Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
jesszus...
és még elgondolkoztam 400k-ért az AG8-on, mert tényleg oda-vissza vannak a képéért a tesztekben is - sőt, elvittem édesanyámékat is MM-be megmutatni nekik az OLED-eket, és ők is azt mondták totál "laikusként", hogy a SONY képe bizony sokkal szebb..
ami jól is hangzik, ellenben odajött az MM munkatárs, és kifejtette, hogy minap 1 nap után hozták vissza sűrű anyázással egy AG8-at, mert használhatatlan rajta a rendszer, egy youtube videó nem tud akadás nélkül lemenni - hasonló jelenségeseket írt le, mint amit a videódón is látható
meg állítólag önkényesen formázza a rácsatlakozott eszközöket, de ez mondjuk szerintem user-error inkább...azt hiszem maradok a B9-nél, vagy egy LED-es XG95-nél - B9-nél picit még a mozgást szidják és hogy nagyon sötét a képe és gyengusz HDR - nem tudom, mennyire helytálló a kritika..
azért a B9 menüje használhatóbb azért, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg állítólag önkényesen formázza a rácsatlakozott eszközöket, de ez mondjuk szerintem user-error inkább...
Vhiktor