Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54437) BB9000 válasza _seth_ (#54434) üzenetére


BB9000
senior tag

Philips FC6409/01 PowerPro Aqua 25,2V -vel van személyes tapasztalatom: Három baja van: A Turbo mód nagyon hangos. A szívóerő hamar lecsökken és olyankor visszaköpködi a morzsákat. Két okból tud csökkenni a szívóerő:
1./A szivacs szűrő kb 3-4 használat után eltömődik. Ebből (Hepa szűrőnek hívják, de a neve ne tévesszen meg) azonnal kell venni egy tartalékot. Vízben kimosás után jó egy darabig.
2./ Az alsó rész forgó kefe feje rendszeresen hajszálakat teker maga köré. Ki lehet tisztítani, de macerás. Ha nem szabadítod meg a hajszálaktól, megáll és nem szedi fel a koszt.
A legnagyobb hátránya az, hogy a víztartályából (szerintem konstrukciós hiba folytán) nem folyik ki a víz. Amikor megvettük még benedvesítette a padlót, de 1 hónap után vettük észre, hogy a víz a tartályból nem fogy. Nem találtam eltömődést/dugulást. Így aztán vizes felmosásra alkalmatlan, pedig pont amiatt választottuk ezt.
Fentiek miatt a PowerPro Aqua általam nem ajánlott. A SpeedPro Max Aqua -amit te kinéztél az már lehet, hogy túl van ezeken a gyermekbetegségeken. (de persze az is lehet, hogy ugyanilyen vacak) Azzal nincs személyes tapasztalatom. (és nem is lesz, mert Philips akkus porszívót többé soha)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.