Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48621) Toobee válasza BBéci (#48582) üzenetére


Toobee
veterán

Tegnap kicsomagoltam, ugyanis van egy kis gond a papírjaival. Sejtettem, hogy küzdelmes dolog lesz, mivel a Média Markt 5 év garanciával árulja a Heavy Duty modellt, amire a gyár valójában csak 2 évet ad (magyar forgalmazón keresztül szerzi be az MM is, tehát nekik is 2 évet kellene rá adni). Természetesen a számlán nem szerepel, a garanciafüzet pedig nem volt kitöltve. Az ügyfélszolgalat postai úton ígért egyet, de külön felhívtam rá a figyelmüket, hogy az 5 év miatt választottam őket, német webshopból ~30e Ft-tal olcsóbban juthattam volna hozzá a durván akciós ár ellenére is, ezért választottam őket. A titkos befutóm egy valószínűleg visszaküldött, újszerű példány volt (német amazonon van egy 540 EUR áron, itt már lenne ~70e diff., viszont mailboxozni kellett volna), de végül győzött a(z egyelőre nem létező) garancia. Azt ígérték, hogy utána kérdeznék, bár sejtem a választ. Vissza nem akarom küldeni, de a pénzem ellensége sem vagyok, úgyhogy ütni fogom a vasat.

6,9 literes modellekre így alakul a gari a gyártó weblapja szerint:
Professional: 1 év
Heavy Duty: 2 év
Artisan: 5 év
Professional ráccsal, vészleállítóval: 1 év

Ez egy ársorrend is. A különbségeket illetően nem sok mindent találtam, szerintem totál ugyanaz mind, kivéve a kiegészítőket. Azért választottam az emelőszerkezetes modellt, mert a felhajtós, otthoni modell a párom anyukájánál 1 kg liszt tésztává alakítása közben minimálisan csavarodik, ami nem volt szimpatikus. Létezik a 4,8 literes verzióból is ilyen emelős, az 300 wattos, a 6,9 literes 500 wattos, viszont a kisebb modell egy Professional verzió, amire szintén csak 1 év garancia van, és csak fehérben volt olcsó(bb), azt meg nem szerettem volna (177e lett volna), a piros minimálisan volt csak olcsóbb az 500-as verziónál. Egyébként volt most egy kétnapos MM akció, ahol a jelenlegi árakból némely modellnél 15% lejött, így jött ki 255e Ft-ból a Heavy Duty.

A gép gyönyörű, kedvelem a masszív cuccokat, jól fog mutatni a La Scala mellett. Idővel egy tésztás szettet, egy húsdarálót és egy gyümölcslékészítőt szeretnék mellé. Azokat szerintem ebayről levadászom, láttam jó állapotú, illetve használatlan eszközöket is.

[ Szerkesztve ]

https://barbieripnk.hu/

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.