Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28406) peppe79 válasza #94529552 (#28405) üzenetére


peppe79
senior tag

Peeeeersze, egy titkos paktum keretében lefizettek egy flakon mosógéllel, így a beépített ügynökükké váltam. :C Leírtam, hogy az amúgy drága kiterjesztett garancia bizonyos esetben hogyan lehet mégis olcsóbb. Ennyi történt. Erre most visszakanyarodunk oda, hogydeegyébként nemisezvót a fő téma, hanem a Bosch gari, ami "megtévesztő". Holott korábban még egész mással rágalmaztad meg őket:

"Már többször is írtuk, hogy az on-line-márkaboltok-.hu maga a Kész átverés, nem a hasonló című tv műsor. :O Most is, mint máskor, sajátjának tünteti fel a központi Bosch akciót, aztán majd fizetteti veled az évi 7500 Ft-os kiszállási díjakat."

Ne szépítsük: ez egy egyszerű hazugság, nem fedi a valóságot. Senki nem fizettet meg semmilyen kiszállási díjat, csak ha kiterjesztett garanciát vásárolsz. Annak a feltételeit meg el kell olvasni, feltéve, ha képes vagy értelmezni az ott leírtakat. 5 év gyári garis Bosch gépekre nem lehet pluszban kiterjesztett garanciát vásárolni, így nem tudnak átverni sem.

Rákattintasz egy Bosch hűtőre, pl.:
http://www.onlinemarkaboltok.hu/bosch-haztartasi-gep-markabolt/bosch-kgv36xw30-alul-fagyasztos-hutoszekreny

Oda van írva, hogy: "5 év gyári garancia hivatalos magyar szervízhálózattal". Azon belül: "Bosch KGV36XW30 Alul fagyasztós hűtőszekrény termékünk 5 év hivatalos, gyári garanciával forgalmazzuk, országos szervizhálózattal, ezért Önnek a készülék esetleges meghibásodása esetén nem kell tartania attól, hogy nincs kihez fordulnia." Ennyi. Ha Te ezt nem vagy képes értelmezni, és különválasztani a fejlécen feltüntetett, általános érvényű kiterjesztett garanciától, arra nem tudok mit mondani.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.