Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39194) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Üdv

Lassan egy hónapja én is Lenovo user vagyok, az asztali PC-t váltottam egy T500-asra, ez az első notebookom, nagyon klassz, minőségi cucc.

Lenne is pár kérdésem. Megkínoztam kicsit játékkal, és a dedikált VGA felmegy olyan 75-78 fokra, a proci úgyszintén, de ezek ilyen abszolút csúcs terhelések. Ez normális?
Igaz nálunk porosabb itt lakás (sokat kell takarítani, ilyen a belváros), és valszeg majd úgy egy-két havonta szét kéne szednem és kiportalanítani, láttam 2 millió csavar van, és billentyűzetet kell kiszedni hogy hozzá lehessen férni a videokártyához, vagy amúgy belül nem porosodik annyira? Gondolom a billentyűzeten keresztül vesz levegőt.

Mivel asztaliként használom, az akksit egy próba után betoltam a fiókba és azóta ottvan. Viszont látom elég szabadon van a kijelző szalagkábele, ami ugye gyárilag kilátszik. Ez szokott szakadni stb? Itt az asztalon nem lesz baja, csak általánosan kérdezem.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.