Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42477) julius666


julius666
addikt

Sziasztok!

Lassan aktuális lesz a csereprogramos mosógép csere anyáméknak. Felültöltőset szeretne, egyelőre az Electrolux tűnik a befutónak a +3 év (összesen 4) gari miatt, meg mert az valamennyire megbízható márkának tűnik, még talán korrekt áron.

A fő kérdés az lenne, az ILW és az ESW széria között mi a különbség? Mert tudásban kb. ugyan azt hozzák (összehasonlítás), illetve árban sincs nagy eltérés (~10e Ft).
Csak a kijelző lenne? Milyen az a "közepes LCD"?

Amit szintén nem értek, hogy miért van minden típusból 1000-es illetve 1200-as centrivel szállított modell is, lényegi árkülönbség nélkül. Miért venne bárki gyengébbet gyakorlatilag ugyan annyiért? Ha valakinek sok az 1200 fordulat, kisebbre veszi a programban és kész.

Édesanyám részéről felmerült még, hogy lehetne esetleg inverteres (EVT széria 20e-ért drágábban), de mivel keveset mosnak (csak két főre mióta a gyerekek kirepültek), meg nem a hálóban van a gép, szvsz felesleges pénzkidobás lenne. Erről vélemény?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.