Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8216) po1son válasza Ptech (#8215) üzenetére


po1son
addikt

Én tegnap vettem meg. Eddig meg vagyok vele elégedve. Kicsit szokatlan volt először, mert a régi billentyűzetemet majdnem 8 évig használtam, de most már kezdem megszokni az újat.
A gépelés egyébként kényelmes és a csukló támasz is jól jön főleg játéknál. Viszont nem vmi halk, de ilyen áron szerintem ez elfogadható.
A wasd és a lefeljobbball nyilak azok narancssárgák, amik szerintem nagyon jól néznek ki és ami még lényeges, hogy gumiborításúak. A bill driver-ét feltéve egyébként kapunk egy olyan parancsikont az asztalra, hogy X7 Oscar Keyboard Editor.
Ha ezt a programot elindítjuk, akkor itt a 16 gyors gombot betudjuk állítani, hogy milyen célt szolgáljon. Elején megemlíteném azt, hogy 5 profil áll rendelkezésünkre vagyis 5 féle beállítást lehet alkalmazni a 16 gyors gombra. A beállításokat egyébként el lehet menteni a bill memóriájában vagyis, ha másik gépen használjuk, akkor ott ugyan úgy tudjuk használni azokat a beállításokat.
Most hirtelen ennyi. Lusta vagyok továbbfolytatni. Azt ne kérdezték, hogy vízálló-e, mert nem próbáltam és nem is fogom. :DDD
Tehát ár/érték arányban szerintem jó választás.

[ Szerkesztve ]

STEAMID/WOT nick: po1son_

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.