Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz fehér_ember #31785 üzenetére
Úgy látom igen.
Zártban: Beyerdynamic DT770 80Ω, 250Ω, Shure SRH-840
Nyitottban Beyerdynamic DT990 Pro, vagy ha részénod a pénzt, akkor a 600Ω Edition, és a térrel és a méllyel többé nem lesznek gondjaid. Ezek kifelé azért elég hangosan szólnak, egy légtérben lévőket zavarhatja, és rendes meghajtás is kell alájuk, legalább olyan kategóriás, mint maga a fejes.
Ezek személyes kedvencek, a leírt preferenciákat is figyelembe véve, mások esetleg ajánlhatnak mást is.(P.H.)
-
Nigér
őstag
válasz fehér_ember #31788 üzenetére
Szia!
Bocs hogy beleszólok, azt mondtad a keret max. 70k.
Épp annyiért találtam egy helyen DT990 Editiont a 600 ohm-os verzát.
Katt ideÜdv
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Szia!
Tisztázzuk nem vagyok szakértő és még süket is vagyok, csak egyszer szerelmes lettem a jó hangba, azóta hobbi szinten meghallgatok ezt-azt, kipróbálok amit tudok, de saját használatra nekem is határt szab a pénz.
SRH-940-et én pl. túl élesnek találtam, a magasai nagyon "szembeötlőek" finoman szólva. sokkal inkább a 840 (szerintem). Egy AKG K701 pl. sokkal finomabban, zeneibben teszi a dolgát, ugyanakkor magas részletességben az is az egyik etalon a kategóriájában. Mélyben viszont nem a legintenzívebb fejes, de meg lehet szeretni, mert nem hiányos, csak nem fog úgy durrogtatni, mint mondjuk egy DT990.
Az említettek közül az SRH-840 a legmindenevőbb szerintem.(P.H.)
-
Bargyu
tag
Én is csak a személyes véleményemet tudom mondani, de addig ne vegyél, ameddig nem hallgattál meg jó párat az itt említettek közül. Aztán kérdés, hogy mániákus leszel-e vagy elég, ha van egy normális rendszered. Előbbi esetben én próbálnék minél jobb fejhallgatót venni, aztán később a többit hozzá, a második esetben kénytelen leszel optimalizálni az egyes részek között. Használtan az új ár fele-kétharmada körül megkapod. (Fej...plázában engedik még a próbálgatást?)
Esetleg másokat (is) érdekel, hogy a nemzetközi aukciós portálon most van egy Audeze LCD-2 fejes Bitfrost dac és erősítő párossal €800 és sokaknak ez ma a legjobb fejes. A villámár 1000 euró, de még így is elég jó áron van egy komplett rendszer, csak kell német ismerős akinek a címére küldi. EU-n belül pedig nincs áfa csak a szállítás.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz fehér_ember #31801 üzenetére
A DT990 jellegü dolgokhoz mar olyan keves lesz az erösitöd füles kimenete, mint mackosajtban a brummogas. Azt fogod erezni atvertek egy halom penzert.
Mar egy egeszen alap fejhallgato is szarnyakat kap egy dedikalt DAC/AMP parostol, vagy legalabb egy fejeserösitötöl, amibe bele is tudod dugni az akarmilyen digitalis kimenetet!
Egy komolyabb fejhallgato meghajtasan viszont kivetel nelkül elverzik barmi beepitett megoldas (laptop, pc, cd lejatszo, hazimozi erösitö - brrrr ). Pech eseteben ugy fog szolni mint a selyempapiros fesü. Tehat vehetsz komoly fejest, de kalkulalj ra rögvest (vagy mihamarabb) erösitöt.
Ez a 600 Ohmos Beyer eseteben kötelezö. A 840-es Shure meg fog szolalni, csak mint egy megszakitott közösüles, annyi elmenyfaktorral.(#31800) ku-cu@ a rossz mastering igaz a mai könnyüzenei felvetelek 99%-ra, beleertve a nagyfelbontasuakat is. Kivetel többnyire a vinyl verzio, mert azokat ujrakeverik altalaban, a white fülü közönseg kedveert.
Rossz felvetel sajatossagai:
-nulla dinamika (közvetlenül nulla decibel ala kompresszalt, szarrra loudnesselt)
-semmi tér (az, ha az enek közepröl jön, meg nem tererzet)
-szutyok hangszinekre kevert hangszerek (az elektromos hangszereket is lehet felrekeverni).Ha van modod egy 80-as evek beli felvetel "digitalisan ujrakevert, feljavitott" valtozatat összehasonlitanod, tedd meg. De a tyubon talalhatsz peldakat. loudness war kifejezes alatt.
Komolyzeneben sokkal durvabb a helyzet. Ma sok mikrofon az elfogadott felveteli technika, hiszen a mikrofon leggyalazatosabb ellensege sajna a tavolsag. Nö a zaj, elvesz a dinamika es a reszletek. Egy nagyzenekart szolistakkal sajna eleg remenytelen ket mikrofonnal felvenni. Innen viszont a legvaltozatosabb modokon el lehet kurni a hangzast, a potitekergetessel. Rengeteg HD komolyzenei felvetel van, amelyek nagyfelbontasban szolnak befogott orral, paplan alol, szük (nem letezö) terrel, enekesek es hangszeresek torkan ledugott mikrofonnal, ahol a nyalcsorgas pompasan hallatszik (de minek ugye).
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
törölt tag
válasz fehér_ember #31804 üzenetére
Fejhallgatóerôsítôt a hangminôség végett érdemes használni, mert a hangdoboz célú erôsítôkben levô fejhallgatókimenet általában csak szükségmegoldás, ritka és/vagy drága kivétellel.
-
DEJVID
őstag
válasz fehér_ember #31807 üzenetére
A házimozi rca kimenetét kösd a fejhallgató erősítőre, ne a fejes kimenetét. A kutyafáját milyen elképzelések tudnak itt születni.
-
törölt tag
válasz fehér_ember #31807 üzenetére
Ahogy DEJVID írja, a fejhallgatóerôsítôt a "hangdobozerôsítô" vonalkimenetére kellene kötni. De ha fejhallgatóerôsítôt használsz, ahhoz nincs is szükség a hangdobozerôsítôre, hanem inkább a forráskészülék vonalkimenetére érdemesebb kötni.
Van különálló DAC, az arra szolgál, hogy a forráskészülék (digitális lejátszó) beépített DAC-ja helyett jobb minôségût használj. -
.DLL
veterán
válasz fehér_ember #31809 üzenetére
Nyugodtan ne szállj ki, nincs itt baj a beszélgetéssel, illetve ha meghallgattad a kiszemelt darabokat akkor majd számolj be a tapasztalataidról.
(#31810) kammerer: első körben két dologgal tud játszani a DVD Játékos (Player) (mint CD futómű és -lejátszó) beépített D/A konverterével és vonal kimenetével, vagy S/PDIF-en keresztül a házimozi (ha jól emlékszem harman/kardon volt?) erősítő beépített D/A konverterével és vonal kimenetével. Látatlanban nem tudni melyik lehet a jobb.
Aztán idővel jöhetnek a rendes DAC-ok.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
fattyu
veterán
válasz fehér_ember #31957 üzenetére
az megvan ugye hogy nem a fejesekeről alkottál véleményt egyik esetben sem hanem a telefondról?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Ati1979
veterán
Szia!
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataid.
A probléma az, hogy SG3 nem megfelő forrás az általad próbált fejesek többségéhez.A mélyeket is ezért nem adják ki rendesen. Véleményem szerint érdemes lenne valamilyen komolyabb lejátszóba beruháznod.
A jó forrás alatt a legtöbb fejes megtáltosodik.
-
Ati1979
veterán
válasz fehér_ember #31964 üzenetére
Nem ott kell kipróbálni. Hacsak nincs egy megfelelő DAP-od.
Így ez a hallgatózás majdnem semmit sem ér, mert nagyon kevés infót kapsz arról, hogy szólnak ezek a fejesek valójában.Inkább el kell jönni a fejes találkozóra és ott hallgatózni.
-
KisTücsök
addikt
válasz fehér_ember #31964 üzenetére
De ott van erősítő. Lejátszó is...
-
Ati1979
veterán
válasz fehér_ember #31968 üzenetére
Tök máshogy szólnak rendes forrásról ezek a fejesek. Amelyik könnyebben hajtható jobban szól mobilról. Viszont ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy jobb egy nehezebben hajthatónál.
Az a lényeg, hogy nem megfelelő forrásról csalóka végeredmény.
Egyébként a dt880 tényleg nem rossz fejes.
-
törölt tag
válasz fehér_ember #31968 üzenetére
Akkor most inkább itt válaszolok az említett okokból.
Az nem lepett meg, hogy felemás érzéseid voltak, ezért is hangsúlyoztuk annyira, hogy mennyire fontos a személyes tapasztalat. Ugyanis, habár a kollégáknak persze igazuk van, hogy rendesebb kiszolgáló elektronikával sokkal inkább a képességeikhez méltón szólnának ezek a szép fejhallgatók, azért most sem csak a telefonod hangját mérted fel, hanem valamelyest a megvizsgált fejhallgatókét is, és a hozzájuk való viszonyodat is.
A levelezésünkben hangsúlyoztam, és nagyon-nagyon nem véletlenül, hogy nem csak a karakterek megismerése miatt elengedhetetlen a hallgatózás, nem csak arról kell élményt szerezned, hogy neked melyik típus karaktere tetszik jobban, hanem arról is, hogy egyáltalán mire képesek ebben az árkategóriában a készülékek és mire nem. Talán nem véletlen, hogy a néhány megvizsgált készülékből éppen egy olyan felelt meg egyértelműbben a várakozásaidnak, ami már egy fokkal magasabb kategóriájú az általad anyagilag megcélzottnál. Lehet, hogy éppen ez az ugrás kell ahhoz, hogy eljuss az általad minimálisan remélt hangminőségszintig. De az se véletlen, hogy amikor a MM-ban visszaléptél egy kategóriát, az már mégúgyse tetszett, könnyen lehet, hogy azon kategória legjobbjaival se lettél volna még csak felemásan se elégedett. Ez részben két dolog miatt van.
Egyrészt, mert a hangdobozos rendszered hangképéhez hozzászokván túlzottak voltak az elvárásaid ahhoz képest, amit a fejhallgatók - egyáltalában illetve adott árszinten - nyújtani tudnak. Sokan azt hiszik, hogy fejhallgatóval olcsóbban lehet jó hangzást elérni, mint hangdobozos rendszerrel. Tévednek, sőt akkor már inkább csak drágábban lehet, ha egyáltalán lehet "jó hangzást" fejhallgatóval. A másik, hogy az iE80-asod egy elég jó fülhallgató (provokatív oldalvágás a topikjába: sokkal jobb annál, mint amilyennek itt a Prohardveren jellemzően értékelni szokás), és az is egy igényszintet alakított ki benned, már persze azzal együtt, hogy te is tudod róla, meg is beszéltük, hogy közel sem annyival jobb a CX300-adnál, mint amennyivel drágább - ami természetesen igaz az ex iE7-edre is.
Kanyarodjunk vissza az ízléshez:
Beszélgettük korábban, hogy a fülhallgatóid közül egyre inkább a CX300-zal is meg tudsz alkudni, alkalmasint az iE80 ellenében is, és ma már nem feltétlen tanácsolnád másoknak, hogy afölött pénzt költsenek fülhallgatóra, ezzel együtt, most a CX300-nál jóval előkelőbb hangú fejhallgatókkal szemben is inkább a felemás érzéseidet hangsúlyoztad, pedig a fejhallgatók eleve sokkal potensebb hangminőségűek mint a fülhallgatók. Ezzel visszatérünk az ízlés kiindulópontjához, valószínűleg neked fejhallgatók terén is kicsit más ízlésed van jelenleg, mint az itteni topiklakók többségének, és esetleg a megcélzott árkategóriában is találhatni olyat, amivel maradéktalanabbul elégedett lennél, mint a nekünk leginkább tetszőkkel, amelyekkel ugyebár nem vagy maradéktalanul elégedett az árukhoz képest. Ha szóbajöhet szupraaural, azt mondanám, a kísérlet kedvéért, próbálj ki például egy Beats Solo HD-t vagy Solo2-t, hátha azok mélyeit elég fluidnak találnád a számodra megszokotthoz képest - mobiltelefonról is. Vagy talán ott van az Audio-Technica M50, mint szintén fluidabb mélyekkel rendelkező típus, annak inkább a magasait találhatnád kissé keménynek, "kopogósnak", dinamikátlannak de lehet hogy arra nem annyira érzékeny a te füled, mint másoké. És kár hogy most kifogytak a Yamaha MT típusok, lehet hogy megtetszett volna az ő sajátos hangszínű hangképük.
Mindenesetre az kicsit meglepő, hogy éppen a mélyeket találtad ellenszenvesebbnek, a szükségesnél keményebbnek, általában inkább a magasakkal, felsőközepekkel szokott ilyen problémája lenni a hallgatóságnak. Érdemes tudni, hogy hangsugárzók (azaz hangfalak, hangpanelek, open-buffle-ök, hangdobozok, fejhallgatók, fülhallgatók, agyi implantátumok...) esetében általában kifejezetten erény szokott lenni az olyasmi (olyasféleség), amire panaszkodsz, azazhogy ha tömör, "kottázható" a basszusuk, nem pedig feldúsult, szétfolyós, "one-note" jellegű.Egyébként azt is megbeszéltük, hogy a Fejhallgató Pláza típusú helyek arra bazíroznak, hogy ott bátran és nyugodtan lehessen hallgatózni, nem kell félénkeskedni, valamint ugyebár nagyon is van(nak) ott fejhallgatóerősítő(k) lejátszókészülék(ek), nyugodtan használhattad volna, és mondtam, hogy oda vidd magaddal a saját erősítődet is, az nem olyan nagy macera, és sokat számít a fejhallgatótól kapott hang tekintetében, jóval többet, mint a mobiltelefonod erősítője. Legközelebb bátrabban!
(.DLL: szándékosan nincs sorköz a "Kanyarodjunk vissza..." résznél! )
-
krichd1
addikt
Érdekes tapasztalatok, szerintem hallgass meg egy NAD Viso HP50-et is.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
törölt tag
válasz fehér_ember #32004 üzenetére
Sajnos nem voltam még a Friendly House-ban, nem tudom, ott mivel szolgálják ki a fejhallgatókat, de gondolom az a pult csak alapminőségű kimeneteket nyújthat.
-
Nigér
őstag
válasz fehér_ember #32058 üzenetére
Szia!
Köszi mindkettőtöknek.
Még csak ismerkedünk, sokat még nem tudtam hallgatni.
De dacára annak hogy nyitott, nem olyan vészes kifelé.
Majd esetleg írok majd valamikor pár sort ha nagyobb tapasztalatom lesz.
Majd te is írj a 880Pro-val kapcsolatban -
.DLL
veterán
válasz fehér_ember #32058 üzenetére
, és Nigér!
Gratula! Érdemes az új fejeseket kezdetben minden lukba belepróbálni amibe belemegy magyarán a fellelhető forrásokat kipróbálni, hogy egy kicsit nagyobb átfogású legyen a képetek róla. Ja és persze a vélemény mellé odaírni, hogy melyik forrásra vonatkozik!
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
fehér_ember
addikt
-
szentkuti11
addikt
válasz fehér_ember #32268 üzenetére
A szürke párnája is bőr, csak szürkére van festve. Így néz ki a valóságban.
-
.DLL
veterán
válasz fehér_ember #32273 üzenetére
Az egy digitális referencia 3D képnek tűnik. Lusták voltak lefotózni.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
törölt tag
válasz fehér_ember #35882 üzenetére
Jól emlékszel.
(#35883) krx21 Köszönöm.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz fehér_ember #35979 üzenetére
Köszi a cikket, átolvasom! Úgyis kedvem lett mostanában mókolni.
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #66840 üzenetére
(#66841) Dorien
Nem zavar benne semmi sem, főleg magasak nem. Amíg nem halottam jobbat meg voltam vele elégedve. De mostmár laposnak tűnik a produkciója. A mélyek is elég punnyadtak + részletességben is elmarad az említett furu-adl fejestől.Igazából, csak frekigörbéket szemlélve , a Sennheiser HD280 pro-nak még talán hasonlít is. De elég olcsó kategóriás fejes, nem valószínű hogy jó lenne, vagy kitudja És lehet hozzá "szövet fejpárnát" szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz fehér_ember #66842 üzenetére
Ezek hasonlóak görbére:
WestoneW40 -- 1.31 dB
BeyerdymanicDT240Pro -- 1.60 dB
ZMFAtticus -- 1.82 dB
SennheiserHD439 -- 1.88 dB
NocsNS800 -- 1.91 dB
RadiusHPTWF41 -- 1.92 dB
SennheiserHD450BTNCWiredPassive -- 1.94 dB
VSonicVSD1S -- 1.95 dB
LifeAcousticsPreKickstarter -- 1.96 dB
KlipschX10 -- 1.98 dB
SpiderPowerForce -- 1.99 dB
WestoneUM3X RC -- 2.02 dB
BeyerdynamicCustomOneProswitchposition4 -- 2.03 dB
YutaiBAS02 -- 2.05 dB
AurisonicRockets -- 2.05 dB
CreativeFatal1ty -- 2.06 dB
FostexTH900mk2TH610Pads -- 2.08 dB
BeyerdynamicT51i -- 2.11 dB
PluggedCrown -- 2.12 dBBtw a 280 eleve mélyhiányos, ha arra még egy szövetpárnát is ráteszel... Mindenesetre nem ajánlott, rossz az irány.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz fehér_ember #66844 üzenetére
Ha van discordod, akkor itt tudsz generálni (nemcsak listát, de görbéket is egymás mellé, meg még pár dolgot... ): Headphones
#rulesandinfo-ban van leírva hogyanSzerk: Nem szabad abból megítélni, az csak 1 paraméter. Hasonlításhoz szokott jól jönni szvsz.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kromatika
veterán
Szia.Hát igen.Kezdő ként nekem is a Omnitronic SHP-600 az elsők között.Építése kiváló,kényelem is jó,bár nagy fejűeknek határ eset. viszont a magasai igen szúrósak.Alapjában véve egy nagyon világos hangú füles,és megvétel előtt mindenképpen ajánlom a meghallgatását bárkinek,mert lehet már az elején sokaknak bántóak a magasok,hiába nem volt még jobb fülese.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Ja, az említett fejesek szerintem "laposabbak" nála. Akkor talán DT990 Edition 600 ohm (ennek kifejezetten ütősek a mélyei), HiFiMAN HE400i / HE4XX, AKG K712 Pro / K7XX, Meze 99 Classic
Wherever you go - go with all your heart.
-
emiki6
veterán
válasz fehér_ember #66853 üzenetére
A freki átviteli görbék csak akkor hasonlíthatóak, ha ugyanazon a mérőfejen mérték, mivel a különböző mérőfejek mérései eltérnek.
A 400i-ből például több változat is van, ott még az is bonyolíthatja a dolgot... a 400i az a fejes, amit épp emiatt kár görbe szerint hasonlítani.
Sinesol: +1
A discordos alkalmazás is az innerfidelity méréseit használja.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz fehér_ember #66853 üzenetére
Szerintem inkább megbizható, nagyobb nevű oldalakat csekkolj, pl. Innerfidelity, vagy SBAF.
Pontosan már nem emlékszem amúgy, de vagy a He400-al vagy a 400S-el egyezik meg a 4xx.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz fehér_ember #66840 üzenetére
Szia!
Mi tetszett benne jobban? Csak hogy merre induljunk el, azért kérdezem. Milyen fejes erősítőd van?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz fehér_ember #66859 üzenetére
Az lehet, de tényleg meg kéne hallgatnod őket. Nekem egyébként kedvencem a HE400S Focuspad A párnával 100k alatt. Erre az AD2000X-re is vethetnél egy pillantást.
(#66861) Demizson92: Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #66866 üzenetére
Azt lehet hogy elcsesztem, hogy nem a GBP-t jelöltem be, mert akkor lehet hogy a bankom váltott volna és úgy olcsóbb lett volna még 2745Ft-al; Először vásároltam amazonon
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz fehér_ember #66867 üzenetére
igen, plusz én focuspad-a párnát vettem volna hozzá, nem sima velúrt.
-
gianni85
veterán
válasz fehér_ember #66869 üzenetére
Ha jól tudom (max kijavítanak a többiek) akkor a 400i sima focuspad párnával van szerelve, ami műbőr/velúr hibrid. A Focuspad-A meg majdnem ugyanaz, csak perforált a belseje.
Ha a kényelem miatt vettél extra plüss párnát, akkor lehet felelsleges volt, mert az eredetinél is ugyanaz az anyag érintkezik a bőröddel. Bár 8font nem a világ vége, és lehet neked azzal jobban tetszik a hangja. -
Bodz
nagyúr
válasz fehér_ember #66867 üzenetére
Jah, az Amazon lehúz az átváltással.
-
emiki6
veterán
válasz fehér_ember #66900 üzenetére
"bíztam benne hogy esetleg olyan jó, mint az a fajin "selymes" gyári, a Beyer-en"
Lol, arról ne is álmodj!
A gyári párna (focuspad) nem vészes a focuspad A jobb nála, az alap velúr pedig egy háborús bűn.
A gyárin is velúr érintkezik a bőrrel, engem pár napig/hétig irritált is míg be nem puhult.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
A masszívabbnak tűnő a 400S párnája és semmivel sem masszívabb a többinél. Há rátaszed a 400i-re az káros lesz a mély tartományra nézve.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz fehér_ember #66902 üzenetére
Én nem mosogatnám a focuspad-et, mert széteshet. Nem vészes amúgy.
-
Dorien
veterán
PayPal-on belül hol?
Úgy tudom, hogy ezt minden egyes vásárlásnál módosítani kell, mert mindig visszavált alaphelyzetre = vagyis a PayPal vált, nem a Card Holder.Wherever you go - go with all your heart.
-
emiki6
veterán
válasz fehér_ember #66907 üzenetére
Nem csak a párna.
Én nem bolygatnám úgy, de ahogy gondolod
-
krisz242
tag
A 560-as Hifimanen is sima Focuspad van gyárilag, és rendeltem is hozzá Focuspad A-t a többiek véleménye alapján. A Focuspaddal valóban sokkal agresszívebb a hang, de ez nekem tetszik. Párszor föltettem a Focuspad A-t, de mindig azt éreztem, hogy mosottabb, fedettebb lett a zene. Igaz a mélyekhez hozzátett, de azt éreztem, hogy inkább csak mennyiségben. Úgy tűnik nekem más az ízlésem/hallásom, mint itt a legtöbbeknek!
Kényelemre nekem mindkettő tökéletes, de ha nagy füled van, és a párna ráfekszik, akkor a Focuspad a keményebb szivacs miatt szinte biztos, hogy hosszú távon nyomni fog.
Mindenesetre nem akartalak az A-ról lebeszélni, az itteni tapasztalatok alapján valószínűleg neked is az lesz a nyerő! (Ha Bp-i vagy, esetleg majd oda tudom adni tesztelni, hogy megtudd érdemes e rendelni!) -
Bodz
nagyúr
válasz fehér_ember #66910 üzenetére
A sima velúr emlékeim szerint nincs ráragasztva a műanyag keretre (amit még szidni fogsz, már most mondom). Legalábbis régebben nem volt.
(#66917) krisz242: Úgy is mondhatnánk, hogy símitja a hangot. Pl. a 400S-re rá is fér a több mély. Bár inkább csak picit több, viszont mélyebbre lemegy, nem fogy el szub tartományban annyira hamar.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #67010 üzenetére
Az előző hozzászólásomat pontosítanám: Szóval erre a műanyagra gondoltam . (Amúgy nem értem miért nem árulnak hozzá pótalkatrészt, vagy hogy miért nem fémből készíttették )
És még az is kicsit negatívum, hogy a kábel ahogy elmozdul vagy hozzáér valamihez eléggé közvetíti a zajokat a fejesre. -
Bib
őstag
válasz fehér_ember #67030 üzenetére
Ha meg lehetne javítani, vagy nem törne el, senki se venne újat.
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #66866 üzenetére
Az imént tudtam átvenni a futártól a fejhallgatót, mindjárt bele is hallgatok, remélem bejövős lesz.
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #67216 üzenetére
Hát ez számomra nem nyert. Nem ezt a hangzást keresem. Tudom fura hogy ilyet mondok, de nem DT 880 Pro MKII-őt akartam. Nem mintha az rossz lenne, sőt ezek szerint mégiscsak igen jó az a Beyer (mondjon bárki bármit); de a hangdobozos rendszerem és az ADL-H128-as után nem ilyet akarok. Meghirdetem 70-ért, hátha elviszik, végülis csak pár zeneszám van benne. Lehet hogy járatódással vagy fülpárna cserével kicsit még változtathatnák, de megváltozni úgyse fog, úgyhogy nem is vacakolok ilyenekkel.
-
emiki6
veterán
válasz fehér_ember #67221 üzenetére
Ha így érzed, akkor valóban nem érdemes párnacserével, járatással szuttyogni, de én hallgatnám a helyedben még pár órát, hátha megtetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz fehér_ember #67221 üzenetére
Már nem emlékszem pontosan, de nem a Hifiman fejeseknél ír a gyártó 100-150 óra járatást?
Azt mondjuk a múltkor nem értettem, hogy miként jutottál el addig, hogy 400i legyen. Amazonnak is visszaküldheted amúgy. Meg aztán akkor merre tovább, mi legyen a következő fejes?Van már itthon is LCD2 Classic, ha valaki meg akarja hallgatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest