Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54051) radio100jozs válasza xviktorx (#54046) üzenetére


radio100jozs
őstag

Mond már el miért érinti a kedvezményt? Tán kevesebbet kapsz a 3500 Ft-ért? Nem, semmivel nem kapsz kevesebbet. Amúgy meg kb azért reklamálsz, mert ha elfogy a benzin a kocsiban, akkor nem tudsz menni az autópályán, pedig van matricád. Meg többek is elmondták, lehet menni az NMHH-hoz, ha nem tetszik a rendszer, kár bennünket itt fárasztani.

(#54052) radio100jozs válasza 8 (#54048) üzenetére


radio100jozs
őstag

A Hipernet Home tarifásoknak megint semmi?

(#54053) Genova1983 válasza radio100jozs (#54052) üzenetére


Genova1983
tag

Nálam is csak a nagy szürkeség van a naptárban. (Hipernet Home M előfizetés)

(#54054) re_mod


re_mod
tag

Üdv.:!

Ma adventi ajándéknap kaptam egy 30 napos MyTv Plus kupont amit viszont beaktiválni nem tudok. Az alkalmazásban és a webes felületen is a kód beírása után bejön egy kupon információs oldal című lap és azon egy nem fogadom el feliratú kék gomb. Itt megáll a dolog lehet ezzel kezdeni valamit vagy csak új mytv előfizetéshez lehet ezt igénybe venni mert ilyet nem írtak.

[ Szerkesztve ]

(#54055) xviktorx válasza radio100jozs (#54051) üzenetére


xviktorx
tag

Fáraszt téged a búbánat.
Példádhoz visszatérve, a szerződésemben az volt hogy egy hibrid kocsit kapok, amiből ha kifogy a benzin a pályán akkor még villanymotorral tudok menni. Jan 11-el kiveszik a villanymotort a kocsimból tehát nem tudok továbbmenni. Nem értem miért kell lehurrogni mást, és hajtani a hülyeséget.

[ Szerkesztve ]

(#54056) xviktorx válasza re_mod (#54054) üzenetére


xviktorx
tag

Én sem tudom igénybe venni a 30 napos MYTV plust. Szerintem azért lehet, mert van neked is egy másik telenoros számod, amihez van már valamilyen MYTV-s csomagod rendelve. És mind a 2 szám egyazon e-mailhez van rendelve. Én a Hello Telenor csomaghoz még a 0 Ft-os csomagot sem tudom megrendelni, mert regisztráció során kiírja, hogy " Már létezik ilyen email/telefonszám". Ugyan ezt a hibát írta ki amikor a kupont akartam beváltani. A hipernet home L csomaghoz a régi "Családi csomag" van nekem megrendelve.
De lehet hogy nincs igazam és tévedek.,

(#54057) castiels válasza xviktorx (#54056) üzenetére


castiels
addikt

honnan látom a kupon kódot?

(#54058) 8 válasza castiels (#54057) üzenetére


8
senior tag

Telenor Advent vagy telenor app

50.000Ft (!) jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Raiffeisen ajánlókód számlanyitás akár +60k Ft. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. Privát üzenetben küldöm

(#54059) castiels válasza 8 (#54058) üzenetére


castiels
addikt

hipernet home l csomaghoz is jár?

(#54060) xviktorx válasza castiels (#54057) üzenetére


xviktorx
tag

Ha nincs Hello Telenor előfizetésed akkor sehol. Csak a Hello Telenor előfizetőknek van kupon MTVPLUS-ra. A hipernetesek most sem kaptak semmit. ( Bár én sem érek semmit sem ezzel a kóddal mert már van Mytv előfizetésem a Hipernet home L-hez, és egy e-mailhoz van rendelve mind a Hipernet mind a Hello Telenor csomagom ezért nem tudom megrendelni. Pedig elég sok jó természet csatorna van ebben a Plus csomagban ).

(#54061) 8 válasza xviktorx (#54060) üzenetére


8
senior tag

Csinálj egy új felhasználót.

50.000Ft (!) jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Raiffeisen ajánlókód számlanyitás akár +60k Ft. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. Privát üzenetben küldöm

(#54062) VásRló


VásRló
tag

:)

[ Szerkesztve ]

(#54063) pvt.peter válasza Bferibörs (#54029) üzenetére


pvt.peter
őstag

Azért ebbe elég erősen beletudok kötni.

Elég hosszú éveken keresztül voltam Telekom előfizető, sőt még most is (lakossági) előfizető vagyok TV szempontjából. Az tény, hogy volt egy időszak amikor áttekinthetetlen volt az oldaluk, de mióta ez az új felületük van, azóta használhatónak nevezhető az oldal.

Na de vissza a Telenorhoz. Csak a tisztázás kedvéért: jelenleg a webes felületről van szó, azon belül is az üzleti ügyfeleknek szánt oldallal és ez nem ugyanaz mint a lakossági ügyfeleknek szánt oldal. Volt ahhoz is szerencsém, ugyanis tévedésből először arra regisztráltam, és ha jól vettem észre talán áttekinthetőbb a lakossági, mint az üzleti oldal (bár hangsúlyozom, hogy nem töltöttem túl sok időt azon az oldalon).

A teljesség igénye nélkül és helyenként a korábbi hsz -emet ismételve végigkattintgattam az oldalakat amelyek bejelentkezés után láthatóak:

1. Baromi lassú, értsd több percet kell várni egy-egy menüpont betöltésével (mindegy, hogy melyik szolgáltató és böngészőről van szó). Ehhez képest a Telefos "fénysebességgel" töltődik be.

2. Nem csak mobilon, hanem webes felületen is rosszul jelennek meg bizonyos részei a weboldalnak (többféle böngészőt is próbálva). Pl. menüpont (vagy vmi hasonló) helyett csak ?számok?

3. Tooltipek tartalma szarul van megjelenítve.
Ha jól látom arról van szó, hogy a kedves fejlesztő csapat sima tooltip -ben akar megjeleníteni html tartalmat :) Sok sikert hozzá, nem fog menni customizáció nélkül.

4. Ha már itt vagyunk nézzük meg mit takar a "Személyes adatok megsértése" menü. Hoppá! Hiba történt! (Többszöri próbálkozás után is ugyanezt az oldalt töltötte be.) De legalább van hibakód.

5. Van úgy hogy nem találják el a képek linkjét. Kérdem én: ki teszteli ezeket a rendszereket? Ha jól látom akkor senki se. EZ bizony HTTP 404 :)

6. "Mit tegyen, ha nem jelenik meg a menüsor?"
De megjelenik, akkor meg minek kiírni ezt a felesleges infót? Miért kell feleslegesen terhelni a usert? Gratulálok megint a fejlesztő csapatnak...

7. Ez egy lenyitható menü baloldalt. Semmilyen grafikai elem nem jelzi, csak a szöveg tesz utalást rá.

8. Menjünk erről az oldalról a Mobitrend oldalra. Igen, az egy nagy fekete paca. Nem tudom mi az és, hogy miért kell oda. Slusszpoén az oldal tetején: "Nincs adminisztrátciós joga!"
Mondanám, hogy reszponzív az oldal, de nem :D

Ez a webes felület a közelében sincs a Telekom -os webes felületnek.
Ezzel a hsz -el nem az volt a célom, hogy a 2 szolgáltatót összehasonlítsam, csak egy gyors "laikus" felhasználói tesztet csináltam használhatóság szempontjából.
A fentiekből az jön le számomra, hogy az oldal össze lett csapva és nem lett megfelelően tesztelve.

Illetve ha már megírtam ezt a hosszú hsz -t, akkor az esetleges hasznossági mutatóját növelve elküldtem a Telenornak is az erre mutató linket, hátha kapok választ vmelyik részre.

[ Szerkesztve ]

Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.

(#54064) lm83


lm83
őstag

Van valami gond a megrendeléssel, vagy csak nekem szerencsétlenkedik az oldal?
Csak tölt, tölt aztán kiírja, hogy valami hiba van.
Kérjek visszahívást, aztán egy napon belül hívnak...
(Csak gondolom győzzem kivárni, meg most érek rá sajnos később ki tudja...)

(#54065) HXY


HXY
addikt

A MyChat csomagban jövőre is megmarad a korlátlan Facebook, Viber, MyTV?

(#54066) Bferibörs válasza pvt.peter (#54063) üzenetére


Bferibörs
addikt

akkor ezt megbeszéltük, jó, hogy elküldted a hiba listát a telenornak, hátha történik valami - webes felületet nem nagyon használom pontosan a lassú betöltés miatt, lakossági részen nem vettem észre különösebb hibát weben sem.Amire szükségem volt beállítottam oszt jó napot, nem nézegetem már :DDD

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#54067) xviktorx válasza HXY (#54065) üzenetére


xviktorx
tag

Ha van adatod a kartyan akkor igen.Amint elfogyott akkor mar nem.

