Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz fehér_ember #84650 üzenetére
890 van kifutóként 1400 EU-ért, vagy 870 1200 EU-ért. Ezekhez mérten drága a 807-es úgy hogy még körbe is van verve. Szerintem. De láttam pár 807-et hirdetni 500 EU-ért németeknél, látszólag hibátlan állapotban. Szóval, nem tudom miért annyira jó vétel?
"csak a zene van"
-
dave118
senior tag
válasz dgyuri0123 #84651 üzenetére
Ezeket ugye megszorzod kettővel? nem vagyok matek-német szakos tanár, de a pro stück szerintem egy darabot jelent.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
Snoop-y
veterán
válasz dgyuri0123 #84651 üzenetére
Tehat csak kozel 3* annyiba kerul es meg nincs az orszagban.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz fehér_ember #84650 üzenetére
Kef Q5, bár sosem hallottam, de jókat olvastam róla.
Mondjuk én alkudnék meg az árából... -
dgyuri0123
nagyúr
válasz Snoop-y #84654 üzenetére
Nem (csak) ez a lényeg. Egy 380e forintos hangfal (merthogy ennyiért lehet venni újat/jobbat) 10-15 évesen nem ér 160-at úgy, hogy még le is van ütve a széle jó pár helyen. Ha makulátlan lenne talán. De mondom, ez az én véleményem és a továbbiakban nem érdekel ki mit vesz. Nekem nem kéne, mert elvből nem viszek be a szobámba olyan elektronikát, ami külsőre nem 100%-os.. Utoljára mondom, ez egyéni preferencia részemről. Csak elmondtam az álláspontomat, nem vitaindítónak szántam a mondókámat. Amúgy szerintem ebben a korban és állapotban megérhet 100e-et ha egyébként hibátlan... amit viszont 3x-os árként írsz, az bőven magasabb osztály, mint a 807-es és vadonatúj, csak mondom... Részemről lezártam a témát...
"csak a zene van"
-
dave118
senior tag
válasz dgyuri0123 #84656 üzenetére
Ezzel egyetértek, viszont a használt piacon muszáj kompromisszumot kötni ha jóval olcsóbban szeretne az ember hozzájutni a kiszemelt példányhoz. Sokszor az adott darab is alig bukkan fel, ilyenkor luxus azon filózni, hogy miért van kicsit lepattanva a sarka Nálam az Wharfi EVO frontok 15+ évesek, nem hibátlan, de ha ránézek nem egy ócskaságot látok, alig észrevehetők a bajai. Tegnap érkezett egy majd' 30 éves sztereó vas, kb filctollal javítható hibái vannak az éleken és sarkokon Ez van.
Egyébként a szóban forgó Canton tényleg jól le van verve, ettől függetlenül érdemes elgondolkozni rajta. SZVSZ.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
Snoop-y
veterán
válasz dgyuri0123 #84656 üzenetére
Nem vitatkozunk csak eszmet cserelunk. Emberunknek nem tudom mennyi a budgetja az adott hangfalra de az indito posztbol nem az derul ki ,hogy kozel felmilliot szan a ket amugy valoban jobb hangfalra mint a hasznalt amit a kollega linkelt. Nyilvan jobb csak eppen 3x annyiba kerul. Jobb hangfalak mindig vannak es ahogy a masik kollega irta aki muszaki tartalmat preferalja jobban az esetleg tud kotni ilyen kompromisszumot.
Az en hangfalaimon sincs karc (az ujakon) de a regieken volt megis el tudtam oket adni. De mondjuk ez en vagyok nagyon engem ezek nem zavarnak. Mindenkinek mas a hatar. Ha total karcmentes uj kell akkor azert meg lehet nezni ,hogy mondjuk 150K-ert mit kapsz nem hiszem ,hogy tul jo lenne a valasztek (illetve ugyanugy lecsereled x even belul) szoval atmeneti megoldasnak ez akar tok jo is lehet.
En az Infinity kappaimat anno orokoltem. Ujonnan egy vagyon volt valami 900 EUR-ert mentek el. De hat ilyen ez a showbusiness
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Na hogy valami jo hir is legyen uton van az uj XLR kabelem illetve megerkezett a DAC (Teac NT 503 lett vegul)
Hetvegen szereles zenehallgatas
-
Snoop-y
veterán
válasz #01758976 #84660 üzenetére
Vettem egy toslink kabelt is az semmi extra (Audioquest Optical Forest) majd meglatjuk mennyire valik be bar nagy elvarasok itt nincsenek a tv lesz osszekotve vele.
Mod:
Mar csak egy ertelmes allvanyt kell talalnom amire rafer a cucc (erosito + DAC).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Snoop-y
veterán
válasz #01758976 #84662 üzenetére
Hjam nem akartam nagyon varialni. Nezegettem high end kabeleket de igazabol probalgatas nelkul nem akartam megrendelni egyiket sem. Ezzel meg ugy gondoltam nagyon nem lehet melleloni illetve nincs abszolut hallasom sem szoval lehet egy hama xlr es ekozott sem hallanam a kulonbseget inkabb a sajat megnyugtatasom vegett tettem le a voksom emellett.
-
törölt tag
Gyuri: háznál hallottam, mostanában hifi házaló lettem.
Snoop: Èn is ezt
tettem volna.Egy èven belül, úgy is leváltja az ember. ( Ha a forrásod kapna egy szakszerű táp tuningot, kiegèszítve a már meglévő apparátot.Könnyen lehet a mennybe kerülhetsz
, nem a hájendbe.)[ Szerkesztve ]
-
Kos 7
tag
Sziasztok!
Topping D30 DAC-ról tudtok valamit, érdemes lehet megvenni ?
Tv és az erősítő közé kéne, egyrészt mert most csak a jack csatlakozót tudom használni, másrészt az új tvken már jack sincsen.
Vagy érdemesebb lenne egy Cambridge Audio Dacmagic 100-at nézegetni például ?
[ Szerkesztve ]
-
Erwinke
aktív tag
Hello.
Olvasgatok itt egy ideje és kiváncsi volnék, hogy egy ilyen Hi-fi-n mennyire lehet zenét hallgatni. A mélyeket birják a sugárzók? Nem lehet egy subot plusszba bedobni melléjük?
Köszönöm! -
PrinceHerceg
őstag
Ha ennyire bejött hangra a géped, akkor inkább tegyél egy próbát egy neked szimpi szervízzel, hisz számos helyen ingyen árajánlatot tudnak adni, rövid bevizsgálást követően! Aztán ha drágállod a dolgot, akkor max beszerezel egy másodpéldányt, hisz 15-20k-s használt piaci árakon röpködnek hasonlók vagy jobb cuccok!
50k-ért meg már bőven lehet lőni QS avagy ES SONY példányokat is, amik bőven partiban vannak a 100k-s nagyobb sztereó vasakkal is, szóval egy eseteges feljebb lépés során sem szállnál el a csillagos égig!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz PrinceHerceg #84673 üzenetére
Bár nyilván használt cuccot kellene, h megtűrj a rendszeredben, de légy erős mert a mai remekbe szabott szemetekkel többnyire 2-3 év után csak a szívás van, míg egy régebbi gép kb az örökkévalóságnak lett építve, hisz nem ritkaság, hogy egy gép 30 év után is bekapcsol és szól, méghozzá nem is akárhogy!
-
törölt tag
válasz dgyuri0123 #84672 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem tetszik. Hanem azt, hogy csalódás.Hibrid xindakkal lett összehallgatva, bár hasonlatos nagyon az előadás, mègsem a sv700 nyert". Èn pedig naívan, azt hittem a neve miatt majd jól "nyer" a vinc.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz #01758976 #84675 üzenetére
Értem, nem is forszírozom tovább a dolgot, mert csak befelé mennénk az erdőbe... Csalódás = nem tetszik... az én olvasatomban. De azért a rendszerre kíváncsi lettem volna, mert ha nincs szinergia a komponensek között, arról nem feltétlenül egyetlen elektronika tehet. Én is hallottam SV700-at és lenyűgözött a hangja Audio Physic-el párosítva. Persze mindennél van jobb..
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
törölt tag
válasz dgyuri0123 #84676 üzenetére
Aprólèkosan èvekvalatt saját ízlèsère kièpített a rendszer. Ha ismered avxről a Budaörsi Petiè. Hozzá vittem az èn csőcserèlt erősítőmet. Neki sv 500 van.A 700-at az ő haverjánál hallottam. Az hozza azt, amit èn az 500tól vártam. Tènyleg jó, de èn előzetesbe azt hittem a nagy nevü V elmossa a nevenincset. Nem így történt. Meglepett a viszonylagos sv 500 gyengeség, nem csak engem. Ne èrts fèlre jó AMP az 500 is, de nekem bizonyos lett, hogy áráèrt nem azt választanám. Uff
[ Szerkesztve ]
-
Shy
tag
Sziasztok!
Infót szeretnék kérni nem tudom jó helyen járok-e a témában. Adott egy 5.1-es hangfalszett amit TV-hez volt csatlakoztatva az alábbi adapterrel. Az lenne a kérdés valamilyen formában, átalakítóval vagy akárhogy PC-hez lehetne csatlakoztatni ezt a hangfalat?
Köszi előre is a válaszokat, íme a kép a csatlakozóról:
Kell, vagy rakom el?!
-
nagyúr
Tartok tőle, hogy ebből ebben a formában sosem jött 5.1 sáv. A video kábel hova volt kötve? Egyébként egy Jack-RCA átalakítóval el tudod küldeni a jelet a PC hangkártya kimenetéről az 5.1 szettre. De javasolt megnézni, hogy milyen 5.1 rendszerről és milyen hangkártyáról van szó, mert elképzelhető, hogy ki lehet belőle hozni sztereo hangsávnál többbet is.
Egyébként a releváns topikok inkább errefelé találhatók:
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz #01758976 #84677 üzenetére
Nos, akkor ha jól értem az SV700-at egy egészen más rendszerben hallottad, mint a Xindakot. Innen kezdve nincs miről beszélni. Tán félreértettem amit írtál?
De amúgy a Xindak mióta nevesincs? Vannak igen komoly vasaik attól még hogy itthon kevéssé ismertek vagy szeretettek.Ne vedd kioktatásnak, de ha teszteltek egy erősítőt (vagy bármit), azt mindenképpen egyazon rendszeren belül kellene megejteni, különben nem az erősítők közötti különbséget fogod hallani, hanem a rendszerek közötti különbséget, ami teljesen más dolog.
"csak a zene van"
-
Snoop-y
veterán
válasz python1 #84684 üzenetére
Amint idom engedi es osszelovom a rendszert mindenkeppen.
Ne szamitsatok valami tudomanyos leirasra max az erzeseimet tudom megosztani ,hogy esetleg mi tetszik mi nem tetszik (ha lesz olyan)
Mivel nincs kulon zenehallgato szoba igy a nappaliban lesz a cucc elhelyezve (parkettas szonyeg plusz nyilvan van ablaka is szoval nem idealis )
-
Snoop-y
veterán
válasz #01758976 #84686 üzenetére
Amikor elmentem meghallgatni megvetel elott mar akkor is nagyon tetszett pedig se a source se a kabelek nem voltak a kozeleben sem annak ami most van. A helyiseg amiben teszteltuk is messze volt az idealistol (bar full szonyeges szoba volt) az utcara nyilo dupla uvegajto tarva nyitva volt szoval meg zavaro zajok is voltak es meg igy is elhoztam. Szoval ennel joval tobbre szamitok
-
dgyuri0123
nagyúr
-
törölt tag
válasz dgyuri0123 #84688 üzenetére
A hifi első szabálya. Nagyon sokminden nem függ össze semmivel. 😀 Ha èn nèztem be, akkor bocs. Telefon mellè szemüveg kène, csak nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
Snoop-y
veterán
válasz salesman #84699 üzenetére
Vincent SV 238MK
Egy Credo CR 900-W egyedileg gyartott hangfalparral tarsitva amik Townshend Stella isolatoron pihennek.
Az input pedig egy Teac NT 503-on keresztul erkezik balanced XLR-n.Source az flac vagy dsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest