- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm a választ! Elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam!
A Barion-t ismerem, sokszor használom.

A kérdésem arra vonatkozótt, hogy a Yettel adott "Belépés nélküli számlabefizetés weboldalon" funkciója működik-e megbízhatóan!?
( https://www.yettel.hu/szamlabefizetes )- Előfordulhat-e, hogy valami miatt nem könyvelik el az ilyen módon, ezen a felületen történő befizetést, hibára fut, eltűnik, stb.
Illetve még pár kérdés...
- Az adott oldalon a számlához tartozó telefonszám alatt a Yettel fiókomhoz rendelt 20-as, Yettel mobilszámot kell megadnom, vagy az általam használt (One) mobilszámot, amit most legutóbb az adategyeztetésnél a fiókomnál is megadtam?- Bármelyikőtök hallott róla, esetleg tudja, hogy a belépés nélküli befizetés és banki átutalással fizetés bármelyike megszűnik hamarosan szintén?
-
SztiviVander
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nem tudom mit bizonyított, de ott a márkaváltásnál (ami szerintem kicsit nagyobb falat volt mint az hogy yetiék megszűntetnek -és nem bevezetnek- egy halom funkciót) se volt olyan hogy eltűntek volna az előfizetések a fiókból és sehol se lehet kezelni őket csak sms-ben meg telefonos üfsz-nál meg üzletben, ez kb a kétezres évek. És mellesleg a webes felületű fiók kezelés se szűnt meg eddig sehol máshol. Persze az app nagyon f@sza dolog, sok mindenre tök jó is, de azért max egy aranyhörcsög mondaná "kényelmesnek" a telefon kijelzőn pl egy számla pdf olvasást.
-
válasz
4Grider
üzenetére
Nem volt egy go/no go döntési pont a menedzsment részéről?
Vagy egy rollback vészforgatókönyv, hogyha ennyire nem megy, akkor vIsszakapcsolni a régi rendszert?
Ne vedd magadra, de ez így elég amatőr megoldás a cég részéről. Gyakorlatilag eldöntötték, hogy lesz, ami lesz, akkor is éles rendszerbe transzportálják a fejlesztést, az ügyfelek meg így jártak...
Egy ilyenért nálunk fejek hullanának... -
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm, hogy ennyit foglalkoztál a témával.
De ez nem hiszem, hogy csak engem érintene, szerintem rengeteg ember használja az ingyenes outlook-ot email fiókként.
Gmail-t nem szeretnék használni. Pont arról tértem át outlookra. Ráadásul ebben az új rendszerben azt sem tudom, hogyne lehet a számlaértesítő email címet átállítani.Én is szolgáltatónál dolgozom és pár hónapja gmail-re küldött e-számlák pattantak vissza, mert valamit az it részleg nem állított be.
Elég nagy cirkusz lett belőle...Ha az MS365 Basic megoldaná a problémát, akkor hajlandó lennék azt a havi párszáz forintot kifizetni a szolgáltatásért. Cserébe lenne 100GB drive, meg reklámmentes outlook app a telefonon.
"naponta sok tízezer email, nem hiszem, hogy nagyon komolyan foglalkoznának a logok elemzésével, mert akkor csak erre külön embert kellene fenntartani."
Igazából mindent megadtam (milyen email címre melyik napon), amivel kb. 10 perc alatt meg lehetne nézni a logban egy kereséssel, hogy mi történt. Ráadásul az ügyintéző a válaszlevélben meg is nézte, hogy mikor küldték ki az emailt. Onnan csak egy lépés, hogy továbbküldi egy technikusnak, hogy ennek a rekordnak a logjára nézzetek rá. -
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi az infót.

outlook.com a végződés. Az ms ingyenes infra azt jelenti, hogy ingyenes outlook fiók? Mert az van nekem.
De valami visszajelzést csak kapott a yettel, amikor kiküldte nekem az értesítőt, nem?
A Yettel mindig ugyanarról az ip-ről küldi? Ezt tényleg nekem kell intézni, a szolgáltató nem veszi észre, hogy tömeges gond van?Egy Microsoft 365 Basic előfizetés orvosolná ezt a problémát?
-
-
*Col3*
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Elmentem plázába ott jó volt, de csak addig még az ottani pico-ra csatlakozott! Bementem yettelbe elmondtam mi a helyzet, meg mutattam képernyő mentéseket is, de nem hogy tudták volna mi lehet , de halvány lilla fogalmuk nem volt róla miről beszélek. (Még a fiatal srác eladó azt mondta kérdezem chatgp-ő azt szokta
)
Nagy nehezen cseréltettem a simet ezzel megmarad a kappcsolat. De attól még cellmepper látja: [kép] bár nem tartom kizártnak téved... a netmonster visszont már nem látja [kép] , még reggel látta.Ui.: multi vendoros dologra gondoltam még, de arra azt írták csak 2028-tól lesz.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
"Szerintem egyébként marha igazságtalan, hogy az előfizetők 100%-a fizesse a szifonosok RCS kiszolgálójának működési díjait."
[Végül aztán némi szabályozói nyomásra Tim Cookék kötélnek álltak]
Tessék reklamálni a nyomást gyakorlő szabályozóknál. Sem a Telekom, sem az Apple nem ugrált ennek a bevezetéséért, kényszer alatt született lépés. Az említett kényszer okozójánál lehet hangot adni a nemtetszésednek...
-
bucihost
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Eszköz csere lett végül. Adtak egy használt ZTE MC801A-t aminek szakadt volt az adaptere, stb... Majd adtak ahelyett egy ZTE G5B-t. (GreenPacket Atom H5-200q1 + ZTE H3601P-et akartam de elmondásuk szerint nincs és azt sem tudják mi az...)
5G:

4G:

Olyan mintha 5G esetében nem lenne CA. Ez központilag lehet tiltva vagy az eszköz limitál?
-
-
azbest
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Amúgy nem lehet, hogy akinél működik, az dolgozói vagy flottás adatcsomagos?
"hangalapú lakossági számlás előfizetéssel rendelkező előfizetők, valamint kedvezményes dolgozói és flottás előfizetők számára (Küldő fél)".
Adatcsomagból is lehet kedvezményes vagy flottás.Plusz abból is lehet kavar, hogy ez személyre szól, nem előfizetésre. Lehet aki azt hiszi, hogy neki megy az adatcsomaggal, annak azért megy, mert van hangos előfizetése is.
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Ezen a telefonon valószínűleg gyárilag alapértelmezetten lehetett ez a beállítás, mert én nem nyúltam hozzá, én üzemeltem be új korában. Érdekes, hogy a hívószámot sem küldi el alapból, mert a Kijelzés szolgáltatónként (elég hülye fordítás szerintem, mert nem azt takarja amit akartak kifejezni) az alapértelmezett. Van még a Kijelzés elküldése és a Kijelzés tiltása. Minden egyes bekapcsolás után vissza kell rakni a Kijelzés küldésére, mert mindig visszaáll a Kijelzés szolgáltatónként beállításra. Ez egy Cat B30-as telefon.
-
dredjudge84
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Mindegy már jó lett. Igazából nem is ez volt a történetben a lényeg hanem az hogy a technikai támogatás itt is egy nagy nulla. ott egy csaj és ilyett állít hogy telefonban nem működik az otthonnet kártya. A másik meg hogy nekem nincs bajom a home office-szal ha lehet akkor persze mindenki dolgozzon ha van rá mód otthon de az hogy például ugat a kutya a háttérben és alig hallom hogy mit beszél elég idegesítő.
-
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi!
Őszig voltam 3 számmal egy régi, de még nem teljesen kivezetett céges flottában (OMSZ, mentő) Akkor rábeszéltek egy félig publikus csomagra, 3 számmal átmentem ebbe a Simple Prime Net....csomagba. Ígértek mindenféle kedvezményt, ha 3 számmal megyek. Persze, nem annyi lett a számla, amiben szóban telefonon megegyeztünk, akkor reklamáltam is, faragtak le belőle. De a múltkor mondta az üzletkötő, aki hűségre próbált rávenni, hogy ez csak fél évig él, szóval áprilistól megint elvesznek valami kedvezményt....
Részemről ennyi, próbáltak rábeszélni készülékvásárlásra, hűséggel. Hát inkább nem.
Most megorroltam rájuk, én nem könyörgök kedvezményért, lesz időm, bemegyek Yettel üzletbe, aztán szerintem a 3 előfizetésből kettőt lemondok, egyet meg lehet átviszek máshova, asszony száma megvan vagy 25 éve, ragaszkodik hozzá.
-
rin33
senior tag
-
pdr755
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Auchan flotta lenne a megcélzott végső díjcsomag.
Az igaz hogy korlátlan net nincs annyiért de ha beszéd is kell (nem korlátlan) akkor már nem annyira jó a yepp.
Mondjuk ez egy másodlagos szám amiről szó van tehát van mellette egy másik amit jelenleg beszélgetésre használok.
De ez csak egy előzetes kérdés még nem most aktuális. -
Zsombe
senior tag
-
zzola
titán
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem a 23/2020. (XII. 21.) NMHH rendeletben nincsen rögzítve 3 munkanap. Lehet időzíteni is a számhordozást.
A Telekom a leggyorsabb, én hétvégén kértem egy utólagos számhordozást, ma valósul meg, szóval náluk ha beérkezik az igény munkanap 16 óráig, akkor következő munkanap este van a hordozás.Ez van benne:
" A számhordozás kezdeményezője és az átvevő szolgáltató a számátadási időablakot a számhordozás kezdeményezőjének igényétől és a számhordozás műszaki feltételeitől függően közösen állapítják meg, amely során a szolgáltató felajánlja a legközelebbi számátadási időablakot. Indokolt akadályoztatás hiányában a munkanapon 16 óráig beérkezett igénybejelentés esetén a bejelentést követő második munkanap számátadási időablakát kell felajánlani." -
draco31
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
A nokiák csak 2G-sek, ott semmi nem történt, sms sem.
Ami sms-t kapott, az sem tudta még a 4G-t. De ez utóbbit felróttam készülék hibának.
A két Nokia meg majd kiderül, nem nagyon van errefelé Yetteles ismerős már, aki meg igen, új mobilokkal. Bemennek a szolgáltatóhoz, hogy mi lehet a gond. -
pdr755
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Azért kérdezem, mert egy viszonteladót sokkal nehezebben lehet számonkérni ha amerikai ízű, félig (vagy teljesen) megtévesztő értékesítési módszereket alkalmaz.
Mondjuk az is igaz, hogy sok esetben ijesztő mértékű az a tájékozatlanság vagy befolyásolhatóság amivel bizonyos emberek rendelkeznek (és nem fogyatékkal élők, vagy 75+-os idős emberek) hétköznapi dolgokkal kapcsolatban.
Ezt most nem a kérdezőről mondom, mert ő lehet hogy egy átverős, kókler viszonteladói értékesítőt fogott ki.
-
SztiviVander
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nem tudom ez mennyire valos vagy kamu infokat ad vissza (inkabb nem probalom ki egyik telefonom imei-evel sem, nehogy aztan valakinek majd arra irjak at a letiltott telefonjan), de ha publikus lenne ez az info akkor biztos nem egy .com -os oldalon lenne publikalva. Meg ahogy elnezem ez max az usa szolgaltatoktol szed ossze barmi infot. Szerintem.
-
Tikakukac
titán
válasz
4Grider
üzenetére
Hát oda nem is kell menned, mert a 4450 az szabolcsi irányító vastagon
yanna: 2 évig ütöttem a Telekomot a vonal miatt is. Fuuu, izé ööö hozé, soha, soha, soha nem lett meg mitől omlik be. Senki sem tudta. A T magától felmondta a szerződést és kötbért is fizetett. Úgyhogy a huncutságokat rábízom a hálózatos kollégákra, engem, habár informatikus is vagyok, hagyjanak ki ebből, van bőven elég IT bajom a komm. cégek nélkül is.
Csaba197412: Van a padláson nem outdoor AP is 5 éve, úgyhogy meglátjuk, majd átkábelezem akkor legközelebb és kikerül oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)