Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54301) Halaman válasza malor (#54299) üzenetére


Halaman
tag

Én is így vagyok, gondolkoztam, net-et és tv-t is át viszem, de mióta kiderült, hogy ha elfogy az adatkeret nincs tv maradtam.

(#54302) xviktorx válasza Halaman (#54301) üzenetére


xviktorx
tag

En meg nem csak gondolkoztam ezen, hanem ezev januarban visszamondtam a kabelt tv-t es netet, megrendeltem a hipernet home l-t es hozza a my tv-t es hbo go-t, most meg beszipkaztam az egeszet a 2 ev huseg miatt.

[ Szerkesztve ]

(#54303) 123xyz válasza Somatom (#54292) üzenetére


123xyz
tag

"ha fizetünk a MyTV adatforgalmáért, akkor miért kell további adatot vásárolni ahhoz, hogy a MyTV -t használjuk?"
Én úgy gondolom azért, mert amikor elfogy az általános célú adatkereted, akkor úgy oldják meg, hogy ne tudd tovább használni a neted, hogy "lelövik" (nullára lassítják), kvázi onnantól kezdve nincs interneted, amin nézhetnéd a mytv-t. Mert a MyTV a korlátlan adatforgalmat mostantól már szigorúan csak akkor tudja biztosítani, ha van alatta működő netkapcsolat. Így értettem azt, hogy kell internet (szolgáltatás) ahhoz, hogy menjen a mytv (szintén szolgáltatás). Eddig meg volt különböztetve a MyTV úgy, hogy az elfogyott adatkeret ellenére is működött tovább, innentől (a netsemlegesség jegyében) ez megszűnik, ezért kell (majd) további adat, hogy újra beinduljon a net és lehessen rajta forgalmazni.
(De tényleg, nyugodtan javítsatok ki, ha nem így van. Nem állítom h ezek a tények, én csak leírom, ÉN hogyan látom, azért is szálltam be a vitába, hogy megtárgyaljuk és a végére jussunk a témának :) )

Szóval a változás a következő helyzetet eredményezi, ha minden igaz:
- Ha van általános célú adatkereted, bármire használhatod. A MyTV azonban nem fogyaszt belőle, ilyen értelemben korlátlan (ez még egy határozatlan ideig érvényes kedvezmény)
- Ha elfogyott az előbb említett adatkeret, vagyis megállt a neted, semmit nem használhatsz tovább (ezzel lépnek a netsemlegesség irányába)

Gondolom idővel a megmaradt adatforgalmi kedvezményt is el fogják kaszálni, hiszen innen indult az egész probléma és variálás, ahogy írtad is...

[ Szerkesztve ]

(#54304) Somatom válasza 123xyz (#54303) üzenetére


Somatom
veterán

Ebben még nem jutottunk dűlőre itt, a topikban. Beszélik ezt is, azt is. :) Januárban kiderül. Én tesztalany leszek, mert a MyTV -s kártyámon nincs net. Másik kártyát használok adatforgalomra. Az fájna, ha külön csak azért kéne havonta adatot vennem, hogy használjam a MyTV -t.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#54305) 123xyz válasza Somatom (#54304) üzenetére


123xyz
tag

Szerintem pedig így lesz, az ÁSZF változást ismertető weboldalon nekem ez egyértelműnek tűnik. Ha nincs semmi neted, nem fogod tudni mobilon az adott számmal nézni a mytv-t, ellenben ha rádobsz egy minimális netet, akkor az kitarthat a hónap végéig, mert a mytv nem fogyaszt belőle, csak kell neki, hogy legyen aktív netkapcsolatod.

(#54306) Halaman válasza xviktorx (#54302) üzenetére


Halaman
tag

Pont miattad gondoltam meg magam, januárig lett volna hűség.

(#54307) darvinya válasza 123xyz (#54303) üzenetére


darvinya
titán

Már ott megbukik az elméleted, mikor lassítós netes csomagnál van net tovább.
Emiatt lelővőtt MyTv-vel engem károsítanak meg.