[ Szerkesztve ]

(#54068) Harkovz


Harkovz
aktív tag

Én sem hosszabbítom a Home-ot Februárig.Megvárom mi lesz.Ha nem lesz jó ajánlat akkor meg flottás korlátlan netet kötök itthonra.

(#54069) radio100jozs válasza xviktorx (#54055) üzenetére


radio100jozs
őstag

A példád sántít, mert nem hibrid autót vettél, csak olyan benzineset, amihez kaptál egy havi benzinvásárlási kupon keretet 3500-ért, de ahhoz, hogy kihasználd, kell benzin a kocsidban, hogy eljuss a benzinkútra, az meg ha nincs az autódban, mert üres a tank, akkor hiába mutogatod a benzines kuponodat, otthon nem tudod levásárolni.

De nem mi vagyunk a szerződő felek, így itt senki semmiben nem tud neked segíteni, ha nem értesz egyet a dologgal, van NMHH, velük intézd el, hogy akkor mi a helyzet a Telenor hűségeddel.

[ Szerkesztve ]

(#54070) Diák66


Diák66
őstag

Egész jól megy az ingyen internet a 800 MHz-es hálón....

(#54071) _Karesz_


_Karesz_
tag

másnál is meghalt a mytv?

(#54072) Somatom válasza _Karesz_ (#54071) üzenetére


Somatom
veterán

Ba...ameg! Error. Tíz perce még működött. Ez gáz, mert nagynéném valami Kuzey-Güney nevű borzalmat bambul a kábeles TV -n. :W

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#54073) andrás47


andrás47
senior tag

My tv előfizetést tudok venni ajándékba másnak tehát másik telefonszámról, szintén Telenorosnak, ha igen, hogyan kell , és 1 hónapra mennyi az ára ? Köszönöm

(#54074) snooze válasza Somatom (#54072) üzenetére


snooze
veterán

Hmmm...chromecaston meg megy..

GO Gunners!!!

(#54075) darvinya válasza Somatom (#54072) üzenetére


darvinya
titán

Nálam is.
S még azt hittem SCI csatorna hiba reklamálásom miatt van. :D

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#54076) Somatom válasza snooze (#54074) üzenetére


Somatom
veterán

"Unknown error occurs while playing"

Pár éve már használom a MyTV -t, de ezzel a hibaüzenettel eddig még nem találkoztam.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#54077) _Karesz_ válasza Somatom (#54076) üzenetére


_Karesz_
tag

(#54078) xviktorx válasza radio100jozs (#54069) üzenetére


xviktorx
tag

Senkitől nem kértem segítsége innen a fórumból, én csak a véleményemet írtam le a változás vonatkozásában. Az én szemszögömből úgy áll a dolog, hogy kaptam akciósan egy full extrás autót, amiből az extrát kivették. Így csak egy fullos autóm van extra nélkül. Pedig amikor megvettem a kocsit akkor 2 évig szavatolták a full extrát. Ha én valamivel nem vagyok megelégedve ( My tv olykor olykor teljesen leáll, vagy csak a kép áll meg a hang megy tovább ) akkor csak a havi díj bizonyos %át utalom át akkor az is rendben van???? Na mind1 hanyagoljuk a témát, ezen már nem akarok vitatkozni.

(#54079) LyonnaisFan1 válasza _Karesz_ (#54071) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Szintén.

Valami nagyobb hiba lehet a rendszerben. ... vagy a mai update cseszte el. Frissítetted ma esetleg az alkalmazást?
Az én kiadásom: 1.3.0019

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#54080) Somatom válasza LyonnaisFan1 (#54079) üzenetére


Somatom
veterán

Mondom, hogy kb. fél órája még működött ugyanezzel az alkalmazásverzióval. Úgy tűnik, hogy nem a stream -ben van a hiba, mert Kodiban működik.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#54081) _Karesz_ válasza LyonnaisFan1 (#54079) üzenetére


_Karesz_
tag

Nem tudok róla, reggel óta ki sem léptem belőle.

(#54082) snooze válasza Somatom (#54080) üzenetére


snooze
veterán

Már jo az alkalmazásba is..

GO Gunners!!!

(#54083) Somatom válasza snooze (#54082) üzenetére


Somatom
veterán

Igen, nálam is meggyógyult.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#54084) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Nálam is megy :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#54085) darvinya


darvinya
titán

Már jó.
De SCI-n még mindig hang csúszás van.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#54086) Krill77


Krill77
őstag

Hi. Az appban van ez az adventi aji? Mert nem lelem. Még csak ma neztem ra mióta tart.

(#54087) HXY


HXY
addikt

Most nem láttam az Alaszkába költözünket.... :((

(#54088) sanyi0627


sanyi0627
senior tag

Sziasztok!

Számhordozással vittem át egy számot, viszont nem aktív még az ideiglenes számom. Mennyi idő kb?
(Amikor hello data csomag miatt vittem át az egyik számot, azonnal aktív volt)
Most pedig semmi...

Köszi!

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

(#54089) 4Grider válasza sanyi0627 (#54088) üzenetére


4Grider
nagyúr

Átvitted, vagy még csak fogod? Ha átvitted, akkor már élnie kell, és már nem ideiglenes. Ha fogod, akkor maximum 72 óra alatt szokták bekapcsolni.

(#54090) sanyi0627 válasza 4Grider (#54089) üzenetére


sanyi0627
senior tag

Megvan a szerződés, ma voltam bent.

Mondták, hogy 20.án este 20-24óráig nem fog se az ideiglenes szám, se a vodás számom élni az átváltás miatt!

Nem értem miért nem aktív az ideiglenes 20as szám, előző hordozásnál azonnal aktív volt.

http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

(#54091) LyonnaisFan1 válasza Krill77 (#54086) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Korlátlan hipernet egy választott napra egészen 01.01.-ig.
Tehát nem kötelező a mai napon felhasználni, de érdemes még felkapni.

Bár ha van korlátlan mobilneted, akkor mást kapsz.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#54092) 4Grider válasza sanyi0627 (#54090) üzenetére


4Grider
nagyúr

Sok értelme nincs vele dolgozni, ha egyszer 72 órájuk van a bekapcsolásra, de nagyjából pont akkor lesz a számhordozás...
Vagy ez is flat (Hello data vagy egyéb korlátlan) csomag lesz? Mondjuk akkor sem sok értelme van a számlázást szívatni...

(#54093) Krill77 válasza LyonnaisFan1 (#54091) üzenetére


Krill77
őstag

Jo de hol lehet kivalasztani? Nincs ilyen az appban

(#54094) sanyi0627 válasza LyonnaisFan1 (#54091) üzenetére


sanyi0627
senior tag

Ajánlották nekem is, hogy telepítsem az appot és mondta, hogy a mai nap nagyon jó és nyissam ki stb.

Ahhoz képest az ideiglenes szám nem működik :(((

A másik számon korlátlan a net, egy napi díjmentes beszélgetés van helyette.

http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

(#54095) sanyi0627 válasza 4Grider (#54092) üzenetére


sanyi0627
senior tag

Ez sima feltöltőkártya az asszonynak, a hello datát nem használná ki... (Elég neki a face,messenger stb korlátlanul)
Fel is töltöttük ott helyben, mert volt rá lehetőség.

http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

(#54096) LyonnaisFan1 válasza Krill77 (#54093) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

A weboldalon is elvileg élhetsz ugyanúgy a hipernetes promóval.
Az appban meg valami ilyet kellene látnod egyből, mialatt tölt az alkalmazás:

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#54097) DrBubo77 válasza Krill77 (#54093) üzenetére


DrBubo77
addikt

Ma azt kell kiválasztani, hogy később kérem. Majd amikor igénybe akarod venni, akkor visszamész a 17-i csomagra és rákattintasz a "Most kérem" gombra.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#54098) donaldk


donaldk
csendes tag

Szevasztok, találkozott valaki olyan üzenettel a 17-i "ajándékkal" kapcsolatban, hogy:
Az ajánlat csak a Telenor ügyfelei számára elérhető.
Miután beléptem a Mytelenorba (ami ugyebár feltételezi, hogy Telenor ügyfél vagyok) jön egy ilyen üzenet.

(#54099) Krill77 válasza LyonnaisFan1 (#54096) üzenetére


Krill77
őstag

Köszi. Frissítés kellett, régiben nem volt.

(#54100) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Ma is “menni fog” videó van a telenoros hölgytől.
Kezdem azt hinni, hogy ezek a videók belső használatra készültek telenor dolgozóknak, csak valaki elhitte, hogy jó lesz az ügyfeleknek is. :/

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.