Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22439) canniball válasza estikornel (#22437) üzenetére


canniball
nagyúr

Én kb. másfél hete 45 perc zene után jutottam ügyintézőhöz. Értem én hogy sok a telefonáló és "megnövekedett a várakozási idő", de el nem tudom hinni hogy mindenki ennyi ideig hallgatja az automatát (merthogy ugye elvileg igen, ha én korábban nem jutottam sorra). Egyrészt. Másrészt nem értem legalább az ilyen forgalmas időszakban miért nem tudják ideiglenesen pl. diákokkal növelni az ügyfélszolgálat létszámát.
Asztalt borítani meg szvsz teljesen felesleges, aki ott ül a boltban az aztán végképp nem fog tudni semmit csinálni... De ha jól tudom esetedben az számít, hogy időben jelezted a szándékodat, tehát kifutni nem tudsz az időből.
Amúgy az rémlik van valami arra vonatkozó szabályozás, hogy hány perc alatt kell telefonon ügyintézőhöz jutni; rosszul emlékszem vagy ez a boltok ügyfélszolgálatára nem vonatkozik?

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.