Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35230) K1LLMy53Lf


K1LLMy53Lf
senior tag

Bevallom, számítottam rá, hogy lesz pro/kontra a porzsákkal kapcsolatban, de ennyire "erős" véleményekre nem számítottam :B

Egyben reagálnék, ha nem gond: Köszönöm szépen a garanciális dolgokkal kapcsolatos információt, erről nem tudtam, habár sejtettem, mivel ez minden eszköznél így van, hogy csak a saját maguk által gyártott cserealkatrész használata esetén vállalja a gyártó a garanciát. És pont ebből; és egyúttal munkámból; kifolyólag, meg persze azért próbálok nyitott szemmel járni a világban és tudatosan, a lehető legtöbb információ ismeretében vásárolni, tisztában vagyok vele, hogy a gyártók egyik nagy bevételi forrása a cserealkartész biztosítása (magyarul durván nagy haszonkulcs van ezen tételeken). Emiatt kérdeztem rá az utángyártott porzsákokkal kapcsolatos tapasztalatokra, mivel tudom, hogy sok Miele porszívó tulajdonos használja aktívan ezt a fórumot.

A porszívó típusa (C3) irreleváns, mert az, hogy ilyen van még nem jelenti azt, hogy bármikor farzsebből ezt az összeget vagy töbszörösét leteszem az asztalra.

Egyébként ~fél éves és természetesen nem kívánok a porzsákon filléreskedni, viszont a fentiek miatt informálódtam, mert elég könnyedén fenn állhat az a helyzet is, hogy (tegyük fel) a hQ az OM beszállítója a Miele-nek, csak a Miele hozzádobja még a márkanevet és ezzel együtt a még 2-300%os haszonkulcsát (igen, elég sok gyártó csinál ilyesmit), és ez az infó totál köztudott és a kérdésre azonnal 5ből 10ember rávágja, hogy 1:1ben ugyanaz, stb. De ezek szerint ilyen nem áll fenn.

(egyébként 12db-os hQ vásárlása esetén havi ~300ft a sprórolás, ha 3hónapos szavatossággal számolok egy porzsákra)

Köszönöm szépen az információkat, ezek alapján marad az eredeti porzsák :)

u.i.: kérem, senki ne vegye támadásnak, elnézést, ha bárki annak érezné, egyálalán nem szántam annak, csak reagálni szerettem volna :R :peace:

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.