Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35102) BB9000 válasza Peterhappy (#35092) üzenetére


BB9000
senior tag

Főzőlapból az indukciós kényelmesebb és biztonságosabb, mint a gázos. Ha az elektromos hálózat megfelelően van kiépítve neki, akkor az indukcióssal jobban jársz.
A wok témára: Egy wok súlyát simán elbírja minden indukciós és kerámialapos főzőlap. Azzal már lehet baj, hogy a wok-ot nem úgy használod, mint egy sima edényt, hanem időnként megemeled, megrázod benne az ételeket és utána visszateszed a tűzhelyre. Ez a visszatevés a veszélyes művelet. Olyankor ugyanis odacsapódik, akárhogy is vigyázol. A gáz főzőlap sokkal strapabíróbb. Az üveg / kerámia el tud törni. Nagyon erős az is, de el tud. Ha viszont jó nehéz a wok, akkor szerintem te nem a wok-ot emelgeted, rázogatod, hanem fakanállal kevered benne az ételt. így nyugodtan használhatod, nem lesz baja a főzőlapnak. 80 kilót is kibír statikus terhelésnél. Rá lehet állni! Bírja.
A wok ha vasból van, -mágnespróba- akkor az indukciós főzőlapon működni fog. Ha mégis féltenéd az indukciós lapot a túl nehéz wok-tól, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a Tefal Expertise bevonatos darabot.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.