Kérvényeztem Telenor egyedi csoporttól, hogy említett lassítás alatt nem használhatom tovább MyTv-t, akkor olyan arányban térítsék vissza havidíj árát.
De még erre sem voltak képes, és nem értették meg, hogy ezzel megkárosítanak.

-van lassítós net-em
-MyTv-t csak adatkeretig használhatom
-nincs időarányos MyTv havidíj fizetés
Tehát mindenféleképpen lesz olyan kifizetésem, ami után szolgáltatás nincs, ami átverés / szándékos károsítás tényét kimeríti, ezt mai jogszabályok szerint bűncselekmény.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#54308) Somatom válasza 123xyz (#54305) üzenetére


Somatom
veterán

Ha így lenne, akkor Wifin sem lehet majd használni a MyTV -t, ha a MyTV előfizetéshez tartozó SIM -en nincs adat. Ez viszont öngól lenne.
Korábban volt itt említve a dedikált MyTV SIM. Az nem jó megoldás, mert egy SIM -et nem csak adatra, és/vagy MyTV -re lehet használni, hanem hívásra is. Én MyMinute csomagban vagyok, és azt a kártyámat kizárólag MyTV -re és hívásra használom, adatforgalomra nem. Az adatforgalom másik kártyával történik (dual SIM -es teló). Szvsz. az ÁSZF pontatlanul fogalmaz, mert csak akkor kell legyen adatkeret is az előfizetésen, ha azonos kártyával akarom használni a szolgáltatást.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#54309) 123xyz válasza Somatom (#54308) üzenetére


123xyz
tag

Ez igaz, hogy ilyen értelemben véve pontatlan az ÁSZF, de ezt helytálló megállapításnak látom: "csak akkor kell legyen adatkeret is az előfizetésen, ha azonos kártyával akarom használni a szolgáltatást." Én is úgy értettem, amit leírtam, hogy arra az esetre vonatkozik, ha az internet Telenoros kártyáról megy. Szóval ha máshonnan adsz neki netet, akkor azzal persze mennie kell.

(#54307) darvinya

A lassítós netcsomag külön állatfaj, de eddig nem vettem észre, hogy kifejezetten a lassítással kapcsolatban írtál volna a hozzászólásaidban problémát...

De terjesszük ki akkor a lassításra a megállapítást:
- Ha van általános célú adatkereted, bármire használhatod, a megadott maximális sebességen. A MyTV azonban nem fogyaszt belőle adatot, ilyen értelemben korlátlan (ez még egy határozatlan ideig érvényes kedvezmény)
- Ha elfogyott az előbb említett adatkeret, nem áll meg a neted, viszont lecsökken a sebesség - bármit használhatsz tovább, korlátlan adatmennyiséggel, de csökkentett sebességen. Ezt vállalja a Telenor, ezt meg is adja. A Telenor ugyanis csak az adatmennyiséget "építette bele" a MyTV csomagba, a sebességet a továbbiakban már nem adja hozzá bónuszként (netsemlegesség...), az mindig az előfizetőnél lévő aktuálisan elérhető (teljes vagy korlátozott) sebesség lesz.
Ha valamihez nem elég a csökkentett tempó, kinek kell gondoskodnia arról, hogy visszaálljon az eredeti sebesség? Az előfizetőnek. Szóval a Telenor itt nem hibázik szerintem, neked kell innentől eldönteni, hogy kifizeted-e a plusz netet ha szeretnél tv-t nézni vagy nem nézed a mytv-t amíg vissza nem áll a teljes sebességű netkapcsolatod.

Szóval a lényeg az, hogy a továbbiakban ugyanolyan feltételekkel használhatod majd a lassított neten a MyTV-t mint bármilyen más szolgáltatást, pl youtube, netflix, stb, ehhez kell alkalmazkodnod.

[ Szerkesztve ]

(#54310) 4Grider válasza 123xyz (#54309) üzenetére


4Grider
nagyúr

A netsemlegesség azt is jelenti, hogy amíg megvan az adatkereted, addig is pont ugyanolyan feltételekkel kell tudnod elérni az egyes szolgáltatók tartalmait. Magyarul ha MyTV-re jár, hogy nem mérik az adatforgalmat, akkor a YouTube-ra és a Netflix-re (stb.) is jár. És innentől kezdve ez már az öntökönlövés esete.

[ Szerkesztve ]

(#54311) Somatom válasza 123xyz (#54309) üzenetére


Somatom
veterán

Valamiben igaza van Darvinya -nak. Van, aki csúful megszívja. Pl. a feltöltősömhöz veszek 1GB Deezer -t. 1GB általános adatra, és mivel a Deezer csomag lassítós, ezért az általános keret után használhatom a Whatsapp chatet, vagy a Google navit, mert ezek símán elmennek ennyivel. Meg, a MyTV -t, mert annak az adatforgalmát kifizettem az előfizetéssel. Tehát, fizettem érte, de mégsem használhatom, pedig van netem. Ez sztem sincs rendben. Ha külön a MyTV szolgáltatáshoz kapcsolt adatforgalomért fizetek, akkor sztem jogosan várható el, hogy a szolgáltatás valóban működjön azzal a kifizetett adatforgalommal.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#54312) 123xyz válasza 4Grider (#54310) üzenetére


123xyz
tag

Pont ezért kereste a kiskaput a Telenor azzal, amikor kitalálta első körben, hogy beépítette az adatforgalmat a MyTV csomagokba a Telenor előfizetők számára... És ezért is írtam egy korábbi hsz végére, hogy szerintem nem fog sokáig ez sem megmaradni, mert nem áll stabil lábakon ez a megoldás sem, és gyanítom, el fogják kaszálni később teljesen a MyTV-hez tartozó korlátlan adatforgalmat.

(#54311) Somatom

Értem amit írsz, és a problémát is, nem is állítom, hogy jól járnak majd a felhasználók, de akkor lenne szerintem csak igazatok, ha a MyTV nem csak az adatforgalmat tartalmazná, hanem az is bele lenne foglalva, hogy mindezt adott sebességen teszi. Vagy volt bármikor is garantálva, hogy a MyTV a különálló adatkeret mellett sebességben is eltérhet az alap netcsomagtól, amivel használod?

[ Szerkesztve ]

(#54313) viktorhu válasza darvinya (#54274) üzenetére


viktorhu
veterán

A kábel iptv nem a te előfizetett sávszélességedet használja - ott egyszerre streamelik a csatornákat (multicast), aztán aki nézi, az rácsatlakozik az adott streamre, de ez független a netkapcsolatodtól. Mobilon ez nem megy, ha egy cellán tizen akarják egyszerre nézni a celeb vagyok ments ki innen nevű audiovizuális műalkotást, akkor 10 stream megy, tízszeresen fogyasztva az elérhető sávszélességet, egyenesen az egyéb internetes tartalmak elől elvéve azt.

(#54314) viktorhu válasza 4Grider (#54310) üzenetére


viktorhu
veterán

Én is csodálkozom, hogy ez így mehet, kicsit erőltetett jogászkodásnak tűnik a "nem fogyasztja a netedet, de csak akkor, ha van neted".

(#54315) Halaman válasza 123xyz (#54312) üzenetére


Halaman
tag

Pont hogy nincs beépített adatforgalom, csak "kedvezmény", hogy nem számítja fel a mytv adatforgalmát amíg van neted, a sajátjába nem számolja más szolgáltatóéba pedig nem tudja :D

Mert ha akarná megoldhatná, hogy 1TB adatot vehetek a mytv szolgáltatásra havonta 10Ft-ért, amit tud különszámolni és ha elfogy a netem, de még van az 1TB-ből nyugodtan lehetne tévéznem, mert arra fizetek elő nem pedig a youtube-ra stb.

(#54316) darvinya válasza viktorhu (#54313) üzenetére


darvinya
titán

Ugyanez van mobilon is.

Nincs különbség kábel, vagy rádió.
Te is 1 kábelt használsz, azon több nem jöhet.

(#54312) 123xyz

Hogyne lenne garantált sebesség MyTv-hez, különben nem lehetne nézni.
Mint írtam min. 512Kbps sebességű net-en megy.

(#54311) Somatom

Csak bólogatni tudok hozzá.
Ha már 1x kifizettem mind havi net díját, mind Tv szolgáltatás havidíját.
Milyen jogon kötelez plusz kifizetésre.

Durván gondolva, a zsarolás fogalmát is …
Ha nem fizetsz, nem használhatod.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#54317) 123xyz válasza Halaman (#54315) üzenetére


123xyz
tag

Ezt írtam én is, hogy ez egy kedvezmény a Telenoros netet használóknak, ami határozatlan ideig, de egyelőre megmarad (bár szerintem nem sokáig).

(#54316) darvinya

"Hogyne lenne garantált sebesség MyTv-hez" - Félreérted amit írtam. Idézek a MyTV GYIK oldaláról:

Melyek a MyTV szolgáltatás igénybevételének feltétei?
... A Telenor MyTV igénybevételéhez, - ha mobilinternettel szeretnéd használni- aktív állapotú GPRS adatszolgáltatás vagy adatmennyiséget tartalmazó tarifacsomag, illetve 3G lefedettség és minimum 384 kbit/s letöltési sebesség szükséges. ...
... Le- és feltöltési irányban a legmagasabb kínált sávszélesség a meglévő tarifacsomagokhoz igazodik, a garantált sebesség a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel minden esetben 0 Mbit/s ...

A MyTV tehát tartalmaz korlátlan adatkeretet, de ennek sebessége a meglévő tarifacsomagodhoz igazodik, nem garantál neked semmit a sebesség terén. Tehát ha lassított a neted, a MyTV is a lassított netet fogja használni. Az, hogy eddig ez nem így volt, az csak egy kedvezményes lehetőség volt, amit megszűntettek.

Továbbá:
"Ha már 1x kifizettem mind havi net díját, mind Tv szolgáltatás havidíját." - A havi net nem ugyanaz, mint a mytv csomagban lévő adatforgalom, ezt írtam korábban is. Ahhoz, hogy ezt az adatforgalmat fel tudd használni, kell hozzá egy megfelelő (aktív) netkapcsolat is, amit neked kell biztosítanod, mert innentől már nem a mytv csomag része a külön net vásárlása nélküli működés Telenor hálózaton. Ha elfogy az alap adatforgalmad, akkor az esetek többségében lekapcsolják a neted - nincs min adatot forgalmaznia a mytv-nek. Ugyanígy, ha lassított lesz a neted, csak a lassított tempóval megy a mytv, ami ha nem elég, neked kell megoldanod a dolgot azzal h kiegésztő adatot veszel, amivel helyreáll a sebesség. Ez a jelenlegi állapot logikája.

[ Szerkesztve ]

(#54318) Somatom válasza 123xyz (#54317) üzenetére


Somatom
veterán

Itt valami nem kerek. A MyTV adatforgalma az az adatforgalom, amit speciálisan a MyTV -hez használok fel. Ezt kifizettem, tehát jár nekem. Ha a leírás szerint annak minimális sávszélessége 384Kb/s,, akkor nem lassíthatnak ez alá, mert különben nem tudom azt a bizonyos adatforgalmat arra az egyetlen célra felhasználni, amire azt kitalálták, és amit kifizettem. Nem a sávszélességért, és nem a mennyiségért fizetek, hanem a szolgáltatáshoz szükséges adatforgalomért, aminek mindkettőt tartalmaznia kell ahhoz, hogy a szolgáltatást használni tudjam.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#54319) 123xyz válasza Somatom (#54318) üzenetére


123xyz
tag

Lehet még mindig nem fogalmazok pontosan :)

Nem a MyTV adatforgalom minimális sávszélessége a 384Kb/s. Ez az érték csak a szükséges feltétele annak, hogy tv-t tudj nézni, de ezt nem ők adják neked a MyTV csomag részeként. Úgy értem, a te saját, MyTV-től független netkapcsolatodnak kell legalább ilyen sebességgel működnie ahhoz, hogy a MyTV használható legyen azon a hálózaton. És innen ered a probléma is, hogy ezt a tempót én úgy látom, nem garantálják a MyTV csomag részeként, hanem olyan sávszélességet tud használni már csak a MyTV, amilyen neten használod. De ha volt bármikor is, hogy hivalatos leírásban szerepelt, hogy a sávszélesség is része a MyTV csomagnak, akkor javítsatok ki.

Szóval szerintem az van, hogy ez így oké: "Nem a sávszélességért, és nem a mennyiségért fizetek, hanem a szolgáltatáshoz szükséges adatforgalomért" - a szolgáltatáshoz szükséges sávszélességért viszont nem fizetsz a MyTV csomag részeként, ehhez kell az alap netcsomag, ami biztosítja.

(#54320) viktorhu válasza darvinya (#54316) üzenetére


viktorhu
veterán

Nem egészen.

Ha kábelen is 10-en nézik ugyanazt a csatornát, a jel csak egyszer jön, és mindenki ugyanazt az egyetlen streamet fogja (ahogy a többi csatorna jele is jön folyamatosan, amit éppen nem nézel, akkor is, ha nálad ki van kapcsolva a set top box - de mondjuk a szomszédod nézi, Te pedig arra streamre kapcsolódnál, ha átváltanál arra a csatornára). Mindez a sávszélességedtől elkülönített csatornán. A 250 megabit jön egyszer (amit vagy használok, vagy nem - nyilván egyszerre minden felhasználónak nem jut a teljes sávszélesség), és afölött jönnek az iptv csatornák, akkor is, ha nem nézem őket, de nem a 250 megabitemből viszik a sávszélességet.

Ha mobilon 10-en nézik ugyanazt a csatornát, az 10 stream, mindenkinek külön-külön, mind ugyanabból az elérhető sávszélességből fogyasztva; amikor pedig nem nézed, nem jön a stream, ahogy a többi csatornáé sem.

Szóval mobilon, ha 10-en nézik ugyanazt, és mondjuk 5 megabit egy stream:
10 x 5 = összesen 50 megabit az elérhető sávszélességből az adott cellán.

Koaxos / optikai iptv, ha 10-en nézik ugyanazt, és mondjuk 5 megabit egy stream:
5 megabit, ha nézed, ha nem, ha tizen nézik, ha százan, és közben ugyanúgy megmarad a saját sávszélességed.

[ Szerkesztve ]

(#54321) darvinya válasza viktorhu (#54320) üzenetére


darvinya
titán

Nem, és nem.

Kábelen és rádión is ugyanúgy 1 stream csatornára csatlakozol fel.

Hogy megértsd már végre.
Kodi alól is nézheted MyTv-t, amiben csak 1db web cím szerepel, nem egyéni stream cím.
Kábel IPTv is 1db web cím szerepel.
Kábelnél is Te sávszélességedből vevődik le Tv stream.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#54322) DonMaster válasza darvinya (#54307) üzenetére


DonMaster
addikt

Tehát mindenféleképpen lesz olyan kifizetésem, ami után szolgáltatás nincs
ez csak akkor igaz, ha a mytv csak a telenor hálozatán és csak a megadot telfonszámmal müködne, és nem müködne wifi t-kom vodafone stbstb. hálozaton is.
mivel müködik más hálozaton is és nem csak aval a számal igy a szolgáltatás elérhetö számodra , az más hogy nincs interneted hozzá,
de enyni erövel lehetne az hbo-t (vagy netflix stb-t)is basztatni hogy mikor nincs netem akkor hiába fizettem elö nem tudom használni és a pénzt ugyan ugy kérik.

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#54323) viktorhu válasza darvinya (#54321) üzenetére


viktorhu
veterán

Kábelen igmp multicast van, vagyis párhuzamosan streamelik a csatornákat, te pedig vagy rácsatlakozol valamelyikre, vagy nem. Ezért is kell iptv mellé speciális router, ami kezeli az igmp-t, és nem borítja rá a teljes stream forgalmat a belső hálózatodra. Mindez független az előfizetett sávszélességedtől. ADSL-en más a helyzet, ott egyedi streamed van, ami a saját sávszélességedből megy le, de ott dedikált kapcsolatot kapsz a központtal, nem osztozol mint a koaxon (vagy mint a mobilon).

(#54324) darvinya válasza DonMaster (#54322) üzenetére


darvinya
titán

Csak hogy itt stream_hez való net-et is fizeted, nem csak a Tv szolgáltatást. Kapis?

viktorhu

Ez is multicast. Kapis?
Semmilyen speciális router nem kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#54325) Halaman válasza DonMaster (#54322) üzenetére


Halaman
tag

Nem is reklámozzák, hogy korlátlan vagy hogy benne van az előfizetésben.

(#54326) viktorhu válasza darvinya (#54324) üzenetére


viktorhu
veterán

A mytv nem multicast. Az nem elég, hogy közös az ip-cím, itt azt a csatornát fogod tölteni, amelyiket megnyitod, mint ahogy egy youtube-videónál. Ha két telefon is tölti a streamet, akkor mindkettő lefoglalja külön-külön a stream sávszélességét (a bázisállomás külön-külön fog kommunikálni a két telefonnal).

(#54327) DonMaster válasza Halaman (#54325) üzenetére


DonMaster
addikt

nem mintha pont lényegtelen lenne, mivel janközepéig amikor életbe lép az az ászf még több mitn félhonap van.
szoval senki nem tud semmit, csak feltételezzük, darvinya ugyan ugy csak feltételezi hogy igy van, de azt ö sem tudja hogy a telenor hogy értelmezi , lehet ugyan guy fog menni, csak máskép számolják az mb-ket, lehet hgoy az lesz amti ir hgoy enm megy,

jah és hogy benen van a mytv-ben bocsi de az is akkor tol él amikor az ászf modositás életbe lép, más szoval ejelelg nem, tehát tapasztalat 0 van mindenkinek, csak a telenor tudja hogy hogyan lesz 100%-osan senki más.
most is csak feltételezünk, de a mytv jeklenleg egy megrendelhetö szolgáltatás az hogy külön kell internet hozzá más tészta, attol még a szolgáltatás internetel elérhetö és nem zárbe ha elfogyot a regisztrált telon. az adatkeret, wifi stb-n továbbra is müködik.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#54328) DonMaster válasza darvinya (#54324) üzenetére


DonMaster
addikt

hol? stream hez ha annak hivjuk fizetsz netett? mert a mytv-hez alapbol nem jár internet.
[link]megnéztem itt én nem látok olyat hogy internet is jár hozzá.

A MyTV által generált adatforgalom Telenorosok számára a csomagok része lett, így korlátlanul a rendelkezésedre áll amennyiben van adatkerete a tarifádnak, vagy van kiegészítő adatjegyed

ezt irja a gyik.

nah most ezt leeht több féleképen értelmezni.

1. értelmezés ha van hátralévö neted
2. ha van bármiféle adatkeret a csomagodban megy.

utobbi értelmezés abban különbözik hogy nincs meghatározva hgoy az az adatkeretben kell legyen MB vagy a 0 is , mert utobbi esetben is van adatkereted,

1. értelmezésnél ha nincs MB neted még akkro nem megy.

