Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
NeoPampalini
senior tag
Na, mivel már nem tudom, mi a fene van a nettel, kérdeznék.
Hipernet Home L csomagom van, és a routerre kapott SMS szerint elértem az adatforgalmi korlátot. Ennek miben kellene megnyilvánulnia, mert pl. böngészni ugyanúgy tudok, mint eddig (vagy ez olyan, mint anno az UPC asszem 300 GB-os korlátja, amit talán soha nem tartottak be?) :
- weboldalak, képek tök gyorsan betöltődnek (magyar, külföldi, tök mindegy)
- Facebook (videókkal is), indavideó 720-ban szintén megyDe egy PDF-et letölteni magyar szerverről kínszenvedés, a vírusirtó is már itt frissíti magát órák óta, és semmi, youtube videók állnak, nagy néha 144p-ben moccannak egyet, .exe-t se akarjak letölteni, mert megáll 1 MB után. Miközben a fentiek vígan mennek, gond nélkül.
Speedtest lazán megy (ez böngészésnek minősül?), bp-i szerverre kb. 130/30 Mbit, valami németre pedig 50/20 Mbit a vége. Most akkor korlátozva vagyok, vagy sem?
-
MODERÁTOR
válasz NeoPampalini #53852 üzenetére
Elvileg (leegyszetűsítve) a letöltés, videónézés kerül korlátozásra.
Ha te ettől pozitív irányú eltérést tapasztalsz, az jó.
Örülj. (Már annak, ami működik.)Megoldás. Amennyiben nincs éjszakai 100 gigád, rendeld meg, azzal 23-8-ig (éjféltől 7-ig?) tudsz töltögetni dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Viktor0610 #53853 üzenetére
Ja, van éjszakai keretem is, de nem gondoltam, hogy elfogy a normál 100GB, mindegy, akkor lesz éjszakai töltögetés is, pfff...
Amúgy valahol értelmesen látom, hogy hol tartok? Mert a mytelenor fiókban azt írja a Hipernet Home-hoz, hogy "még felhasználható: korlátlan, max. keret: korlátlan", wtf?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz NeoPampalini #53854 üzenetére
Próbáld meg egy okostelefonnal, a MyTelenor appon keresztül.
Ha a wifire csatlakozol okostelefonnal, majd belépsz a MyTelenor appba, a net adatait mutatja.Xiaomi 13T
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Viktor0610 #53855 üzenetére
Hát csak windows phone-os telóm van, az meg már lassan tényleg csak telefonálásra jó, szóval ez nem fog menni. Bejelentkeztem azért róla, de weben (mármint böngészőből), ott ugyanazt látom, sebaj.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Nem találom az összefoglalóba ezért megkérdem hogy a google play zene használható a telenornál? Szeretnék zenei streamer szolgáltatást használni 15 órás adatjeggyel(otthon wifi-n menne). És a play zenére előfizetni. Ha nincs a felsoroltak közt akkor arra nem érvényes a streamer adat így csak pl deezerre tudok előfizetni?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy ez az ingyenes függetlenítés hogy megy? Van a szekrény aljában egy Telenor R50 telefon, és ezt is ki függetlenítenék ingyen vagy ezzel nem foglalkoznak?Xbox One: bandymnc
-
4Grider
nagyúr
válasz bandi0000 #53858 üzenetére
Igazán nem kellett volna sokat visszaolvass...
-
8
senior tag
Hú de érzékenyen érintett egyeseket ez a kis csíny
A mait akkor nehogy megnézzétek, mert JBL Flip 3 hangszórót adnak ajándékba! (pdf)
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Somatom
veterán
Tudod, veszélyes az ilyesmi, mert a fagyi visszanyalhat. Esetleg valaki megjegyzi a "kis csínyedet", és ha egyszer valami kérdéssel, problémával jönnél, akkor egy alapos megtáncoltatással leteszteli a tűrőképességedet. Ne gondold, hogy csak Te értesz a "csínyekhez"!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
félisten
Üdv! Vártam egy közel 10-es számlát, 5990+ a többi. Erre jött 4200 amit be is fizettem. Valamiről lemaradtam?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz tamas.nick #53866 üzenetére
Az ÁFA-csökkenést majd a januári számlában fogod látni, ez csak tájékoztatás, hogy caökkenni fog.
Az előleget kezdhették el vonni nálad is. Nézz rá a számlaképre a MyTelenor fiókodban.
Xiaomi 13T
-
anita67
tag
Sziasztok! A Telenornál kapható iPhone X készülékek függetlenek?
-
tamas.nick
aktív tag
válasz Viktor0610 #53868 üzenetére
Valóban, "felhasznált előleg (27% áfa)" szerepel a számlán, de ez milyen előleg?
Interneten keresztül rendeltem meg a tarifát augusztusban és nem kellett befizetnem külön semmit. -
Sify
senior tag
válasz tamas.nick #53871 üzenetére
Szerintem 5990.- Ft-ot kellett befizetned és azt kezdik el a harmadik hónap után jóváírni.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Somatom
veterán
Ha valaki ismeri a MyTV fejlesztőit, akkor legyen kedves, adja át nekik a következő üzenetet:
Ülj le fiam, egyes!
A listában az infóra bökve előjön a részletes infó az adott műsorról. De, bármire bökök, a "bővebben a műsorról" opció, azaz a tartalom eltűnt. Ráadásul a fiilmeket is sorozat epizódként mutatja, ha több időpontban is adja a csatorna. A megosztás ikonra bökve vártam, hogy dobja az alkalmazásválasztót. De, helyette, valami ismeretlen, "Facebook" nevű szart tölt be.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #53875 üzenetére
Közben végigbökdöstem a listát, és elvétve találtam tartalomismertetőt. De, más médián keresztül sokkal több tartalom érhető el.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
_Karesz_
tag
válasz Viktor0610 #53875 üzenetére
És azzal kapcsolatban kivel kellene értekezni, ha rendszeresen csúszik a hang az Apple TV-n a MyTV appban?
-
zseko
veterán
Reggel láttam, hogy kész a számla, be is fizettem, 9:04-kor jött is a szokásos sms a banktól, hogy levonták. Majd 9:12-kor egy másik a Telenortól, hogy ' A számla befizetése sajnos nem sikerült.' wtf
HR24.hu
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
A mytelenor weboldalán a számlainformációs oldalról eltűntek nálam a számlarészletező pdf-ek. Nálatok sem jó vagy csak engem boldogít?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
HXY
addikt
válasz Somatom #53874 üzenetére
Engem felhívtak a múlt héten, hogy mondjam el a véleményem a MyTV-ről.
El is mondtam, hogy rendszeresen kb. fél pércet csúszik a hang. Novemberben különböző napokon háromszor is volt ilyen. És nem 1-2 órán keresztül, hanem egész nap! Nem minden csatornán, de a Discovery-re határozottan emlékszem. Mondtam is nekik, hogy ingyen még hagyján, de fizetni ilyen szolgáltatásért nem fizetnék. -
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Egy hétvégi házba kellene megoldanom a netet, Hello Data start csomagom van, vezetékes net nincs. Csak áram...víz se, csak kút.
1. Veszek még egy HelloData előfizut, meg egy hotspot képes telefont, bedugom töltőre és ott a net. A ház könnyűszerkezetes, nem kell bitang wifi.
2. Ha létezik, keresek valami wifi repeatert, ami továbbdobja a telefonom jelét ha otthon vagyok, de nincs net ha elmegyek otthonról. (biztonsági kamera otthon leáll)
3. Nézek valami mobilnetet, de egyik sem korlátlan, és drágábbak is.Van valami jó ötlete valakinek?
A telenor 4g nem annyira jó vétellel rendelkezik. Tudok ezen javítani valahogy? (beállítás, tech eszköz, antenna a háztetőre, nem tudom...)Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
azbest
félisten
Ez mondjuk nem biztos, hogy a telenor hibája.
Van, amikor maga a csatorna így adja az adását és minden platfomon ilyen. A tematikus csatornákat úgy képzeld el, hogy egy számítógép játsza felügyelet nélkül a playlistet és kutya nem néz rá, így előfordul, hogy akár napokig rossz az adás
-
8
senior tag
válasz Somatom #53884 üzenetére
Szerinted a fejlesztő kockákat az ügyfelek közelébe engedik?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Bass
addikt
válasz Viktor0610 #53864 üzenetére
Az rendben van de pl ha a play musicra akarnék előfizetni,és a telenornál előfizetek a my music startra pl akkor nem a sima netes adatforgalmamból megy le a keret ugye? Tehát érvényes a play musicra is attól hogy a telenor oldalán a többi mellett nincs feltüntetve?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
-
Beniii06
addikt
válasz Gabbana #53885 üzenetére
[Itt]
Összefoglalóban nézd meg a táblázatot mielőtt kérdezel és kétféle flottás korlátlan net is van(mindkettő telenoros). 1 db kártya 4300, kettő 6500. Persze januártól csökken az áfa, így még olcsóbb lesz.Többit ott kérdezd.[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
félisten
Nekem is jött sms! Köszi!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
8
senior tag
válasz Somatom #53891 üzenetére
Van
-
kgeri88
csendes tag
Sziasztok,
Novemberben kötöttem, új Hipernet Home L csomagot és 2 évig használt Hipernet Home M csomag után, s mai napon láttam, hogy kiszámlázásra került a MyTv plusz szolgáltatás (2990 Ft), mert már nem lehet az Extra Kedvezmény keretet felhasználni rá. (L csomag esetén 3500 Ft)... Facebook chat-en, my.telenor chat-en és az üzletbe is ezzel kellett szembesülnöm, holott amikor megkötöttem a szerződést az Extra kedvezmény keretein belül aktiválták. Tehát a kedvezményes 5912 Ft-os havidíj helyett 8902 Ft-ot kell kifizetnem a Telenornak...
Ti is jártatok már így? Ötlet, hogy mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is köszi.
Geri -
azbest
félisten
válasz kgeri88 #53897 üzenetére
Már vagy június óta nem lehet tévére használni a kedvezménykeretet. Mivel új hipernetet kötöttél, így már a megváltozott feltételek érvényesek rá. Azon se lepődj meg, hogy 1 év elteltével végetér a díjkedvezmény és 7390 lesz a net díja.
Ha nem tetszik, akkor felmondhatod indulástól számított 30 napon belül, legalábbis ha online kötötted. De ennek utána kell nézned, ha ezt szeretnéd, hogy kötbérmentesen felmondhatod -e.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz azbest #53898 üzenetére
Most nincs pontos infóm, de ha jól sejtem, a régi tévécsomagok továbbra is a kedvezménykeretből mehetnek, de a MyTV Plusz már az új fajta csomag. Ami tényleg nem megy a keretből.
Bárhogy is volt/van, én az írásos ügyfélszolgálatot keresném meg.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest