Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #54201 üzenetére
Ja értem, mindenki forgalommal szemben megy az autópályán! Nincs több kérdés.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
-
UHHH
senior tag
Dec 21 advent: KÉT MOBIL EGY ÁRÁÉRT!
December 21-24 között minden Telenor Blue vagy MyBusiness All-In előfizetéssel vásárolt mobil mellé Samsung Galaxy J3 2016 készüléket és egy feltöltőkártyás MyMinute csomagot adunk ajándékba! Bízunk benne, hogy akár magadnak vagy egy kedves ismerősödnek jó ajándék lehet, így egy "feladattal" máris kevesebb van karácsonyig! Az ajánlat kizárólag üzleteinkben érhető el.Dec 22 advent(véletlen kinyitottam előbb, na...): HIÁNYZIK MÉG NÉHÁNY AJÁNDÉK?
Talán segíthetünk! 12.22-én egyes üzleteink meghosszabbított nyitvatartással várnak sok szeretettel. -
Nagyszerű, ismét nem csalódtam.
A jóváhagyásom nélkül ledurrantotta a MyTV a következő havi előfizetési díjat a bankkártyámról.
- 100%, hogy nem hagytam jóvá a bankkártya adataim elmentését se a Barionnak, se a MyTV-nek.
- A szolgáltatást jelenleg nem tudom használni
- Semmi beállítás nincs arra, hogy automatán levonhatja-e a pénzt, a Barion-nál nincs is fiókom.
- Persze a pénz levonása után is ugyanúgy Január 20-ig érvényes a csomagom...Ezt az automata levonogatást hogy tudom letiltani?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
darvinya
titán
Ma megjött NMHH email-je MyTv felhasználási 2018.01.11. változási panaszomról.
Lényeg annyi, hogy felmondhatom.Köszönöm államianak, az okozott kárért, mivel nagy net semlegesség címen vagy többlet költséget adok ki, vagy nem használom.
Mivel kedves Telenor nem biztosít kártyásoknak korlátlan net csomagot.
Tudom jön a sz… ott HelloData, ami nekem 2x többe kerül a mostaninál ami számomra megfelel minden más internetezéshez.
Ha meg váltanék, akkor minden héten 2 naponta írnám a panaszt, mert max. 1Mbps net sebességet tudnak biztosítani a szolgáltatás igénybevételhez.
A novemberben beigért hálózat bővítés (+1 torony) sem valósult meg, emiatt az szerencsétlen 1 torony csúcsra van terhelve.
Így hidegben szép látványt nyújt, mint egy szauna kivezető kéménye.
Ami most jobb, hogy nem lohadt le félóránként a túlmelegedés miatt.Összefoglalva:
Sem hatóság, sem szolgáltató nem tud ésszerű határozatot/szolgáltatást létrehozni, csak előfizetőt megkárósítani.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #54209 üzenetére
Szerintem szükségtelen a levél.
A lényeg az, ha valaki hasonló cipőben jár, megkeresheti a szolgáltatót, és jó eséllyel felmondhatja a szerződést.Xiaomi 13T
-
darvinya
titán
Tegnapi ajándékot nem vettem igénybe, mivel nem szeretek telefonon csevegni, erre mai szolgáltatói SMS:
Kedves Ügyfelünk!
Fogadd szeretettel karàcsonyi meglepetésként a korlàtlan beszéd szolgàltatàsodat, mely 2017. december 24-26-között vehetö igénybe belföldön.
Boldog Karàcsonyt kivànunk: TelenorAkkor tegnapi ajándék valójában nem is ajándék.
(#54210) Viktor0610
Ahogy írod.
Igaz, kártyásként ezt bármikor megtehetem.
S szerintem többsége is, mivel nem kötöttek hűséget.(#54212) viktorhu
Semmi mást, mint amit most kapok a szolgáltatás igénybevételhez.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Nem akartam minősíteni szolgáltató nagyokosait, de nehéz megalkotni rendesen MyTv előfizetést, hogy igazodjon Ő szerintük értelmezett határozathoz.
Nehéz kitalálni ezt szolgáltatást.
MyTv előfizetés díjját ketté választják, egyik maga a Tv előfizetés, másik pedig csak erre szolgáló net-et biztosító díjja.
Pl:
MyTv Plusz 2000Ft+ külön előfizetés csak Tv stream internet használati díj 1000Ft=3000Ft ami most van egyben(#54213) viktorhu
Már miért lehetlen, mert eddig benne volt.
Tudom hozzád beköltözhet bárki, mert nekem szavad sem lehet hozzá, szemléletedben.
Kíváncsi lennék, ha tényleg megtennék a beköltözést, mennyire lennél felháborodva.(#54215) DrBubo77
Rossz hasonlat, mert már nem 1db csokiról van szó, hanem egész csokinaptárról.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Azt már nem is írtam ide, inkább közvetlenül intéztem, de ez már tényleg nevetséges.
Október óta nem sikerül lejátszaniuk Discovery-vel, hogy normálisan kapja adásfolyamot.
Mert család csatornáiból 1-nél mindig van hangcsúszás (most Animal Planet, mert kijavították SCI(DS)).Már belefáradtam, hogy 1 hónapból 14 napot ezzel foglalkozzak és vagy Telenor-nak szóljak, vagy Discovery-nek.
-
viktorhu
veterán
válasz darvinya #54214 üzenetére
Megmutatod, hogy melyik jogszabály alapján kellene megengednem, hogy bárki beköltözzön hozzám? Meg azt sem értem, ez hogy jön ide, Neked egy NMHH határozattal volt jogvitád, és nem változtatták meg a kedvedért a határozatot, és ha már a szolgáltatóknak nem sikerült, akkor ez várható is volt.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Ti mennyi esélyt láttok arra hogy a Mytv-t a Telenor kifogja vezetni a megujuló és egyszeri prepaidos csomagok esetén?
Én 60%.
-
castiels
addikt
válasz aprokaroka87 #54219 üzenetére
egyszeri prepaidos csomagok?
-
castiels
addikt
válasz aprokaroka87 #54221 üzenetére
miért vezetné ki?
-
castiels
addikt
válasz aprokaroka87 #54223 üzenetére
értem mire célzol, sajnos igen rosszul jött ez a keretes dolog a mytv-vel kapcsolatban.
-
szaboi6512
őstag
válasz aprokaroka87 #54225 üzenetére
Semmi a szolgáltatás biztosítva lesz. Rajtad múlik hogy használod vagy nem
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz szaboi6512 #54226 üzenetére
Igen.
Csak ha pl mobilnettel szeretnéd használni, akkor adott esettben többlet költséggel tudod majd igénybe venni a szolgáltatást. -
szaboi6512
őstag
válasz aprokaroka87 #54227 üzenetére
Ez igaz, figyelni kell az adatkeretre.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
castiels
addikt
válasz szaboi6512 #54228 üzenetére
mit kapsz cserébe ha figyeled az adatkeretet?
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #54230 üzenetére
Nyilván ha okosan használja akkor kitarhat akár 100mb-is.
Magyarul ne használja szinte semmire, csak hát hajrá
Mondjuk ezzel is sérűl a netsemlegesség...Hiszen ez miatt meg adott esetben más szolgáltatást nem tudsz igénybe venni, amit igénybe tudnál.
-
Halaman
tag
válasz aprokaroka87 #54225 üzenetére
Gondolom megoldható lenne egy dedikált sim, ami csak a mytv lenne használható net, face stb. nem, bár akkor meg az lenne a gond, hogy másra nem használható
-
azbest
félisten
válasz darvinya #54214 üzenetére
mekkora ötlet, hogy legyen külön maga a tévé szolgáltatás és külön a hozzá kapcsolódó net díja. Ja mégsem, mert ezért büntette meg a telekomot és telenort az nmhh hasonló tematikus korlátlan opcióknál. Igazából most azért próbáltál alkudni, hogy neked féláron adnak-e szolgáltatást. Mivel a tévéhez kapcsolódó netért eddig sem kellett fizetned és most sem kell. Csak azért fogalmazták át a tévés adatra vonatkozó részt, hátha az nmhh úgy nem köt bele. De akkor is belekötött.
Amúgy vicces, hogy két éve az nmhh oldalán lévő hírnél még említenek speciális internet szolgáltatásokat, például "okostévén elérhető videoszolgáltatásokat". [link] A lényeg csak az volt, hogy ne érintse hátrányosan az általános internetszolgáltatást. Végülis, talán ennek egy értelmezése a januártól belépő rendszer, hogy tévézhetsz orrba szájba, de ha nincs neted, akkor tévéd sem lehet azon a netkapcsolaton át.
