Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42636) tomci


tomci
csendes tag

Hahó!

Porszívós kérdés azokhoz, akik már rendelkeznek tapasztalattal:
Azt eldöntöttem, porzsákos lesz az új.
Kérdés 1: szőnyegre is kell, nézem a hozzászólásokat, véleményeket, sokan azt írják, a C-t is alig lehet húzni, úgy szív valaki azt írja, Ő csak A szívóerőt tud elképzelni szőnyegen. Van, aki használt mindkét szintet tudót? Én azt mondanám, elég a C vagy mindkettő ugyanúgy fogja a szőnyeget és nehéz tolni vagy húzni csak az A kicsit jobb az allergiásoknak?
Kérdés 2: HEPA téma. Kb. ahogy látom, minden gyártónak van saját rendszere és van aki megfejeli hepa szűrővel is vagy csak a sajátját adja. Ezekbe nyilván egy átlagpolgár nem igazodik el, van érdemi különbség? Pl. egy Miele a saját aircleanje mellet észre vehető lesz-e ebből a hepa pluszos verzió vagy igazából az már csak tényleg a durva allergiásonak kell?

köszi!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.