Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Mi??? Nem kerülhet többe, mint új előfizetéssel, ha csak nem még "benne vagy" a hűségidőben, és a készülékcsere díja az, ami miatt több/sok a költség.
Huszonegy hónap után vagy jogosult készülékcserére, amennyiben ez nem telt még el, külön díj ellenében cserélhetsz csak.
Értem én, hogy adhatna több kedvezményt a Telenor, de azért nem ennyire rossz a helyzet.
Amit te látsz, az a "készülékcsere bármikor" lehetősége.
Ez akkor jöhet jól, ha pl. betöröd a készüléked kijelzőjét. A gyártó szervize azt mondja, hogy 60000 forint a csere, viszont a készülékcsere díja jó eséllyel kevesebb lesz, így ha nincs is ingyen a csere, legalább jobban kijössz a pénzedből.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Ez bizonyára valami rendszerhiba.
Ekkora különbség nem lehetne a két ár között. Egy esetet kivéve, ha az új előfizetés vásárlásához kötött akció volt épp' erre a készülékre, ami nem lehetetlen, de nem valószínű.
Most nem férek hozzá az árlista archívumához, hogy jobban utánanézzek...Most olvasom el újra a hozzászólást.
Lehet, volt rá egy akció, de azért ez nem általános, hogy ekkora kedvezmény legyen egy készülékre, pláne nem az összesre. Rossz készüléket választottál. Már abból a szempontból, hogy a többinél nem jött volna ki a különbség.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Megnéztem, az én számomnál is ez a helyzet.
Online kedvezmény van az összes készülékre.
Tehát, ha boltban próbálod, nincs különbség, viszont online mindenkinél van kedvezmény új előfizetés vásárlása esetén.
"Az online kedvezményt a Telenor üzletekben érvényes készülékárhoz képest kell érteni.
Kedvezmények értéke:
• 10 000 Ft: MyTariff XXL, L; All-In L, XL; Extra 4, 5, 6
• 5 000 Ft: MyTariff M,S; All-In S, M; Smarttarifa Extra 2, 3;
• 2 000 Ft: Start; MyTariff XS; Smarttarifa Extra 1; Smarttarifa 2"Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
Magyarországon jellemzően azok mondják ezt, akiknek a telefonja nem ismeri az összes hazai 4G frekvenciát, leginkább a 800 MHz-et (B20). Mondjuk ha meg vonatról van szó, azok elég jó Faraday kalitkák. Nekem autóban egy több száz kilométeres út alatt jó, ha 1-2x megszakad néhány másodpercre a netrádió.
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
Handball94
aktív tag
-
svili
tag
A déli part egyes helyein botrányos a lefedettség - Balatonszárszó vasútállomáson éppenhogy van, innen 2-3 utcára beltéren csak megcsörren a telefon de a hívás nem tud felépülni, csak a kertben.. Balatonszemesen a kormányüdülőtől 3 háznyira csak edge van, abból is a leglassabb, egy gmail levél percekig töltődik. Természetesen a Telenor 3g-t hazudott ide, de még az LG G4 telefonom sem talált soha 3g-t lte-ről nem is beszélve.. Mielőtt valaki kétségbe vonná: az LG G4 ismeri a B20-at...
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
Atti0925
tag
Nekem az kellene,h üzletben is ugyanígy van-e?
Ha igen,akkor átmegyünk egy másik szolgáltatóhoz,ugyanannyiért még jobb készüléket is kapunk.Hála az égnek mivel szinte ugyanazok a csomagok mind 3 szolgáltatónál,így teljesen mindegy,h hol vagyunk,a szám megmaradRealme Narzo 30 5G
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
A számlásról feltöltőkártyásra váltásnak nincs díja, csak a 3000 Ft feltöltés, ami lebeszélhető.
A MyChat pedig csak egy szolgáltatás a MyStart csomag mellé, így ott csak az időarányos havidíj van, amivel meg is kapod a csomag nyújtotta kedvezményt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Az új csomagokban (Blue, MyStart) nincs kapcsolási díj.
Illetve nem tudom, milyen felépítésű a család (természetesen a kártyákra gondolok, illetve arra, hogy hány számlás, feltöltős van benne), de megfontolandó lehet a Blue S és nem feltétlen kell Családi Csomag.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
bollokcs80
Korrektor
Engem is kerestek nemrég. Mivel lassan lejár a két éves előfizum (MyTariffXS), ezért mint "régi hűséges ügyfelüket" szerettek volna rádumálni a Blue tartifacsomagra. Mikor kifejtettem a hölgyikének, hogy nem nem jön be a dolog annyira, elejtett egy fél mondatban elejtette, hogy ha lejár a csomagom "úgyis váltani kell".
Elképzelhető, hogy "belekényszerítenek" a mostani csomagok valamelyikébe?! (A MyTariffot tavaly ősszel megszüntették.) Mert ha igen, akkor megyek át kártyásra/Vodához/akárhova.....
B.Cs.
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy kivették az XS kategóriájú előfizetést. De még ez se lenne baj, ha a legkisebbnél nem 300 mega netet kapnék 4490/5490 forintért. (Nekem inkább a net kell mint a beszéd.)
A MyTalk&Chat kártyás csomagban megkapom szinte ugyanazt mint a Blue S-nél és ott 1 GB net van. Miről is beszélünk?!
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest