- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Krill77 #58276 üzenetére
Nem te kértél ébresztőt a Telenortól?
Amúgy az hogy reggel kapod az sms-t + órát is jelent.
Mivel az már a számlázási nyitás cikulusára esik.
Amúgy meg 23:59:59-ig tart a számlazárási ciklus.
Tehát ha mondjuk akkor jönne az sms, akkor sem reklamálhatsz.Így meg pláne nem.
Nekem volt hogy 13 óra után váltott át.
Azaz kaptam +13 órát.
De nekem mostanság kb 10 óráig megtörténik a váltás. -
-
Blackmirror
őstag
válasz
Krill77 #57627 üzenetére
Minden flotta más és más ezért is írtam feltételesen azt amit, hát ha nem lehet lebeszélni akkor igazad lesz az tényleg lehúzás, ha le lehet beszélni és ki is használja akkor szerintem nem olyan rossz az a csomag. Tehát szerintem nem olyan rossz ez , csak sajna nincs nagy készülék kedvezmény ilyenkor ennyiért máshol is vehetett volna abban egyet értünk ( én előbb vettem volna vmi xiaomit pl)
-
Blackmirror
őstag
válasz
Krill77 #57620 üzenetére
Mi van ingyen? Az kell
A másfél giga kb 1700. Tehát 1300 Ft-tal fizet többet mint egy kártyás amit le is beszélhet ( gondolom én ) olcsóbb percdijon mint egy kártyás ÉS itt jön a plusz hogy a flottásokkal korlátlanul ingyen beszélhet. ( legalábbis az én flottában így van) Na most ez nekem például megéri ( igaz az enyémben még a percdij is jóval kevesebb). A díjazás pedig flottában másodperc alapú nem pedig perc alapú mint kartyásnál. ( javítsatok ki ha bármiben tévedek )
Viszont ha egy percet nem telefonál akkor nem éri meg, persze arra van más csomag és nem kell előfizetés de szerintem havonta az emberek többsége lebeszéli azt az 1300-at. ( a többsége szó alá van húzva mielőtt letámadtok)
-
-
asdf_
veterán
válasz
Krill77 #57600 üzenetére
Reszletre?
Csendben, halkan, minden bantas nelkul: Aki nem tud 60k-t egyben kp-ban ledobn egy telefonra, egeszen biztos, hogy erre kell koltse a penzet es ennyit? (a nem akar egyben fizetnibe nem megyek bele, mert az total ertelmetlen -nem a vita, hanem maga a cselekedet-)
-
asdf_
veterán
válasz
Krill77 #57159 üzenetére
Regen a Telenor is toltott fel ajandekba valami minimalisat es hosszabbitotta meg az ervenyesseget egy evvel lejarat elott, de amiota nincs havonta publikus elofizetoiletszam-statisztika, azota megszunt az igeny a pocsmeregetesre, es a szolgaltatok nem tupirozzak a statisztikat kamu adatokkal.
Ha feltoltod, akkor megmarad a hivoszamod, ez tuti, es sanszosan van olyan csomag, amire dijmentes valtani.
-
asdf_
veterán
válasz
Krill77 #57157 üzenetére
KÁRTYÁS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI IDŐ: A rendelkezésre állási idő az a 30 napos időtartam, amely alatt a Telenor biztosítja a Kártyás Előfizetője részére – ide nem értve az Új Generációs Kártyás Előfizetést –, hogy az egyenlegfeltöltés elmaradása miatt megszűnt jogviszonyát egyenlegfeltöltéssel visszaállítsa. A rendelkezésre állási idő alatt elvégzett feltöltéssel ráutaló magatartással új előfizetői jogviszony jön létre a felek között – változatlan hívószámra. A megszűnést követő 180 nap leteltével a Telenor az adott hívószámot más előfizetőhöz rendelheti.
-
-
scoobydoo76
tag
válasz
Krill77 #45156 üzenetére
Hali! USER ERROR!!! Nincs szándékomban bántani de elég régi motoros vagy itt a fórumon. Heti szinten leírják a " tudorok", hogy mindenki figyeljen a ciklusokra mikor szolgáltatást rendel. Én is előfizuról váltottam Myminute-ra és a telenoros regisztrácíót követően az első dolgom a számlázási ciklus megnézése volt. Nekem is 7.-e a zárónapom ezért sem vettem nagy netcsomagot. Persze szídhatjuk a szolgáltatót de nézzünk kicsit magunkba is, hogy mindent megtettünk e azért, hogy ne szívassuk meg magunkat!!! Szép napot! Üdv
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Krill77 #44818 üzenetére
A mobilvásárlás nem telefon vásárlást jelenti itt, hanem hogy a számlád terhére vásárolhatsz autópálya matricát, színházjegyet, ételt vagy programot a Playen.
-
KamuMazsola
őstag
-
válasz
Krill77 #44810 üzenetére
A váltás "ingyenes", de fel kell töltsetek 3000 forintot az áttéréskor.
Jah, két külön ügy van.
Számlásról áttérni feltöltősre a fent említett módon lehet, feltöltősök között váltani pedig vagy a 1220-on vagy személyesen. Nekem mostanában nem volt fizetős váltásom MyMinute-ra.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Krill77 #44120 üzenetére
Ugyanez a feladat vár rám, úgyhogy remélhetőleg pár héten belül megmondom. Vagy, kérj segítséget ITT! De, nem hiszem, hogy nagyobb sikerrel jársz, mint én. Csak ígéretet kaptam, hogy majd tesztelik. A terv az lenne, hogy veszek egy KIII boxot (nemsokára érkezik egy adag a 220V webshop -ba). Ennek van analóg AV kimenete. De, ez önmagában még nem garancia a működésre. Az Android rendszerképkimenete nagyon nem passzol a 480, vagy 576 interlaced megjelenítéshez.
-
bkca
tag
-
-
törölt tag
válasz
Krill77 #43567 üzenetére
A közelmúltban vettem egy telekomos SIM-et, jönnek az SMS-ek, hogy átutalták a nyugdíjam a xxxx számlaszámra. Azonnal átirányítottam az összes hívást a hangpostára....mindegy, úgy se nem akartam feltölteni/megtartani.
Tavaly vodás SIM-et vettem, azon meg követelésbehajtó kereste xxx Pált. -
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Krill77 #41367 üzenetére
Mobil flotta esetleg?
Vagy állíts össze saját MyTariff csomagot. Pl. 80 perc + 3,2 Gb + 0 SMS = 5690 Ft.
-
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
-
válasz
Krill77 #40488 üzenetére
"Gondolom nem veletlen erőltetik az adatjegyeket amiktol mar 2 eve is volt jobb ajánlat magyarba is nemhogy kint. Persze az egyoldalu szerződés modositas az megy."
A régi netcsomagok ára sokkal magasabb volt, mint a mostaniaké.
A Telenornál biztosan, de emlékeim szerint a konkurencia is hasonló árakkal dolgozott.
A külföldi árakat hagyjuk. Nem ez a topik lesz az, ahol bármi változás elindul.A szerződésmódosítás által érintett szolgáltatások köre most nem igazán jelentős, az köszönőviszonyban sincs a tavalyival.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Krill77 #39927 üzenetére
Write only üzemmódban voltam, szóval eleve nem is volt aktiválva a kártya, így pedig (#39926) asdf_ kiegészítésével kerek a történet, a kártya érvényességét illetően.
Amúgy aktiválástól 90 nap az érvényesség a kezdőegyenleggel, vagy 3000 alatti feltöltéssel. Ha 3000, vagy nagyobb összeggel töltöd fel, akkor a feltöltéstől számítva 1 év az érvényesség.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Krill77 #39921 üzenetére
A prepaid kártyának 1 év az érvényessége, ha másfél év alatt nem aktiváltad és/vagy nem töltöttél rá, akkor dobhatod ki.
Emlékeim szerint amúgy is a készülékvásárláskor kellett volna az első 3000-es feltöltést megtenni, akkor járt volna a 6 hónapos 500 MB.Ha van friss infó, akkor javítsatok ki.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest