Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52427) peppe79 válasza ribarszki (#52424) üzenetére


peppe79
senior tag

Nem biztos, hogy bukta lesz. Sokan vannak, akik nem terméket, hanem márkát vásárolnak. Külföldi tesztben egyébként nem szerepelt olyan rosszul, bár ennyi pénzért valóban húzós. Mondjuk, a Vorwerk VB100 még drágább (850 euro), pedig az egy elég gyenge szívóerejű porszívó.

Én valami olcsóbbat keresek (még mindig nem döntöttem el, hogy melyik legyen). Amit most szívesen kipróbálnék, az a Leifheit Powervac 2in1. Árban egész olcsó, az üzemideje max fokozaton 21 perc, és kiemelhető morzsaporszívóként is használható. Egyszerű kis nylon sörtés forgókeféje van, de nekem bőven elég lenne az is. Mondjuk, az a kefét tartó kis műanyag darabka (1:45-nél), ránézésre, nem tűnik túl masszívnak. Ha egyszer kilazul a záróretesze, akkor onnantól kezdve az kuka.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.