Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105562) Tikakukac válasza HSM (#105560) üzenetére


Tikakukac
titán

Milyen árakon?

Azt nem tudom ki milyen áron vásárol apróról, azt tudom, hogy lassan másfél éve vettem 85k-ért i5-el 256GB SSD-vel, magyar vil. billel, mikrokarcmentes E7450-et tesómnak, ja igen, 98%-os gyári akkuval, gyári VA panellel. T450s-t 79k-ért árultak aprón 2 darabot is hetekig, kutya rájuk nem nézett, mert volt TN 55k-ért szétdarált állapotban, így inkább azt vették. 2 ilyet tudok a notis topikból. A kereső jó barát, sokszor privátban kérdezik tőlem, hogy találják meg amiről beszélek. Beírod, hogy mit keresel és enter. Majd görgetsz :P
És ebben az a szép, hogy pontosan ugyanez fog történni a kalibrálatlan gagyi IPS-el is. :C

Háááát én egy ideje kalibrálgatok kijelzőket, azt hiszem merhetem megtenni azt a kijelentést, hogy egész sokat láttam már ilyen téren. Nem is megyek bele ebbe a ki mit látott és mennyit vitába, mert múltkor se volt értelme, de tartom, hogy notis panelekből bő a merítésem.
Tehát érzékeltetem: nem árnyalatbeli a diffi, hanem konkrétan a közelében sincs, ha ez egy ember lenne, akkor japán vs német párhuzamot tudnám felhozni. Embernek ember, de jahj, mennyire más. Amire te gondolsz az egy más szint. Én az egyszeri paraszt ember számára is kegyetlen nagy diffikről beszélek. Mint mikor a hihetetlen gagyi X220 IPS-t építegettem át embereknek TN-ről. Ha ott helyben azt mondtam volna csere után, hogy figyu, mégsem adom el, marad a TN, szerintem meg lehetett volna duplázni az árat sok esetben. Mert egyszerűen ezek a kijelzők is 5 torony hosszt vernek az alap kijelzőkre, lehet ghost meg pocsék színtér lefedettség, marha mindegy. Végre vannak színek. Ennyi kell a népnek.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.