Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
kcsa
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Kend le olajjal a féket, aztán lesz ABS is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
baboss
őstag
Ma telepítettem a gépre egy videó szerkesztőt.Most próbálgatom.A hétvégi túráról lesz majd egy rövid bemutató itt,a résztvevőknek meg egy hosszabb változat.Gyorsban összedobtam egy kis anyagot.link Ez csak egy kezdetleges változat a már meglévő elmentett videóimból.Találomra vágtam ki részeket.Ha valami nem jó ne vessétek a szememre.Teljesen kezdő vagyok ezen a téren,de biztos, hogy megfogom tanulni.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Something_
üzenetére
mindig is csodaltam, hogy hogyan lehet minden evben a teli elrakasrol cikket irni az embereknek. de kezdem belatni, hogy egy igenyt elegitenek ki

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
kis ujjaiddal a keresot fogod hasznalni.

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Arról lemaradtam,tehát kezdjük elölről

-
FIREBLADE78
addikt
Spuri= speed?

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Hagyjad már, én olvastam már olyat is, hogy téli elrakás: régi olaj leereszt, a hengerekbe meg egyesével öntesz olajat, aztán úgyhagyod, tavasszal motor összeszerel, beöntött olaj leereszt friss olajjal feltölt.

De szerintem nyomjunk bele rögtön a hengerbe spurit is, és ha a tankot már leszedtük rozsdamaróval öblítsük át, akár egy hordót, aztán a kipufogót tömjük be rongyal de előtte porszívózzuk ki amennyire lehetséges.
A légszűrőházba meg fújjunk hidegindítót elrakás előtt is, hogy tavasszal majd könnyebben induljon.
-
Something_
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
És teletankkal vagy félig töltsük elrakáskor a motort? Esetleg ha spurit rakok a benyába, akkor jobban alszik télen a motort? Ha igen, akkor milyen arányba? Spuri mellé lehet xadot is rakni?

sqpp: hát supermotora passz

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
tokmindegy. kitargyaltuk husszor ezt is az olajtemanal. azt akarjatok, hogy olajozzunk megint?

-
sqpp
őstag
válasz
Something_
üzenetére
100 körül gondoltam max.. de tényleg max

Stílus jöhet bármi, klasszikustól kezdve az újabbakig is.. legfőképp Supermotohoz kell majd

-
PoLizei
aktív tag
A legprecízebb téliesítés az, amikor a régit leengedik, teletöltik a blokkot egy akármilyen olajjal, amit aztán tavasszal lecserélnek a működéshez használt minőségre-mennyiségre frissen
-
sqpp
őstag
Bőrkabátot hol érdemes vásárolni? Lehetőleg valami szép megjelenésű kellene

-
BoB
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem cseréld most is meg majd tavasszal is

-
HSM
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én szervizelve szoktam elrakni. Szezon elején úgyis tűkön ülve várja az ember az első jóidőt, szval szerintem jobb, ha a motor akkor már készen áll. Amúgy olajból is szerintem jobb, ha a frissben vészel át a telet, minthogy az öregebb, esetleg már savasodó, "koszos" olajban áporodjon a blokk hónapokig.
-
FIREBLADE78
addikt
Jelez műszerfal,hogy olajcsere legyen. Beállítottunk egy x üzemórát,km-t. Érdemes télen lecserélni vagy várjak szezon előtt?
-
polimorf
tag
válasz
Something_
üzenetére
Én ma is motorral mentem melóba, igaz nem a nagygéppel csak a prüttyivel. Nem izzadtam meg

-
polimorf
tag
Csak nem ,hogy mindenki motorozik, hogy ennyire kihalt a topic?

-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Vasárnap majd megpróbáljuk összepárositani őket.

-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ezt tuti nem szervizelem mivel olcsó inkább veszek újat.
Havernak 4 év után adta meg magát az aksija de folyamatos töltés alatt még most is megy neki, már vagy 6 éves a kütyüje. Amúgy 10 euró bele egy új aksi, és lehet kapni hozzá. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nekem a kinai kici, olcó vacak is jól működik

-
-Mosquito-
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
BMW fórumba vett valaki,bőven jónak találta. Pici gixer,hogy nagy darab. Csak ugyan azon gyártmányú Interkom tud egymáshoz csatlakozni. Kivéve Interphone MC, Nolan N-Com multi,azt hiszem van még a Sena is és még biztos akad 1-2,de ezek jóval drágábbak a kicsi,occó kínai vackoktól.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Az enyém kb 6-800m-t tud sik terepen.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Mit tudsz a tavasszal kapható volt Lidl-esről? Jövőre beneveznék rá, elsősorban BT-s headsetként, de ha interkomként is együttműködik más cuccokkal, az néha jól jönne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem lenne rossz.

Amúgy erősen gondolkodom rajta, hogy az újrakezdéshez megint ilyen kesztyűt veszek. -
tboldi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Bocsi, 140-et akartam írni, de az sem pontos.

Megnéztem, 124,90 € volt. -
tboldi
nagyúr
Én - sajnos - tapasztalatból tudom ajánlani a Dainese (fúj!
) Carbon Cover ST-t. A kisujjam feszítőina sérült csak meg benne, pedig kapott rendesen a kezem az Auditól. Nem tört el sehol, meg használni is tudom azt az ujjamat, csak kinyújtani nem tudom teljesen a legfelső ujjpercemet. Ez negyvenvalamennyi euró volt az FC-Motótól. De lehet, hogy találsz hasonlót olcsóbban is. -
baboss
őstag
Legalább motor az van ?
Szerintem jó ha megvan minden mire megvesszük a motort.Én akkor szembesültem ezzel amikor megvolt és az eredetiség vizsgára kellett vinnem.Még sisakom se volt,kölcsön kértem egy ilyet.
Ennél jóval lepusztultabb volt,még a hungarocell bélés se volt benne.
A motoros dolgokra idáig majdnem annyit költöttem mint amennyiért a motort vettem. -
Xaels
félisten
Mennék én is, de ez a hónap a családé. Kedden lesz 1 éves Luna lányom. Hétvégén meg moziba megyünk párommal, két hét múlva meg Paradise Lost koncert. 2-án éves vizsga, 10-én xXx
-
sqpp
őstag
Egy minőségi kesztyű, ami véd is kb mennyi euró?
-
-
polimorf
tag
Komunikációs szettet hoz valaki? Szerintem Moschyto hoz, akkor én is viszek igy tudunk menet közben beszélni.

-
sqpp
őstag
válasz
baboss
üzenetére
Sajnos még odébb van, de már a cuccokat elkezdtem venni, hogy jövő szezonra minden meglegyen.
Kövi héten úgy néz ki veszek egy SJ4000+ kamerát, motoros telótartót, szivargyújtót, aztán karácsony tájt egy MX sisakot + szemüveget, következő évben (azaz januári hónapban) egy telót még(nexus 6 /a jó képeket valamivel kell majd lőni
), és utána jön a motor 
-
baboss
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
"Te is tudod, hogy max 110-el szoktunk menni," tudom,kanyarban is.

Most majd megyek hátul, így mindenki rajta lesz a videofelvételen.
A 32 GB-os kártyára 4:30 perc videó fér rá HD-ben,majd veszek még egy másikat.
sqpp
Te is velünk tartasz ?
polimorf
Bocsi,rosszul emlékeztem.
-
baboss
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ennek nagyon örülünk,legalább megismerünk személyesen is.

Már megint én leszek a leggyengébb láncszem, ahogy polimorf mondaná (fék) a csapatban a 400-as Zephyr-rel.
-
baboss
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Te is jössz velünk végig, vagy csak Győrig vezeted le a csapatot ?
Én Zsámbéknál fogok csatlakozni.[link] -
V.Stryker
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Basszus, fogalmam sincs,hogy hol van a volt osztyapenkó.

-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ha nem jó amit én adtam meg akkor azt döntsétek el Ti, hogy hol akartok találkozni Pesten V.Stryker-el.
Viszont a Győri az marad. 
-
baboss
őstag
válasz
polimorf
üzenetére
V.Stryker
Én a zsámbéki felhajtónál tudok csatlakozni.Felesleges bemennem BP,hogy utána visszajöjjek.
Pest megyei matricám van az csak Bicskéig elég.
Vennem kel egy 10 napos matricát 1470 ft.
Heti (10 napos) autópálya matrica
Érvényes a vásárlás napjára és még további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napon az ország összes fizetős díjszakaszán használható).
Jó nektek, hogy motorkerékpároknak ingyenes az autópálya használat. -
baboss
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
-
polimorf
tag
Ilyen tartóm van nekem is.
Nem rossz de az én gps-em nyáron nagyon bemelegszik benne, és esős időben néha be is párásodik. Ettől eltekintve használható. Bár amit linkeltél annak a felfogatásában nem biznék nagyon.A szivargyujtó töltő szerintem drága, van fele ennyiért is majdnem ugyan ilyen. Nekem is hasonló van.
-
polimorf
tag
Jelentem a térkép már a gps-ben van.

-
baboss
őstag
Az Aldiban most akcióznak vele ha jól emlékszem. Valaki linkelte is az oldalt.
-
Something_
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Sajna nem irja. 1999-es.. ez az ujabb jarmuveknel jo..
Pl a masik auto, amiert lekertem az adatokat, az 2010es, 2012es adat van csak beirva, mikozben kellett volna meg minimum egy muszaki vizsga km allasnak is irva lennie..
[link]Aktivalt ugyfelkapud regisztracio kell hozza (szemelyes aktivalassal) es lehet otpn keresztul fizetni.
-
FIREBLADE78
addikt
Kültéri ponyvát tudtok linkelni? Nem találom a fórumban.
-
polimorf
tag
Na megcsináltam a teljes térképet [link]
Az autópálya melletti Mc Donalds mellett lévő benzinkúton lenne a kiindulási pont. Onnan autópályán lecsavarnátok a találkozási pontig ami Győrben az interspár parkolóban lenne. Itt csatlakoznák hozzátok. Onnan már közösen mennénk Nagycenkig ahol egy kis pihenőt tartanánk és megtekintenénk a Nagycenki kastélyt. Aztán át Osztrákba ahol a kanyargós 56-os úton élvezkednénk picit. Végül Szombathelyet érintve irány haza.
560 km-t ir a Pestieknek. Legalább 9-10 órát kell számolni rá a megállókkal együtt. Tehát legkésőbb reggel 9:00-kor indulnotok kell. A találkozási pontig megállás nélkül kb. 1 óra az út [link] Onnan már közösen megyünk tovább. Ha nektek is megfelel igy. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Jövőhét végéről beszélünk 18.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), és utána jön a motor 

Viszont a Győri az marad.