Hirdetés
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindkilla
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mik voltak az érvek icon ellen?
-
FIREBLADE78
addikt
-
Daywalker
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Úgy-úgy, ahogy dellfanboy mondja. A Sharp teszteket nézegesd, az irányadó biztonság ügyben.
A Schubert mindig rámegy a halk bukókra, de aki próbálta a többség azt mondja, hogy egy füldugót nem pótol semmi, egy Schubert sisak sem, tehát inkább annak beszerzése javasolt. Ráadásul a Schubert nem is olyan menő külsőre, mert elég nagy héjjal dolgoznak többnyire, elég nagy feje lesz tőle az embernek.
Mivel nálam ezek a dolgok nem a divatmajomkodásról szólnak, inkább a funkcionális oldalát nézem a megvásárolandó terméknél, éppen ezért a dizájn dologban nem tudok neked segíteni, mert azt neked kell eldönteni, mi néz ki jól, mi az ami szerinted több motorhoz is jól megy. Nekem egy bukóm van, abban ülök fel mindenre, a többi nem érdekel, nem akarok magamon kívül ebben a dologban senkinek sem megfelelni. -
dellfanboy
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
a csendesseghez fuldugo a legjobb megoldas.
vedjen jol, erre van sharp teszt ami egy bizonyos szempontbol objektiv
a maradek pedig egyeni izles kerdesenekem pl. kulsore a shark raw bukok jonnek be nagyon, viszont zajosag/ vedelem szempontjabol nem allnak a dobogo legmagasabb fokan.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére

-
Daywalker
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Miben keresed a legjobbat? Mik a szempontok? Mert erre így elég nehéz válaszolni. Ha jót akarsz magadnak, akkor tényleg felpróbálod és azután döntesz. Itt szerintem senkinek sincs pont ezekkel tapasztalata.
-
FIREBLADE78
addikt
Istenem,kezdődik
( mutatom a fákkot) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Daywalker
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Na ez jó volt

dellfanboy: nézd, tegyük fel, hogy igaz...jó párat haltak meg másban akik egyébként veszélyes dolgokkal foglalkoztak. Nem választhatjuk meg mibe halunk meg...hacsak nem leszel öngyilkos.
-
BoB
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem Kawasaki.
-
canniball
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Próbáld fel őket és kiderül.
-
Something_
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Attól függ, hogy milyen olajat öntesz a motorba és ABS-es e a géped
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Már minden sz*rral foglalkoznak ők is...>

-
canniball
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Linket adtam, bökjé rája...és láthatod hogy nem.

-
canniball
nagyúr
-
Daywalker
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A Bors szerint megfulladt valami félrenyelt kaja miatt. Namármost a Bors egy utolsó szar szemét hulladék, szóval nem ülnék fel neki, ahogyan a szívrohamos pletykáknak sem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
KoVee84
üzenetére
A tervek szerint Szentendrén az OMV kúton taliznánk 9:00-kor. Ott lehet tankolni, stb. És akkor onnan felmegyünk Selmecbányára. Ott én speciel szeretnék megejteni egy bánya látogatást, meg egyet kajálni, inni egy kis Cofola-t.

Aztán utána haza. Nem sok, 300km körül lesz az egész.A visszautat még egyeztetni kell, mert nekem pl van Pest megyei matricám, de nem mindenki van így.
Illetve holnap lesznek a sebeim átkötözve először. Meglátjuk hogy néznek ki, hogy mennyire javasolt a dolog. Egyenlőre mindenki csak le akar beszélni. Bár a műtétre is motorral mentem.
-
FIREBLADE78
addikt
Akinek volt annak lesz is és lett is.
-
Czimby
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Szívroham volt most is tudtommal...

-
kcsa
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nincs, én csak itt
kibickedekosztom az észt. Bocs. De reménykedek benne hogy egyszer olyan nagyfiú lehessek mint ti
-
FIREBLADE78
addikt
Nem volt gondom semmivel. Kivéve az,hogy nem akarok 200 km-t utazni hajnalban plusz megint x 100 km-t vezetni + megint haza 200 km este. Ha 1200gs-em lenne,akkor sem mennék,független a motor típusától és bukótól. Neked egyáltalán van motorod? Mert eddig a basztatáson kívül sok mindent nem "hallottam" tőled
-
kcsa
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Attól még nem kell hisztizni, hogy felhívtam arra a figyelmed hogy idáig mindennel gondod volt. Ennyi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Most olvastam én is, döbbenet.
44 évesen kíváncsi lennék mi vitte el, de az sem semmi h megélt már szívrohamot.
Béke vele.
-
fattyu
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére

-
HSM
félisten
válasz
Something_
üzenetére
A pingvin azt írta, hogy a jó technika és némi elővigyázatosság véleménye szerint többet ér.
Tanulni nem tőlem kell, van csomó vezetéstechnikai képzés, ahol profik elmondják a tutit.
-
yodamastah
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére

-
dellfanboy
őstag
nemtudok ense semmit, nekem is villamcsapasnak szamit... igaz nem volt a kedvenc versenyzom, de azert le a bukosisakkal amit elert az elmult evekben.
(emlexek mikor eloszor lattam a Ringen, az a kep orok emlek marad) -
KoVee84
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
???

-
Daywalker
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Neee

-
dellfanboy
őstag
-
3psilon
aktív tag
válasz
3psilon
üzenetére
Megvan a hiba! (Végre.)
Még személyesen is megnézem, de az önindító szabadonfutója szállt el. Egy csavar kitekeredett és bedarálta az egészet. (+ szelephézag rossz volt, amit beállítottak)
Most az a kérdés, mire cseréljek. Nyilván a szerelő azt mondja, hogy ne bontottat tegyek bele, ami megint elromolhat, és 60k a gyári új.
(Kawa ER-5 2001)
Kérdés, van-e utángyártott, megéri-e azt használni stb.
Ma megyek és megnézem a motort szétszedett állapotban.
-
mm89
őstag
válasz
runner 125
üzenetére

HGabor, nekem van abs -em

-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Trollok vagytok mind

-
mm89
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Abs
-
Something_
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Tegnap erre gondoltam én is, hogy beblokkolt a hátsó, mivel mindkettőt húztam. Ma pedig csak az elsővel fékeztem, lehet elkönnyült a hátulja

Más:
Megnéztem ezt a 2 MotoGP-s "dokumentum" filmet:
- Faster 2003
- Fastest 2011Nagyon bejött, mivel sosem követtem a MotoGP-t, csak azóta mióta motorom van. Állatok nagyon ezek a versenyzők.
A Faster and faster-t nem találtam sehol, esetleg ha valaki tud linket, olyat, amihez van felirat (szóval nem youtubeos angolt
) azt megköszönném.
Remélem hamarosan felkerül netre az új dokfilm is. -
Daywalker
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Fenének fékező' háccccsóval

-
Something_
őstag
Hu, de alkalmazkodnom kell ehhez a 15 fokhoz. Egesz nyaron nem csusztam meg kozuton, most meg tegnap es ma is elment a hatulja fekezesnel.
Szoval vigyazzon mindenki magara!
Ui: nem volt gondom az autosokkal, de most hogy elkezdodott az iskola, mintha egy masik faj lenne az utakon, mindenki tolakodik, figyelmetlen, kivag eled, stb..
-
kcsa
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Gondod van a motorral, a sisakoddal. Nem lehet hogy rossz motort/stílust választottál?

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Szögedrűl....
-
-Mosquito-
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Honan?
-
Buster17
addikt
Ha nagyon a jogsi a téma akkor a korlátlant csak akkor kezhetem el ha betöltöttem a 24et vagy mire megkapnám a jogsit az elött töltsem be? Kocsinál ez működik tizenévesen
-
baboss
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
V.Stryker kolléga szervezi a túrát.Hozzá fordulj a részletekért.Egyenlőre ez a felállás.

Nagy élményben lesz részed.Nekem az idén ez lesz a 3-ik ilyen túra.Milyen motorral jössz ?
bigdady
-
bigdady
nagyúr
-
Xaels
félisten
válasz
baboss
üzenetére
Annyira nem gyászos, csak nem jut mindenre amit szerettem volna elintézni ebben a hónapban. Olajcsere, festés, üléshuzat és lábtartó konzol. Red Baronnal is beszéltem ma, hogy megjött minden alkatrész az Eliminatorhoz, az is zsebbe nyúlós lesz még utoljára, ha kész lesz. A csekkeket ne mond. Ma megjött a fizum és délután 80k-t már el is szórtam telefonszámlára, meg rezsire.
-
baboss
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Remélem nem komoly és hamar rendbejősz.

Xaels kollégának pont megfelel a 13-ika.Ha azóta nincs változás a programjában.
"13 - 19 - 20 így vagyok, de 19 - 20 Karcag."
Anulu79
Nem tudod hogy mit hagysz ki.
Nem tudod megoldani,hogy szabad legyen a vasárnapod. 
Én megbeszéltem az ügyfelemmel,hogy halasszuk el máskorra a munkát.
-
Burt1793
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Igen, én is egyetemre (ott van a név, meg az érvényes matrica) mentem éppen, mutattam neki a diákot, a neptunt, meg amit tudtam, de nem érdekelte és ilyenkor elég idegesítő a dolog, mert ugye tudja az ember, hogy csak ezután jön a hosszú várakozás.
Ami a legjobb, hogy amikor visszamentem a középiskolás bizonyítvánnyal, ki se nyitotta kb., azt hittem megőrülök.
-
mm89
őstag
Én is gyorsan végeztem az A-val, 3 éve. Augusztusban iratkoztam be, október végén kaptam kézbe. Mondjuk kresz már nem kellett az A1 miatt. Ja meg persze ismerős az oktató

A 8 általános igazolása meg tényleg baromság... -
V.Stryker
nagyúr
válasz
baboss
üzenetére
Nem voltam végülis hétvégén. Vasárnap részemről mehetünk. De Xaels szerintem nem jön, mert ha jól rémlik máshová megy.
Még egy kis változó azért van, mert ma volt egy kisebb műtétem, így nem tudom, hogy hétvégére ráhúzhatom-e a fejemre a bukót. Csütörtökre kiderül. Azért én nagyon mennék.

Anulu79: Lehet csatlakozni.

Esetleg ha van kedvetek beiktathatnánk egy bányalátogatást is. Majd meginterjúvolom poliform-ot.
-
baboss
őstag
V.Stryker
Hogy alakul a Selmecbányás túra ?
Jelentkezett még valaki ?
Vagy csak hárman gurulunk 13-án.
Xaels
V.Stryker
baboss -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Most érettségi bizonyítvánnyal mentem, de két és fél éve (az A1-nél) a gépészmérnöki diplomámat nem fogadták el, akkor is haza kellett mennem az érettségiért... Nem vicc!

-
Daywalker
addikt
-
-
Xaels
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Majd visszahajtom a két csücskét és akkor nem fog tudni kicsúszni
Mondom a másik is így volt felfogatva a csonk még mindig ott van. A tengelycsavar csak nem fog kilazulni. Na meg ha beválik akkor az oldalára lehet rakok fel lámpát később és akkor annak a vezetéke is tartani fog valamit.(#56704) Daywalker nekem úgy jött ki anno, hogy nem volt 1 hét az éves vizsgám és a KRESZ vizsga között. Mondom bent, hogy nem lehetne kihagyni, úgy is megyek vizsgázni az NKH-hoz. Nem. NKH-nál meg ugye a BKV-s vizsga nem volt elfogadható így 1 hét alatt kétszer vizsgáztam KRESZből
-
sqpp
őstag
Na skacok, leadtam a jelentkezést a motoros jogsira

Ilyennel fogok vizsgázni:
(Yamaha MT-03)
Persze utána egy kisebb hengeres 400-as DRZ lesz az enyém, de akkor is zsír lesz

-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Jó neked. Az a probléma, hogy nagyon ellenőrzik most már. Főleg ha olyan oktatód van, aki autón is oktat, na akkor egyértelmű, hogy nem fogja napi 24 órában tartani a kettőt (nem is lehet, max 10 óra asszem amit dolgozhatnak), ez pedig a lapokról hamar kiderül. Sőt anno nekünk azt sem engedték, hogy azonnal menjünk kresz vizsgára, csak ha vége az elméleti tanfolyamnak, függetlenül attól, hogy volt B kat már.
Mivel én előtte nem motoroztam komolyabban (1-2x felültem erre arra két-három kör erejéig elzárt helyen) eljárogattam rutinra meg fogalomra is. Addig is motoroztam legalább, úgyis ki kellett fizetni. -
Grillo
őstag
Én 24én voltam először A1-A különbözetin, 1,5 órát töltöttem életemben először egy 600as Horneten (125ös robogóval járok, 125ös motornál nagyobbat soha nem vezettem, azt is csak a jogsihoz). Deviszont most hétfőn lett volna megint időpont, aztán holnap rutin vizsga, de tegnap munka közbejött, holnap meg ettől függetlenül rutin. Érdekes lesz, majd este átnézem a harmadik feladatot, mert még nem rögzült, a 125öshöz meg az nem kellett.

Muszáj idén befejeznem, mert a KRESZem tavaly februári, és kifutok még a végén a 2 évből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( mutatom a fákkot) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)