Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36034) Csabroncka válasza Bici (#36031) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Látod nekem ezért lett ebből elegem (ne gondold, ha 50 ezerrel drágábbat veszel a konnektor kérdés, vagy a jól olcsósított műanyag dolgok letörése nem következik be)!

Már lassan 4 évvel ezelőtt mondtam, hogy ez a használt Miele egy kísérlet lesz számomra. A fent megjelölt problémáim nincsenek, 75 ért vettem szép állapotban.

- amióta gyerekek vannak a kiegészítő program funkciók és lehetőségek miatt még inkább meggyőzött, hogy nekem erre van szükségem.

- de hogy negatívat is írjak róla: Amikor megvettem részben el volt tömődve előszűrő hiánya miatt a vízbevezető. Ezt pár száz forinttal orvosolni tudtam, vettem előszűrőt.

- most úgy néz ki, hogy a motor szénkefés lesz, ezt a köv hónapban kicserélem, de még ha szerviz is cserélné akkor is 10 alatt megúszod...

Én szüleimnél (ugyan ez volt) a következőt tettem vettem megfelelő keresztmetszetű kész dugós kábelt az Obiban, és átforrasztottam.
"Elvileg" ugye ugrik a garancia, de mivel forrasztás a kutya nem veszi észre, hogy 1 méterrel hosszabb vagy rövidebb a kábel és gyári-e.
Ez van...

Egyébként nem vet fel a pénz, de már most eldöntöttem, hogy 10 évig fogom használni ezt a mosó gépet, utána biztosan új Mielet veszek, ezt pedig megkapják a szüleim. Hasonló elgondolásra jutottam porszívó téren is. Ez nem márkahűség, mert szerintem egy csomó más háztartási eszközben pedig van sokkal jobb ár/értékarányú a Miele-nél.

Szóval ha nem tudod magad, akkor hívj villany szerelőt, ilyet kell beszerezned, ugyanis a biztonság a legfontosabb!

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.