Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22173) csuzda


csuzda
aktív tag

Sziasztok!

Ma szüleim vettek egy Whirlpool WFC 3C23 PF X típusú mosogatógépet. A boltban mondta az eladó, hogy regisztrálják be a weboldalon a garancia miatt.

Mikor ütöttem be a gép adatait kérte a gyári számot és a modellszámot. Mindkettő 12 számjegyű, a modellszám 85-tel kezdődik. Ilyen nem található a mosogatógép hátulján és máshol sem. Használati utasításban sincs magyar nyelv, de van helyette orosz, lengyel, lett, litván, kazah, kirgiz, portugál... Magyar sehol, de még angol és német sincs. Egyedül jótállási tudnivalók van hozzá magyarul.

Így nem tudjuk beregisztrálni és tanácstalanok vagyunk. A jótállási tudnivalók hátán is rajta van, hogy hogyan kéne kinéznie a gyári és modellszámnak, de ehhez hasonló matrica nincs a gépen, és nem látok sehol sem ragasztás nyomot, hogy esetleg le lenne kaparva.

Tudtok valamit segíteni?

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.