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#54329) darvinya válasza DonMaster (#54328) üzenetére


darvinya
titán

NMHH levél

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (a továbbiakban: Hatóság) 2017. december 21-én érkezett elektronikus levelére az alábbi választ adjuk.
Ön tovább szeretné használni előfizetését a korábbi feltételekkel. Az elektronikus hírközlési szabályok azonban ilyen lehetőséget nem biztosítanak, ha a szolgáltató a szerződést egyoldalúan módosítja. Amennyiben a szolgáltató a szerződést jogalap nélkül vagy jogellenesen módosítja egyoldalúan, és az előfizető számára ez sérelmes, akkor a jogvitarendezés szabályai szerint járhat el (ha nem sikerül a szolgáltatóval rendeznie a vitát, akkor a bírósághoz vagy a békéltető testülethez fordulhat).
Kérjük, a fentiek és előző levelünkben foglaltak elfogadását.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#54330) Syl válasza darvinya (#54329) üzenetére


Syl
nagyúr

>Kérjük, a fentiek és előző levelünkben foglaltak elfogadását.

Ehelyett te itt továbbra is pörögsz, mint egy óvodás, akitől elvették a nyalókát...

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#54331) szaboi6512


szaboi6512
őstag

El kell fogadni a jelenlegi helyzete, fölösleges hergelni a közösséget. Legyen neted és no problem :K

ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"

(#54332) megyei93


megyei93
csendes tag

Sziasztok!
MyTelenor fiókban hol találom a digitálisan aláírt dokumentumokat? szerződés stb... Már mindent átnéztem de nem látom. Jól el lehet dugva....

(#54333) Ádám16 válasza megyei93 (#54332) üzenetére


Ádám16
addikt

Várj kb 2 hetet szerzodeskotestol szamitva. Ha nem jelenik meg az Elektronikus dokumentumok között, akkor telefonalj. A 3. Ügyintéző segitsegevel sikerult megoldani a problemamat, nekem hianyzott a vasarol termekek szamlaja, így kipostázták.
Ha pedig az volt a kerdes, hogy ezeket hol keresd egyaltalan:
Mytelenorba belépsz ügyfelszintu azonositoval (email cim + jelszo), a felugro ablakoban kivalasztod az elofizetest, aminek a dokumentumait keresed, majd jobb oldalt felül lesz egy link kék színnel Eleltronikus dokumentumok címmel.

(#54334) megyei93 válasza Ádám16 (#54333) üzenetére


megyei93
csendes tag

Akkor várok 2 hetet. Nincs ott olyan link hogy elektronikus dokumentumok. Gondoltam elolvasom őket, mert jött az email hogy oda van (lesz) feltöltve.

(#54335) Viktor0610 válasza megyei93 (#54334) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nálam egyből látszott, ügyfélszintű regisztrációm van.

A telefonszám kiválasztása után jobb fent, itt.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#54336) megyei93 válasza Viktor0610 (#54335) üzenetére


megyei93
csendes tag

Mi számít ügyfélszintű regisztrációnak? MyTelenor fiókot megcsináltam, majd ott belépve telefonszámot és a 4 számjegyű jelszót megadva hozzá adtam a fiókhoz. :F

(#54337) Viktor0610 válasza megyei93 (#54336) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Amennyiben nem ügyfélszintű jelszóval adtad hozzá a számot, az lehet gond.
(Ügyfélszintű jelszavad alapból nincs, személyesen tudsz ilyet beállítani.)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#54338) megyei93 válasza Viktor0610 (#54337) üzenetére


megyei93
csendes tag

Hát amikor a szerződést kötöttem akkor az ügyintéző egy 4 számjegyű jelszót kért tőlem hogy mondjak neki!Ügyfélszintű jelszóról szó nem volt. Az ügyintéző nem gondoltam hogy teljes körűen akarom használni a fiókot, hogy mindent lássak?
Ez kedden volt számhordozást csináltam data startba jöttem át hozzátok most este fél 9re már le is csengett a hordozás. Beléptem és nézni akartam a dokumentumokat! :) Errem Bumm! :D

Ügyfélszintű jelszó: 4 számjegyből áll, amely a neveden lévő összes telefonszám beazonosítására szolgál...

Most olvasom a gyakori kérdések között. Akkor csak ügyfélszintű az a jelszó amit megadtam neki ott mert 4 jegyű. Lehet még idő mire feltöltik.

[ Szerkesztve ]

(#54339) megyei93 válasza megyei93 (#54338) üzenetére


megyei93
csendes tag

Kártyaszintű jelszó: 4 számjegyből áll és egy konkrét hívószám beazonosítására szolgál. Van egy ilyen is! :D :DD

(#54340) Viktor0610 válasza megyei93 (#54339) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Alapból csak kártyaszintű jelszó kerül beállításra.

Samsung Galaxy A54

(#54341) megyei93 válasza Viktor0610 (#54340) üzenetére


megyei93
csendes tag

Akkor holnap bemegyek. Köszi a segítséget! :C

(#54342) azbest válasza Viktor0610 (#54337) üzenetére


azbest
félisten

Az online rendeléskor megadott 4 jegyű kód teljesen alkalmas erre. Nekem is úgy ment az egész, hogy simán létrehoztam egy fiókot, bárki létrehozhat telenor fiókot. Aztán hozzáadtam a hipernet home előfizetést, miután aktiválták, azzal a kóddal, amit az online rendeléskor megadtam.

Ha nem kértem volna adatmegosztó simet, akkor személyesen egyszer sem jártam volna ügyfélszolgálaton. De mikor kértem kártyát, akkor utána azt is ugyanúgy szépen fel tudtam venni az ahhoz kapott kóddal.

Ja ige, és persze nekem is megvannak az elektronikus dokumentunok a felületen.

[ Szerkesztve ]

(#54343) Halaman válasza szaboi6512 (#54331) üzenetére


Halaman
tag

Nem azzal van problémája, hogy legyen net. Mert jelenleg is van, hanem azzal ha elfogy akkor nincs TV, és ő arra szerződött, hogy a megrendelt nethez rendelt mytv-t korlátlanul tudja élvezni.

A héten történt, hogy forduló nap előtt este elfogyott a párom mobilnetje, akkor vehettem volna plussz netet arra a 3-4 órára? Tudom tudom vegyen mindenki korlátlan mobilnetet és akkor nincs ilyen probléma.

:W

(#54344) unravel


unravel
őstag

Heló!

A webes mytelenorban váltottam banki átutalás fizetési módra. Amikor az aktuális számla "Befizetés"-re bökök akkor ezt írja:
Hiba történt a számlabefizetés során
client.operation.result.code.PaymentAmount

Láttatok már ilyet?

¯\_(ツ)_/¯

(#54345) Viktor0610 válasza azbest (#54342) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Én reméltem, hogy ez így működik, csak egy javaslat volt, hogy miért nem látszanak a doksik. ;)

Samsung Galaxy A54

(#54346) UHHH


UHHH
senior tag

Telenor advent dec 23: Nádai Anikó youtube videó! :U

Huawei 4G+ router eladó: https://hardverapro.hu/apro/huawei_b525_s-23a_lte_cpe_cat6_fuggetlen_4g_sim_ka/friss.html

(#54347) 4Grider válasza unravel (#54344) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ha banki átutalást választottál, akkor miért kattintanál a szolgáltató oldalán a befizetem gombra?

(#54348) Viktor0610 válasza UHHH (#54346) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

És ne felejtsük el az ajándék J3 2016-ot Blue vagy MyBusiness All-In készülékes csomagok mellé. ;)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#54349) unravel válasza 4Grider (#54347) üzenetére


unravel
őstag

A Befizetem gomb nyitja meg az otpdirekt befizetőoldalt. De nem igazán értem a kérdésed: e-bankkal kellene fizetnem (k&h-s vagyok)? van telenoros számlaszám amit felvehetnék a kevencekbe?
Még nem derült ki számomra , hogy mi a leggyorsabb, legkényelmesebb megoldás.

egyébként sikerült mobiltelefonról fizetnem.

¯\_(ツ)_/¯

(#54350) 4Grider válasza unravel (#54349) üzenetére


4Grider
nagyúr

A banki utalás banki utalást jelent, amit a számlavezető bankodnál (és nem a szolgáltató oldalán) indítasz.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.