Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31099) peppe79 válasza Dluinet (#31095) üzenetére


peppe79
senior tag

Lehet, hogy mi épp szerencsések vagyunk, de eddig még nem volt gondunk a ruhaneműk vasalásával. Pedig az egyik legegyszerűbb Philips vasalót használjuk (GC1433/30), aminek nincs semmilyen különleges talpa, és mindössze 25 g/perc gőzkibocsátásra képes.
Nem állítom, hogy a gőzállomás hülyeség, de otthoni, átlagos körülmények közt szerintem simán el lehet lenni nélküle. Ha nagyobb kupac ruhaneműt, ágyneműt szeretnél vele egyszerre vasalni, az persze más dolog. Ahol apósom dolgozott motelben, ott például Polti gőzállomást használtak. Egy régebbit anno neki ajándékoztak, ő meg oda adta nekünk. Bazi nagy készülék volt, óriási víztartállyal, és 150 g/perc gőzteljesítménnyel. De soha nem használtuk, mert gőzölni csak kb. 5-6 perc után lehetett vele, meg használat után eleve macerás volt elpakolni (sok helyet foglalt).
Úgyhogy mi maradtunk továbbra is az olcsó Philips mellett. Néha meg kell pucolászgatni a talpát, de más gond eddig még nem volt vele. Aztán ha tönkremegy, az sem nagy tragédia, 5-6 ezer Ft-ba kerül egy új...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.