Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Konyhai gépek érdekelnének engem, hogy mostanában mely márkák ajánlottak és jó ár-értékűek.
Pontosabban főzőlap, beépíthető sütő, beépíthető mikró, beépíthető hűtő, páraelszívó, mosógép. Ezek a fontosabb gépek,amikre szükségem lenne.
Árban egy jó közép szint érdekelne.Írom, hogy mely márkák érdekelnek konkrétan: Teka, Whirpool, Electrolux, Gorenje, AEG, Indesit, Fagor, Zanussi
Vélemények? Legfőképpen a Teka lenne az ami érdekelne,amiből kompletten szinte minden van (kivéve mosógép) -
razzorr
őstag
Van valakinek tapasztalata az Electrolux Ergorapido 2in1 porszívóról? Mert pont a morzsaszívó funkciója miatt tetszett meg és hogy kis helyen elfér egy kis lakásban. [link]
-
razzorr
őstag
válasz neduddki #9682 üzenetére
És ez hogy lehetséges? Mert nem tudom elhinni, hogy csak úgy kipotyog. Biztos jól volt rátéve a tartály?
Ezen kívül milyen porszívót érdemes akkor venni, ami ilyen álló változat. Azért is fontos mert kicsi helyen kell tárolni. Nem szükséges az akkus, lehet zsinóros is. -
razzorr
őstag
Porszívó téma: Az Ergorapido-n kívül néztem még a Bosch BBH move4 gépet is. A kettő közül vajon melyik a jobb? Árban ugyanannyi.
Vagy ti milyet ajánlanátok ami ilyen álló stílusú morzsaporszívóval egyben gép, az mondjuk nem baj ha nem csak akkuról hanem hálózatról is működik. -
razzorr
őstag
A Fagor márka Szerintetek milyen? Megbízható vagy sem? Főleg a beépíthető sütő,elektromos (esetleg indukciós) főzőlap téma érdekelne,no meg a páraelszívó. Vagy milyen márkát ajánlotok? Gorenje, Whirpool inkább?
Megmondom őszintén,kicsit félek a Fagortól. Vajon van alapja? Mert nem 2évre akarnánk venni.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz PainKiller13 #10571 üzenetére
Ja azt nem mondtam,hogy a sütő olyan 90k, a főzőlap olyan 60-70k, a páraelszívó olyan 30k körül lenne. Ettől se több se kevesebb.
-
razzorr
őstag
Hűtőből milyen márkát érdemes venni? Lehetőleg beépíthető kellene,kis fagyasztó résszel. Kb. 160liter a hűtő, olyan 20liter a fagyasztó. Nézegettem az Indesitet,a Gorenjét. Esetleg más?
-
razzorr
őstag
Nézegettem a beépíthető hűtőket és már csak a nekünk ideális méretei miatt is Gorenje lesz valószínűleg.
De ha tudtok jobbat,írjátok.
A Fagor márka még mindig kérdéses,hogy vajon jó -e sütőban,főzőlapban!?
Valamint hogy kerámia vagy indukciós legyen a főzőlap!?[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz Lipton #10596 üzenetére
Már utánanéztem egyébként a témának, hogy mi micsoda és mi is az indukciós felé hajlunk, csak kell több helyről is a megerősítés.
Meg hát a márka kérdés. Mostanság nagyon nyomják a Fagort, elvileg jó áron tudnánk beszerezni a cuccokat ebből a márkából. De ha azt mondjátok, hogy jobb a számomra (is) megbízhatóbb Bosch, Siemens, Gorenje márkanév, akkor lemondok a "baráti áras" Fagorról. Akkora a választék, hogy elvesztem a részletekben. -
razzorr
őstag
válasz Lipton #10598 üzenetére
Mondjuk mostanság nem sok jót olvasok a Whirpoolról. Max mosógépből veszünk olyat, de abból inkább a direct drive-os LG-t, mint TV-ből, amiből csak az LG.
Esetleg minőségi és ár-érték arányban, milyen sorrendet lehet felállítani egy középkategóriás ársávban, a következő márkáknál:
a,Bosch
b, Fagor
c, Teka
d, Siemens
e,Gorenje -
razzorr
őstag
Páramentesítő téma.
Adott egy új tetőtéri lakás 44nm (1-2 hónapos még) tégla,gipszkarton mennyezet, 40cm szigetelés, 2db velux tetőtéri ablak, rajta billenthetős szellőző résszel.
Szinte egy légtér az egész lakás, van egy gipszkartonos szoba, de nem is azzal van a gond, hanem a fürdőszobával (ablak nélküli), mert vizesedik a fal, a plafon nem is, de elég érdekes, mert soha sincs bezárva az ajtó, van szellőző ventillátor is, törölközőszárító radiátor és már nem tudjuk mire gondoljunk. Még csak azt sem mondani, hogy annyira durván fürdünk, meg teregetünk, de csak ez lehet az oka.
Most a Midea páramentesítő készüléket olvasgattam itt a fórumon, hogy ajánlott kategória.
Rendszeresen csinálunk kereszthuzatot is, a fűtés is kicsit magasabban megy, hogy "száradjon" az egész lakás, de úgy érzem még most el lehet kapni ezt a párásodást valahogy, hogy ne legyen belőle penész. Mit javasoltok? -
razzorr
őstag
válasz macilaci78 #11435 üzenetére
270 a belmagasság. Mondjuk azt gondoltam, hogy az előtérbe, ahol a teregetés zajlik, meg a fürdőbe tenném felváltva. Szellőztetek minden nap reggel meg este is melóból hazamenet, totál kereszthuzat. A fűtés mondjuk ingadozik, mert ha nem vagyunk otthon 18,5-19C ha otthon akkor 20-21C.
Két típust nézegetek most: Midea, Sinclair -
razzorr
őstag
válasz macilaci78 #11437 üzenetére
Köszi a tippet. Most tesztelem a levegőt egy hétig, felírkálom a páratartalmat, hogy mikor mit mutat, főzés, sütés, mosás alatt is és szerintem be ruházunk egyre. Ez a Mideaa legszimpibb eddig, időzítője is van, tetszik. Az pedig külön pirospont, hogy a fürdőszobában egy mozdulattal betolom a csövet a zuhanyzóba és gond egy szál se.
-
razzorr
őstag
válasz szőröscica #11443 üzenetére
Reméljük a legjobbakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik