Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3540) tuzejug


tuzejug
újonc

Sokféle mosógéphez volt már szerencsém! De eddigi tapasztalataim alapján a legpocsékabb mosógép márka az electrolux! SOHA NE VEGYETEK ilyet! Az ajtaja álladóan nyitva van, mégis fekete penész a belseje, árad belőle a bűz! Két órán keresztül mos, majd kivehetem belőle a nem rendesen kimosott homokos zoknikat! Olyan hangos a centrifugája, hogy nem lehet a közelében megmaradni a zúgó hangtól! Időnként üres állapotában tisztító mosást kell vele végezni, 95 fokon! ( Mert víz- és energiatakarékos, ugye!!!! )Ami szintén két óra!!! Ja és utána is büdös és penészes marad!!!!!!!!!!!!!!

Electrolux mosógépet S O H A N E V E GY E T E K!!!!!!!!!!

És a többi elecrolux terméket sem ajánlom!!!
( Ha valaki annyira dicséri, akkor az csak azért lehet, mert más márkákkal még nem találkozott! Ha lesz más tapasztalata is, akkor többé electroluxot biztosan nem ajánl!!!!!)

Ja, és amíg el nem felejtem, nem a legolcsóbb volt az általam bemutatott mosógép, ennyi pénzért már nagy márkák termékét is megvehettem volna! Szóval jól átpaliztak vele!!!! Ne hagyjátok magatokat!!!!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.