Közben az állami AH tovább bővítgeti a dvb-hez kapcsolódó streaming szolgáltatásait. Csak technikailag nem képesek azt a színvonalat hozni, amit a mytv tud. De idővel valsz számukra lesz a legnagyobb konkurencia a mytv, ha 2020 végén újraosztják a tévés frekvenciákat = elvesznek a tévétől és átadnak mobilnet számára újabb sávot. De nem akaron összeesküvést gyártani, van az magától is
Amúgy vajon a mytv előfizetőszámát követi az nmhh? A DTH részen nem említik, csak nem tudom azért-e mert még kicsi vagy mert máshová sorolják [link]
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Halaman #54232 üzenetére
Szerintem az sem
mivel az internet az alapja.Esetleg akkor ha lenne egy opció hogy minden adatfogalmat blokkoljon, kivéve a mytv-t.
Azt nem tudom hogy ha az user kéri akkor úgy mennyire szabályszerű.
Vagy pl hogy ne kelljen az usernek figyelnie, az adott teljes adatkeret 90%-át elhasználva a maradék 10%-ot meghagyná a rendszer a Mytv-nek.
Természetesen mindez úgy hogy az user beleeggyezik.
-
HunBade
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Hipernet Home L internetcsomag Wifi Routerrel.
EU-ban szeretném használni, állítólag 5Gb Roaming forgalom jár hozzá.
Viszont sehogy sem sikerül beállítani.
Próbálkozott már vele vki? -
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #54236 üzenetére
Ez sztem egy reális lépés lehetne a Telenortól. Lenne egy "vésztartalék" nevű szolgáltatás, amit a user díjmentesen aktiválhatna. Ez lenne a "neve a gyereknek". A havi adatkeretből egy minimális mennyiséget megtartana "vész esetére". Valójában ezzel biztosítaná a MyTV működését.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azbest
félisten
válasz HunBade #54237 üzenetére
a webes felületen a my telenorban lehet bekapcsolni roamingot. Ha eu határ közelében vagy (beleértve svájcot is), akkor ne feledd letiltatni a 2-es 3-as régiós roamingot szintén azon a felületen. Csak az 1es régióra vonatkozik a keret, a 2esből másodpercek alatt összejön gy 16 ezres számla, mielőtt letiltja a forgalmat az alapból engedélyezett limit.
Nem tudom létezik-e ezeknek sms-ben kiadható parancs változata. Ha nincs neted, akkor nehéz bekapcsolni online De gondolom, mivel tudtál ide írni, ezért valami net van.
[ Szerkesztve ]
-
Halaman
tag
válasz aprokaroka87 #54236 üzenetére
Erre írtam, hogy dedikált sim csak erre, aki nem akar korlátlan netet ehhez csatlakozhatna tv nézéshez, ha netezni akar akkor átvált a másikra. Ezért gondoltam meg magam és maradtam a kábel szolgáltatónál .
Vagy az is megoldás lehetne, ha x gb lehetne "venni" mytv szolgáltatásra amit külön kezelne a rendszer, mint az éjszakait pl. És ez a mennyiség elég lenne egész hónapra a mytvre
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54230 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire elég Android készüléken Play áruház/play szolgátatások frissítése után, mivel az nem tiltható.
Tudom erre fogjátok mondani, használjon szájfont, csak ki fizeti meg.?(#54234) azbest
Egy nagy katyvasz amit kihoztak ebből EU szabályból, amiből csak előfizető vesztes.
-
Somatom
veterán
válasz Halaman #54245 üzenetére
Mármint ki nem hagyná? A Telenor, vagy az NMHH? A Telenornak miért fájna? Kifizeted, és görgeted magad előtt. Csak egyszer tudod felszabadítani, aztán megint venned kell. Ha meg nem szabadítod fel, akkor úgysem tudod felhasználni, tehát olyan, mintha nem is lenne. Az NMHH hozzáállása már neccesebb lenne, de ha azon is elvitatkoznának 1-2 évig úgy, mint a mostani szitun, akkor sztem megérné.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest