Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
ezek szerint igen, nyilván akinek van adatkerete az azoknak ez nem lesz mérvadó.
mivel ugye nem fogyaszt gigabájtokat.
Ha jól tudom azoknak ment a yettel app akiknek egyáltalán nem volt adatkeret, ami ugye azért is lenne logikus mert végső soron az app is valamilyen féle " ügyfélszolgálat " szerintem. -
Landsmann
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Az első és a második képen láétszik a közélpső antennaárbocon legfelül egy függőleges dipól. Szerintem még nem történt meg, mert nem vettem észre, hogy visszaállt bvolna a teljesítmény a koráébbi szintre. A Google utcakép a másik támpont, bár annak gyengébb a minősége, de elvileg ugyanaz az antenna van fent. Ideiglenesen másik antennáról sugároznak, ezért kisebb a teljesítménby. De azt nem tudom, hogy ugyanott van-e elhelyezve az antenna ahol volt kirábban, vagy esetleg máshol.Az NMHH-nak küldött levelemre ezt válaszolták: "A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz 2025. október 9-én érkezett megkeresésére az alábbi tájékoztatást adjuk.
A Best Radio Kft. Debrecen 104,6 MHz médiaszolgáltatási jogosultsága 2025. augusztus 18. óta az adóberendezés és az antennarendszer cseréje miatt 2025. november 18-ig érvényes ideiglenes rádióengedéllyel átmenetileg csökkentett teljesítménnyel üzemel. Amint az új rendszer már folyamatban lévő rádióengedélyezési eljárása lezárul és megkapja az új rádióengedélyt az üzemelésre, ismét a korábbihoz hasonló műszaki paraméterekkel fog sugározni.
Amennyiben ezt követően is problémát tapasztal, kérjük tájékoztasson bennünket és mérésekkel részletesebben kivizsgáljuk az ügyet." -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
KuWfi 5G Router AX3600-rel lehet használni a Yepp sim-et? Mondjuk nem éri meg saját routert venni, mert csak 4 év alatt hozná vissza az árát, és utána úgy is kipurcan. Ki van ez találva. Legegyszerűbb lenne a szomszédtól átlőni a digit, csak ahhoz normális szomszéd kéne. Na mind1, azért köszi.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
elozore rakotve:
...es nagyon nem mindegy az se hogy merre nez a tornyon az aau, mert hiaba van kozel ha mas iranyba szor. viszont ha pont feled nez az antenna akkor a tavolsag es a hazak is kevesbe szamitanak. pont ezzel szopok hogy felraktak ide a kozelbe egy uj aaut, de az meg koztem (hiaba van kozel) van 4 tarsashaz raadasul a nyilasszog szele fele is vagyok ugyhogy a letoltes alig gyorsabb mint 4g-n viszont a feltoltes harmada ping meg vallalhatatlan. Azt a tavolabbit meg amit eddig hasznaltam valszeg szepen elforgattak (mondvan ezt a reszt mar ugyis lefedi az uj) mert azt mar a netmonster se latja. Ja es van egy masik is szinten kozel (~100m + ket haz koztunk) de annak az iranyara pont merolegesen vagyok, ugyhogy annak a jelet szinten nem is latni. Bosszanto de hat ez van, nem az en igenyeimet nezik nyilvan. -
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Nekem látszik weben is
[kép]
Csak ott pláne semmit se lehet csinálni vele, csak megnézni hogy van. Ja meg át lehet nevezni. Ha bekapcsolom a megszűnt rejtését akkor annyi hogy nem mutatja. De csak itt.
Erre 1 éve azt mondták hogy azért nem lehet törölni még fejlesztés alatt van a rendszer. Azóta is fejlesztik Ahogy meglévő yetteles számot se lehet továbbra se átvinni yeppbe., annál is ugyanaz van kiirva 1,5 éve hogy "dolgoznak" rajta. Szerintem annyira nem volt rá igény hogy nem is foglalkoztak vele. -
garga pista
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Az világos hogy BT-n átmegy. Arra gondolok, hogy a telefont otthon hagyom, (wifin v mobilneten lóg), míg az órával úton vagyok (azon mobilnet) és így is átjönnek-e az értesítések. De a tesztek alapján ha mind a kettőn aktiválva van a Samsung fiók elvileg igen.
Voltam bent az üfszolgálaton az okosóra kérdéssel. Adatmegosztó SIM-et nem adnak a tarifámhoz (meg már kb. senkinek sem), okosóra tarifát meg csak akkor lehet kérni, ha náluk veszem meg, a valaszték meg nem túl nagy. 40 mm-est szeretnénk az meg nincs

Azt mondta az ügyfélszolgálatos, vegyek bele felöltős SIM-et, úgyhogy lehet ez lesz, arra lehet megújuló netet kérni.A legjobb lenne Telekomra váltani, ott van adatmegosztó is, csak drágábbra jönne ki a telefonos előfizum, mert céges flotta csomagban vagyok. A vezetékes netem meg a One-nál van, persze minden máshol, így alakult
. De ha lejár a hűség, erősen meggondolom, hogy mindent átviszek a T-hez majd, vezetékes net + mobil előfizu összekapcsolva olcsóbb lenne és akkor menne az adatmegosztó. -
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Tavaly nyar vegen mondtam le, most juniusba kertem egy ujat es volt 1 hetes ingyen probaidoszak. En is meglepodtem mer leiras miatt nem szamitottam ra. Talan azert adtak mert tavaly ilyen meg nem is volt. Mondjuk az is meglepett hogy ujra vegig kellett verni minden adatot, szemelyit nfc-zni meg fotozni, azt gondoltam azt csak egyszer kell, de nem.
-
-
trec12
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Vajon a One új csomagárakra fognak reflektálni?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dr Bubo
üzenetére
ÁSZF 2.1.
A befizetett forgalmi előleg összege az adott hívószám vonatkozásában a szerződéskötést követő negyedik kibocsátott, teljes számlázási ciklusról szóló számla – a forgalmi-előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - összegéből kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege
-
Lala6
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Annyi a különbség, hogy a Yettel már megemelte az árait és ebből ad egy bizonyos rétegnek kedvezményt 1 évig.
A Telekom és a One meg visszavonta az emelést cakk-pakk, így a tavalyi inflációra hivatkozva jövőre nem érvényesítheti az elmaradt emelést, majd csak az idei inflációval emelhet jövőre. -
MadMancs
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Még mindig nem sikerült megreparálni ezt az appot hogy Samsung esetében is ismerje N78 NSA 5G (N28 DSS el nincs baja) Anno S21 Ultra (Exynos) es most S24 Ultra (Snapdragon) is csak 4G sávokat mutatja

Pedig szerviz menü egyértelműen mutatja.
-
MadMancs
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Jogos a kérdés.
Minek gyártanak mai autókat ha a Trabant is elvisz A ból B be?De csak egy egyszerű példát mondok (amit ki is próbáltam), én elkezdtem nézni egy 4K netflix filmet (15,25MB/s), másik tévén már igencsak dadogott Yettel TV app, közben egy nyamvadt 17mb os PDF küldésére benyögte laptopon Outlook hogy időtullépés.
És ezt nem mondanám extrém használatának manapság.
Ha már otthonnet. Azért 3 eszköz ne vágja már padlóra.
Illetve ne vegyük példának amit speedtesttel merünk mivel tudjuk hogy prioritást élvez, hogy jól mutassanak a számok. 30 as speedtest mérés esetén számolhatunk 15-20mbos el. Digi optikával is simán kimérem 920-940mbps-t ettől függetlenül 700nál többel még több szálon torrenten se sikerült letölteni több száz seeder mellett se.
Szóval aki nem csak messengerre használja netet, ráadásul nem csak 1 eszközzel, édes kevés az a 130.
1db mobilra elég, sőt bőven sok. De itt egy Háztartás ellátására kitalált szolgáltatásról beszélünk.
Azóta egyébként megoldódott, sőt van benne tartalék is bőven, de minden ember más és más. Itthon (okoseszközök kell együtt ) 17 eszköz lóg wifin, és egy PC kábelen. 200+ már bőven kiszolgál mindent akkor is ha párom filmezik, én dolgozok, közben telók szinkronizálnak stb stb stb.
Egyébként igen, vannak meetingek is online.
-
tmp0124
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Van, amikor a teljes család minden gépét újratelepítem egy nap alatt, játékokkal, mindennel, simán megvan a duplája is. De nem az adatforgalom a lényeg, azzal se lenne bajom, ha egy ilyen csomag napi 8 GB-nál húzná meg a határt. Viszont az elfogadhatatlan, hogy a határ fölött teljesen abszolút használhatatlanná válik és mégis korlátlanként hirdetik.
-
pjen
félisten
válasz
Dr Bubo
üzenetére
wikiszotar.hu › ertelmezo-szotar › KorlátlanKorlátlan szó jelentése a WikiSzótár.hu szótárban
Korlátlan szó jelentése: 1. Teljesen határtalan; mindenre kiterjedő és külső ellenőrzés, irányítás nélküli, semmi módon nem korlátozott (lehetőség, szabadság), amely önkényes döntések szerint
Szerintem sok fórum társnak inkább ez csipí a szemét. -
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Hát... Itt azért sokan leírták már hogy ha nincs szerencséd (amire online ügyintézésnél nagyobb az esély) és a yetteles ügyintéző nem lusta és ahogy kell megnézi mikor ment el tőlük a szám és az kevesebb mint 6 hónap akkor visszadobják. Erre a "trükkre" azért a yettel is rájött már és nyilván nem azért köti ki hogy máshonnan kell jönni a számnak vagy új előfizetés kell legyen, hogy generáljon egy tök fölösleges oda-vissza hordozás procedúrát.
-
gps76
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Tegnap engem is utolért a yettel flottakezelő akárkije, mondja a magáét, hogy creditprime-al felbontották a szerződést, stb. , mondom neki jövő szeptemberig hűségem van 2 telefonra, rövidre fogta, marad a csomag, majd akkor visszatérünk rá. Na mondom, jólvan ez gyors volt...
Írtam nektek, hogy visszaadtam az otthonnetet - mint utólag fizethettem volna a 9200-at, a mostani belépőknek 5700-al szemben,( ha nem foglalkozok kényszerűségből a dologgal), és mivel a telekom horroráron dolgozik, valami csak kell a kertben, a voda xxl mobilnetjét "hoztam ki", 5500-ért, és meglepően stabilabb mint az otthonnet. Ott nálunk 75% jelerősséget mutat. Igaz le kellett fixálni ne akarjon már b28-ra mászni,, hiába erősebb picit a jel, (gondolom sok router amiket nem lehet fixálni azon lógnak),jobb neki a b20, eddig jónak tűnik. Ráadásul belföldön oda viszem ahova akarom... -
-
-
-
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Szerintem meg a Yettel sara, hogy a Wallet alkalmazásban nem látszik, hogy melyik SIM-kártya van hozzákapcsolva.
Én onnan tudtam meg, hogy utána megnyitottam a Yettel alkalmazást, ahol az összes Yetteles SIM-et látom (mert egy fiók ala van rendezve az összes), és ott láttam az egyenlegeket sorra lekérdezve, hogy nem a SIM2-ről vonta le a pénzt, hanem a SIM1 egyenlegéről.
-
trec12
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Mert szerintem nincs is ilyen (21. oldal 3.10.). De ha a fórumtárs gondolkodik akkor talán az is beszédes lenne neki, hogy az opció nevében benne van a "bárhol" szó.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. De ha lejár a hűség, erősen meggondolom, hogy mindent átviszek a T-hez majd, vezetékes net + mobil előfizu összekapcsolva olcsóbb lenne és akkor menne az adatmegosztó.
De a One publikus csomagokra nagyon jó alternatíva a KÜF-Netfone és a KÜF-Tarr....