Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
[link] igen Budapesten
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FIREBLADE78
addikt
Emlékszem,hogy egy ezres volt 3 misi, egy 6 kilós 2,5 misi. Bezzeg ma. Vicc. Ennyiből lakást veszel
BOB: ez bpn lesz? -
BoB
veterán
A hétvégén megy az EICMA-ra, ha valaki szeretne valamelyik motorról vagy annak részletéről egy képet amit a neten nem talál vagy az nem elég neki, szívesen megörökítem.
-
Archer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Végül is igazad van. Csak én valahogy jobban szeretem az egyszerűbb dolgokat (persze tudom nem ez a jövő). Egyszer mennem kellett egy fullos Renault akármivel, már nem emlékszem a típusára, de felüdülés volt már kiszállni belőle, a sok elektromos bizbasz kapcsolótól, tekerőtől meg kijelzőtől herótom' volt. Bezzeg a ~25 éves G Merci full fapad de kb. úgy éreztem, az átmenne a házfalon is, egy olyat el tudtam volna fogadni

Más: néhány adat az új Gixxerről. Szerintem már ez is a 6 milla felé tart árban.
-
HSM
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Szerintem nem olyan rossz a forma, csak a lehető legbénábban van festve/matricázva. Picit igazítanak az arányokon, szerintem jó lehet ez.
Mondjuk nálam a K9-től gyártott modell a favorit, az levesz a lábamról.

-
Polemius
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Banditoknál állítólag a szélső gyertyapipák/kábelek hajlamosak beázni (szerencsére eddig nem tapasztaltam), illetve a nagy banditnál a váltó búgására kell figyelni (bár azt mondják, attól még elmegy sokáig).
Egyébként vedd azt a típust, ami neked leginkább kényelmes és tetszik, keress belőle jó állapotút.
Nekem GSF 600 van, első motor, szeretem, kényelmes, pedig nem vagyok apró termet. -
zsolt19900
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
volt már "nagymotorom" gs500 képében
szóval motoroztam mármivel régebben is tetszettek és erőgépekként érdekelnek most is
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Hasonlít a régi mv lámpájára. Szerintem nem rossz,szebb,mint a régi 3 ágú csillag vagy minek nevezzem. Kár,hogy a cbr-t anno elrontották,abból is kéne egy csinatos darab.
Akinek volt 1000-es speedje,attól kérdem,hogy lehet ezekkel normálisan közlekedni? Nagyon ésszel kell lenni a gázadáskor? -
dellfanboy
őstag
válasz
zsolt19900
üzenetére
hasznalt gepek allapotot kell nezni/venni. ha torve nem voltak es rendszeresen szervizeltek oket nagy baj nem lehet. de az 1200 mit keres a listaban? az kicsit nagy (ha jol emlekszem elso nagy motort keresel ha nem akkor sorry)
-
zsolt19900
őstag
ill gsf 600s / n suzuki vagy gsf1200s ill. a honda cbf600s ill aaaa cb600f és a yamaha fz6-s fazer-ek közül van valami erőssége ill gyengesége 1-1 modellnek? vagy azt válasszam ami a szívemhez, ergonómiámhoz stb. a legmegfelelőbb? vagy van kerülendő modell ezek közül? gyermekbetegségek, típushibák ilyesmik?
jövőre lesz a vásárlás, de addig is nézelődöm azért
-
dellfanboy
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
utanaolvastam ez meg csak koncepcio, 2016 kozepen fog jonni szoval addig meg a lampat atszabjak
(remelem), a blokk allitolag 200felett lesz loerobe kereken, 2 valtozat lesz belole a specin lesz patronos villa, kulonbozo mappingek (talan 10?) szoval nem olyan elbenazaott konstrukcio es ha az arat belovik a kawa, yamaha ala siman tarolhat (nem nalunk hanem USA- nyEU) ha a lampat atszabjak hozzam johetneszerkesztve,, jah es valtozo szelepvezerles lesz benne!
-
Something_
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Szerintem elmegy egynek. Nyilván nem ezt venném újonnan.
-
yodamastah
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem rettenet ocsmány.

-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pontosan ez jutott eszembe nekem is...

Mondjuk a Gladius ársávjában kb. ennyit ad mindenki. Szemre tök ugyanaz, ami az sv/svf650-en is volt.
Az viszont tetszik, hogy raktak hozzá az euro4 ellenére +3kW-ot. Viszont nem tetszik a kvarcjáték műszerfal és a kipufogó.
Szerintem amúgy a kinézete is előnyére változott, a Gladius nekem nagyon nem adta, ez a moci viszont egész kellemes lehet egy króm tükör és egy yoshimura/akrapovic kipufogó felszerelése után.
-
FIREBLADE78
addikt
új gixer elég csinatos,kéne... az ára

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Archer
üzenetére
Hat az izles dologba nem mennek bele, mert ugye feles.
Engem annyira az uj motorok kulsore nem nagyon tudnak meghatni. Tovabbra is az olaszok tudnak valamit osszerakni igy (szamomra) meg az osztrakok.
Az sc 59 egy nagyon jo forma, bar most nicky hayden alatt borzalmas szarul nez ki az sbk ban. Sima feher fekete a legjobb.
A tobbi kutyu szerintem egyaltalan nem visszalepes, egesz egyszeruen ez az evolucio. Lehet szarul hasznalni, de ha jol hasznalod, csak elonyod szarmazik belole. A hulyekkel ugy sem lehet mit csinalni. A regi vasakban ez a loerotisztelet az ido mulasaval atdefinialodik az elavult jelzove. Ez sztm egyaltalan nem baj. Ez a fejlodes. Lehet szeretni, nem szeretni, de ha objektiven allsz hozza, akkor egy jelenseg, amivel nem tudsz mit tenni, es nem is kell. Csupan szemlelni. -
Archer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Valahogy ezeknek van egyéniségük (az MT-01 elég megosztó is lett) mert a legtöbb naked olyan "egykaptafa".
Az új R1 is, meg ez is, nagyon rámentek erre a transzformersz külsőre (a technika ettől még biztos nagyon jó, bár nem értem, hogy idom nélküli motorhoz minek kellenek 160-170 lóerők). Pont ma láttam egy Playboy replica SC59-et, még mindig gyönyörű motor, pedig már lassan 8 éves forma. Meg azokban még semmi kipörgésgátló, meg tíz féle mapping, meg minden gátló. Fekete gombbal indít, pirossal leállít, ennyi az elektronika, ott a 170 lóerő minden segítség nélkül, ezeknél még volt tisztelete ekkora teljesítménynek. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Archer
üzenetére
Nekem is nagyon tetszenek ezek a hibrid koncepciok, amit igazabol buell eroltetett, tehat egy cruiser elavult lokorudas blokkot rakj normalis vazba, normalis futomuvel. Aztan a bulldog ilyesmi lett. Ha megszaladna es epitenek cafe racert en is, lenne egy ilyen is a tarsolyban.
-
Archer
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nálam mindig az MT-01 marad a favorit, az valami brutál lehet.

-
Kloden
senior tag
Sziasztok, honnan lehet azt tudni, hogy a moci kormánycsapágya el van kopva? (cserére szorul?)
Egyelőre annyit tapasztalok, hogy középre állítva a kormányt olyan, mintha beülne egy kikopott fészekbe, onnan nehezebben mozdul ki, illetve kissé nyikorog is ha jól hallom. -
StoneBridge
senior tag
-
HSM
félisten
-
emre
veterán
-
zoltanz
nagyúr
Melyik a jobb olajszűrő Kawa EX250F (2003)-hez? K&N vagy HifloFiltro nincs nagy árkülönbség.
-
-Mike-
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Not bad

-
tboldi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én néztem. Az XSR900 nagyon bejövős.

-
dellfanboy
őstag
kollegak, lattatok ti az uj Yamahat? nekem nagyon bejon, mondhatni szerelmes lettem
[link]nagyon popec
-
V.Stryker
nagyúr
Az elég meredek, hogy mindjart itt a december és a sima bőrkesztyű komfortos.
-
HSM
félisten
-
Archer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az érthető valóban. Kíváncsi lennék arra a gépre.
Mad Max-es motorok: 11-es képen a motor milyen már, dupla telló elől, egy sima-egy fordított

-
Xaels
félisten
Ha bezárják Budafokot, meg beindul a Fonódó akkor nem biztos, hogy megéri majd motorral mennem. Lesz olyan, hogy csak a kiállás 72perc lesz papíron. Angyalföldről Savoya parkba. Ha meg ugyanott végzek utána akkor a fél városon keresztül kellene mennem a motorért. Bécsi út is bekerül a képletbe, onnan sem lesz élvezet bárhova visszamenni...
-
canniball
nagyúr
-
Xaels
félisten
Lehet ezzel fordulni, kis sebességgel könyökből
Amíg nem csináltuk meg a lábtartót addig nekem is sokszor kellett a csipőm helyett a karomat használni fordulásnál. Nem túl kényelmes megoldás.[link] ez a BMW R Nine T is elborult. A hátulja meg az ülés nagyon bejön, de az a fejidom elég fura lett

-
Archer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez nem "csak" egy Dynojet pad némi marketinggel körítve?
-
Xaels
félisten
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A Café Racer-ek mint olyanok városi közlekedésre való motorok. Olyan leugrok a kávézóba. Nem hosszútávra voltak tervezve. Most kicsit rátesznek kinézetre, retro vonalasan, de ettől még bent a városban a sorok között remekül lehet velük manőverezni. Magam részéről imádom a Triumph kéthengereseiből alkotott gépeket.
[link] még egy csini hölgyemény így estére.
-
Skizz
addikt
Itt az első térdvédő nincs valahun olcsóbban?
-
V.Stryker
nagyúr

-
dugynok
senior tag
Megoldás:
https://youtu.be/0HXeVlijtDc
-
bigdady
nagyúr
Hali
Azt hallottam télire teli tankkal kéne elraknom a motorom.
Igaz ez? Ha igen miért jó? Kösz -
Skizz
addikt
válasz
polimorf
üzenetére
Pff.. egyébként csak a kinyílik dolog nem jelentkezik a Shadnál. Zörögni pl. annyira zörög, hogy már ragasztós szivacscsíkkal párnáztam ki a peremeket, arra meg szigszalag. Csak ugye ennek kb. 100 nyitás az élettartama, utána kezdhetem előről. És vagy 70 rugó egy 10 literrel nagyobb, ami ugyanilyen szar, cserébe befér 2 bukó. Semmire se jó, silány rettenet. Előbb szarnám le a saját kezemet minthogy ilyet adjak el.
-
polimorf
tag
Nekem ugyan ez van. Menet közben a rázkódástól volt, hogy kinyilt. Nyiklik, nyaklik az egész. Két sisak sakkozva fér el benne. Megbántam, hogy megvettem, neked sem ajánlom a megvásárlását.
Konkrétan semmit nem ér.
Kb. 2 használat után vettem egy tutit, ez meg azóta a polcon hevert, most, hogy árulom a motort ezzel adom el, ha sikerül, de lehet e miatt a doboz miatt nem akarják elvinni a motoromat sem. -
Skizz
addikt
Srácok, ilyen rettenetesen olcsó dobozzal találkozott már valaki élőben? Jelenleg egy 42 literes Shaddal küzdök, de egyrészt kicsi, másrészt nyeklő-nyakló kopogós műanyag ez is. Mégis drága.

-
pityaa23
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen, simán lehet user errrorr. Ha rendesen erölettve váltok akkor minden rendben. Itt az a kérdés, hogy elcseszhettem-e valamit. Ha tényleg letört valami alkatrész az gondolom nem jó, hogy ott szabadon kering. Szedessem szét?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- World of Tanks - MMO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BMW topik
- Renault, Dacia topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Apple Homepod Mini
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szóval motoroztam már
(remelem), a blokk allitolag 200felett lesz loerobe kereken, 2 valtozat lesz belole a specin lesz patronos villa, kulonbozo mappingek (talan 10?) szoval nem olyan elbenazaott konstrukcio es ha az arat belovik a kawa, yamaha ala siman tarolhat (nem nalunk hanem USA- nyEU) ha a lampat atszabjak hozzam johetne

Mondjuk remélhetőleg engem már annyira nem fog érinteni.
Magas labda volt, aláírom.