiken van, tetszik nem tetszik.
Engem pl nem izgat a webos mint oprendszer, de a magicremote szerintem fasza dolog. Élőben a Pana rendszere is elfogadhatónak tűnt...

Viszont van 2 cuccom amin android van, na azt soha többet. :D

(#45613) daneel_hu válasza Chalez (#45611) üzenetére


daneel_hu
addikt

"A filmeket PC-ről 24p módban szoktam lejátszani. Hallottam gyengébb mozgásmegjelenítésről, ez mennyire igaz? Nem bírnám elviselni pl az akadozást, hogy frameket dobál el pl..."

Van valamennyi különbség, de inkább ez artifact-okban mutatkozik meg.
Frame-eket nem fog eldobálni.
Ha nagyon nem tartod majd jónak a mozgást, akkor még mindig vehetsz egy külső lejátszót aminek sajátja van. (VXP chipesek, stb..., azt eteted a tévét HDMI-ről)

(#45614) Moby


Moby
addikt

Remélem jó helyre írom: C9 tulajok, kicsi segítséget kérnék!
Pár hónapos a C9, a tévével együtt cseréltem a toslink kábelt. Eddig nem volt használva az optikai, most használnám, de süket. Vagyis azt hittem, hogy süket, a receiver amit rákötöttem nem szól. Van egy samsung soundbarom, azt is rákötöttem, azzal szól. Egy xboxot próbaképp rákötöttem a receiverre, azzal meg emez szól. Ezen a ponton a két optikai kábel egyszerre lógott működés közben a földön, és itt vettem észre, hogy a C9-ből jövő optikai vége alig pislákol ahhoz képest, ahogy az xboxból jövő kábel vége világított. Vagy az optikai kábel nem vezeti elég jól a fényt, vagy a C9-ben lévő csati nem bocsájt ki elég fényt/illetve a receiver nem elég érzékeny. Elég nagy bontással járna levenni a tévét, és kábelt cserélni, és ha a tv ilyen, akkor hiába is szedném le. Valaki, akinek van toslink kábel belekötve, vissza tudná igazolni, hogy milyen a kábel végén a fényerő valami másik eszközhöz képest? Hatalmas segítség lenne! :R

[ Szerkesztve ]

(#45615) blakey válasza Moby (#45614) üzenetére


blakey
titán

Lehet, hogy nem megfelelő a csatlakozás. Próbáld meg a helyére tolni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#45616) Moby válasza blakey (#45615) üzenetére


Moby
addikt

Kínosan ügyeltem minden csatlakozásra, a felhelyezés előtt. És nagyon-nagyon nem férek hozzá. Ha leszedem, hogy hozzáférjek, akkor meg nem is foglalkozom a csatlakozással, azonnal kábelcsere. Viszont ha a C9 ilyen, akkor inkább veszek/csináltatok hozzá egy repeatert.

(#45617) gyegyo


gyegyo
csendes újonc

Sziasztok!

Szeretnék oled tv-t vásárolni és végül két készülék maradt a kosárban.
Szerintetek melyiket vásároljam meg:
LG 55oledB9... vagy sony 55ag8....?

A televizió szinte kízárólag tévézésre kell (UPC, HD a legnagyobb csomag). Sorozatok, sportok (foci és hoki), illetve a dell laptomomról átjátszva rtl most +.

Várom előre is szíves válaszaitokat. Köszi.

(#45618) adamssss válasza gyegyo (#45617) üzenetére


adamssss
veterán

Ha a penz nem szamit akkor a sony-t a hangyafaroknyival jobb kepminoseg miatt, egyebkent a b9. Nekem ez utobbi van es brutalisan jo tv. Azonos even beluli oled-ek kozott nincs nagy kulonbseg.

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#45619) Gtaati


Gtaati
őstag

Helló!

Teljesen véletlenül belenéztem Vincent felé Lg GX vs Sony A8H tesztjébe és hát régi Lg tulajként azt kell, hogy mondjam a Sony jobb volt interpellációban és messze nem hibázott annyit mint az Lg, bfi-t is a Sony jobban megoldotta, illetve a fehér is fehérebb volt, Lg-n kicsit olyan piszkosabb volt a fehér. Bizonyos helyeken a sötét részletekből is több volt látható a Sony-n. Ezek után ha oda jutok, hogy 65"-ra tudok váltani akkor bizony bajban leszek, mert csak Lg-t akartam továbbra is, de ezek után a Pana és Sony is képbe fog kerülni erősen. Nem tudom, hogy a koreaiak ebben miert nem tudják utolérni a japókat, vagy szimplán megvenni tőlük ezeket a dolgokat......

(#45620) Szatura


Szatura
tag

Sziasztok
LG E9 tévén a digi online tv appját élő tudom valahogy varázsolni?
Következő körön tudtok olyan online tv előfizetést ami minőségi, nem akad/fagy?

(#45621) blakey válasza Moby (#45616) üzenetére


blakey
titán

Minden eszköz optikai kimenete hasonlóan viselkedik, szabvány szerint készül így a kábel végén látható fény is ua. Ha csak pislákol akkor ellenőrizni kell a csatlakozást, a kábelt, hogy nem törött, stb.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#45622) renziNNN válasza Szatura (#45620) üzenetére


renziNNN
tag

Van egyáltalán tv-s appjuk? :Y
Mondjuk ha van, akkor az LG Content Storeban kellene lennie gondolom.

(#45623) ΞΔGLΞ válasza salapp (#45607) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

1 jó hétig agyaltam rajta és minden egyes nap adtam neki egy esélyt, hogy talán mégis megszokom, de naponta generált új hibákat és az android miatt, meg amit az egyik fórumtárs írt, az ag8 az android miatt és a nem emellé való gyenge soc miatt "esik kell".
Tv felvételnél, ledobálta a rácsatlakoztatott ssd-t azzal a címszóval, hogy eltűnt és újra kell regisztrálni. Elég volt ki-be húzni az usb-t, de akkor is, ezért be kell mászni egy 700 ezres tv mögé?
A menüje lassú, még sima adásoknál elment, de 4K hdr-nél, egyrészt képtelen volt akadás mentesen lejátszani másrészt, ha ekkor nyomtam action-t, akkor eltelt 4-5 sec mire megjelent és ha itt tovább léptem / nyomtam a képbeállításokra, akkor a közben futó tartalom megállt! nem csak, akadozott, hanem megállt.
A képbeállítások srceen meg legalább 8-10 sec mire előbukkant.
Arról már nem is írok, hogy rácsatlakoztatott 1tb hdd-t, 5 percen át szkennelte, mire végre sikerült a mappákba belépni. Két uhd hdr10 fimem volt rajta. Az egyik a LUCY, ennél a hang akadozott, a másik a tomb raider 2, sima dolby-ban, arra azt írta nem lehet lejátszani.
Letöltöttem mx player, kodi, vlc, egyedül a kodi játszotta le a tr-t, de csak fhd-bam, 4k-ban kifagyott, a másik kettőnél akadoztak a filmek. LG-nél nincs olyan, hogy valamit nem játszik le és azonnal nem tudok a mappákba turkálni.

Volt még más sok apróság, de már ne jut eszembe, ez számomra kimerítette a használhatatlanság tetejét. A képminősége, viszont továbbra is csillagos ötös, lg gx, hát nem is tudom hány napon át, mennyi órát csesztem el, mikor azt éreztem, hogy most igen, most már szebb is, mint a sony talán.
Lehet, hogy nvidia shield pro-val ez mind kiváltható lett volna, sőt biztos, de azért ez vicc. Egyébként kaptam róla mail-t, hogy elérhető, bevágtam a kosárba, jött egy telefon közben, 39 percet beszéltem, fizetném, erre már nem elérhető. váó f..sza.

[ Szerkesztve ]

(#45624) ΞΔGLΞ válasza Gtaati (#45619) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Mint az előbbi hozzászólásomban írtam, el lehet érni, sőt, csak sok időt felemészt.

(#45625) ΞΔGLΞ válasza salapp (#45607) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nézzétek el, hogy szókimondó voltam, éppen videón beszéltem egy ismerőssel és mutattam neki "pár hibát". De már olyan pipa voltam a tévére, hogy nem tudtam moderálni magam...
Te ezt a tv használtad volna így? Mert komolyan úgy voltam vele, hogy a távirányítóját, amit halál pontosan a világító led felé kell irányítani, különben semmire nem reagál, full erővel belevágom a kijelzőjébe...Gyönyörű képminőség ide, vagy oda, egyszerűen vicc az egész, hogy erre rábólintottak, hogy ez így piacra mehet(ett).

[link]
[link]

(#45626) sakal83 válasza ΞΔGLΞ (#45625) üzenetére


sakal83
addikt

Ne vedd kotekedesnek. De ahhoz kepest hogy az egyik lanyodnak vetted kisse beleeled magad a sztoriba :DDD (persze teny hogy a sony android nekem se volt elfogadhato)

(#45627) Gtaati


Gtaati
őstag

Helló Mindenki!

Az Lg ide szériájában nincs mar olyan modell mint az E8 és E9 volt, gondolok itt az üveglapos megoldásra és dizájnra.. köszi!

(#45628) daneel_hu válasza Gtaati (#45627) üzenetére


daneel_hu
addikt

GX van helyette.
Szerintem az nem üveglapos, de nem láttam élőben még ilyet.

(#45629) ΞΔGLΞ válasza sakal83 (#45626) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nem ismered a nagyobbik lányom... :) A lányom talán még háklisabb ezekre a dolgokra, mint én. Naponta jött, hogy most ezt most azt hibát tapasztalták. Nincs semmi ebben a beleélés. :) Csak jött a csodálkozás, hogy 700 ezer ft-ért, hogy lehet egy tv ennyire sz@r?....Hát így, android van rajta és (amihez) gyenge ( a ) hardver.

[ Szerkesztve ]

(#45630) rothfb válasza gyegyo (#45617) üzenetére


rothfb
veterán

Én inkább B9-et vennék. Az AG8-al kapcsolatban pont most folyik az eszmecsere az android hülyeségeiről, akadásairól.
Mondjuk főleg tv nézésre én Panát vennék.

(#45631) daneel_hu válasza Gtaati (#45619) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Teljesen véletlenül belenéztem Vincent felé Lg GX vs Sony A8H tesztjébe és hát régi Lg tulajként azt kell, hogy mondjam a Sony jobb volt interpellációban és messze nem hibázott annyit mint az Lg, bfi-t is a Sony jobban megoldotta, illetve a fehér is fehérebb volt, Lg-n kicsit olyan piszkosabb volt a fehér. Bizonyos helyeken a sötét részletekből is több volt látható a Sony-n. Ezek után ha oda jutok, hogy 65"-ra tudok váltani akkor bizony bajban leszek, mert csak Lg-t akartam továbbra is, de ezek után a Pana és Sony is képbe fog kerülni erősen. Nem tudom, hogy a koreaiak ebben miert nem tudják utolérni a japókat, vagy szimplán megvenni tőlük ezeket a dolgokat..."

Teljesen rendben van az LG interpolációja 2018-tól. Sokkal jobb mint korábban, ami 2018 előtt volt azt nem is lehet interpolációnak nevezni. (szerintem)
Szerintem amúgy nem a sajátjuk, tuti vették valakiktől.

Ha a BFI minőségét megállapítod a tesztvideóból, akkor minden elismerésem, le a kalappal. :) ;)

(#45632) torma1981 válasza daneel_hu (#45631) üzenetére


torma1981
veterán

Hát ez az. Videón nézni, hogy egyik jobb mint a másik?? Mi van?? Nem is lehet sehogy megállapítani. Fehér jobb? Min nézte? Amin nézte nem ott volt jobb a fehér? Ha nézte a videót akkor nem OLED-en nézte gondolom. Ez halottnak a csók kategória.

(#45633) chros válasza torma1981 (#45632) üzenetére


chros
őstag

:D Mindket TV kalibralt volt...

(#45634) rothfb válasza chros (#45633) üzenetére


rothfb
veterán

A mozgást is lehet kalibrálni? Mert a fórumtárs arról is beszél. Az oké, hogy a "fehér fehérebb" meg a "több sötét részlet látszik" kijelentések finoman szólva is problémásak egy szimpla Youtube videó megnézése után, amit kitudja milyen tv-n nézett amúgy...
A mozgás azért más tészta, korábban mi is töltögettünk fel itt a fórumban videókat, amiket közzétettünk. Ezekről meg lehetett állapítani az interpoláció minőségét. Felületesen ugyan, de látszottak a különbségek. Még LG-n belül is. Az is igaz viszont, hogy ez is élőben látszik a legjobban.

(#45635) MultiDoodad


MultiDoodad
aktív tag

Játéknál melyiket érdemesebb használni a dinamikus tónusáthelyezésnél? HGiG vagy simán csak Be? Esetleg off? LG B9 és ps4-en használom.

(#45636) torma1981 válasza rothfb (#45634) üzenetére


torma1981
veterán

Ott a mosoly jel. Viccelt. Persze, hogy nem lehet a mozgást nézni egy másik tv-n ,stb.

(#45637) krx21 válasza torma1981 (#45632) üzenetére


krx21
nagyúr

Ez pont olyan mint telefonon meghallgatni, melyik hifi a jobb... :DDD

(#45638) zozika84 válasza MultiDoodad (#45635) üzenetére


zozika84
őstag

HGIG

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#45639) torma1981 válasza krx21 (#45637) üzenetére


torma1981
veterán

Jaja. Utópia hangszórót pl ami 20milla a doboz hangú tv-n. 😉

(#45640) Gtaati válasza torma1981 (#45632) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Mindkét tv kalibrálva volt, akármin is nézed ha van különbség akkor látszik, ha nincs akkor az tök jó lenne, mert mindkét készülék egyforma lenne bizonyos szempontból. Nem a képmozgásra gondoltam, hanem kifejezetten arra amikor tesztelte Vincent és a hibázik az algoritmus, lg-n volt hiba és szemetelt, míg sony-n nem. Oleden is néztem és telfonon is a videót. Tudom így minden viszonyítás kérdés, de ha ebbe belekötünk akkor egy profi kalibrátor és műszaki teszter miért készít videót róla? Teljesen értelmetlenül? És akkor ha ilyen videót néz valaki akkor csak referencia és kalibrált megjelenítőn tegye? Akkor kb. Vincent-nek elég lenne egy olyan videót feltennie a youtube-ra ahol fekete háttér mellett fehér betűkkel leírná az összehasonlított modellek előnyeit és hátrányait és kénytelen lesz mindenki elhinni Neki! Így már biztos mindegy lenne hogy a kíváncsi user milyen megjelenítőn nézné meg a szöveges pro és kontra érveket, ja nem mert fekete fehérhez is oled kell, mert csak ott tökéletes a fekete:) Nehogy mar szürkés felhős lcd-n olvasson már az ember :DD

[ Szerkesztve ]

(#45641) torma1981 válasza Gtaati (#45640) üzenetére


torma1981
veterán

Tehát te egymás mellet láttad a 2 db tv-t? Mozgás közben, stb? Kalibrálva mindkettő?
Ha te egy videót nézel az vissza adja mit tud a kettő tv? Mond már meg hogyan?? Ezek a videók arra jók meg tudd nézni, hogy AKI TESZTELTE ÉLŐBEN pl a tv-t megmondja mi a pro/kontra oldala. Ha te egy végigjátszást megnézel a neten, akkor te játszottad végig?? Ne viccelj már.

[ Szerkesztve ]

(#45642) rothfb válasza Gtaati (#45640) üzenetére


rothfb
veterán

Csakis élőben lehet egyértelműen megállapítani két bármelyik tv között a különbségeket.

(#45643) Gtaati


Gtaati
őstag

Egy pillanat srácok, senki se arról beszél, hogy egy youtube videó egyenértékű azzal, ha egy ideális helyen egymás mellett két tv készülékét összehasonlítunk én nem is gondoltam és nem is mondtam ilyet. Nyilván az utóbbi a tuti, de ha csak mi magunk is nem ilyennel foglalkozunk akkor kb. erre nem sok esélyünk van. Boltba bemegy az átlagos magyar, ahol fény áradat van, bolti üzemmódban mennek a tvk kalibrálatlanul és ott sem biztos, hogy az adott készülékek egymás mellett lesznek. Szóval elég nehéz bármelyik módon is megnézni őket.

(#45644) daneel_hu válasza Gtaati (#45643) üzenetére


daneel_hu
addikt

Pedig az artifactolást bizonyíthatná egy lassított, magas fps-es videóval, kinagyítva a részleteket. Így csak a szavára lehet hagyatkozni, ami persze valószínűleg úgy van, kérdés, hogy mekkora a valós különbség.

De az interpolációban nem csak az artifact számít, hanem a megfelelő mozgásdinamika is.
Régebben hol felgyorsult, hol lelassult a mozgás ha erős interpolációt kapcsoltál be. Olyan műanyag volt, hogy azt nehéz elképzelni. :)

Kíváncsi vagyok a BFI mennyire lett jó 120 Hz-en.
Mondjuk a SONY-é nem érdekel, nincs az az isten, hogy androidos rendszert vegyek.

(#45645) Pelican válasza Gtaati (#45640) üzenetére


Pelican
őstag

Ezt el szokta mondani a videók elején, lefordítom, ha kell:
"Because the dynamic range of these tvs far exceeds that of my camera plus the distorting effect of youtube's compression and the colour output of your screen, please don't judge picture quality based solely on what you see in this video since it won't 100% represents what I see in person."

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#45646) Gtaati válasza Pelican (#45645) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Köszönöm és értem és egyet is értek vele. :R

(#45647) Gtaati válasza daneel_hu (#45644) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Az androidtól én is félnék főleg ha gyenge hardver van alatta, mint ahogy a fórum társ is fentebb megosztotta a negatív tapasztalatait....

(#45648) mucsácsó válasza ΞΔGLΞ (#45625) üzenetére


mucsácsó
tag

jesszus...
és még elgondolkoztam 400k-ért az AG8-on, mert tényleg oda-vissza vannak a képéért a tesztekben is - sőt, elvittem édesanyámékat is MM-be megmutatni nekik az OLED-eket, és ők is azt mondták totál "laikusként", hogy a SONY képe bizony sokkal szebb..
ami jól is hangzik, ellenben odajött az MM munkatárs, és kifejtette, hogy minap 1 nap után hozták vissza sűrű anyázással egy AG8-at, mert használhatatlan rajta a rendszer, egy youtube videó nem tud akadás nélkül lemenni - hasonló jelenségeseket írt le, mint amit a videódón is látható :( meg állítólag önkényesen formázza a rácsatlakozott eszközöket, de ez mondjuk szerintem user-error inkább...

azt hiszem maradok a B9-nél, vagy egy LED-es XG95-nél - B9-nél picit még a mozgást szidják és hogy nagyon sötét a képe és gyengusz HDR - nem tudom, mennyire helytálló a kritika..
azért a B9 menüje használhatóbb azért, igaz?

[ Szerkesztve ]

(#45649) krx21 válasza mucsácsó (#45648) üzenetére


krx21
nagyúr

A B9 képe ugyan olyan lesz jól beállítva mint az AG8... interpolációban lesz gyengébb csak.

(#45650) daneel_hu válasza mucsácsó (#45648) üzenetére


daneel_hu
addikt

Vegyél inkább C9-et, vagy Pana gz950-est, ezek sem drágák bár lehet c9 már nincsen forgalomban.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.