Hirdetés

2024. július 3., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43875) gooool válasza diablo1984 (#43874) üzenetére


gooool
őstag

Nem tartottam szopásnak, mert ami hibája volt azt orvosoltam/tuk, szóval jött-ment, tette a dolgát szépen, márciusban, ahogy végre lettek hajtva a szervizek onnantól fogva csak tankolnom kellett és ment szakadatlan.

Az újat itt találtam a melótól pár km-re, gondoltam megér egy mustrát, de nehezen hinné el az ember, hogy ebbe közel 300 van, a tipikus tekerjük csak vissza 150-re fajta esztétikai állapot jellemzi. Másfél óráig vizslattam, kezemben egy listával amiket meg kell nézni és komoly tünetet nem diagnosztizáltam (két kavicsfelverődés a szélvédőn, egy apró horzsolás a tükörházon, gondolom parkolás okán, a klíma pedig véleményem szerint nem fúj elég hideget, de a kompresszor kapcsolt, szóval remélhetőleg csak egy töltés kell neki és a már említett remegés, mindösszesen ennyi), összes dokumentáció, navi lemezek, 2 kártya, számlák, füzetek.
Jól ment, kuplungja puha, magasabb fordulaton szépen megindul, nem láttam koromfelhőt sem magam mögött padlógáznál, futómű és fékek is biztosak voltak.
Egyébként egy középszürke FL előtti 2005-ös 1,9dCi Laguna II kombi, Privilége felszereltség.

[ Szerkesztve ]

Üdv, Balázs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.