Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54664) Restart® válasza arcsin (#54663) üzenetére


Restart®
tag

Köszönöm! Őszintén mondva nem is gondoltam a gombos/nem gombos problémakörre :D Máris megérte írni ide! Nemigen szeretnék tálasat, mert én is a mixer edényét vagy mást használnék hozzá. A tisztítás alatt inkább azt értettem, hogy ne legyen rajta ilyen-olyan kidudorodás, kitüremkedés, stb (mert ha leöntöm, nehezebb nekem letörölni). Van értelme szerinted olyat venni, ami nagy súlyt is képes mérni (15-20 kg)? Bár nem tudom, hogy kihasználnám-e. Pontosság: néztem sok típust és nagyrészt már 1 g-től mérnek.

"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.