Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez is olyan dolog, ami évről-évre az elektronikák fejlődésével egyre jobb lesz, minthogy eddig is látható volt a fejlődés. Egyre kevesebb a hiba, egyre kevésbé természetellenes, stb. Minél több képkockát tudunk bevonni az analízisbe, annál jobban fog az algoritmus reagálni a nem-lineáris sebességű elmozdulásokra, de ehhez egyre több számítási teljesítmény kell, és az inputlaggal sem lehet elmenni a béka segge alá. Persze könnyen megeshet az is, hogy amire ez tökéletes lesz, már okafogyottá válik, és eltűnik a világból az alacsony frameráta A felhasználók szempontjából szerintem mindegy hogyan oldódik ez meg.
Csodákat sem szabad tőle elvárni, illetve jó azt tudni, hogy ez sem kis dolog, hogy ez ilyen minőségben elérhető. -
Laca0
addikt
Szia!
Nekem Humax HD UD-Fox beltérim van, az -szinte- tökéletes!
Kártyaolvasóval csak az olyan kártyák mennek, amik nincsenek párosítva a beltérivel. Az enyém párosított, de talán a Plilips-es nem az. Ki kell próbálni.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Cselo
csendes tag
Szia,
én épp 47lm620s vásárlás után vagyok, nem kaptam hozzá kis garanciafüzetet, csak a kézikönyvhöz járó garancia lett kitöltve, de ez is teljesen hivatalosnak tűnik. (le van benne írva, hogy ilyen olyan rendeletek alapján 2 év gari van) Namármost: hiba esetén nem fordulhatok az LG szervízhez, csak a bolthoz ahol vettem? És ha az megszűnik, akkor bukta az egész???
Van lehetőség "visszacsinálni" a vásárlást?
Köszönöm előre is!
-
Hege1234
addikt
rossz helyen nézed keress egy olyat hogy médiahivatkozás
ha telepítve van a plex a gépen akkor meg kell hogy találja a filmjeidet és akkor már látványos is lesza tekereéssel nem tudsz mit csinálni
sztem film hosszhoz igazítja mert egy sorozatnál 20mp-et teker míg fimnél 3-5 perc is szokott lenniha kilépsz onnan folytatja ahol abbahagytad
+ ha wifis routerrel kötöd össze a tv-t (ha vezetékkel akkor is)
akkor tabbal irányíthatod is a tv-t!fuso-val nekem semmi gondom nincs visz mindent szépen
-
rubico
csendes tag
Azzal kezdtem mielőtt írtam hogy visszaolvastam de nem derült ki számomra pontosan mit is "vesz el" és mi az amit ad pluszban,pl.azt sem látom sehol hogy a 200 Hz különbség miben mutatkozik meg,mi a konkrét hátránya az LA-nak ilyen szempontból.
Azt sem olvastam hogy a drágább modellek miért Edgék akkor az idén is ha a Direkt megoldás biztosít jobb képminőséget
Végül is akkor a vastagságát leszámítva jobb vétel lenne az LA? -
Plebi
senior tag
Keves LG TV tulajok és számtalan 2012-es LG tv tulaj: A fenti kérdésben tudtok segítséget nyújtani, vagy senki sem használta az adott gombot, ahol a régi tv-knél pl simplink gomb volt. Gondolom programozható, de nincs róla sehol leírás, vagy nem találok.
Pirossal jelölve!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
vadmajomka
tag
-
BloodRay
veterán
"2012-es LM-nél és 2013-as LA száriánál a beállításokban meg lehet adni bármikor a smart régiót, utána megint kéri, hogy fogadd el az ilyen meg ilyen szabályt és utána már más országé él." -> Hogyne, csak pl egy osztrák, vagy német modellben nincs Magyarország...
(#24725) AMDaZERG_1 -> Azért a Q. menu-ben annyira nem komplikált beállítani az alalváskapcsolót.
(#24728) tomiee85 -> 2013-asoknál LN570S, LN575S-től mindben van Tru Motion az LA6130-at kivéve.
(#24738) berbatov2 -> Öt év garancia rövid ideig már volt, egyelőre rövid távon semmi extráról nem tudok.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest