Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz VoidXs #118546 üzenetére
Audioholics-on van róla elég részletes cikk. A lényeg, amit ti is írtok, hogy aminek valóban kellhet mechanikai burn-in, az gyakorlatilag a tipikus teljesítményű használat első másodperceiben lezajlik. A későbbi mechanikus változások (elasztikus "ernyedés") általában jóval enyhébbek, és tipikusan reverzibilisek.
@lezso6 +1 A szubjektíve legjelentősebb effektus valóban az új hangzás megszokása.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz denesdr #118524 üzenetére
Ilyesmire gondoltam: [link] (vagy 2.1 kistestvére [link]). Annyiban fejlődött, hogy most már nem coax (SPDIF), hanem wireless megoldás a default digi transzport (minden csatorna 192k/24 - 0,16 ms időszinkron pontossággal): [link]. A végpontok természetesen saját DSP-vel váltanak.
De ha valaki passzívan akarja váltani az egyes csatornákat, akkor mehetnek az nCore monoblockok a pre outokra is
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Sajnos nekem pl. fülhallgatóval nagyon nem az a tapaszalatom hogy nem kell neki a bejáratás. Van hogy 1-2 hónapig vagy akár tovább nem is használom, aztán meg nagyon gyengusan szól. Úgyhogy ilyen esetekben én már inkább beleteszek jópár óra járatást, mielőtt ismét használatba fogom. Persze itt pl. előny számomra hogy addig nem muszáj hallgatnom. Egy hangdoboznál az utóbbi már nehezebb ügy lenne, bár így új esetében még úgyse tudja hogy esetleg tud ez még jobban is szólni vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz fehér_ember #118556 üzenetére
nekem covid alatt volt, hogy az ath msr7 honapokig allt az irodaban, es szvsz nem szolt mashogy.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
fehér_ember
addikt
válasz Lauda #118523 üzenetére
Nekem régebben itt a fórumon vandamme hifi series hangfalkábelt ajánlottak.
Volt 2,5-esem és 4-esem is. Egész tűrhető és nagyon könnyen kezelhető, könnyen hajlik. Bár biztos nem a legolcsóbbak egyike.#118558 proci985
Fejhallgatót az hetente több alkalommal is használom. Azoknál nincs ilyen tapasztalatom, de a régi sennheiser ie80-as fülhallgatómnál már sokszor belefutottam az újbóli bejáratás szükségességébe.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz fehér_ember #118560 üzenetére
valtozo am, nekem itthon kb 50 meter 2.5os Supra van kihuzva (meg meg ~20 meter 1.5os rezkabel), HDMI es subkabeleket is beszamitva siman forintban hetszamjegyu osszegnel vagyok es nem biztos, hogy egyel kezdodoen.
egy bizonyos szint fole nem szabad egyszeruen menni. szep meg jo az audioquest meg nordost, de minosegben semmit nem fog hozzatenni semmihez.
ha mar IT forum: [link]4000 euros patchkabel, ismeretlen CAT standarddal maradhat?
[ Szerkesztve ]
-
válasz proci985 #118558 üzenetére
Régen nem használt hangkeltő nálam sokszor másképp szól, mint amire emlékszem, de ezt én betudom két dolognak: 1) az emlékek megszépülnek 2) elszoktam a hangjától.
Anno amikor vettem az Adam A7X-et, akkor irtó sok volt a magasa, de pár hét alatt szépen bejáratódott, s megszelídült, s más is mondta, hogy mennyivel jobb lett a hangja ez idő alatt. Ezt a hangfalt használtam évekig, aztán meglett az Eve SC208, aminek meg amúgy kevés magasa volt, de pár hét bejáratódás után normalizálódott. Ezután újra meghallgattam az A7X-et, s azt tapasztaltam, hogy hasonlóan borzalmasan sok magasa volt, mint amikor újonnan vettem. De eközben nem állt járatlanul, hanem más használta, szóval bejáratva kellett maradnia. Vagyis... tehát akkor végül is mi járatódott be? Vagyis, KI?
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
fehér_ember
addikt
válasz proci985 #118561 üzenetére
Jelenleg pl. zu audio libtec hangfalkábel van, de egy ilyen lenne az álmom
Vettem nemrég használtpiacról egy furutech fejhallgatókábelt. A + réz a - ezüstözött vagy ezüst. Na ebben aztán nem látom semmi logikát, még akkor sem ha hamisítvány volna; bár nem úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz lezso6 #118562 üzenetére
ja, ennek szakirodalma van. az emberi agy nagyon jo bizonyos feladatokra es nagyon rossz masokra.
en ezt ugy szoktam kompenzalni, hogy hasznalok parhuzamosan 6 setupot (irodai lanc, otthoni lanc, mozis setup, "djzos" setup, futos fules, auto), mindegyik mashogy szol es mashogy jo. ertelemszeruen a futos fules a leggyengebb es a top az otthoni fules lanc, de kozte eleg nehez lenne rangsorolni
-
titán
válasz fererencz89 #118531 üzenetére
Köszönöm szépen a linket!
-
titán
válasz denesdr #118535 üzenetére
Ilyesmikre gondoltam én is. A réz és a szigetelés minősége, az átmérő különbség és persze hogy mennyire lehet hinni a gyártó által feltüntetett információknak.
Ha nem számít a kábel, akkor elvileg bármilyen vékony rézkábel megfelelne. Amennyiben nem igaz amit írtam, akkor el is indultunk azon az úton, hogy milyen vastag legyen az anyag, miből legyen és milyen legyen a szigetelés... Nem értek hozzá, csak az infók alapján próbálok gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz proci985 #118541 üzenetére
Én csak az alapján írtam, amit tanácsoltak az extremeaudióban és a cikkekben lehet olvasni. Például: [link]
Köszönöm a kábeles linket és az erősítős tanácsodat! Igaziból nem gondolkodom házimoziban. Sztereó erősítóben azt hiszem nem nagyon tudok értelmes árom jobbat választani. A hdmi bemenetnek nem tudom mi a jelentősége ilyen szempontból. A brand pc-ből kapja jack-rca-n keresztül a jelet az erősítő.
Hangkártyán még gondolkodtam, hogy a későbbiekben még esetleg fejlesztenék arra is. Hogy van-e értelme azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Lauda #118566 üzenetére
A kábelkalkulátor alján ott vannak a tudományos források. A kábeles igaz-hamis is gyűjt néhányat, de az igazán jó anyag ez a videó a DTS-től.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Lauda #118567 üzenetére
van eleg sok regi hifis berogzodes, ami mar nem annyira erdekes.
stereo erositokhoz annyira nem ertek, bar nekem barmi amin nincs DAC az nagyon csunyan leegyszerusitve egy cifrazott vegfok .
HDMI arra jo, hogy az erositoben van DAC: PCnel altalaban az a baj, hogy a beepitett hangkartya mindig szed fel zajt mert lehetetlen rendesen leszeparalni. erre megoldas egy kulso DAC az erosito ele, viszont akkor meg ott vagy, hogy oke, kell egy DAC (pl egy ifi audio zendac v2 200 euroert) ami kiviszi a hangkartyat a gephazon kivulre, ami jo, csak ugye meg mindig nincs taviranyitod es nem tudod pl mobilrol vezerelni.
ha van HDMI, akkor az egyikre mehet a PC (es HDMIn at a monitor tovabb), vagy pl egy chromecast.
-
Thom95
tag
Sziasztok!
Van két Heco Phon 3SF hangfalam. 60/100w 4ohm.
Egy Sony STR-DE 335 hajtja meg. Egyik napról a másikra irdatlan hangminőség romlás ment végbe, első körben kábelre gyanakodtam, mivel RCA-jackkel használom, telefonról streamelve. Ezt kicseréltem egy teljesen újra, de szintén fenn áll a gond. Azóta próbáltam kutakodni picit, hogy mi lehet a gond és azt találtam, hogy az erősítő sztereoban 100W, tehát kicsik lehetnek hozzá a hangfalak. Lehetséges hogy kinyírtam a két hangfalat? (Illetve tudtok valamit ajánlani hozzá vagy tanácsot adni?) User error veszélye is fennállhat, mivel abszolút csak hobby zenehallgatásra van, illetve a lányom imádja, azóta sűrűbben megy. (Napi 1-2 óra) A segítséget köszönöm szépen előre is![ Szerkesztve ]
-
Thom95
tag
Megpróbálkozok vele, de igazából doboz hangja lett az egésznek. Elnyomkodva nem lett rajta semmi, kábelek ellenőrizve. Több eszközről próbáltam.
Szerk.: első körben azt hittem, hogy a Cinema mód lett rajta bekapcsolva, de sajnos az sem.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz VoidXs #118568 üzenetére
Szerintem aki - egy tényleg jó hangminőségű (sztereó) rendszeren nem hallja a hangzásbeli különbséget a kábelek között, az süket. Olcsó IC-s xarokon (tipikusan a D-osztályú házimozi erősítőkre gondolok ) kb. valóban mindegy. Csak jó vastag legyen, hogy a hosszú mazzagon ne vesszen túl sok teljesítmény, mert azt persze mindenki észreveszi.
Saját példa: a saját tervezésű és építésű 2x2W-os végfokomhoz olcsón vettem Ali-ról (több nyugati szakíró által dicsért, amúgy elég hagyományos felépítésű, de jó vastag sodrott OFC ATAUDIO hangszóró mazzagokat. Tök nyugis hangú, kiegyenlített, de nem különösebben "részletező" a hangja. Ehun-e: [link] Hónapokig használtam, megszoktam, de vágytam a "jobbra", szívesen kipróbáltam valami hasonló árú (de legalábbis nem sokkal drágább mazzagot). Elkapott a hév, és vettem (hamis) Nordost Blue Heaven ezüstözött réz, merev szálas (7-7 merev ezüstözött drót, külön-külön szigetelve teflonnal). Megjött, bekötöttem, és majd seggre estem tőle: minden megváltozott, sokkal több magashang, sokkal, de tényleg sokkal több részlet, sokkal szélesebb / mélyebb tér mint a másikkal (minden más komponens természetesen ugyanaz - és rövid, másfél méteres drótokról beszélek). Aztán már fél óra után elkezdett valahogy baromi fárasztó lenni - soknak találtam a hangerőt, akaratlanul is egyre lejjebb tekertem. Gondoltam, csak én vagyok rossz passzban, biztosan ma nincs kedvem zenét hallgatni... ...majd holnap. Másnapi bekapcsoláskor szintén először a döbbenet: részletek és tér mindenütt, de miért húz magasba, miért nincs egy deka mélyhang sem? Egy óra múlva inkább kikapcsoltam a cuccot, nem volt kedvem hallgatni.
Aztán vissza a szimpla echte kínai, ATAUDIO mazzag, és láss csodát: kevesebb részlet, de ami van, az legalább nincs a "pofámba tolva", ismét van mély, ismét helyreállt a hangzáskép, és napi 10-14 órán át szólhat a cucc, soha nem zavar, nem akarom lehalkítani vagy kikapcsolni. A hamis Nordost meg ment örökre a fiók aljába - nem tudok vele együtt élni, pedig "csak" egy hangszórómazzag, semmi más.
Ja, és az én hallásom egyáltalán nem jó.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #118574 üzenetére
A lényeg kimaradt: egy gyors "vakteszten" (vaktesztről amúgy szó nincs, akkora a különbség a 2 kábel hangja között!!), pár perc zenehallgatással állítom, hogy mindenki a NORDOST-ot találta volna sokkal jobbnak. Ahogy én is. De hosszú távon egyszerűen nem lehet kibírni.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Bogyó bá' #118574 üzenetére
Impresszív. Szóval hol is a hallásod igazolása?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz liszi70 #118576 üzenetére
Írtam a weboldalamon, hogy elromlott a hallásom már vagy 20 éve - 2 évtizedig nem is HiFiztem (sőt: zenét sem hallgattam itthon, max. a kocsiban ha nagyon unatkoztam egyedül), augusztusban kezdtem újra, akkor is elektronikai barkácsolós, játszós projektnek indult, nem HiFizésnek... ...aztán megtetszett a dolog, "belejöttem", ja és piszokul élvezem is.
Egyébként akkora különbségre gondolj (hogy vizualizáljam a dolgot), mintha egy hangszínszabályozós erősítőn a lineárishoz képest a mély szabályozót vagy 15 fokkal le, míg a magasat meg vagy 15 foknyit feltekernéd. Nem igaz, hogy ezt nem lehet észrevenni. Ez csak a hangszín, a térhatás az már lehetne akár "bebeszélés" is. Én örültem volna a legjobban, ha a hamis Nordost beválik, de nem. NAGYON nem - kidobott pénz volt.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Bogyó bá' #118578 üzenetére
Ha ekkora a változás, miért nem hallotta még egy mikrofon se soha? Miért nem hallották olyan vakteszten se, ahol a rendszer ára 9 számjegyű volt? Én elhiszem neked, hogy sokkal jobb a hallásod egy mikrofonnál, de akkor bizonyítanod kell, van rá tökéletes teszt, épp linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz VoidXs #118579 üzenetére
Nem tudom mi rá a magyarázat - de ha egyszer eljönnél Kalocsára, tudom demonstrálni neked. Ebben viszont biztos vagyok, és szó nincs High End rendszerről, csak egy nagyon jól hallgatható szerény kis DIY csöves cuccról.
#118581VoidXs: természetesen elfogadom az álláspontodat, tőlem lehet akár "pszichoakusztikai" is az általam tapasztalt hatás - de velem / rajtam működik, nem tudom figyelmen kívül hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Bogyó bá' #118580 üzenetére
Talán a harmincadik ember lennél, aki hatalmas önbizalommal elhívott ilyen demóra. Bármikor vaktesztre került a sor, bukás után olyan magyarázkodásokat kellett hallgatnom, ami már nekem volt kínos. Nem sok kedvem van egy újabb körhöz. Ott a teszt, az is el tudja dönteni, hogy hallasz-e sokkal nagyobb változásokat, vagy garantált-e, hogy tévedsz.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz denesdr #118573 üzenetére
igen, sajnos ez általános. Attól tartok, ilyesmit nem is akarnak adni a gyártók, talán másolásvédelmi kockázat (vélt vagy valós, ez most mindegy) miatt. HDMI transzporton keresztül a multichannel tartalom "védve van", viszont a decryption / demux után ha nyersen a felhasználó rendelkezésére bocsjtanák az egyes csatornákat kódolatlanul, az gyakorlatilag agyonvágna minden egyéb másolásvédelmi erőfeszítést. Nyilván a gyártók érdeke is, hogy látványosan megfeleljenek a tartalomszolgáltatók copyright igényeinek, szerintem ez lehet a háttérben.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez csak úgy: [link]
-
wwhy
veterán
Srácok, segítsetek kicsit: adott egy Denon DRW-840 és egy Denon S650H. Namármost, hiába kötöm az erősködő AUX-jára a decket, max.-ra tekerve is csak éppen hallani lehet. Jól sejtem, hogy a kettő közé kell valami előerősítő
És ha igen, valami belépőszintő Denont tudtok javasolni?
Köszönöm.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
titán
válasz VoidXs #118568 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ez el is dőlt. A fizikával nincs értelme "vitatkozni". Lehet akkor még a kácsa féle kábelt is felesleges megvennem, mert a jelenlegi is megfelelő teljesen. Bár nem tudom akkoriban (20-25 éves vezeték) volt-e ilyen oxigénmentes előírás a réz vezetékekre. Aztán lehet annak is csak annyi a jelentősége, hogy halkabban szól vele.
-
wwhy
veterán
válasz fererencz89 #118585 üzenetére
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Lauda #118586 üzenetére
siman probald ki vele es a jelenlegi erositoddel
anno nekem meg par eve mondtak, hogy a Klipscheimhez (nekem kisebb frontjaim vannak, akkoriban 5.xes surroundban) a 0.75os rez keves lesz, jobb lesz a 2.5os Supra Classic. kicsereltem, gondolom ki tudod talalni az eredmenyt . de ugy voltam az emberi kognicio ennek a meresere nem jo, meg igazabol nem volt annyira draga es vegulis minosegre jok.
fizikai szemszogbol nezve utana kijott a dolog.
---
btw tenyleg mondom, hogy probald ki a jelenlegi erositoddel.
nekem itthon a regi setup egy vintage Zachry / Ljudbolaget dupla 8as kb 40 kilos quarter (neten nincs roluk info, amit talaltam az alapjan a 80as evekben egy ertelmes hasznalt Volvo araban mentek, en meg behuztam oket kb 30 euroert egy aukcion). hazavittem a Klipsch R26Feket es utana konkretan hetekig vakartam a fejem, hogy akkor ez most egy jo upgrade volt-e vagy sikerult sidesteppelnem. azert csak hetekig, mert addigra egeszult ki surroundda a setup.
erositokbol egy idoben csaladban vetesforgott ot (!) kozepkategorias hazimozi erosito (egy Denon, harom Onkyo es egy Yamaha), kontrollnak egy regi stereo belepo Sonyval. a hazimozi erositoket vegigprobaltuk harom kulonbozo setuppal negy helysegben, az eredmeny kb az volt, hogy a sajat merovel bekalibralt erositok kozott minimalis volt a hangzasbeli kulonbseg, a meromikrofon nelkuli legregebbi Onkyo meg egy picit jobban kilogott, de boven hasznalhato szinten (plusz annak nem volt HDMI bemenete sem). a stereo Sony erezhetoen es konzekvensen gyengebb volt. referenciakent, a Klipsch S14 es RP160M kozott hallom a minosegbeli kulonbseget azert. az opamp /dsd moddolt Asus Xonar Essence es a Pioneer DDJ-SB3 audiokimenete kozott meg foleg.
namost, ezt nezheted ugy is, hogy nekem nem annyira jo a hallasom, vagy ugy is, hogy van egy nagyon massziv es jol dokumentalt kognitiv bias (kutatasi teruleten ennek szakirodalma van), amire a hifi uzletag egy resze az evek alatt felepitett egy kigyoolajarus uzleti modellt.
ha pl meghallod, hogy az X markaju erosito zenere, az Y meg inkabb filmre jo, akkor pl azonnal menekulj.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz proci985 #118569 üzenetére
Köszi szépen a műszaki infókat! Igaziból mindenképpen rca-n keresztül kapja az erősítő a jelet, nem tudok neki hdmi-n adni bemenetet. Bár ezt lehet félreértem (hogy a hdmi bemenetnél dolgozik a dac, a többinél nem).
Amiatt néztem ki ezt az erősítőt, mert nem tervezem házimozi kiépítését. A belső kiépítése és a yamaha által közzétett műszaki adatok alapján minőséginek tűnik.
Itt az elemzésben azt írja, hogy ebben is van DAC: [link]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Lauda #118589 üzenetére
hdmi kizarolag konnektivitas miatt kell. veszel 30-60 euro korul egy chromecastot, es onnantol van spotify/tidal meg tudod telefonrol vezerelni. ez valamennyire blaszfemia, masik oldalrol meg eleg sokan elkenyelmesedtunk, egy idoben nekem is losslessben volt minden is. a hatrany az, hogy a hdmi daughterboard hiba a gyakorlatban gazdasagi totalkar, bar erre utobbi idoben mar figyelni szoktak a gyartok.
ha RCAn kapja a jelet, akkor kulso DACot hasznalsz. az jo, mert pl kesobb ha TVrol kene ra kivinni a jelet, az egyszerubb. viszont irtad, hogy az RCA egy PCrol jonne, amiatt is irtam, hogy a HDMI nem rossz am, meg oda nagyon jol jon ha van egy digitalis / optikai bemeneted is, nem akarod a PC belso DAjat hasznalni ha az az alaplapon keszul. mindig fel fog szedni zajt, es ez a setup meg eleg erzekeny ahhoz, hogy halljad is.
ahogy nezem ezt a modellt egyebkent erre is szeretik nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Gijon
senior tag
Tegnap szó volt a kábel bégéséről..., saját tapasztalat szerint szűk fél óra után már teljesen rendben volt a hang, az első indításkor elég karcos volt a magas, de ez hamar eltünt. Nem voltam rest, és megkérdeztem magát a gyártót a beégési folyamatról. (Canare). Ime a válasz,: (bár szerintem egy picit félreértették a kérdést, de a lényeg benne van.) Thank you very much for your email and positive comments to our cable.
The composition of copper in our cables prevents aging process which can cause loss of quality during operation.
Especially oxidation is very dangerous for pure copper cables.
As you said you are satisfied with quality of sound so it will remain as such using our cables.
We do not recommend any burn-in process
Mit freundlichen Grüßen/ Best regards
Tomasz Kolaczyk
Managing Director -
orbano
félisten
válasz Gijon #118592 üzenetére
Nem értették félre, csak próbáltak kedvesen válaszolni, hogy nem, nincs szükség ilyenre, mert semm értelme
Az a szűk fél óra azért kellett, hogy az agyad lenyugodjon és kijöjjön a különbségkereső (és mindneképpen találó) üzemmódról. Nem karcos a hangja a kábelnek első használatkor, nem sorjás, hogy le kelljen kicsit reszelni vagy mittomén, az elektronok köszönik szépen a nulladik nanoszekundumtól kezdve ugyanúgy szaladgálnak a vezetőben, mint utána, és semmilyen szerkezeti elváltozás nem történik egy vastag réz vezetőben. Esetleg ha hétezer amper menne át rajta, talán, de az is egy szimpla degradációs folyamat, nem fog tőle a frekvenciaválasz változni.A vér nem válik VAZZE!™
-
VoidXs
Topikgazda
-
Gijon
senior tag
válasz orbano #118594 üzenetére
De nem is írtam, hogy mit kérdeztem…, igen a beégésről kérdeztem őket, de igazából arra kérdeztem rá, hogy igaz e, az az információ, hogy 400 óra után éri el a kábel, a végső hangját. Egyes fórumokon az a “pletyka” terjed, hogy ez a gyártói ajánlás. Szóval semmit nem képzeltem be, csak kíváncsi voltam. Elégedett voltam, és vagyok is a kábellel. Csak mint gyártói információt, és egy szimpla hülye kérdésre adott gyártói választ osztottam meg, illetve, hogy ilyen ügyfélszolgálat is létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest