Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszi1
csendes tag
Sziasztok!Srácok érdeklődnék egy kicsit.Próbáltam a minap egy 55LM640 lcd-t,mert kacsintgattam passzív 3D felé.
A menüben megtalálható "képjavító" áramkörökön kívül lehet még szervízmenüben kikapcsolgatni valamit???
Egyszerűen ledöbbentem a látványtól! (és ezt negatív értelemben mondom)
Nagyon erősen mosta össze a részleteket.A színek plasztikusan összemosódtak.Nem volt élet a képernyőn,csak erősen modifikált kép,olyan természetellenes volt.Élességállítás után valamivel javult a helyzet,de akkor sem a részletek lettek határozottabbak,hanem inkább blokkosan próbált kiemelni részeket.
Gyakorlatilag idáig minden LG-n ilyen képet láttam a hosszasabb állítgatások ellenére is.
Azon kívül a 3D gyengébb felbontás mint az aktív rendszeren,az teljesen érthető és a technológia hátrányaiból adódóan a még elfogadható minimum kategóriába bele esik.
...de 2D-ben miért nem teljesít??? (mondván,hogy az esetek 98%-ában 2D tartalmat néz az ember)
Lehet,hogy egyszerűen csak nekem túl nagyok a minőségi elvárások Panasonic Plazma tulajaként?
...a másik kérdés ami érthetetlen.
LG plazma-LED hybrid. Na ez mi a fene???most vagy plazma vagy ledes lcd!!!Az egyik önálló fényforrású a másik meg átvilágítós rendszer.Az eladó sem tudott magyarázatot adni erre a kérdésreRyzen7 3700X 8/16@4300 RTX 3060 12GB Mi Note 10 LG OLED Benq W1070 EOS600D
-
huncutka1029
addikt
Aki még esetleg LM sorozatú készüléket keres
A "Madaras Teszkó"-ban most akciós az
LG42 LM620S
169.990 Pénz!
[link] utolsó előtti oldalon az ákciós újságban.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Hege1234
addikt
válasz huncutka1029 #24203 üzenetére
neten 191.000 től pedig van 47es
20-22000ft-ot sztem megér + 5 inch -
shteer
titán
-
huncutka1029
addikt
-
shteer
titán
-
huncutka1029
addikt
válasz shteer #24207 üzenetére
cca209.000 azért az elég sok különbség.
[ Szerkesztve ]
-
atus72
őstag
Sziaszok,
Tudja valaki hogy az LG AN-VC400 Smart Tv kamera az a 2013-as modellekkel is kompatibilis?
Mindenhol csak a 2012-t írják, de újabb kamera meg nincs az LG-től. -
Azurooandrew
tag
Új LA teszt az avforums-ról (Megj: Sajnálom, hogy megint nem a legtöbbünknek elérhető modell került górcső alá, mondjuk a LN575/ LA640/660/690...)
Teljesen igazuk van azoknak akik lentebb írtak arról, hogy bár immáron az év közepe van, viszonylag keveset tudunk "tesztek" szempontból az LG 2013-as tévéiről
-
Plebi
senior tag
válasz huncutka1029 #24203 üzenetére
Tescoban, már ahol van a 47LM620s 180e Ft. Ez drága.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
capafog23
őstag
Mitől lehet az hogy nem látom a 3d filmeket 3d-nek? Mármint nem látom hogy kijönne a tvből, közbe az ismerőseim látják. Rosszul nézem?
-
shteer
titán
válasz huncutka1029 #24208 üzenetére
Ez nem az en tv-m szamlaja 10k viszont nem nagy kulonbseg
szerintem jónak tűnik..
-
vdanee79
csendes tag
Sziasztok
En egy 32LE5500at hasznalok par eve. Regebben laptoprol nyomtam at a filmeket hdmi-n, de miota egyszer kiprobaltam kulso vinyorol usbn csak azon nezem ha tehetem.
Egyszeruen vmiert ha usb winyorol (vagy sima mem.stick) sokkal jobb a kep. Elesebb, teltebbek a szinek, feketebb a fekete, sokkal elethubb a kep, eleg nagy a kulonbseg. Es nem ertem miert.
Probaltam jatszadozni a kepbeallitasokkal, orakat toltottem el vele, de a vege az lett hogy visszaallitottam a gyari beallitast mert nem sikerult ugyanolyan jo kepet kihoznom laptop + hdmirol mint usbrol.
En vagyok a hulye es csak vmi beallitas lehet a tvn vagy a laptopon, vagy valamiert a tv jobb kepet renderel? Gondolom ha a laptop nyomja ki a kepet akkor az renderel, ha meg csak usbn megy a cucc akkor a tv.
De lehet ez baromsag.Volt nektek ilyesmi tapasztalatotok?
Bocs ha mar volt a tema, nem olvastam vegig a forumont. -
capafog23
őstag
-
blakey
titán
válasz capafog23 #24212 üzenetére
Nincs "3D látásod", nem igazi 3D-s filmet néztél, nem állítottad be rendesen az értékeket. A jó 3D kijön.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Rihard83
tag
Üdv!
Végig olvasgattam a hozzászólásokat de választ nem találtam a dologra, DLNA-n van összekötve a tv-m a számiítógéppel és a Nero MediaHome-nál én sem tudok hangsávolt váltani és feliratokat. A plex programot nem próbáltam nem tud esetleg valaki linket tenni fel hogy melyik az a progi?
-
berbatov2
senior tag
Valaki homályosítson már fel pls!
Ez a 2013 LG alsó kategória ahol nem edgeled a megvilágítás, hanem hátulról led, ez ugyanaz a megoldás, mint a néhány éve prémium kategóriába tartozó hátsó fulled vagy hogyishívjákkal?
Azt hiszem már rajtam kívül is felmerült itt valakinek ez az ellentmondás csak nem tudta ilyen "jól" megfogalmazni, mint én -
hlaci74
csendes tag
Sziasztok.
47 LM860-hoz keresek falitartó konzolt, lehetőleg fordíthatót. Esetleg tudtok valamit ajánlani, ti milyet használtok?
Üdv.: hlaci74 -
Rihard83
tag
válasz shteer #24223 üzenetére
leszedtem a programot, de ugy latszik buta vagyok hozza a Nero MediaHome-ot betudtam allitani de ezt azonkivul h betalloztam h mit sharelek, itt meg bekell allitanom a networkot is? Szep es jo a prgram csak tulvan komplikalva ezerfele apro kis beallitas ami tok felesleges
-
Majzi
csendes tag
Na van ujjab frissités legalább is a tv reggel felajánlotta. Az lg oldalán mèg nincsen fent.
-
huncutka1029
addikt
válasz Rihard83 #24226 üzenetére
nem tök felesleges, lehetőséget ad arra, hogy személyre szabd a beállításokat.
Alapból nincs más dolgod vele, mint betallózni a megosztásokat, és használni.
A hálózatot nem kell beállítani, automatikusan is beállítható, hasonlóan mint a nero home media, felismeri a felcsatlakozó eszközöket, és engedi rajtuk a lejátszást. csak kapcsold be a tv-t és inditsd el a gépen a progit,
a renderer scan fülön, meg fog jelenni a tv, mint LG smart mediabox.
HA akarod, installálhatod mint windows összetevőt, vagy függetlenítheted, akkor a saját kodekjeivel, és alprogijaival dolgozik.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
Sziasztok,
Valakinek van esetleg LG LN 570R tévéje?
Megosztaná velem a tapasztalatit?Családba szeretnénk egy ilyet, mert anyós nem csípi a 3D-t de "okos tv" kell neki. Ami PVR képes
Ezt 100K alatt meg lehet venni a kedvenc web boltomban [link]Előre is köszi
-
ftamas0201
senior tag
Én frissítettem az LM620S tv-m (04.40.23-ról 04.40.27-re), viszont semmi különbséget nem veszek észre semmilyen területen. A lejátszójába még mindig nem lehet nyelvet választani film alatt, én csak ezt várom hogy vajon lesz-e még valaha ez a funkció bár már kétségeim vannak
-
five90
csendes tag
Sziasztok, én vettem egy LG LA690s tv-t a Media Markt-ban június 28-án. Elvileg járna hozzá egy Lg Optimus L5-ös telefon, de nem tudom, hova kellene regisztrálnom.
Valaki esetleg tudja, hova kell regisztrálni? -
Azurooandrew
tag
Lehet e esetleg tudni valamit a nyári/kora őszi akciókról/promóciókról?
- 5 év garancia várhatóan megint lesz?
- Ajándék kamera csak bizonyos típusokhoz, vagy inkább bizonyos méret (47"-től) felett várható, hogy bekerül a promócióba? (Mennyire fog mindez leszűkülni a Cinema screen modellekre, vagy 640-től lefele, illetve az LN modellek is esetleg érintettek lesznek bizonyos méret felett?)
- Az LG most is közzé teszi majd a promócióban résztvevő üzletek aktuális listáját?
-
proly01
őstag
....Pr:)ly....
-
Yogibear974
senior tag
válasz capafog23 #24220 üzenetére
Helló
Amúgy pl. az LG 3D Smart-ban a Dolphins & Whales 2:04 mp-nél kijön egy cápa szemből, vagy mi a szösz :-o
Ennyi, amit az elején látni, pedig nekem van szemproblémám és szeemüveges is vagyok.
Nem hinném, hogy annyira befolyáslná.
Ellenben régeben linkeltem be jutyúbos oldalakat. Youtube on 3D Player néven, vagy ilyesmi. Keress rá pl. igy.
No, ha az nem jön át, vagy ki, akkor hordhatsz akármilyen kotaktlencsét. :-oÜdv: -=Yogibear=-
-
Yogibear974
senior tag
válasz ftamas0201 #24231 üzenetére
Helló!
Érdemi változást én sem vettem észre. Lehet, hogy csak kisebb sw bugokat javtottak.
Sajna a csatornalista mentés továbbra sincs :-( Nem tudom, hog az idei LA-nál ez megoldt-e.
Azér jól jönne pölö egy factory resetnél. ;-)Üdv: -=Yogibear=-
-
ftamas0201
senior tag
válasz Yogibear974 #24238 üzenetére
Helló!
Ez így igaz, már én is nézegettem hogy lehet-e, erre jutottan hogy semmire Javítgassanak csak, én megadom az esélyt mindegyik frissítésnek hogy jobb legyen a tv, elrontani eltudják biztosan de nem hinném hogy ilyen lesz[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Udv nektek!
Kerdesem lenne hogy LG 620S 42'-es smart tv-vel kompatibilis a Logiteck K400as billentyuzet?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
shteer
titán
válasz wertigo1984 #24240 üzenetére
Logitech
Igen.
uj polo, uj bill.. De megszaladt
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
albgab
aktív tag
válasz wertigo1984 #24240 üzenetére
Nekem egy 1000 Ft-os billentyűzet és egy 1500 Ft-os egér is jó. (ez volt otthon, amit nem használok)
-
huncutka1029
addikt
Megrendeltem az LG 32LN570R tv-t.
Csütörtökön meg is kapom.
Úgyis nekem kell belőni ezért mielőtt anyóshoz kerül, letesztelem.
Ha valakit érdekel, majd megírom a tapasztalatokat.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
shteer
titán
-
Sznómen
tag
válasz huncutka1029 #24229 üzenetére
Tavalyi LS570-hez hasonlítandó két maggal és direct leddel kevesebb csatival. Tesztelgettem billzetekkel egerekkel semmi baja nincs. Ja és valós 100hz panel. Jó tv-t vettél olcsón üdv!
-
Rihard83
tag
válasz huncutka1029 #24228 üzenetére
Hát én betallóztam a mappákat, program beinditva tv-t bekapcsolom és megse nyikkan semmi. Nem jelzi ki mint Nero-nál hogy csatlakoztatva van a tv, de a Nero müködik, valszínű csak bekell állítani valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest