Hirdetés
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Vettem nemrég egy Beko WML25100m típusú mosógépet. Sajnos nincs hozzá semmijen emberi nyelvű használati utasítás, és sosem volt még Beko-m, így nem nagyon tudom a beállításait. A kép alapján szerintetek hogyan mossak pamutot? Pólók, farmerok, szokásos rockker holmik...És meg tudnátok mondani, melyik nem fordított jelölés mire való?
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz DeFranco #9570 üzenetére
Nem tudom, pék vagyok, nem belgyógyász... :-D De komolyra fordítva talán az instant élesztő. Ki tudja mi van benne... A hagyományos nem jó? Cukor nincs a bolti kenyérben, és olaj sem. Ezek igazából nem bántják a gyomrot, de mit lehet tudni..
Ja, és a kenyér lisztje a BL80, vagy a Bl112, esetleg max 20% rozs, vagy egyéb liszt...Dluinet! Repű!
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz DeFranco #9572 üzenetére
A BL jelzés az alapanyagra BL= búza liszt, a szám pedig az őrlés mértékére utal. A kenyérhez nem szoktak 55ös finomságú lisztet használni, csak durvábbra őröltet. Minél nagyobb a szám, annál több benne a búza hély része, és egyébként annál lassabban szívódik fel. Ezért ajánlják pl a diabéteszeseknek a teljes kiőrlésű, vagy graham lisztekből készült termékeket. Egyébként tényleg nincs sok különbség az 55, és a 80as közt, egyszerű halandó ( ) észre sem veszi. Kelésre, formára kifejezetten jobb az 55ös, mert nehezebben esik össze. Summa summarum tökéletesen jó a finom liszt is, csak 80asból kenyerebb kenyeret kapsz...
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Mit gondoltok az asztali mini konyhák alsó szegmenséről? Pl 17 ezerért Orion?
Csak a sütő része lenne használva, a tetején a főzőlap nem. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Használtan vettem egy Beko mosógépet(kérdeztem már itt ezzel kapcsolatban).
Ma elhalálozott. Kb 5x használtam talán. Az utolsó két esetben elindítottam a programot, visszaállt pause üzemmódra, majd X megnyomás után egyszer csak elindult. Ma ugyan ez volt, elindult a program, de egyszer csak minden led kialudt rajta,és azóta meg sem mozdul. Szerintetek mi lehet? Én totál laikusként panelre gondolnék, de nem értek hozzá...Tudtok esetleg egy jókezű háztartási gép szerelőt, aki kijön házhoz? Mert vinni nem tudom...
Köszi!
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
Adott a lentebbi képen látható Bosch kombi tűzhely, amin egyik pillanatról a másikra elment minden áram. Úgy minden, hogy még a gáz rész piezzoja sem megy. Konnektoros, dugó belülről kicsit el van színeződve, de a kábelek nem. Másik konnektorban sem megy, a konnektor pedig jó. Sajnos semmiféle típustáblát nem találtam, így nem tudok mit mondani. Ha valaki ismeri ezt a készüléket, kérem mondja meg,milyen típus, vagy árulja el, hol a saját biztosítéka. (Másik topicban azt az infót kaptam, hogy van neki).
Köszönöm!
Dodo -
dodopek
addikt
válasz BB9000 #46664 üzenetére
Szia,sajnos nincs. Viszont kíbicnek minden mindegy alapon gondoltam leszedem a hátlapot. Ezt találtam:
A fázis konkrétan ki van égve a foglalatból. Ez lehet azért, mert egyszerűen elfáradt az öreg anyag, vagy valami baja lehet?
Érsd, a villásdugót, és a kábelt simán kicserélem, de komolyabba nem mennék bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6 - Alig másfél hét múlva indul az első szezon
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest